Влез

View Full Version : Случи се това,което най-малко очаквах от тази връзка

fenkaaa
04-18-2012, 22:27
Здравейте съфорумници. :) Отдавна не съм пускала тема тук и много мислих преди да пусна тази,поради простата причина,че във всичките ми предишни теми си личеше колко съм щастлива с човека до себе си,но сега уви.. далеч не е така.Темата може и да е дълга,предполагам не всички ще стигнат до края,но на тези,които все пак успеят - благодаря.
Имам си приятел от година и половина (почти),който е на 21 ако е важно.В началото беше прекрасно.След това както всяка двойка започнахме и ние с нашите проблеми.. имаше скандали,имаше сълзи,дори се "шамарихме" от време на време.Той е първото момче,което е плакало за мен,пред очите ми.. (или поне,което съм виждала) .. казва ми дори и сега колко много ме обича и не иска да ме загуби,но направи толкова много неща,които ме карат да се съмнявам в тези думи,дори в сълзите му.Давам направо откъде започнаха проблемите.. Ходехме 1 година и разбрах,че ми е изневерил с бившата му,с която ходеха едва месец и половина,а също така беше и една от 2-те ми най-близки приятелки.Изневерил ми е още на 1-вата седмица някъде.. окей,това го простих,макар че бях казала,че изневяра няма да простя,но това го простих просто защото в началото знаех,че таи още нещо към нея,но не мислих,че ще постъпи по този начин.. Както и да е.На 21 е и няма работа.. работеше в една фирма за лятото,но просто спря да ходи.. от мързел.Втория проблем - зимата открадна от вкъщи,няма да уточнявам какво,няма да уточнявам за какво,наистина спешно му трябваха пари и го разбирам,но не това беше начина.. сега нашите не могат да му го простят,но приеха,че оставам с него.. (след много обещания и разкаяния от негова страна).Третото,от което също много ме заболя,беше на връх Нова Година,бяхме се събрали с приятели.Той беше останал на масата с едно момче,което ходи с моята може да се каже най-добра приятелка.А ние 4-мата постоянно сме заедно.. приятелят ми явно под въздействието на алкохол неможал да си държи езика зад зъбите и взел,че казал на това момче,че ако той не ходел с въпросното момиче,моят щял да направи всичко възможно да бъде с нея,защото била много свястна.. Лично тя ми го каза това още на другият ден,събрахме се 4-мата говорихме,аз бях много ядосана.. приятелят ми твърдеше,че го е казал,защото преди я виждал с бившия и,с който тя ходеше близо 3 години.. виждал как я тормозел пред хората,на обществени места и просто още тогава искал да я измъкне от него,дори начина да е да тръгне с нея.. След това също много ми се молеше и ми ревеше,щял да се променя.. но просто на мен ми дойде в повече и започнах и аз с глупостите.Запознах се с едно момче.. лошото момче на града,от което всички имат страх,хах.Започнахме с една моя приятелка да излизаме с него,след което започнахме да се занимаваме,стигна се до пренощуване в тях и до.. секс.Не съжелявам.Нито пък съм го направила за да си го върна,просто го исках.Това момче много пъти предупреждаваше приятеля ми да не ме търси повече,но той си знаеше неговата.Както и да е.. видял ни е заедно и спря да ме търси близо 2 месеца.Сега отново започнахме да се виждаме от време на време.. отново спах у тях,отново се случи нещо,което този път крия от приятеля ми (за 1-вия път знаеше).Пропуснах да спомена,че заради всичко това,което направих,както и това,че се целувах с няколко момчета,явно му се е отразило и реши точно на 14-ти февруари да целуне друго момиче.. Аз бях вкъщи,беше ми лошо,а той го бил направил,защото се сетил за моите грешки и т.н. Надявам се разбрахте за какво става на въпрос,просто искам да видя странични мнения,освен тези на приятелите ми.. Само да допълня,че все още искам това момче,с което му изневерих вече 4 месеца.. всичко се промени от тогава,дори секса със сегашния ми приятел не ми харесва както преди,но просто не мога да се откъсна от него,а и той самия не ме оставя на мира.. Просто ако сте го прочели споделете какво мислите..

valdesbg
04-18-2012, 22:33
Официалния ти приятел е трябвало да го оставиш много отдавна. Причините май са повече от ясни.

