Влез

View Full Version : как да го зарежа

ЛюБов
04-23-2012, 11:54
ааааааааааааааааааааааааа аааааа

ledenakrasota
04-23-2012, 12:00
1. връЗка*, половинката Ми, нЕ знам, моля Ви, дайте , сЪвет.
Нямам навика да правя забележки за правопис, но просто...
2. Говориш с него за проблема. Не бързай да късаш с него.
3. Ако отношенията ви са много зле, бъди смела и му кажи, че просто искаш да се разделите. Няма нищо страшно. :)

ЛюБов
04-23-2012, 12:07
благодаря за забележката

Nara
04-23-2012, 14:10
На колко години си? 14-15? И колко дълга точно ви е връзката?
Ще покажеш малко твърд характер, като му кажеш, че всичко е свършило. Ако изневярата е била, за да го накараш да те зареже, не ти се е получило както трябва, да не говоря и че не това е начинът. ;)

DisappointedDreamer
04-23-2012, 14:19
тежЪк
продЪлжавам
себе си - две отделни думи
Оставяш го просто. Заявяваш му го в лицето. Той друго няма какво да направи.

In*The*Face
04-23-2012, 14:48
имам дълга връзка но половинката ми ме дразни и не знам как да се разделя с него той е с много тежак и властен характер преди време дори му изневерих но тои продалжава да настоява да сме заедно а аз вече него искам до себеси но дори след като разбра за моята изневяра тои продалжи да ме търси
моля ви дайте ми съвет не знам какво да правя

Винаги преди но има запетая, той се пише с й, преди а винаги има запетая, не го са две отделни думи. За пръв път си позволявам да правя забележка за нечии правопис, но след като видях два поста преди мен със забележки и да има още, явно имаш нужда от помощ и в тази насока.

Дългите връзки (не разбрах колко продължителна е вашата) винаги са особено трудни за прекъсване. Не само заради навика, а и защото сме вложили усилия и чувства в тях. Когато обаче не се чувстваме добре, подтиснати сме, половинката ни дразни - тогава всичко е свършено. И най-добре е да действаш директно. Не да му подсказваш, да го игнорираш или каквото и да е. Просто му казваш, че вече не се чувстваш добре в тази връзка, че сте се изчерпали и нямаш чувства като в началото. И двамата заслужавате да намерите правилните половинки, а не да поддържате отдавна изгаснал огън.

stigmata
04-23-2012, 14:58
Според мен той държи много на теб.Помисли си хубаво дали искаш да го загубиш?Не знаеш как ще е с другия!Иначе по-добре си му го кажи директно,без лигавщини,изневери,тъпотии и т.н.Обясни му го така,както ти го мислиш!Но добре си помисли дали си заслужава!

lovelysister
04-23-2012, 15:10
Много много грубо и ТЪПО ( с извинение) се изразяваш. "дори му изневерих но тои продалжава да настоява да сме заедно " .. ПЪРВО - не знам колко зле трябва да си, за да изневериш, с цел край на връзката. Толкова ли нямаш смелост да му обясниш човешки, че нямаш желание да си с него и характера му те отблъсква? "не го искам вече".. това да не ти е вещ? Като "не го искаш" му кажи. ЕХ КАК МРАЗЯ ТАКИВА ЛИГАВИ, ГАДНИ, БЕЗСЪРДЕЧНИ ИЗКАЗВАНИЯ !

SmilezZz
04-23-2012, 16:32
Първи въпрос: Всъщност колко дълга и сериозна ви е връзката?
Втори въпрос: Тъпа ли си?
И не на последно място Трети въпрос: На колко години си? Той също?

Та, както и да е. Звучиш ми като някое лапенце, което не знае какво иска и не оценява това, което им. След време естествено ще съжаляваш , че си постъпила по такъв долен начин, че чак да си му изневерила с цел край на връзката. Ти уста нямаш ли? Не можеш ли просто да седнеш и да поговориш с него върху проблема или директно да му кажеш, че нещата няма да се получат, че нямаш чувства към него? Вярно е, че ще го нарани , но поне ще чуе истината.

valdesbg
04-23-2012, 16:35
имам дълга връзка но половинката ми ме дразни и не знам как да се разделя с него

Седи си при него, че друг няма да те търпи такова лигаво.

DisappointedDreamer
04-23-2012, 16:36
Седи си при него, че друг няма да те търпи такова лигаво.

Right to the point!

ledenakrasota
04-23-2012, 16:39
:lol: :lol:

TheNormalGuy
04-23-2012, 16:46
1. връЗка*, половинката Ми, нЕ знам, моля Ви, дайте , сЪвет.
Нямам навика да правя забележки за правопис, но просто...
2. Говориш с него за проблема. Не бързай да късаш с него.
3. Ако отношенията ви са много зле, бъди смела и му кажи, че просто искаш да се разделите. Няма нищо страшно. :)

тежЪк
продЪлжавам
себе си - две отделни думи
Оставяш го просто. Заявяваш му го в лицето. Той друго няма какво да направи.

http://www.twcenter.net/forums/image.php?groupid=1422&dateline=1302175611

DisappointedDreamer
04-23-2012, 17:37
И аз те обичам К. <333333

TheNormalGuy
04-23-2012, 18:01
И аз М. ;)

ledenakrasota
04-23-2012, 18:04
Аз не те обичам! [-(

valdesbg
04-23-2012, 18:10
Ааа тука много любов стана.

TheNormalGuy
04-23-2012, 19:07
Аз не те обичам! [-(

:cry: :cry: :cry:

ledenakrasota
04-23-2012, 19:13
:cry: :cry: :cry:

:-)

десет

БожиятАгнец
04-23-2012, 20:29
Накарай някоя твоя приятелка да му налети и докато го прави ти влезни в стаята, вземи парите и освободи хамстерите...Пф, глупости! Освободи първо динозаврите, после хамстерите. После вземи тривитаминола и боята и ги прибави към яйцата. И така се прави пудинг!