View Full Version : Как да си поискам секс.
Не съм много сигурен, че това е правилната секция за мойта тема извинявам се ако съм сбъркал. Та, проблемът ми е, че не мога да се сетя как да си поискам секс. Имам гадже от почти един месец и не знам как точно да подходя. Бих искал да ми дадете съвати някакви начини. Нямам проблеми с притеснението, имам някои идей, но бих искал да споделите още някоя друга с мен. Това "мило днес съм сам хайде в нас да гледаме филм" ми звучи супер истъркано, искам нещо по оригинално. Бих се радвал ако ми помогнете.
GraveLess
04-20-2012, 10:00
Може да е изтъркано, но зависи от начина, по който ще го кажеш. Не е нужно да споменаваш, че си сам. Може да излезете, да се разходите, да пиете кафе, или каквото там правите по принцип. Все някога трябва да я поканиш у вас по някакъв повод. И най-важното е да не започваш от вратата за краката. Първият път може само да си говорите, да гледате филм да се погушкате, с времето да пипнеш тук и там. Важното е да го правиш така,че да изглежда сякаш е неволно. Можеш да пробваш така: " Ела до нас, че чакам обаждане/ някой да дойде до нас/ колет..( нещо, заради което не можеш да излезеш веднага).. да изчакаме и после ще излезем." В това време се правиш на разсеян и нещата се нагласяват. Моя приятел излезе с номера "Ела до нас, че не мога да реша с какво точно да се облеча, да ми помогнеш" :D Импровизирай! Но не споменавай,че вашите ги няма.
Най-важното нещо,което искам да ти кажа, и се надявам да запомниш е, че не трябва само ти да искаш този секс. Повечето момичета, които познавам много често просто се съгласяват, защото... " Ми ходим вече месец, някак си не става ..." За това са виновни САМО момчетата. Когато не можеш да възбудиш едно момиче достатъчно, че сама да го поиска ... ами тогава няма как да ви се получи.
Ако вече искаш да я накараш сама да го поиска, това е напредък. Ще ти дам един пример какво можеш да направиш, но главната идея е следната - дръж се отпуснато и така, сякаш НЕ се нуждаеш от неините целувки, ласки и докосвания. Ако ти каже "целуни ме" кажи НЕ. Целуни я по-късно, когато ТИ искаш. Това влудява момичетата, повярвай ми. Няма да знае какво се случва, ще си мисли " защо не ме иска ? какво повече да направя, за да ме желае ? " Виждаш ли накъде отивам ?
Когато я извеждаш, прави го ясно, че го правиш първо за себе си. "Отивам в любимото ми кафе, ела с мен." Ако имаш време и желание можеш да направиш така, когато излизате да и кажеш да те чака пред вас. Така момичето ще свикне да идва и да си отива от вас още преди да си я канил.
И сега, да кажем, че си излезнал един път и си я закачал, винаги пръв си прекъсвал целувките,бил си отпуснат и си се държал като цяло хладен, но горещ когато е трябвало, след някое излизане заедно, предложи да те изпрати, НО НЕ ДИРЕКТНО, просто тръгни към вас, и тя ще те последва, особено ако не бърза за някъде. Когато стигнеш пред вас, погледни часовника и кажи нещо от сорта на "Късно е, но ... може да влезнеш" Сякаш ТЯ е поискала да влезне, не ти. Натам трябва ли да обяснявам ?
shmatarok
04-20-2012, 10:32
^ т'ва, описано по този начин, ми изглежда като някаква дресировка О.о
Иначе тя как се държи - изглежда ли ти като готова да го прави?
С горния коментар съм съгласна до там, че е хубаво момичето да е идвало няколко пъти до вас, за да не е в напълно непозната обстановка, 'щото може да се притеснява. Но ако някой се държи по подобен начин с мен - да прекъсва целувките, да не показва ентусиазъм и това последното за часовника, бих се раздразнила много и изобщо не бих се занимавала.
^ т'ва, описано по този начин, ми изглежда като някаква дресировка О.о
Иначе тя как се държи - изглежда ли ти като готова да го прави?
С горния коментар съм съгласна до там, че е хубаво момичето да е идвало няколко пъти до вас, за да не е в напълно непозната обстановка, 'щото може да се притеснява. Но ако някой се държи по подобен начин с мен - да прекъсва целувките, да не показва ентусиазъм и това последното за часовника, бих се раздразнила много и изобщо не бих се занимавала.