Режеш с голямата ножица и така. Без обяснения и уговорки.

Не ти прави чест постъпката с този другия... не те оправдавам по никакъв начин. Ама ако имате някакви трепети.. взимайте се, а сегашното ти леке го разкарай от живота си.

П.П. Изневярата не решава нищо. Не прибягвай до нея.

fenkaaa
04-18-2012, 22:40
Знам,че постъпих глупаво,заради всички тези неща се поотпуснах повече от позволеното,дискотеки купони а-у,целувки с различни момчета,нищо повече де.. това направих явно,за да си го върна.Що се отнася до другото момче,в никакъв случай не съм направила нещо за отмъщение,просто го исках от самото начало.. искам го и сега.Като го видя и се чувствам на 12 с онези пеперудки в корема..

DisappointedDreamer
04-18-2012, 22:40
Напълно подкрепям валдесбг. Изневярата в началото на връзката си простила, тъй като е била в началото, ОК. Ама кражбата и другите простотии? Аз ако бях на твое място нямаше да ги приема, и щях веднага да го зарежа. Това вашето не е връзка. Той целува момичета, ти целувал и спиш с други момчета. Разделете се, никакви тинтири минтири повече, приключвай и започвай отначало с човек, който няма да те разиграва и човек, комуто можеш да имаш доверие.

Goddess
04-18-2012, 22:55
При всички тези изброени неща, още от самото начало..не разбирам защо това е, което най-малко си очаквала от тази връзка, при положение, че е най-логичното ?
На мен малко ми се спи и накрая вече се обърках..не разбрах с кого си в момента и кой искаш всъщност.. ;д Но определено не се връщай при момчето, с което си ходила година и половина..няма какво да търсиш там вече.

NomNomNom
04-18-2012, 23:08
Помня ти всичките хубави коментари, жалко, че нещата са се развили така.
Но не можеш да очакваш бъдеще с нехранимайко, да краде и да мързелува.
Да мързелува - окей, но с кражбата нещата вече се променят.

Eclipsercho
04-19-2012, 00:31
Освен, че от всичко това стана ясно, че предишния ти приятел е 100% келеш, друго няма..

Ти не си наясно със себе си, връткала си се насам-натам и ти не знаеш защо? И сега си решила, че искаш старото, при положение, че то дори не си заслужава..

Режи ги и двамата и си дай някакво време без момчета.. Прочисти си съзнанието и почни от нулата.. Бъдеще с тези двамата нямаш..

Chacho
04-19-2012, 00:36
Кинеш с тоо. Ако сакаш, ловиш другеа. Горе главътъ и бъди точна пред себе си, оти кат прощааш и връшиш некви работи зад гърбо на ората, вместо да туриш края, само крЕпиш некви фалшиви връзки. Беги си глей кефа и са не вкарвай у филме, шот имаш сиво у таа глава и моеш да го ползваш. И те така..

SisiStrange
04-19-2012, 03:33
Вие въобще не с подхождате. Той не те обича. И, ако наистина можеше да се погледнеш отстрани, щеше да видиш, че и ти не го обичаш отдавна.

Късай ги и двамата и си намери свестен. Един, но качествен.

Sh@d0w
04-19-2012, 04:06
Официалния ти приятел е трябвало да го скъсаш мноооооого отдавна. Изневери, кражби, мързел, никакво развитие, за какво ти е?

TheBeliever
04-19-2012, 07:30
Това ония дето ревеше и те гонеше из града и си режеше ръцете ли е? Как не си го зарязала още?

