View Full Version : На петък 13ти..
Зравейте, момиче съм на 17.5 г. В петък (13ти - винаги ми върви на този ден, но тази година явно не, зайчето ми умря и после това, което следва да прочетете..) .. с приятеля ми правихме секс и той свърши върху дупето ми, но се стече във вагината ми докато го избършем и сега ме човърка възможно ли е да съм забременяла. Силно се съмнявам, но от вчера гърдите ме болят доста силно и по принцип ме болят така една седмица преди менструация, но ми свърши на 6ти и се предполага към края на месеца да ми дойде. Утре съм на гинеколог, понеже имам бяло течение и някакви проблеми с пикочния канал и се чудя дали да питам доктора, но ще ми искат ли отделно пари за това изследване?! Мисля също да си взема тест, но май не е гаранция, че ще отчете правилно, понеже са минали само 5 дни. Бихте ли ми дали някакъв съвет относно теста и много ли е възможно да е бременност и дали ще се таксува отделно при гинеколога, за да разбера. Благодаря!
DisappointedDreamer
04-18-2012, 18:20
1. Т'ва с петък 13-ти са пълни глупости.
2. Т'ва че си останала без зайче, хич не го грее форума в раздел Секс.
3. Тест можеш да си направиш 14 дена след рисковия акт, или след закъснение на МЦ.
4. Не мисля, че фалът е станал.
5. Не ни занимавайте с глупости относно зайци и излишно филмиране.
cutie_pie
04-18-2012, 18:28
На 6-ти ти е свършил цикъла, а кога е дошъл? То това ти е важно при изчисленията? И на колко дена по принцип ти идва (от начало на едната до начало на другата менструация, не от края до началото на следващата)?
Извинявам се тогава просто исках да подчертая, че не ми беше ден.
Дойде ми на 30ти март но по принцип ми идва на 30 дни.
cutie_pie
04-18-2012, 18:42
Овулацията (т.е. когато яйцеклетката се отделя и е възможно да се зачене) е около средата на цикъла, т.е. по принцип на 28 дневен цикъл около 14 ден, при теб около 15. Все пак не е само той рисков, по принцип за рисков се възприема периода от горе-долу 12 до 17 ден. По моите изчисленич (без да те плаша) 13 ти е бил от рисковите дни. Теоритично можеш да забременееш от описаната ситуация, но шанса е много малък. Все пак, ако ти закъснее, на 2-ри ден от закъснението домашен тест за бременност можеш да направиш. Важно е да е сутринта като станеш, понеже концентрацията на хормона, който тестовете изследват, се отчита най-добре в първата сутрешна урина. Другия ти вариант е не по-рано от 24 да идеш на кръвен тест (сутринта на гладно) за ЧХГ. Това е същия този хормон, който и домашните тестове изследват, но все пак кръвния тест е по-достоверен.
Благодаря! А за това с гинеколога?
cutie_pie
04-18-2012, 19:01
Разбира се, питай него/нея най-добре, все пак това е на човека специалността. Кажи го още в началото на прегледа. Не вярвам да ти вземе допълнително пари, особено ако си с направление. Ако те прати за кръвен тест за ЧХГ обаче, до колкото имам спомен от лятото в клинична лаборатория, него касата не го покрива и е платен. Цената варира според лабораторията, но мисля, че е някъде м/у 10 и 20 лева.
Благодаря много! Ще пиша след прегледа да кажа какви са резултатите.
cutie_pie
04-18-2012, 19:11
Стискам палци всичко да мине ок и резултатите да са такива, каквито искаш.
Всичко мина ок, гледа ме на ехограф и каза, че е 50% възможно да е бременност, но било същото и като пред менструация. Съветва ме да си взема тест за ранна диагностика на бременност и днес си го направих, беше отрицателен. В кутийката има още един тест за след закъснението, който ще направя също. Сигурна съм, че няма да има нищо, поразпитах приятелки и ми казаха, че също им се е случвало така да се стече но не са ставали фалове след това, което ме успокои до някъде.
GraveLess
04-20-2012, 10:17
Много влизаш във филма, то ако ставаше така лесно... Има хора, които с години се опитват и не става, а ти от някакво си стичане. Вярно, че има някакъв многооооо ама мноооооого минимален шанс. Но ти ако всеки път така се шашкаш, по-добре си купи от сега и някакви успокоителни. Дишай, ще видиш, че всичко ще е наред.