View Full Version : Външният вид на гаджето
Случвало ли ви се е някой да ви каже "Ееее...как може да излизаш с такъв човек?!" и да става дума за външния му вид?
Какво мислите по този въпрос? Обикновено е ясно,че щом на вас ви харесва,значи това е достатъчно,но тези странични възгласи не ви ли пречат?
ПП: Имам проблем относно това.Приятелят ми е с дълга коса,рок едн рол стил хах иии...то това и на мен не ми пречи супер много,но и не мога да му кажа нищо.Не съм с него заради външния вид ,но той за мен все пак е важен . Много често,когато се разхождаме и хората го гледат.Той е свикнал на това и не обръща внимание,но коментарите са от типа "Леле тоя каква дълга коса има".
Общо взето моят стил е по класически и някак елегантен,на моменти е и леко кифленски и някак си като застана до него ми е малко странно.
Ходим от 2 седмици и за това не може да се говори за любов между нас ,ако ще ми кажете "Нали го обичаш".Но все пак ми дайте някакъв съвет...Иска ми се да изглеждаше по малко по ...различен начин или поне хората около нас да го приемаха по-добре и някак по-яко.
Заслужавам си да ме нахраните ,знам....
SisiStrange
04-23-2012, 18:17
Ти самата имаш ли привличане към него и харесваш ли си го?
K.KaramiteV
04-23-2012, 18:19
хаха колко ми говориха за приятелката ми ,че била такава онакава оново и било такаво и това айде недей им обръща внимание!!! ако го обичаш и изпитваш чувства не трябва да ти пука ;)
Не го обичам,защото още е много рано да се говори за това .Иначе да,имам привличане към него и все пак намирам нещо красиво в излъчването му ...и в дългата коса.Не всеки път му стои като хората,но когато му застане добре много ми харесва.Опитах се да си го представя с къса коса и изглежда корено различен ...изглежда по-нормален хаха.Пък и не е само косата ами и дрехите.Примерно дънките са все едно от супер много време тип прав крачол хъхъ.
Като цяло между нас нещата са малко странни,защото се караме като куче и котка,но имаме силно сексуално привличане.
Glamour92
04-23-2012, 18:37
Да.
Не си падам по красавци.Обикновено си харесвам неособено "хубави" според стандарта момчета,в които обаче АЗ съм намерила нещо чаровно,което да ми е уловило вниманието и не само.
И когато някой познат ме изгледа с ококорени очи и вежди,качени на върха на челото и ме попита озадачено "Ама как можа тоя...",просто се усмихвам и съвсем кротичко им отговарям,че за мен той си е по-красив от всички останали хубавци наоколо.И наистина го мисля.
Ако някой ден ми се случи да надам ухо на подмятанките,значи все пак не го харесвам чак толкова.
Мнението на масата никога не ме е вълнувало-стигне ли се обаче до въпросителни от моя страна,значи чуждото мнение не е само чуждо...
Помисли си добре и си отговори на въпроса,който Сиси ти зададе. :)
valdesbg
04-23-2012, 18:38
Ахаа вие сте дружки с бонуси, под маската на нормална връзка. И ти се дразниш че не ти харесват зверчето, макар че никой не е длъжен?
Чудя се защо? Дали има нещо общо с кифленския ти стил, не знам. Ама би трябвало. По принцип - ако теб те кефи, друго няма значение. Ако друго има значение.. значи не те кефи толкова колкото си мислиш или колкото ти се иска. Което е нормално предвид че ти за себ си още не си си изяснила какво ще има между вас, а той не ти помага особено.
Такива работи.
anonymous708973
04-23-2012, 19:30
Кифленски стил? Момичето, ако ходи с тесни дънки и високи обувки, нормално да изглежда странно до хипар или къвто там се води. Защо това я прави кифла?
Едва ли ще си оправи косата. Ако се поддава на култивиране - добре, ако не... по-добре не се занимавай. Плюс това, едното сексуално привличане не стига, трябва да се и разбирате, иначе само ще си лазите по нервите.
