View Full Version : как да кажа
malkiabonbon
04-23-2012, 17:12
здравейте моят проблем е ,че искам да кажа на майка ми някак си че искам приятелят ми да спи у нас... този петък тях няма да ги има и аз оставам сама в къщата , как да кажа дори да помоля майка ми да разреши ?? помощ?? вие как сте им казвали?
Първо ми кажи :
1) на колко години си
2) на колко е приятелят ти
3) попринцип близки ли сте си с родителите ти? :)
nIkEnCeTy_bE
04-23-2012, 17:31
Сподели и.
malkiabonbon
04-23-2012, 17:39
аз съм на 15
той на 19
амии да близки сме ,,не споделям на майка ми всичко от до...но пак сме близки а баща ми той е готин пич ;д
nIkEnCeTy_bE
04-23-2012, 17:45
Те знаят ли, че имаш приятел? От колко време сте заедно? Можеш да ги запознаеш, но все пак като ги няма, не крий от тях. Смисъл дотогава гледай да им разкажеш всичко.
malkiabonbon
04-23-2012, 17:47
ами знаят ,че имам приятел от 3 месеца ходим ,но с него се познаваме от много отдавна и имам пълно доверие в него , а майка ми е твърдо ''За'' него !
malkiabonbon
04-23-2012, 17:48
но сякаш ме е страх от отговора и ... а ако не ми даде да спи у нас ? пак ще го извикам сигурно :д нзз как да я убедя ако не даде
nIkEnCeTy_bE
04-23-2012, 17:51
Ами недей да правиш нещо зад гърба им. Щом не са против предполагам, че ще ти позволят. А вие правили ли сте секс? Знаят ли вашите, че водиш полов живот?
malkiabonbon
04-23-2012, 17:53
не сме правили секс още
malkiabonbon
04-23-2012, 18:07
как да започна разговора какво да и кажа?? вие какво сте казвали
trabi_bs
04-23-2012, 18:11
аз им казах направо, че искам приятелката ми да спи в нас и те се съгласиха( живея с дядо си и баба си)
nIkEnCeTy_bE
04-23-2012, 18:15
Ами докато вечеряте може да подхванеш темата за приятеля си, да ги питаш какво им е мнението за него, за секса на тази възраст. Можеш да кажеш, че се чувстваш подготвена. Можеш да ги запознаеш с него. Всеки ден ли се виждате? Мисля, че малко късно се сети да ги питаш сега такива неща. Трябваше по от рано да ги подготвиш за тази твоя идея и така. Не може за 5 дена да пришпорваш нещата и да се чудиш какво да им кажеш. Може би първо трябва да се запознаят с него, след това вече да го каниш във вас. А не мисля, че е добра идея да го каниш без тяхно знание. После ще се чудиш как да им кажеш, че не си девствена.
malkiabonbon
04-23-2012, 18:18
охх ами ще видя какво мога да направя благодаря за отговорите на всички и за отделеното време :*
TheBeliever
04-23-2012, 20:07
Никой нормален родите, колкото и готин да е, няма да кима с глава в съгласие когато 15 годишната му дъщеря му заобяснява колко е "подготвена" за секс, и как иска да извика гаджето си в петък вечер да я накрачи.
Пропусни разговорите за секса. След като го харесват просто им кажи, че ти се иска да го викнеш за компания вечерта, за да не ти е скучно. После винаги можеш да кажеш, че неусетно сте заспали или нещо подобно и е останал да пренощува. И пак повтарям - не им намеквай, още по-малко казвай директно, че имаш желание/намерение да спиш с него в петък вечер. Няма начин да го приемат добре.
DragonLady
04-23-2012, 23:24
Никой нормален родите, колкото и готин да е, няма да кима с глава в съгласие когато 15 годишната му дъщеря му заобяснява колко е "подготвена" за секс, и как иска да извика гаджето си в петък вечер да я накрачи.
Пропусни разговорите за секса. След като го харесват просто им кажи, че ти се иска да го викнеш за компания вечерта, за да не ти е скучно. После винаги можеш да кажеш, че неусетно сте заспали или нещо подобно и е останал да пренощува. И пак повтарям - не им намеквай, още по-малко казвай директно, че имаш желание/намерение да спиш с него в петък вечер. Няма начин да го приемат добре.
+1
Колкото и да се либерални, всичко си има граници ;)
Просто от любопитство, приятеля ти педофил ли е? А по въпроса как да им кажеш, ни направо в очите...
аз им казах направо, че искам приятелката ми да спи в нас и те се съгласиха( живея с дядо си и баба си)
Защото си момче. Гадните двойни стандарти :(
До авторката - на 15 си, колкото и да го харесват не вярвам да се съгласят. Като е във вас вярвам, чи ви проверяват през 5 мин какво правите?
SmilezZz
04-24-2012, 14:58
Колкото и да го одобряват, колкото и да го харесват, силно се съмнявам да ти разрешат - тъй като знаят какво би могло да стане с него, когато тях ги няма.
опитай да им кажеш
но ако бях на твоето място и нямаше шанс да ме усети някой, бих му казала да дойде без да се притеснявам
Според мен майка ти няма да има нищо против,щом е ЗА него>тя му има доверие,което е мнооого добре :)
Мен много ме съмнява тая работа и то главната пречка би бил баща ти. Не мисли, че родителите ти ядат врабчетата с перушината. Какви са тия да ми прави компания. Всички са пределно наясно, че или ще или може да правите секс, а при тази разлика просто ще е цяло чудо да ти разрешат, особено баща ти.
Мен много ме съмнява тая работа и то главната пречка би бил баща ти. Не мисли, че родителите ти ядат врабчетата с перушината. Какви са тия да ми прави компания. Всички са пределно наясно, че или ще или може да правите секс, а при тази разлика просто ще е цяло чудо да ти разрешат, особено баща ти.
+ 1 ..
10 букви.
georgi.anev3
05-03-2012, 13:47
не мисля че ще се получи.той е на 19