View Full Version : сложно е !!!!
Здравейте.
Да ви кажа не съм малък, но не съм и с голям опит в любовта.
Въпроса ми е малко глупав но да питам: Напоследък се се срещам с едно с две момичета приятелки са си.
Аз познавам едното от много години от деца са знаем и контактувам с нея.
Тя все ми звъни ела да се видим и като се срещнем е с винаги с въпросното момиче по което адски си падам. Говорим си няма преграда между нас но все ситуациите са сложни и няма как да и поискам телефона или пък да я поканя на среща.
Уместно ли ще е ако и поискам номера и от приятелката :)
плс помагайте пичове
In*The*Face
04-18-2012, 12:04
Не и ако не си сигурен, че момичето има нещо към теб. Иначе нищо не ти пречи щом нейната приятелка е и твоя да опипаш почвата.
scandalousLady
04-18-2012, 12:07
Щом ти е приятелка, защо не ?
Нз да не стане нещо кофти.
TheBeliever
04-18-2012, 12:25
Просто следващият път като се видите й поискай номера. Какво пък толкова сложно има? Не й искаш бъбрек.
TheNormalGuy
04-18-2012, 12:31
Аз пък се чудя тази дето на тебе ти звъни, често ли го прави? Защото си мисля че може да се окаже, че тя те харесва и ако решиш да се зарибяваш с нейната приятелка, и то става един любовен триъгълник... Mind fucked.
На твое място, ако ми дава сигнали, ще й искам телефона пред приятелката ти.
dimitar_ak
04-18-2012, 12:37
Според мен приятелката урежда срещите заради тази която харесваш. Давай смело. Със сигурност една от 2-те е за теб.
ами преди да се запозная с това момиче тя почти неми звънеше онзи ден подхвърли без да иска, че ако не била приятелката и нямало хич да ме вика и млъкна нещо накова.
Взимай й номера на оная следващия път и това е.
Благодаря ви много на всички.:)))))))))))))))
TheNormalGuy
04-18-2012, 12:46
Ясно значи тая дето ти звъни, те вика заради другото момиче, следващия път и взимаш телефона, и предполагам нататък знаеш какво да правиш. ;)
eastman47
04-18-2012, 13:10
"сложно е" -- немаш проблеми ей сега щи го изпростя:
Кажи на най-добрата си приятелка ,че исакаш да шибаш майка и след което се обади на тая дето харесваш и и кажи че има големи конски зъби , дълга изсъхнала като слама коса и не на последно място дебел гъз като на даскалката ми по информатика...
Двете ще останат очаровани от тези комплименти затова можеш после да им купиш по един букет с четен брой цветя :P
доста брутално но ще свърши работа
Както казаха преди мен, взимай номера от приятелката и тва е. Успех. ;)
няма няма утре ще го взема лично и ще я поканя да излезем
"сложно е" -- немаш проблеми ей сега щи го изпростя:
Кажи на най-добрата си приятелка ,че исакаш да шибаш майка и след което се обади на тая дето харесваш и и кажи че има големи конски зъби , дълга изсъхнала като слама коса и не на последно място дебел гъз като на даскалката ми по информатика...
Двете ще останат очаровани от тези комплименти затова можеш после да им купиш по един букет с четен брой цветя :P
И твойта май е сложна...
eastman47
04-18-2012, 13:28
много е проста даже... е не по-проста от теб разбира се. Единствения простак който виждам си ти...Вземи си тури ауспух на кола в гъза и накарай оня да даде газ и глей кво шоу става
Ако бях на твое място, щеше да ме е срам да говоря пред хора.
explosion_
04-18-2012, 14:38
много е проста даже... е не по-проста от теб разбира се. Единствения простак който виждам си ти...Вземи си тури ауспух на кола в гъза и накарай оня да даде газ и глей кво шоу става
Олицетворение на елементарно възпитание! ..
Някой май днес е станал с гъза нагоре?
SmilezZz
04-18-2012, 14:59
По - добре е да й поискаш номера лично.
In*The*Face
04-18-2012, 19:21
Ако бях на твое място, щеше да ме е срам да говоря пред хора.
Ти пък ако си мислиш, че пред хората е същият мъжкар...такива прозират просто!
Към автора: Сподели после как са се развили нещата. Действай смело и успех.