Влез

View Full Version : какво да правя

nan4eva
04-18-2012, 17:08
ЗДР моя проблем не е сериозен, но пак си е проблем. Скоро кака ще замине за Англия а това е на другия край на света. АЗ много ама много я обичам много съм свикнала да съм покрай нея. с една дума съм от ония малки досадни сестри, но въпреки това много я обичам и не искам да замине!!! Тя ми помага винаги с проблеми и трудности в живота защото доста преживяхме. Даже сега ми текът сълзите само при мисълта че може да не я видя и седмица и месеци . :( Вие имате ли подобни случки с любими хора и как се справяте с емоцията като знаете че заминават за дълго време !!!

nIkEnCeTy_bE
04-18-2012, 17:39
Моята замина преди 4 години за Германия и я виждам един път в годината. Да, тежко е, защото си свикнала с нея, но това, че е заминала не означава, че ще се забравите. Винаги, винаги, когато искаш да и споделиш, тя ще е насреща. Сестра ти може да е най-добрият ти приятел. И на мен ми беше адски мъчно, но знам, че винаги мога да разчитам на нея. Колко си голяма? Мисли си след време като завършиш и ти да заминеш при нея, много по-хубаво ще ти е. Ще ти е мъчно в началото, но винаги ще се чувате.

SmilezZz
04-18-2012, 17:53
^ Напълно съгласна съм с предишния потребител.
Просто се опитай да я разбереш. Явно наистина трябва да отиде до Англия (независимо образование или работа), за да успее в живота, нали? Пък и тя ти е сестра, няма как да се забравите. Вярно е, че няма да се виждате често, но тя винаги ще намери начин да те изслуша, когато имаш някакъв проблем или просто искаш да й споделиш.

bijou
04-21-2012, 14:20
Англия въобще не е на другия край на света. :D Щом сестра ти иска да живее и учи/работи там, ти трябва да уважиш желанието й. Все ще се свързвате с нея, skype, facebook, телефони. Не е краят на света ! Също така след време можеш да ходиш при нея за ваканции, както и тя да си идва до България. Няма страшно ! ((: