PDA

View Full Version : и моята диагноза е?

DS
04-23-2012, 01:13
Такам, реших да потърся мненията ви...
Основния ми проблем е че след периода на "сваляне" и минаване на 1ва база (секса), тръпката ми към момичето намаля или изчезва! До сега не ми пукаше особенно и винаги съм продължавал напред! :D Обаче взе да ми писва вече искам сериозна връзка с перфектната си половинка, но къде да я търся вече незная?!
Както се казва "писна ми да попадам на неподходящи", вече почвам да си мисля, че проблема е в мен! Дали?!

...или да не се занимавам с глупости и да си ходя с някое момиче и да приема недостатъците й!
...или да продължавам да я търся!

Благодаря за мненията!

Chacho
04-23-2012, 01:53
А за теб сексът цел ли е?

DS
04-23-2012, 02:16
Цел... не, просто е част от цялата картинка!
Не ме бъркайте с Джоуй, не съм чак такъв! :D

Другото е че почти винаги когато съм подхождал сериозно към едно момиче и бъда на 100% себе си, с цел сериозна връзка, а не секс - нищо не става... даже и не съм успявал да я вкарам в леглото! :D
Просто искам момиче, което ме разбира и подкрепя заради мен самия... явно в днешно време е невъзможно!

Chacho
04-23-2012, 02:52
Другото е че почти винаги когато съм подхождал сериозно към едно момиче и бъда на 100% себе си, с цел сериозна връзка, а не секс - нищо не става... даже и не съм успявал да я вкарам в леглото!

Не знам защо това е така, но тук е проблема. Има начин да си себе си, да я вкараш в леглото и да се получи нещо сериозно.

DS
04-23-2012, 03:17
С две думи - Продължавам търсенето!
Бог да ми е на помощ!

п.п. Ако имате свестни приятелки да пишат! :D

valdesbg
04-23-2012, 05:52
Докато секса е критерий при свалянето на едно момиче... нищо сериозно няма да получиш.

За да те разбира и подкрепя въпросното момиче заради самия теб.. нали се сещаш че трябва да получава същото от теб.

едит: Свестни приятелки имаме. Ама няма да пишат.

DisappointedDreamer
04-23-2012, 05:57
Докато секса е критерий при свалянето на едно момиче... нищо сериозно няма да получиш.

Подкрепям. Получаваш това, което искаш а именно секса, и след това всичко вече не ти пука, тъй като си изпълнил целта си.

bloodyF
04-23-2012, 07:44
първо, сексът е далеч след 1ва фаза :lol:
и ''
...или да не се занимавам с глупости и да си ходя с някое момиче и да приема недостатъците й! ''
това какво значи?
перфектни хора няма и всяко момиче, което е било с теб също е ''приемало'' недостатъците ти
ако търсиш идеалната ще си останеш сам за дълго време

ledenakrasota
04-23-2012, 11:47
Такам, реших да потърся мненията ви...
Основния ми проблем е че след периода на "сваляне" и минаване на 1ва база (секса), тръпката ми към момичето намаля или изчезва! До сега не ми пукаше особенно и винаги съм продължавал напред! :D Обаче взе да ми писва вече искам сериозна връзка с перфектната си половинка, но къде да я търся вече незная?!
Както се казва "писна ми да попадам на неподходящи", вече почвам да си мисля, че проблема е в мен! Дали?!

...или да не се занимавам с глупости и да си ходя с някое момиче и да приема недостатъците й!
...или да продължавам да я търся!

Благодаря за мненията!

Аз съм същата като теб. :D Много искам сериозно другарче, но все не стават нещата. :? В момента просто съм спряла да го мисля и се пускам по течението. :)

Не задълбавай в проблема си, защото страшно ще се филмираш. Тогава нещата изглеждат по-зле отколкото са. :) Не насилвай нещата, защото няма нищо да излезе, ако някой конкретно ти се върти в главата. :)

DS
04-23-2012, 11:49
За да те разбира и подкрепя въпросното момиче заради самия теб.. нали се сещаш че трябва да получава същото от теб.

1. Нещата не се въртят главно около секса, но не може една връзка без секс! (не съм на 15)
2. Винаги съм уважавал женския пол, когато го заслужават! (даже понякога повече от колкото заслужават)

Подкрепям. Получаваш това, което искаш а именно секса, и след това всичко вече не ти пука, тъй като си изпълнил целта си.

