Влез

View Full Version : На петък 13ти..

freax
04-18-2012, 18:09
Зравейте, момиче съм на 17.5 г. В петък (13ти - винаги ми върви на този ден, но тази година явно не, зайчето ми умря и после това, което следва да прочетете..) .. с приятеля ми правихме секс и той свърши върху дупето ми, но се стече във вагината ми докато го избършем и сега ме човърка възможно ли е да съм забременяла. Силно се съмнявам, но от вчера гърдите ме болят доста силно и по принцип ме болят така една седмица преди менструация, но ми свърши на 6ти и се предполага към края на месеца да ми дойде. Утре съм на гинеколог, понеже имам бяло течение и някакви проблеми с пикочния канал и се чудя дали да питам доктора, но ще ми искат ли отделно пари за това изследване?! Мисля също да си взема тест, но май не е гаранция, че ще отчете правилно, понеже са минали само 5 дни. Бихте ли ми дали някакъв съвет относно теста и много ли е възможно да е бременност и дали ще се таксува отделно при гинеколога, за да разбера. Благодаря!

DisappointedDreamer
04-18-2012, 18:20
1. Т'ва с петък 13-ти са пълни глупости.

2. Т'ва че си останала без зайче, хич не го грее форума в раздел Секс.

3. Тест можеш да си направиш 14 дена след рисковия акт, или след закъснение на МЦ.

4. Не мисля, че фалът е станал.

5. Не ни занимавайте с глупости относно зайци и излишно филмиране.

cutie_pie
04-18-2012, 18:28
На 6-ти ти е свършил цикъла, а кога е дошъл? То това ти е важно при изчисленията? И на колко дена по принцип ти идва (от начало на едната до начало на другата менструация, не от края до началото на следващата)?

freax
04-18-2012, 18:28
Извинявам се тогава просто исках да подчертая, че не ми беше ден.

Дойде ми на 30ти март но по принцип ми идва на 30 дни.

cutie_pie
04-18-2012, 18:42
Овулацията (т.е. когато яйцеклетката се отделя и е възможно да се зачене) е около средата на цикъла, т.е. по принцип на 28 дневен цикъл около 14 ден, при теб около 15. Все пак не е само той рисков, по принцип за рисков се възприема периода от горе-долу 12 до 17 ден. По моите изчисленич (без да те плаша) 13 ти е бил от рисковите дни. Теоритично можеш да забременееш от описаната ситуация, но шанса е много малък. Все пак, ако ти закъснее, на 2-ри ден от закъснението домашен тест за бременност можеш да направиш. Важно е да е сутринта като станеш, понеже концентрацията на хормона, който тестовете изследват, се отчита най-добре в първата сутрешна урина. Другия ти вариант е не по-рано от 24 да идеш на кръвен тест (сутринта на гладно) за ЧХГ. Това е същия този хормон, който и домашните тестове изследват, но все пак кръвния тест е по-достоверен.

freax
04-18-2012, 18:45
Благодаря! А за това с гинеколога?

cutie_pie
04-18-2012, 19:01
Разбира се, питай него/нея най-добре, все пак това е на човека специалността. Кажи го още в началото на прегледа. Не вярвам да ти вземе допълнително пари, особено ако си с направление. Ако те прати за кръвен тест за ЧХГ обаче, до колкото имам спомен от лятото в клинична лаборатория, него касата не го покрива и е платен. Цената варира според лабораторията, но мисля, че е някъде м/у 10 и 20 лева.

freax
04-18-2012, 19:04
Благодаря много! Ще пиша след прегледа да кажа какви са резултатите.

cutie_pie
04-18-2012, 19:11
Стискам палци всичко да мине ок и резултатите да са такива, каквито искаш.

freax
04-20-2012, 10:04
Всичко мина ок, гледа ме на ехограф и каза, че е 50% възможно да е бременност, но било същото и като пред менструация. Съветва ме да си взема тест за ранна диагностика на бременност и днес си го направих, беше отрицателен. В кутийката има още един тест за след закъснението, който ще направя също. Сигурна съм, че няма да има нищо, поразпитах приятелки и ми казаха, че също им се е случвало така да се стече но не са ставали фалове след това, което ме успокои до някъде.

GraveLess
04-20-2012, 10:17
Много влизаш във филма, то ако ставаше така лесно... Има хора, които с години се опитват и не става, а ти от някакво си стичане. Вярно, че има някакъв многооооо ама мноооооого минимален шанс. Но ти ако всеки път така се шашкаш, по-добре си купи от сега и някакви успокоителни. Дишай, ще видиш, че всичко ще е наред.