Niakoitam
04-19-2012, 08:27
Това поколение започва все повече да ме отчайва.Или съм прекалено иделистично настроен. Приятелят ти щом прави такива неща е един недорасляк. И напълно си заслужава да го зарежеш.Като му се чукат други нека си ги чука...без теб.Обаче пък от друга страна и ти изобщо не му оставаш длъжна с тези...извинявам се че ще го кажа, но курвенски изпълнения.Дай като ми е криво да се изцелувам с целият град и да се напраскам с лошият пич,който всява респект в целият град и така ще се почувствам яко вървежна и респектираща.Ами не си...човека просто си задоволява нагона...ако е наистина такъв какъвто го описваш.И без оправдания за почистване на съвест от рода на ама той направи така пък аз няма да му оставам по назад и ще покажа че имам оше по малко акъл и от него за да водя в резултата.Имам една комшийка,която е на твоите години и понякога излизаме на кафе или кръчна заедно.Тя си има гадже от друг град откъдето е и тя през повечето време.На една такава сбирка си изпоблизаха сливиците на един метър от мен с един и едвам я накарахме да си тръгне.След това започна с оправданията как и бил потрошил бъбреците,как щял да я удуши и така.Не че беше особено несъгласна и тя.На следващият път като се събрахме започна да се оправдава колко съжалявала,как го била направила,защото приятелят и не я уважавал като не и купувал дори малки подаръчета по празниците,колко глупаво била постъпила и всякакви такива пози.Да бе...дай да се прочешаме пък после ще се оправдаваме.А по акъл явно с твоя доста си приличате. И това ми било младежта на България. На много зле отиват нещата.Дай да го караме като при животните.За какво изобщо са тези връзки и бракове.Сигурно само за да ни пречат и да ни правят живота по сложен. ;-)

mimi1239
04-19-2012, 08:37
Здравей! Зарежи го гаджето ти. Зарежи и другия. След като твоя е на 21 и го мързи да работи, въпреки че му се налага, за да може да живее спокойно, а не да краде, значи той до някъде едва ли не чака ти винаги да му помагаш и ти да го гледаш. Трябвало е да го зарежеш много отдавна.

shmatarok
04-19-2012, 08:37
Уау... е, поне не си си спестила и твоите грешки, защото има хора, които пишейки тук се изкарват напълно невинни ;).
И моят съвет е да скъсаш с приятеля си (всъщност този, с който ходиш от година и половина, нали?). Връзката ви се е изчерпала още преди месеци. Не знам дали те обича, но мисля, че те използва по някакъв начин - научил се е, че всичко може наготово и 'айде. Лично аз ненавиждам мързеливи и неамбициозни хора, а моментът с кражбата не бих го простила - при положение, че сте толкова близки, едва ли би бил голям проблем просто да те помоли за помощ.
Не мисля, че е удачно и да ходиш при този втория, но там вече ти си знаеш. Ако бях на теб, щях да се опитам да се задържа сингъл за известно време, без излишни нерви и сновене между различни момчета.

SlowDownBaby
04-19-2012, 11:35
Не знам защо я упреквате.Може би и аз мисля "глупаво",но колкото и тъпо и детински да звучи,обичам да си отмъщавам.Бих постъпила като нея.През цялата година и половина,той я е карал да плаче,за неговите грешки,а тя ще стой и ще се усмихва все едно нищо не е станало.Не е вярно,че го прави за себе си това с изневярата.Всъщност тя каза че го е ИСКАЛА отдавна,а плюс това и приятеля й е страдал.Мисля,че са наравно.Просто тоя не си заслужава.
И между другото и аз не разбрах с кой си в момента,и при кой искаш да се връщаш,но аз на твое място нямаше да търся за момента сериозна връзка.Бих оставила тоя с който си била година и половина,бих се полигавила още малко с лошото момче и така...всеки по пътя си :)

Niakoitam
04-19-2012, 11:51
SlowDownBaby ще ти кажа едно нещо. Отмъщението е едно.Казваш чао на даденият човек и си продължаваш напред забравяйки го и игнорирайки го. Сега ще кажа едно нещо,което отново може да прозвучи малко вулгарно. В опита си да отмъщавате вие жените забравят един много важен факт че мъжете ЕБЪТ, а жените ГИ ЕБЪТ и в опитите си за отмъщение се оплитате като патета в калчища.Обаче също не бива да забравяте че етикетът КУРВАР често води до респект и уважение поне от други мъже че понякога и от други жени, а етикетът КУРВА е тежък и обременяващ и не води до респект и уважение в никой, а единствено поражда най-вече интерес в тези,които искат да боднат нещо лесно и незаангажирващо.:)

DisappointedDreamer
04-19-2012, 11:58
SlowDownBaby ще ти кажа едно нещо. Отмъщението е едно.Казваш чао на даденият човек и си продължаваш напред забравяйки го и игнорирайки го.