Както се казваше "Момчетата не търсят само секс, но има момичета които не могат да им дадат друго!" :D

перфектни хора няма и всяко момиче, което е било с теб също е ''приемало'' недостатъците ти

Перфектни хора няма - ти откри топлата вода, НЕ търся "идиалната" защото не съществува!
И къв е смисъла момичето до мен да не ме допълва и да се правя че я обичам? Да изкараме година - две заедно и само да сме си загубили времето!? И излишно да се нараняваме един друг!

DS
04-23-2012, 11:49

1. Нещата не се въртят главно около секса, но не може една връзка без секс! (не съм на 15)
2. Винаги съм уважавал женския пол, когато го заслужават! (даже понякога повече от колкото заслужават)

Както се казваше "Момчетата не търсят само секс, но има момичета които не могат да им дадат друго!" :D

Перфектни хора няма - ти откри топлата вода, НЕ търся "идиалната" защото не съществува!
И къв е смисъла момичето до мен да не ме допълва и да се правя че я обичам? Да изкараме година - две заедно и само да сме си загубили времето!? И излишно да се нараняваме един друг!

Chacho
04-23-2012, 11:58
Да ти писва след първия секс означава, че нямаш чувства. Това, което е преди секса е фалшиво.

ledenakrasota
04-23-2012, 12:03
Да ти писва след първия секс означава, че нямаш чувства. Това, което е преди секса е фалшиво.

Не, че е фалшиво. Има жажда за нещо и търси как да я утоли. Явява се някакъв обект, възлага на него надеждите и очакванията си, но просто не е правилния човек. :)

valdesbg
04-23-2012, 12:07
1. Щом не се въртят главно около секса, не го повтаряй на всеки ред. Вярно е че една връзка не може без секс, той е по подразбиране. Ясно е че хора във връзка правят секс. Обаче ти натъртваш и споменаваш само това, сякаш това е единственото което има значение.
2. Не личи.
3. Няма тоя филм аз искам две кила ябълки, от теб ще взема едно кило и от другата едно кило. Ако не искаш само секс - няма да се съгласяваш на само секс. Измъкваш се по терлици. Пред нас ли, пред себе си ли не знам. Но се измъкваш и си нагласяш нещата за да излезеш сух.

Chacho
04-23-2012, 12:11
Не, че е фалшиво. Има жажда за нещо и търси как да я утоли. Явява се някакъв обект, възлага на него надеждите и очакванията си, но просто не е правилния човек. :)

Когато изглежда, че е правилния, а след това се оказва, че не е, му викам фалшиво.

ledenakrasota
04-23-2012, 12:15
Когато изглежда, че е правилния, а след това се оказва, че не е, му викам фалшиво.

Жаждата е чувство! Винаги я има и просто се пренасочва след като не е утолена. [-(

Chacho
04-23-2012, 12:25
Добре, да не издребняваме. За едно и също говорим, но с различни думи.

ledenakrasota
04-23-2012, 12:30
Добре, да не издребняваме. За едно и също говорим, но с различни думи.

Дам! :-D

1000000000

DS
04-23-2012, 12:37
valdesbg по думите ти подразбирам, че в мен е проблема...
само не знам как си направи извода относно уважението?
Хареса ми историята с ябълките... :D

ОК, връщам се на варианта "на 100% себе си" и ще чакам да изгрее слънце и на моята улица.... в краен случай ще си остана сам!

Chacho
04-23-2012, 12:48
Имай предвид, че "себе си" може да търпи промяна с времето.

Hayashi
04-23-2012, 13:02
Колкото повече търсиш, толкова по-трудно ще намериш.
Моят единствен съвет е да не възлагаш на всяко момиче, което срещнеш, че тя е МОМИЧЕТО. За да не си разочарован после.

ledenakrasota
04-23-2012, 16:16
"Аз не търся. Аз намирам."- Пикасо 8)

valdesbg
04-23-2012, 16:25
Израза ще чакам няма да ти донесе нищо. Нали знаеш какво прави коня на празна ясла? Като чакаш.. се оставяш на милостта на случайността, а тя е хм.. случайна :)

Ако искаш успех - промени нагласата си на "Аз ще търся". Като под търся имам предвид - запознавам се, говоря, излизам, опознавам разни хора, но не предприемам нищо преди да видя че човека би ми допаднал. Представи си го че си избираш партньор за да гребете от тук до Ню Йорк с двуместна лодка. Ще си доста селективен, нали? Въпроса е да не залъгваш себе си и хората, с които ще се срещаш. И по възможност да гледаш цялостната картинка, а не само циците на мадамата.

