View Full Version : Овулация, въпрос към момичета
Gunnercho0
04-19-2012, 14:08
Здравейте,
днес правихме секс с приятелката ми и започна да я боли много... Днес и е 13-ти ден, утре и идва овулацията. Имаше много болки, каза, че за първи път усеща такава болка в коремната част. Каза ми, че болката е нещо като "срязване". Легна да спи и след 3-4 часа вече и стана малко по-добре. Въпроса ми към вас е какви са тези симптоми? Предупреждение за овулация или нещо друго? Нормални ли са тези болки?
TheBeliever
04-19-2012, 14:11
Понякога при овулация се появява лека болка в яйчника, но чак такова срязване - не мисля, че е нормално. Да не би да си бил прекалено груб? Да си натиснал матката по време на секса?
Gunnercho0
04-19-2012, 14:20
Мисля, че бях малко груб...
Gunnercho0
04-19-2012, 14:22
Малко натисках матката преди да почнем, но не с много сила.. И по време на секса влизах много дълбоко и след 5-та мин. започна да я боли и спряхме
cutie_pie
04-19-2012, 15:00
А къде точно я болеше? Може да е било и от самия секс, но ако е било от едната страна само може и да е знак за киста на яйчника. Не се стряскайте, най-добре е да иде все пак на гинеколог. Аз сумати пъти съм имала кисти, но повечето пъти даже сами си минават. Но трябва да я видят според мен на един ехограф
DragonLady
04-19-2012, 19:42
В овулация ( или около нея ) женското тяло е по чувствително ( особено гениталите ), затова трябва да си по нежен, а ти си бил обратното по груб, тоест може и от това да е, но чак такава болка не ми се вижда нормално. Както каза мацката преди мене, най-добре я прати на гинеколог.
SmilezZz
04-22-2012, 06:56
Може да е от самия секс, а може и да е заради овулацията (тъй като дните преди, по време и след овулацията, тялото е по - чувствително)..
Но най - добре е наистина гинеколог, тъй като чак такава силна болка - не ми се вижда да е нормално.