Длъжна съм да се съглася тук. Аз ако исках да отмъстя на приятеля си за изневярите, щях това да направя, а не да си пъхна езика в гърлото на някой друг, същевремнно разтваряйки си краката широко.

Chacho
04-19-2012, 12:20
Щом гледаш във взаимоотношенията да излизаш "наравно", искрено те съжалявам.

SlowDownBaby
04-19-2012, 12:32
SlowDownBaby ще ти кажа едно нещо. Отмъщението е едно.Казваш чао на даденият човек и си продължаваш напред забравяйки го и игнорирайки го. Сега ще кажа едно нещо,което отново може да прозвучи малко вулгарно. В опита си да отмъщавате вие жените забравят един много важен факт че мъжете ЕБЪТ, а жените ГИ ЕБЪТ и в опитите си за отмъщение се оплитате като патета в калчища.Обаче също не бива да забравяте че етикетът КУРВАР често води до респект и уважение поне от други мъже че понякога и от други жени, а етикетът КУРВА е тежък и обременяващ и не води до респект и уважение в никой, а единствено поражда най-вече интерес в тези,които искат да боднат нещо лесно и незаангажирващо.:)

Не виждам кое е курвенското в случая.Не знам с колко момчета е спала тя,не казвам,че и аз съм спала с половината град.Това,че тя си има приятел и е спала с друг я прави курва така ли ? От друга страна,не знам защо мислиш,че за мъжете да спят с много момичета е повод за респект.Лично на мен са ми ужасно противни и го намирам за тъпо и смешно.
А ти Chacho,ако говориш за мен,няма защо да ме съжеляваш.Всеки има право на мнение и това е моето.Няма да лъжа,какво мисля,само защото хората около мен са на друго мнение ! :)

w0sh
04-19-2012, 12:55
И двамата сте от един дол дренки, колкото и да се обясняваш. Не знам за какви плакания и глупости е ставало дума, но отмъщенията са....

отмъщения...

нелепо

Chacho
04-19-2012, 12:56
Това,че тя си има приятел и е спала с друг я прави курва така ли ?

Не, не. Прави я небеснокафява хризантемка. А какво според теб прави една жена курва?

draid
04-19-2012, 12:58
Трябвало е да го зарежеш, а не да постъпваш и ти курвенски, само за да си го върнеш. Още повече след като си простила нямаш право да си го връщаш ( както и да е цялата идея с изневярата щото др е направил грешка е глупост) По-добре потърси щастието на друго място и си почини малко от момчета.

DisappointedDreamer
04-19-2012, 13:09
И двамата сте от един дол дренки, колкото и да се обясняваш.

По-точно от това няма накъде.

Не, не. Прави я небеснокафява хризантемка.

:lol:

SlowDownBaby
04-19-2012, 13:22
Значи щом момиче е спало с двама и е курва ??!! Не дай си Боже да спи с 6-7.....

Chacho
04-19-2012, 13:25
Докато ходи с други 9-10?

w0sh
04-19-2012, 13:29
голяма обида е да си носиш последствията от действията.

SmilezZz
04-19-2012, 15:10
Отдавна е трябвало да сложиш края на връзката, може би когато си разбрала, че ти е изневерил или е правил нещата, които описа по - горе. Връзката ви някак си отдавна е била изчерпана, като гледам - изневерил ти е, правил е куп други неща.. А ти , само за да му го върнеш си постъпила курвенски и ето вече какъв е резултата.

Реално погледнато - нямаш чувства към него. То е от ясно по - ясно , но ми е чудно само това защо все още искаш да си с него, въпреки всичко, въпреки , че липсва доверието?

Сложи края и това е. Според мен тая връзка трудно, доста трудно би се оправила ...