Туй са съвети. Щото виждам че имаш желание за развитие. Уважението ще видим. Може и да съм сбъркал.

SmilezZz
04-23-2012, 16:25
Секс и фаза 1 на едно място? Далеч не е така. Явно при теб това е основния критерий - във всяко едно изречение повтаряш, че ги вкарваш в леглото си еди - си как , но ако си бил еди - какъв си не си успявал.

И недей да се самозалъгваш - перфектни хора няма, както и ти не си. И докато не престанеш да мислиш за секс - нищо няма да се промени и нещата ще си останат така.

ledenakrasota
04-23-2012, 16:29
Със сигурност има някое момиче под носа ти, което все не виждаш. Хубаво се огледай! :)

DS
04-23-2012, 22:09
...И по възможност да гледаш цялостната картинка, а не само циците на мадамата...
Обръщам внимание и на дупето! :D
Благодаря за съветите, заел съм се с търсенето аз, хвърлям поглед към сайтовете за запознанства. Из клубовете и баровете попадам само на "неподходящи"!

И недей да се самозалъгваш - перфектни хора няма, както и ти не си. И докато не престанеш да мислиш за секс - нищо няма да се промени и нещата ще си останат така.
от утре ставам въздържател! :D
и не може да съм останал единствения перфектен на тас земя! :p

Със сигурност има някое момиче под носа ти, което все не виждаш. Хубаво се огледай! :)
Има ли някой в сърцето ти? ;)

п.п. Надявам се да имате чувство за хумор и ви благодаря за съветите!

valdesbg
04-23-2012, 22:26
Имаме и пием биричка. ;) Резерва

DS
04-23-2012, 22:29
Наздраве! (beer)

Hilary_
04-24-2012, 05:33
"Неподходящи" са, защото ти си ги избираш такива. Промени начина си на общуване с тях.
Не се стреми първоначално към секс. Опознай момичето.

In*The*Face
04-24-2012, 12:52
Диагноза: нормален

Нищо странно не виждам в това, че не си попадал на точния човек. Някой хора след години брак все още го търсят. Въпроса е да дадеш някакъв шанс на нещата да се развият. А не здрасти, секс, чао. Дай малко време на себе си и на момичето да се опознаете, да видиш дали нещо в нея те привлича, дали имате еднакви гледни точки за някои неща, общи теми. Ако е така позтарай се малко. Илизайте на разходки, разговаряйте, позволи си да опознаеш характера. Понякога правилните хора не си личат от километри и имат нужда да се доверят и да разкрият себе си. Не пришпорвай нещата.

ledenakrasota
04-24-2012, 16:17
Обръщам внимание и на дупето! :D
Благодаря за съветите, заел съм се с търсенето аз, хвърлям поглед към сайтовете за запознанства. Из клубовете и баровете попадам само на "неподходящи"!

от утре ставам въздържател! :D
и не може да съм останал единствения перфектен на тас земя! :p

Има ли някой в сърцето ти? ;)

п.п. Надявам се да имате чувство за хумор и ви благодаря за съветите!

Моето сърце е голямо! :lol:

DS
04-24-2012, 22:14
Диагноза: нормален

Нищо странно не виждам в това, че не си попадал на точния човек. Някой хора след години брак все още го търсят. Въпроса е да дадеш някакъв шанс на нещата да се развият. А не здрасти, секс, чао. Дай малко време на себе си и на момичето да се опознаете, да видиш дали нещо в нея те привлича, дали имате еднакви гледни точки за някои неща, общи теми. Ако е така позтарай се малко. Илизайте на разходки, разговаряйте, позволи си да опознаеш характера. Понякога правилните хора не си личат от километри и имат нужда да се доверят и да разкрият себе си. Не пришпорвай нещата.
Ако остана стар ерген, ти ще си виновна! :D
и ще те взема за жена!

Моето сърце е голямо! :lol:
работата е там, че не обичам съквартиранти!
за протокола: Никога не съм изневерявал!

