View Full Version : Зъболекар
Здравейте,въпросът ми е тъй като от много години не съм ходила на зъболекар и съм забравила как бяха процедурите....та значи миналата седмица тъй като имах кариес нали с машинката ми го махнаха и ми сложиха лекарство сега остава пломбата...и искам да ви питам боли ли и какво точно представлява поставянето и наистина БОЛИ ли ? Извине ако ми е в грешен раздел просто не знаех къде да пиша .Благодаря предварително!
Кариеса нали ти го е махнал с машинката, значи с нея почти няма да работи вече. Най-много след като сложи пломбата да я дооформи, но болезнената част е минала. Няма за какво да се притесняваш. ;)
DisappointedDreamer
04-23-2012, 14:39
Слага пломбата, след което я дооформя както каза потребителката преди мен, в което няма нищо болезнено, тъй като това не е част от зъба ти. След това си готова.
ооо тъкмо вчера бях на такава процедура ;д значи мен малко ме боля когато махаше лекарството с машинката ама маааааааааааалко и после няма от какво да се притесняваш
Denyliving
04-24-2012, 16:25
знам,че не е тук мястото,но искам да ви попитам има ли някакъв начин да ми се намалят резците имам на предвид предни от горната страна защото са по големи от останалите зъби и седи грозно благодаря предварително