In*The*Face
04-19-2012, 15:56
Тук мога да пиша много. Приятелят ти сигурно те обича. Аз лично му вярвам. Има много такива хора. Хора, които нямат и няма и да имат кой знае какво бляскаво бъдеще, които нямат цел, посока, приоритети, необходимост от развитие. За съжаление смятам, че приятелят ти какъвто е на 21, такъв ще бъде и след 6-7 години. Всичките му обещания изобщо не са били лъжи. Напротив, той искрено си е вярвал и е искал да се промени, да не прави повече неща, които да те разочароват, но това му е в кръвта. А ти нямаш нужда от такова нещо. Още си млада, за да не кажа малка и можеш да получиш много повече. Правила си всички тези компромиси, защото си държала на него, защото може би вътре в себе си, си мислела, че можеш да го промениш, да му помогнеш да бъде нещо повече. Но не се получава. Ако той не си помогне, никой няма да може. А няма нужда да носиш на гърба си когото и да било. Що се отнася до "лошото момче" - недей. Подобен тип "мъжкари" се интересуват от тръпката. Имала си си приятел, но си му изневерила с него. Това е "яко" в неговите очи. От него обаче сериозна връзка не мисля, че можеш да очакваш. А да се впускаш в нещо, с ясното съзнание, че можеш да излезеш наранена от него е безсмислено. Дай си почивка. Излизай с приятелки, забавлявай се, наслади се на свободата си без да се съобразяваш. И не скачай от една връзка в друга, освен ако не си сигурна, че си заслужава. А в случая аз лично се съмнявам.

Що се отнася до постъпката ти не бих се наела да я конкретизирам по какъвто и да било начин. За "отмъщение" звучи детинско. Ти казваш, че си го искала, но пак не те оправдава, защото не си била свободна по това време. Да, приятелят ти ти е изневерил, постъпил е гадно, но това не ти дава правото да постъпваш по същият начин. Дава ти правото да му простиш или да му кажеш довиждане. Курва не си. Мога да дам по-бляскави примери за подобни индивиди. Но и сама знаеш, че не си света вода ненапита. Остави лошите постъпки и твоите и на приятеля ти в миналото и продължавай напред.

Niakoitam
04-20-2012, 06:44
Не виждам кое е курвенското в случая.Не знам с колко момчета е спала тя,не казвам,че и аз съм спала с половината град.Това,че тя си има приятел и е спала с друг я прави курва така ли ? От друга страна,не знам защо мислиш,че за мъжете да спят с много момичета е повод за респект.Лично на мен са ми ужасно противни и го намирам за тъпо и смешно.
А ти Chacho,ако говориш за мен,няма защо да ме съжеляваш.Всеки има право на мнение и това е моето.Няма да лъжа,какво мисля,само защото хората около мен са на друго мнение ! :)

Това че ти не виждаш си е твои проблем.Явно разсъждаваш по логиката на авторката.:).Да,много правилно си ме разбрала.Това че има приятел и в същото време се оправя с други я прави курва.Може да е много свестно момиче,но тази постъпка е адски курвенска и няма място за галене с перце и оправдания.А това за респекта.Просто наблюдения.Не при всички,но при една част от хората той е голям,защото един куп мацки са му сядали на онази работа и съответно много други мацки искат да разберат дали пък всъщност не е много гот там, а много мъже му се възхищават.Е, има такива мъже и мацки,които не го правят.И може би аз съм един от тях.:)

anonymous708973
04-20-2012, 12:50
В опита си да отмъщавате вие жените забравят един много важен факт че мъжете ЕБЪТ, а жените ГИ ЕБЪТ и в опитите си за отмъщение се оплитате като патета в калчища.Обаче също не бива да забравяте че етикетът КУРВАР често води до респект и уважение поне от други мъже че понякога и от други жени, а етикетът КУРВА е тежък и обременяващ и не води до респект и уважение в никой, а единствено поражда най-вече интерес в тези,които искат да боднат нещо лесно и незаангажирващо.:)

Омг... нямам думи :D :D :D
Смятай в какви среди движиш, че "курвар" е комплимент.
И се пише "ебат". Поне го пиши правилно, щом искаш да е с големи букви.

SlowDownBaby, няма нищо нередно едно момиче да е спало с две момчета. Нередното е да спи с две момчета ЕДНОВРЕМЕННО. Курвенски номерца са, да. Как би ги нарекла ти?

SlowDownBaby
04-20-2012, 13:08
Можем да спорим много по тая тема,но просто не виждам смисъл да спамим в темата на момичето.Както казах за мен не е курвенско,кой каквото и да ми говори.Той прави всичко възможно да й разваля дните,а тя ще стой и ще го чака....
И да,явно просто разсъждам като нея. :)
Само да вметна,че никога не бих изневерила на приятеля си,ако той ми дава всичко от което се нуждая.. (не говоря материално)..никога не съм изневерявала,нямам и намерение,но конкретно в нейния случай,ДА бих го направила.

