View Full Version : Някакви идеи?
Здравейте.
Трябва да направя нещо като филм/видео,което да представи страната ни.Това ми е задачата,тъй като всеки от нас ще представя по една европейска страна.Избрах си България и първо реших да си направя нещо като план,където ще подредя нещата,които ще включа в проекта.Искам да ми помогнете с някакви идеи-как да го направя по-оригинално,да е изпипано какво да включа и т.н.Трябва да включа колкото се може повече и по-интересни неща за България. Очаквам предложения. :)))
Като чуя за такива проекти, свързани с България(е, и не само) винаги си визуализирам едно видео, където се показва като инто природата, най-разнообразни красиви места- по планините, по полята, знам ли. Малко градска картина от парковете в слънчев ден с добра камера и е перфектно за начало... Ммммм.
Очаквам още предложения.Нещо като план..какво да включа..
nIkEnCeTy_bE
04-22-2012, 10:38
Както казаха включи най-вече природата, тъй като нали се гордеем уж с това. Местата, на които чужденците, когато дойдат, да посетят задължително (не забравяй морето - пристрастна съм!) Включи българската кухня, нещо традиционно, което е типично за България. Включи нещо за спорта, за спортистите, с които се гордее България. Включи традиционни български празници, заедно със снимков материал.
За да не отварям нова тема ще пиша тук..Какво бихте ми предложили за фон на презентацията,с която ще представя страната ни?
Ще съм ви много благодарна ако ми дадете конкретни предложения :))
DesireToFire
04-28-2012, 15:30
http://www.indezine.com/powerpoint/freebackgrounds/3504.html
http://www.indezine.com/powerpoint/templates/categories/countries/bulgaria.html
Просто пробвай с гугъл с готова или помоли някой приятел, който е добър на фотошоп.
Ge7OverHere
04-28-2012, 20:41
Презентацията трябва да е семпла. Бял фон, черен цвят на текста, червено и зелено на важни думи и моменти ще е добър вариант. За видеото - според мен е добре да тръгнеш с камера и да питаш разни хора какво харесват в страната ни, как биха я описали и да го монтираш. Така мисля аз : )
Под фон на презентацията имах предвид музикален.Извинявам се не съм се дооточнила.
Ge7OverHere
04-29-2012, 11:47
Не знам за каква презентация става въпрос, но ако е това, за което се сещам, то определено не трябва да има музика. Ако е за видеото - зависи пред какви хора ще го представяш (българи / чужденци). Ще потърся и ще пиша ако намеря нещо подходящо.