PDA

View Full Version : Някакви идеи?

dolly
04-21-2012, 20:16
Здравейте.
Трябва да направя нещо като филм/видео,което да представи страната ни.Това ми е задачата,тъй като всеки от нас ще представя по една европейска страна.Избрах си България и първо реших да си направя нещо като план,където ще подредя нещата,които ще включа в проекта.Искам да ми помогнете с някакви идеи-как да го направя по-оригинално,да е изпипано какво да включа и т.н.Трябва да включа колкото се може повече и по-интересни неща за България. Очаквам предложения. :)))

bog4eto
04-21-2012, 20:25
Като чуя за такива проекти, свързани с България(е, и не само) винаги си визуализирам едно видео, където се показва като инто природата, най-разнообразни красиви места- по планините, по полята, знам ли. Малко градска картина от парковете в слънчев ден с добра камера и е перфектно за начало... Ммммм.

dolly
04-22-2012, 10:19
Очаквам още предложения.Нещо като план..какво да включа..

nIkEnCeTy_bE
04-22-2012, 10:38
Както казаха включи най-вече природата, тъй като нали се гордеем уж с това. Местата, на които чужденците, когато дойдат, да посетят задължително (не забравяй морето - пристрастна съм!) Включи българската кухня, нещо традиционно, което е типично за България. Включи нещо за спорта, за спортистите, с които се гордее България. Включи традиционни български празници, заедно със снимков материал.

dolly
04-28-2012, 12:46
За да не отварям нова тема ще пиша тук..Какво бихте ми предложили за фон на презентацията,с която ще представя страната ни?
Ще съм ви много благодарна ако ми дадете конкретни предложения :))

DesireToFire
04-28-2012, 15:30
http://www.indezine.com/powerpoint/freebackgrounds/3504.html
http://www.indezine.com/powerpoint/templates/categories/countries/bulgaria.html
Просто пробвай с гугъл с готова или помоли някой приятел, който е добър на фотошоп.

Ge7OverHere
04-28-2012, 20:41
Презентацията трябва да е семпла. Бял фон, черен цвят на текста, червено и зелено на важни думи и моменти ще е добър вариант. За видеото - според мен е добре да тръгнеш с камера и да питаш разни хора какво харесват в страната ни, как биха я описали и да го монтираш. Така мисля аз : )

dolly
04-29-2012, 10:11
Под фон на презентацията имах предвид музикален.Извинявам се не съм се дооточнила.

Ge7OverHere
04-29-2012, 11:47
Не знам за каква презентация става въпрос, но ако е това, за което се сещам, то определено не трябва да има музика. Ако е за видеото - зависи пред какви хора ще го представяш (българи / чужденци). Ще потърся и ще пиша ако намеря нещо подходящо.