Niakoitam
04-20-2012, 13:10
Омг... нямам думи :D :D :D
Смятай в какви среди движиш, че "курвар" е комплимент.
И се пише "ебат". Поне го пиши правилно, щом искаш да е с големи букви.

SlowDownBaby, няма нищо нередно едно момиче да е спало с две момчета. Нередното е да спи с две момчета ЕДНОВРЕМЕННО. Курвенски номерца са, да. Как би ги нарекла ти?
Нещо на контри ли ще си играем сега. :D Не, аз не движа в такова обкръжение за момента.Просто забелязвам някои факти,които разбира се не ме карат да харесват курварите,но психиката на хората е така устроена че колкото повече хора се поинтересуват от даден човек и колкото повече респект всяват в другите тези,които са се поинтересували от него толкова повече хора им е интересно да разберат защо. Мога и да ти дам пример с мен ако искаш.Когато бях по-малък никоя мацка не ме забелязваше,но след това дойде времето когато покрай стечение на обстоятелствата няколко от по отраканите ми обърнаха някакво внимание и тогава вече не беше като да нямаше мацки, с които да се бъзикаме в училището постоянно. И така.Просто така е устроена човешката психика.Един и същ мъж на една мацка може да и се стори много по интересен ако около него се въртят три четири мацки особено ако са от по вървежните отколкото ако няма никаква конкуренция.Ако пък се носят и легенди около него...още по-добре. А за Ебът...съжалявам,не използвам за щяло и нещяло тази дума, а в интернет я има и в двата варианта. Съмнявам се дори дали може да се намери в правописният речник тъй като е вулгаризъм. :)

Niakoitam
04-20-2012, 13:15
Можем да спорим много по тая тема,но просто не виждам смисъл да спамим в темата на момичето.Както казах за мен не е курвенско,кой каквото и да ми говори.Той прави всичко възможно да й разваля дните,а тя ще стой и ще го чака....
Само да вметна,че никога не бих изневерила на приятеля си,ако той ми дава всичко от което се нуждая.. (не говоря материално)..никога не съм изневерявала,нямам и намерение,но конкретно в нейния случай,ДА бих го направила.

А тогава чии чеп дири при него.Изневерявал не изневерявал с него ли е няма никакво значение.Или какво...връзката им да минава в мерене на полови органи и след това да продължават да си се обичат. С двама е по-добре отколкото с един, а с 50-60 е най-добре.Ами просто не става така.:)

Та в този ред на мисли...човек винаги може да си намери оправдание за всичко и щом пожелаеш да изневериш на приятеля си ще си намериш повод даже и без той да ти е изневерил.Изобщо ама изобщо не се съмнявай в това.Да няма скоро тема...аз му изневерих,защото не ми обръщаше достатъчно внимание. ;)

DisappointedDreamer
04-20-2012, 13:30

Разсъждаваш като идиотка.
Да, той и прави номера, и да тя НЕ трябва да го чака, но това, което тя би ТРЯБВАЛО да направи е да го зареже. Да го остави, и ЧАК тогава да ходи нагоре надолу, разтваряйки си крачката като товарен влак. И после да не ми излиза с извинения от сорта на "той първи не знам си какво си, той на мен ми ги върти, и после исках да му отмъстя". МОЛЯ?! Вие да не сте в детската градина бе?!

П.П. Следващия път недей да казваш на Чачо колко съм била заядлива. Имам и аз пощенска кутия, прати ми съобщение на мен.

SisiStrange
04-20-2012, 14:31
Такива неща се случват между хора, които никога не са се обичали истински.

Няма вариант, в който моя да ми изневери и да ида да се забивам или чукам с други за отмъщение. Това са номера на хора, на които не им пука. Хора, при които от изневярата са наранени не чувствата, а егото. Toгава хукват да се доказват, че и те могат.

Когато обичаш, плачеш, страдаш, търсиш вината И в себе си, говориш, и чак вече след това преценяваш дали човека си струва, или не. Ако решиш да продължите, забравяш. Не натякваш, не отмъщаваш, не се лигавиш, а просто прощаваш. Другия вариант е ясен.