п.п. Жалко за барселона! :*(

DS
05-01-2012, 05:34
OK!
За поредна вечер се убедих, че ако искаш да спечелиш едно момиче... просто говори каквото иска да чуе... ако връзката продължи след "1 нощ" продължи с ша-ля-ля. Ако видиш, че евентуално може да се получи нещо с момичето почни лека полека да си разкриваш картите! Ако нищо не се получи, поне си я минал, ако се получи - Честито!

Никое момиче не дава пукната пара за теб самия! Всеки си гони интереса!
Това е реалността ако не ви харесва... ами това е реалността!

ledenakrasota
05-02-2012, 13:39
Никое момиче не дава пукната пара за теб самия! Всеки си гони интереса!
Това е реалността ако не ви харесва... ами това е реалността!

Аз мога да кажа същото за вас. [-( Защото всеки вижда това, което иска, а не каквото е подходящо за него. Обикновено е е под носа ви. :?

Спри да слушаш чалга. :P

БетинA
05-02-2012, 15:39
Просто си непостоянен .. Аз самата също съм такава .. Трябва ми много малко време, за да ми писне и да се отегча.. Но все пак си мисля, че при правилния човек няма да се получи нещо такова. Моето мнение е, че не си намерил правилното момиче :)

DS
05-03-2012, 21:40
Спри да слушаш чалга. :P

Мразя чалгата! :D

Моето мнение е, че не си намерил правилното момиче :)

Вече не знам къде да го търся това "подходящо момиче"!

Явно съм най-грозния, тъп и смотан!

valdesbg
05-04-2012, 15:17

Нареди се на опашката. Тая титла все още е моя притежание :D

DisappointedDreamer
05-04-2012, 15:18
Ще ви бия, момчета. Тц.

Chacho
05-04-2012, 15:24
Ще ви бия, момчета. Тц.

Тва ми е стара фантазия. Тряа ти купя ръкавици ;)

DisappointedDreamer
05-04-2012, 15:29
:lol: Купи ми, и ще те изпробвам ;)

valdesbg
05-04-2012, 15:43
Ще ви бия, момчета. Тц.

Айде де. И на мен ми е фантазия :)

Wait... на какво ще ни биеш?

DisappointedDreamer
05-04-2012, 16:10
http://boxingroutines.com/wp-content/uploads/2010/06/z168774300.jpg

8-) Е, на това ще ви бия 8-)

Chacho
http://boxingroutines.com/wp-content/uploads/2010/06/z168774300.jpg

8-) Е, на това ще ви бия 8-)

Идиотски физиономии?

valdesbg
Щом си вярваш... :Р

assd
05-04-2012, 16:13
Диагнозата ти е ОМН - остра мозъчна недостатъчност.

ledenakrasota
05-04-2012, 16:15
Мразя чалгата! :D

Вече не знам къде да го търся това "подходящо момиче"!

Просто си в пубертета, когато емоциите са страшно изострени. Всичко е преувеличено или умножено по + безкрайност. :) Едва ти е започнал живота и си мислиш, че вече всичко ти се е случило и не можеш да си намериш половинката. Не си обиколил цялата земя, нито си се запознал със всичките жени на света(все пак сме повече от вас), за да бъдеш тобкова краен в изказването си. :?

Всеки човек подложен на стрес или изпаднал в депресия минава през същото. :)

Chacho
05-04-2012, 16:18
Той май е минал пубертета. 8 годин' в тоо сайт, предполагам че е около 20-ка поне.

ledenakrasota
05-04-2012, 16:27
Той май е минал пубертета. 8 годин' в тоо сайт, предполагам че е около 20-ка поне.

ми...депресията го гони тогава. :lol:

DS
05-05-2012, 01:40
Нареди се на опашката. Тая титла все още е моя притежание :D
Наздраве друже! (beer)

Диагнозата ти е ОМН - остра мозъчна недостатъчност.
Кво е лечението, Док?

Едва ти е започнал живота и си мислиш, че вече всичко ти се е случило и не можеш да си намериш половинката. Не си обиколил цялата земя, нито си се запознал със всичките жени на света(все пак сме повече от вас), за да бъдеш тобкова краен в изказването си. :?