Приемаш го малко крайно, може би за това. Но всяко момиче, което познавам обича предизвикателството. А ако мъжът е лесен и можеш да го контролираш само като си врътнеш дупето ... надали е такова предизвикателство, но може би на някои и това се харесва, особено ако са хубави и са свикнали всеки да ги "слушка" :)
shmatarok
04-20-2012, 10:53
Не, не, не, не казвам, че е нужно някой да е лесен или пък да го контролирам и да ме слуша, не. Както казах, описано по този начин, отстрани ми изглежда странно и като дресировка :Д За мен конкретно подобна реплика "Късно е, но ... може да влезнеш", би ми се видяла много снизходителна... особено след цял ден хладно отношение, примерно.
Може би съм си представила написаното от теб по прекалено буквален начин, но такова беше първото впечатление, което събуди в мен. :)
Magician
04-20-2012, 11:39
Е, к'во значи "да си поискаш" секс. Ако го направиш в пряк текст би било най-тъпото нещо на света.
Просто като сте заедно продължи целувките, пусни ръцете си по тялото й, целувай врата й. Нещата ще се получат от само себе си. Вземете си душ заедно, примерно...
Не, не, не, не казвам, че е нужно някой да е лесен или пък да го контролирам и да ме слуша, не. Както казах, описано по този начин, отстрани ми изглежда странно и като дресировка :Д За мен конкретно подобна реплика "Късно е, но ... може да влезнеш", би ми се видяла много снизходителна... особено след цял ден хладно отношение, примерно.
Може би съм си представила написаното от теб по прекалено буквален начин, но такова беше първото впечатление, което събуди в мен. :)
Моя е грешката, не трябваше да ползвам думата студено. Релаксирано е по-добра дума ;) Важното е да не се бута момчето много-много, а да остави и тя малко да се бутне :D
dimitar_ak
04-20-2012, 13:00
Още нямате месец. Нормално е да ти се иска секс, но не прибързвай. Много пъти съм казвал за недостатъка на ранния секс. Нарича се сексуално заслепяване. Още не сте се опознали и си лягате. Ако секса е хубав после няма да знаеш дали харесваш момичето или секса с нея и като ти писне да правиш секс ще се разделите.
Благодаря ви! PetarN, ТОЧНО това искам, да я накарам сама да го поиска, също така съм съгласен с теб, че когато се държим по дръпнато става ме по загадъчни и интересни. Опитвал съм с нея ама някак си не ми се получава. И под това да си "поискам" секс нямам предвид все едно искам сладолед от мама. shmatarok какво значи да ми изглежда готова, не идва на срещите на курвена или да прави намеци държи се нормално все едно точно чака аз да направя нещо.
anonymous708973
04-20-2012, 13:46
Ако ти каже "целуни ме" кажи НЕ. Целуни я по-късно, когато ТИ искаш. Това влудява момичетата, повярвай ми.
С останалото съм съгласна, ама не и с това. Влудява по изключително неприятен начин. На мен ако ми откаже така, после и аз ще му се дръпна, като ми каже "целуни ме". Дразнещо е.
С останалото съм съгласна, ама не и с това. Влудява по изключително неприятен начин. На мен ако ми откаже така, после и аз ще му се дръпна, като ми каже "целуни ме". Дразнещо е.
Той няма да ти казва целуни ме ... :) Той ще го направи.
@Dimenta Радвам се, че това искаш, аз съм питал много момичета, чел съм много по темата... и мога да кажа че имам сравнителен опит натрупан, ако искаш допълнително информация, питай, но на лично, няма да тормозим дамите ;)
Добре, не се отклоняваите от въпроса ми, моля ви. Бих за зарадвал на още мнения и идей.
ShtrudeL
04-20-2012, 14:08
Аз пък обичам 'да гледаме филм'
но сигурно повече ще ми хареса "Искам да правим секс."
ShtrudeL
04-20-2012, 14:11
Е, к'во значи "да си поискаш" секс. Ако го направиш в пряк текст би било най-тъпото нещо на света.
bitch please ^^
Как би реагирала, ако гаЖито ти ти го каже в прав текст?
а момичето преди правила ли го е? (тъп въпрос ама не видях ифо тука)
та....ако е мръснишки настроена може и направо :D
bitch please ^^
Ако момичето е неопитно , и това е първият път в който ще правят секс... не мисля, че това е правилният подход :) Пък и плануваният секс, поне за мен, не може да се мери с този който става на момента.
DisappointedDreamer
04-20-2012, 14:18
Слушай ся. Не е като да я видиш, да и кажеш "сваляй гащите и лягай". Тц. Просто оставайте повече време сами, целувайте се, натискайте се, и всеки път стигайте малко по-далеч, демек сваляйте дрехи, опознавайте телата си, и такива мити работи. Така няма да прибързвате, пък и момичето всеки следващ път ще е по-разгорещена от предишния, докато накрая просто решите "да го направите."
bitch please ^^
Права си, но варира до човек и до опит. Пък и автора не е бил дори месец с въпросното момиче, което е и неопитно. Ако и двамата бяха по-опитни и големи, въобще нямаше да го обсъждаме този въпрос, тъй като и двамата щяха да са наясно, че секса е напълно нормално и едва ли не задължително. И двамата щяха да си го поискат от другия и да jump each other's bones. if you know what I mean
ShtrudeL
04-20-2012, 14:29
Губя романтичността* си с всеки изминал ден.
*романтичността - момичешката, розовата, баналната. Не че преди съм имала точно от нея, но сега всичко ми се вижда адски сладникаво
Ако не е девствена, не виждам защо да не й го каже/покаже по най-лесния начин.
Но за да не го правят вече цял месец, явно е.
ShtrudeL Точно така девствена е, и ако беше мръснишки настроена грам нямаше да ми се налага да питам. И проблема ми е идва от там, че тя едва ли не дори да иска не ми го показва не ми дава повод да намекна да кажа нещо не знам с други никога не е било така. За това си мисля, че трябва да използвам някои изпитан номер ли де да знам и аз. Също така сме били време сами всичко точно просто е много по трудно с нея не знам защо. Нито ми казва "не искам сега трябва да чкаш" нито "ок, кажи кога и каде ;д"
DisappointedDreamer
04-20-2012, 15:00
Пише се:
- кЪде
- по - трудно
- някоЙ - единствено число, някоИ - множествено число
Проблема идва от там, че е девствена. Трябва да знаеш как да я предразположиш. Също така това, което е в главите на повечето девствени момичета днес е, че трябва да ходи с дадено момче минимум 6 месеца, че ако тя не е "готова" момчето е "длъжно да я изчака, ако я обича" и такива тинтири минтири. Опитай се все пак да и намекнеш по някакъв начин.
*романтичността - момичешката, розовата, баналната. Не че преди съм имала точно от нея, но сега всичко ми се вижда адски сладникаво
Ако не е девствена, не виждам защо да не й го каже/покаже по най-лесния начин.
Но за да не го правят вече цял месец, явно е.
Абе, това с романтичността е доста относително. Понякога ти се нуждаеш от нежност, усмивки и влюбени погледи с преплетени пръсти, друг път се чувстваш толкова мръснишки, че искаш просто да го получиш.
TheNormalGuy
04-20-2012, 15:06
М. някои момичета смятат, че и една година не е достатъчна за да ти пуснат, виждал съм такъв случай!!! :D :D :D
DarkTemplar
04-20-2012, 15:09
Нарича се още съзряване, баничко. ;)
DisappointedDreamer
04-20-2012, 15:12
М. някои момичета смятат, че и една година не е достатъчна за да ти пуснат, виждал съм такъв случай!!! :D :D :D
Детски истории. Като не си готова да пуснеш, няма да се хващаш с момче, което го иска.
:lol:
TheNormalGuy
04-20-2012, 15:13
:D :D :D :D :D
ShtrudeL
04-20-2012, 15:13
Абе, това с романтичността е доста относително. Понякога ти се нуждаеш от нежност, усмивки и влюбени погледи с преплетени пръсти, друг път се чувстваш толкова мръснишки, че искаш просто да го получиш.
Аз намирам и двете неща за мили и романтични. Всъщност чукането е по-романтично и мило.
Нежността, преплетените пръсти и гушките са нещо сладко и уютно, и прекрасно.
DisappointedDreamer
04-20-2012, 15:15
Въпрос на гледна точка. Но мда.
ShtrudeL
04-20-2012, 15:15
Не е вярно.
Зрелите хора също се нуждаят от романтика. АКо изгубят всичките тези неща като романтиката, ще станат безлични и гадни.
И може би не се изразих правилно. Може би не я губя, просто я заменям с друга, по-красива и романтична. <3
TheNormalGuy
04-20-2012, 15:16
Детски истории. Като не си готова да пуснеш, няма да се хващаш с момче, което го иска.
Ама и гаджето и е идиот, защото доста време я търпя. :lol:
DisappointedDreamer
04-20-2012, 15:17
Ама и гаджето и е идиот, защото доста време я търпя. :lol:
Е, сега, и той неопитен, тя пък девствена с набити като пирони грешни представи. Няма к'во друго да очакваме.
