PDA

View Full Version : Моля ви, дайте съвет!

s7eli7y0192
04-20-2012, 11:53
Здравейте на всички! Имам много сериозни опасения и бих искала да ви попитам..
С приятеля ми правим секс през 1-2 седмици, когато усети, че ще наближи края на акта, слага презерватив и малко след това свършва извън мен.(много се притеснявам, но не виждам друг начин да ви обясня..).
Аз нямам никакви симптоми на бременност. Никога не ми е закъснявало, идва ми редовно, даже в момента съм неразположена и няма никакъв проблем в менструацията. Няма гадене, няма виене на свят или нещо друго.. Но корема ми е страшно подут, изглежда ми много голям.. и дори не мога да го свия.. Аз по принцип на корем не съм напълнявала досега.. Може би няма защо да се притеснявам, но въпреки това не спирам да мисля дали има възможност..

GraveLess
04-20-2012, 11:58
Както обясняваш,че правите секс.. рядко, с презерватив и свършва навън.. не виждам начин да си бременна. А и си неразположена... Ако разбирам правилно въпроса ти де.. Защо не си купиш един тест и не провериш.

DragonLady
04-20-2012, 12:47
Не си бременна!!! А колкото до корема, при някой жени той наедрява като са в цикъл, а след него пак си възвръща нормалният облик.

DisappointedDreamer
04-20-2012, 15:43
Коремът ти просто е подут. Ще спадне/мине след менструацията ти.

когато усети, че ще наближи края на акта, слага презерватив

Колкото до това по-горе. Ъъъ, моля ти се. Какво е т'ва като усети че ще свърши слага презерватив? Ако не пиеш противозачатъчни, този презерватив трябва да присъства повреме на ЦЕЛИЯ ви полов акт. Приятеля ти отделя предеякулационна течност, от която има шанс да забременееш. Малък е шансът, но все пак го има.

granger
04-20-2012, 16:19
И все пак не си бременна! Какъв е тоя шаш бе ,хора?! Всичко ти е наред,ама ти пак се притесняваш - very clever! Като ви е страх не правете секс!

SmilezZz
04-22-2012, 06:53
А някаква промяна в менструацията имаш ли?