Влез

View Full Version : Любов или влюбване?

ICanSeeTheFireBurning
04-21-2012, 00:27
Има ли според вас разликата между влюбването и истинската любов и ако да - каква е? И какво всъщност за вас е любовта? Как се развива тя във времето?

Chacho
04-21-2012, 01:02
Не. Просто така разбирам думите. Предполагам, че това, което ти разбираш под влюбване, аз наричам привличане, харесване, тръпка, силен интерес. Това различавам аз от влюбване. Влюбването за мен е нещо по-зряло. Не искам да се обяснявам, такива теми има много.

dimitar_ak
04-21-2012, 04:59
Има разбира се. Влюбването е това, което чувстваш в старта на връзката. Желание постоянно да си с нея/него, ускоряването на пулса като се видите, постоянното желание за близост. Любовта идва след време когато тръпката се поуталожи. Тогава или вече ясно осъзнаваш, че обичаш този човек или решаваш, че връзката е изчерпана и си тръгваш. Според мен за да се говори за любов трябва връзка дълга месеци и дори години.

SisiStrange
04-21-2012, 05:14
За мен има влюбване, любов и обич като етапи. Най-щастливи ми се виждат тези, които успеят да застаната накрая на нещо по средата на любов и обич. Хем да има тръпка и романтика (не в лигав вариант), хем да има стабилност.

ivcheto0o
04-21-2012, 12:15
И аз мисля като dimitar_ak.

SmilezZz
04-21-2012, 14:58
И аз мисля като dimitar_ak.
Аз също съм съгласна с него!