DarkTemplar
04-20-2012, 15:20
Не е вярно.
Зрелите хора също се нуждаят от романтика. АКо изгубят всичките тези неща като романтиката, ще станат безлични и гадни.
И може би не се изразих правилно. Може би не я губя, просто я заменям с друга, по-красива и романтична. <3
Че се нуждаят, нуждаят се, но илюзиите и очакванията им са сведени до минимум. Дори без любов, зрелият човек намира смисъл и утеха в други неща (работата най-вече), докато за все още младите всичко е любов.
А при тебе е ясно, че романтиката никога няма да се изгуби, така си устроена.
FearFactory2012
04-20-2012, 18:55
Хора , имам проблем : Как да нарежа пицата на парчета ?
Хора , имам проблем : Как да нарежа пицата на парчета ?
Значи, казваш "искам един секс" и пицата ти се нарязва на парчета! Обаче ако кажеш - "дай ми два секса", тогава вече тежко ти и горко...
FearFactory2012
04-20-2012, 18:58
Начи , взимам радиуса и после , какво ?
Начи , взимам радиуса и после , какво ?
Какъв радиус бе, младеж? Казах ти ясно и точно - искаш секс и пицата е на парчета! Ето ТУВВА е! Ако искаш и свирка - получаваш два айряна с боровинки гратис!
FearFactory2012
04-20-2012, 19:02
Не се шегувайте , уважаеми ! Колкото до дилемата на девойчето - виж в порнхъба ...
Не се шегувайте , уважаеми ! Колкото до дилемата на девойчето - виж в порнхъба ...
Ехее, ама 'неска си пил! Порнхъба не струва вече, пускай друго! Яж баница с яйца и си пий алко'ола!...
FearFactory2012
04-20-2012, 19:06
Уважаеми МуКаДеС,
Имайте поне малко уважение към проблема на Dimenta и не се гаврете с това ,че всеки ден попийвам малко или много !!
ИЗМАМА ТОВА Е - КАКТО БИ КАЗАЛ ЙОДА !
Уважаеми МуКаДеС,
Имайте поне малко уважение към проблема на Dimenta и не се гаврете с това ,че всеки ден попийвам малко или много !!
ИЗМАМА ТОВА Е - КАКТО БИ КАЗАЛ ЙОДА !
Нека ромът с компота бъде с вас тогава, драги околийски! Али Ръза бей би бил горд с вас! А сега, ако ме извините, отивам да си лъсна една в хладилника.
К'во девойче бе ти в ред ли си ?
SmilezZz
04-21-2012, 20:31
Прибързваш ми се струва. Ходите от почти месец, а ти вече мислиш за секса. Вярно е, че в една връзка трябва да я има, но ми се струва, че е прекалено рано за нея. Но все пак си зависи от момичето, намекни й по някакъв начин или я накарай тя да поиска.
Scarface_
04-21-2012, 20:48
Ходите само месец... само ... незнам на колко си брат , но като оставим това настрани . По принцип може да идете на вила с компания , накрая лягате в едно легло...каквото трябва ще се случи.Другия вариант е просто да е възбудиш и да и предложиш да отидете някаде. Незнам как се държиш с нея и какви ви са отношенията ...начини хиляди , за 1ви път може и нещо романтично да измислиш
Ходите само месец... само ... незнам на колко си брат , но като оставим това настрани . По принцип може да идете на вила с компания , накрая лягате в едно легло...каквото трябва ще се случи.Другия вариант е просто да е възбудиш и да и предложиш да отидете някаде. Незнам как се държиш с нея и какви ви са отношенията ...начини хиляди , за 1ви път може и нещо романтично да измислиш
Окай, като са хиляди дай ми няколко все пак за това съм я пуснал тази тема. Точно идеи ми трябват.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/15684011.jpg
Значи, казваш "искам един секс" и пицата ти се нарязва на парчета! Обаче ако кажеш - "дай ми два секса", тогава вече тежко ти и горко...
:D btw "какво значи да ми изглежда готова, не идва на срещите на курвена"
lilia89vr
08-27-2012, 12:26
не мисля, че ако се опитва всичко да е заради него тя ще тича по него, по-скоро ако наистина я харесваш я накарай да се чувства добре. За една връзка трябват двама, тя да не е куче, че да те следва постоянно, в любимото ти кафе, да те изпраща и какво ли още не.всичко зависи и от двамата души. Иначе това за небрежното канене вкъщи ок, наистина не е нужно да я поканиш у вас за да си легнете, може да си говорите и когато сте готови да направите голямата крачка