Отдавна не съм пубер, почти съм обиколил земята, но за жените си права!
Не съм депресиран да си режа вените или да се мятам от 12я етаж, не ми липсва и контакт с жени. Просто немога да попадна на "походящата"! Момиче, заради което не е нужно да се променям и да слагам маски! - толкова ли много искам?!

DisappointedDreamer
05-05-2012, 07:08
Идиотски физиономии?

:lol: Точно!

ledenakrasota
05-05-2012, 09:35
Наздраве друже! (beer)

Кво е лечението, Док?

Отдавна не съм пубер, почти съм обиколил земята, но за жените си права!
Не съм депресиран да си режа вените или да се мятам от 12я етаж, не ми липсва и контакт с жени. Просто немога да попадна на "походящата"! Момиче, заради което не е нужно да се променям и да слагам маски! - толкова ли много искам?!

Да и тук ти е грешката. Остави нещата да се случат, а не да мрънкаш и да се тръшкаш. Това е ролята на жертвата. Насилваш нещата. Колкото повече преследваш едно нещо, толкова повече то се отдалечава от теб. :-D

Учи се от грешките на околните. Ето ти един класически пример, който се среща не само в реалността, но и във филмите. Дори и на мен ми се е случвало. Едно момче мрънкаше пред приятели, че ни можИ да си хареса никакво момиче, а да имаше някоя по-голяма на акъл и истинска. Аз минах тогава покрай тях и едно момиче се избъзика, че току-що е минала една голяма кака. :D Примери много. Идеята ми е, че докато го казваш, не виждаш появилата се възможност на момента и докато се усетиш вече ще си я пропуснал. Сляп си. Смени си светогледа.
Самата аз нямам връзка от доста време и причината е, че просто момчетата, които ме заговарят или показват симпатии не ме привличат. Депресирала съм се в компании на приятелки с техните половинки, защото те непрекъснато ти дуднат, че си сам, но това не ме пращи нещастна. Случват ми се толкова хубави неща. Не може да сменяш партньорите си като носни кърпички. Да казваш, че ти липсва някой и още на следващия ден да си с нов. :?
Каквото трябва, когато трябва. Забравих какво още щях да напиша, но ще се сетя. :D

Anonys
05-05-2012, 09:37
Диагноза: Тотално задоволен от секс, без сериозно момиче.
Антибиотик: Изчакай !

GunSnSteelflowers
05-05-2012, 11:37
Секс и фаза 1 на едно място? Далеч не е така. Явно при теб това е основния критерий - във всяко едно изречение повтаряш, че ги вкарваш в леглото си еди - си как , но ако си бил еди - какъв си не си успявал.

А за какво да мисли като е на 20? За турски сериали и болните им ценности ли? Сексът си е секс. Той върви ръка за ръка с любовта, защото когато обичаш някого, го желаеш. Ако си използвач и егоист, дори да си асексуален, хората пак ще те избягват. Пак ще нараняваш и пак ще бъдеш с някого, просто за да не си сам. И мисълта, която сподели ledenakrasota е решението на проблема ти!

DS
05-07-2012, 00:57
Едно момче мрънкаше пред приятели, че ни можИ да си хареса никакво момиче, а да имаше някоя по-голяма на акъл и истинска. Аз минах тогава покрай тях и едно момиче се избъзика, че току-що е минала една голяма кака. :D
От утре започвам да заговарям всяко момиче което ми хареса! :p ;)

Благодаря на всички за "диагнозите"!
Установих, че съм напълно нормален! Просото продължавам да се оглеждам за половинката си!

Все още съм млад и необвързан! Ако има желаещи да пишат!

cyclops
05-07-2012, 08:28
И аз бях като теб преди. Понякога още при първите целувки, друг когато правихем секс, но тръпката си отминаваше. Чувствах се доста зле от този факт, но осъзнах в последствие, че просто не бях срещала правилния човек, този който ще успее да ме задържи. Така че всичко ще си дойде с времето, не го мисли много много :)

ledenakrasota
05-07-2012, 15:19
От утре започвам да заговарям всяко момиче което ми хареса! :p ;)

Благодаря на всички за "диагнозите"!
Установих, че съм напълно нормален! Просото продължавам да се оглеждам за половинката си!

Все още съм млад и необвързан! Ако има желаещи да пишат!

Не се изхвърляй в заговарянето по улиците. :lol: