View Full Version : Има ли опасност?
Здравейте, Искам да попитам, има ли опасност при половк акт, примерно свършвам бързо, след това сменям кондома и продължавам, може ли така да забременее партньорката ми? примерно ако при смяната е имало супер малко (незабележимо) количество по ръката ми или по предната част на пениса което се е пренесло върху кондома примерно? мисля си някакви такива работи и се надявам на отговор от спец в тая област :) мерси.
DisappointedDreamer
04-22-2012, 20:01
Не, няма такава възможност.
Спец в областта на забременяването по пренесено минимално количество сперма по външната част на нов презерватив...интересно,инт ересно.
На сперматозоидите им трябва скорост , за да достигнат до яйцеклетката,ако има такава(ако е настъпила овулацията).
Ако ставаше така...много момичета да са изпищяли :D
DragonLady
04-22-2012, 20:22
Няма опасност споко!!! Както каза granger на сперматозоидите им трябва и скорост.
Ако не се лъжа, сперматозоидите живееха на въздух максимум 3 секунди. :)
DisappointedDreamer
04-23-2012, 06:24
Мда. няк'ви секунди бяха, което прави това, което автора се страхува от, невъзможно.
Мда. няк'ви секунди бяха, което прави това, което автора се страхува от, невъзможно.
Лъжеte се и двамата/двете, ако това беше вярно, материала за спермограма, трябваше да се дава във вакум :D
По темата, ако толкова те притеснява се измий и слагай :)
DisappointedDreamer
04-23-2012, 11:07
Може да не са били секунди, но е факт, че момиче не може да забременее по горе описания от автора начин.