View Full Version : Hard sex
Az mislq,4e grybiq sex vaznujda jenata v posledno vreme se e yveli4il procenta kum grybiq sex
Li4no men ujasno mnogo me vazbujda grybiq sex ili taka nare4eniq hard sex..
Ako nqkoi spodelq mnenieto mi ili iska neshto da dobavi ili da si pogovorim
liverpool___dinora mi e skaipa :)
Кирилицата е задължителна. Освен това тук не е сайт за запознанства.
SmilezZz
04-21-2012, 16:19
1. Кирилица.
2. И какъв е проблема, че от темата не стана ясно?
Та, всеки го възбужда различно нещо - някои си падат по грубия секс, други не. Всичко опира до човека и вкусовете му. Всеки човек си е индивидуален.
Слушай не целя да се запознавам с когото и да е било
Това,че на теб не ти харесва аз няма какво да направя...
Ами то проблем няма
Явно тук сте много докачливи..
Аз изказвам мнение и коментирам...
както и да е..
Ясно е написано в правилата,че тва не е сайт за запознанство и ,че кирилицата е задължителна.
Да разбрах още колко ще ми го напишат?????????
TheBeliever
04-21-2012, 16:40
А целта на темата е?
Ами какво мислиш примерно ти за грубия сех.?
И защо мислиш,че на някой и им харесва?
Според теб каква е причината..?
ilikeitdirtyX
04-21-2012, 16:43
А целта на темата е?
Според мен, близко до ума - какво мислите за грубия секс?
А така :) И ти какво мислиш не каза :)
Аз мисля,че един мъж трябва да задоволява една жена така,че да го помни с нещо което примерно друг не е успявал до сега..
Аз имам малко проблем с това,че трудно си намирам партниор за това което искам в секса..
TheBeliever
04-21-2012, 16:54
Е не можа ли да го напишеш в началото? При така написана тема е нормално никой да не ти отговаря по същество.
ПТ: зависи кой какво разбира под груб секс. Силни тласъци, бързо темпо, ръцете над главата - ок. Шамари, размятане из стаята като парче месо и речник на каруцар - не, мерси.
dream1707
04-21-2012, 17:23
Започвам да се отчайвам :(
Е не можа ли да го напишеш в началото? При така написана тема е нормално никой да не ти отговаря по същество.
ПТ: зависи кой какво разбира под груб секс. Силни тласъци, бързо темпо, ръцете над главата - ок. Шамари, размятане из стаята като парче месо и речник на каруцар - не, мерси.
Ами ти какво харесваш ..
TheBeliever
04-21-2012, 17:35
Not sure if troll or just searching for fap material...
MarietaS
04-21-2012, 18:29
Ясно е написано в правилата,че тва не е сайт за запознанство и ,че кирилицата е задължителна.
Може да мисли,че тук е като Impuls4etyyyy :D:D:D:D:D
DragonLady
04-21-2012, 19:01
Сбъркал си сайта пич ...
Scarface_
04-21-2012, 20:12
На мен ми харесва грубият секс ... и мисля , че трябва да се разнообразява както нежен , така и груб. Интересно ми е ти за какви работи търсиш момичета и каза ,че трудно намираш . Я разкажи
ilikeitdirtyX
04-21-2012, 21:09
зависи кой какво разбира под груб секс. Силни тласъци, бързо темпо, ръцете над главата - ок. Шамари, размятане из стаята като парче месо и речник на каруцар - не, мерси.
10 букви :)
не тарся жена просто си изказах мнението
интересно ми беше кой как мисли по този въпрос...
ShtrudeL
04-22-2012, 11:45
Не чета теми на латиница.