Никога никой не ми е казвал "Как може да излизаш с тоя?". Много се съмнявам някой да има по-високи критерии от моите просто :д
TheBeliever
04-23-2012, 19:52
Случвало ми се е не един път да чуя подобен коментар за сегашния ми приятел. Дори от приятели. Не заради лош външен вид, а заради странната визия и стил, към които се придържаше в първите няколко месеца от връзката ни. Да, хората го заглеждаха и обсъждаха, да не се вписвах в картинката до него, но това по никакъв начин не ме притесняваше. Все пак аз си го бях избрала и щом на мен ми е харесал и в онзи си вид, значи съм видяла нещо в него. Ако останалите не могат да видят това нещо - техен проблем.
Сега ги няма вече тези подхвърляния. Той израстна онзи бунтарски период (донякъде и с моя помощ) и си изглежда "нормално". :lol:
Та ако наистина харесваш момчето и мислиш, че нещата между вас имат бъдеще, не би следвало коментарите да ти пречат. Но ако ти самата не се чувстваш добре до него - по-добре прекратете нещата още в зародиш.
DragonLady
04-23-2012, 20:03
Какво ти пука за хорското мнение и подмятания? Нали ти си го харесваш?
Била съм в твоето положение в началото на връзката си, но с времето спря да ми пука кой какво говори за него/нас. И моят мъж си пада леко рок стил на обличане ( е не му е чак толкова дълга косата ) и не е тип плей боя на квартала, но си го обичам заради това което е като човек, а не заради визията ( не казвам, че тя няма значение, има но по малко, поне за мен ).
Това което искам да кажа е, че ако го харесваш като човек, да не ти дреме за визията.
ShtrudeL
04-23-2012, 20:04
Случвало ли ви се е някой да ви каже "Ееее...как може да излизаш с такъв човек?!" и да става дума за външния му вид?
Ами да, веднъж, при което станах като обидено животинче и си защитавах моето.
БожиятАгнец
04-23-2012, 20:18
Отрежи му косата, докато спи. Той сигурно не я мие и яде кебапчета от пода на гарата. Мръсни метАли. :(
БожиятАгнец
04-23-2012, 20:20
аз сам чувала че металите се бодат с хероин по кунцертите :(
valdesbg
04-23-2012, 20:24
Някой трол се е намърдал тук.
Не ми спами темата ,ако обичаш!
Благодаря за мненията,от полза са ми!
И все пак ,който има да каже нещо ,ще се радвам да го прочета.
БожиятАгнец
04-23-2012, 20:45
Някой трол се е намърдал тук.
Правя, каквото правя от както съм родена. Няма да приема подобно название. Обидно е. Все едно да ми кажеш "негър" или "инвалид".
Никога никой не ми е казвал "Как може да излизаш с тоя?". Много се съмнявам някой да има по-високи критерии от моите просто :д
http://www.google.bg/imgres?q=bitch+please&um=1&hl=bg&rlz=1C1SKPL_enBG411BG414&biw=1280&bih=705&tbm=isch&tbnid=zj19eh_4z6FiHM:&imgrefurl=http://deborahdekrem.wordpress.com/2012/03/15/wijvenweek-bitch-please/&docid=m55ZtYu9H49XGM&imgurl=http://deborahdekrem.files.wordpress.com/2012/03/4f35923e34365_bitch-please.png&w=556&h=660&ei=AM-VT4q6MsTptQaV4pDDBA&zoom=1&iact=hc&vpx=428&vpy=133&dur=572&hovh=245&hovw=206&tx=139&ty=153&sig=106596666299084623970&page=1&tbnh=153&tbnw=129&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:1,s:0,i:63
SisiStrange
04-24-2012, 04:28
Няма значение какво говорят хората. Всяко чудо за 3 дни. Ще свикнат да ви виждат заедно и няма да правят проблеми.
Иначе, случвало ми се е с бивши. Дразни, но не по начин, по който да го изгледам и да си викам: "Хммм, ами май са прави.", а по-скоро е гадно, че някой е толкова нахален да се бърка в моите избори, че и да ги коментира пред мен.
За сегашния ми приятел всички казват, че сме много хубава двойка и съм съгласна. XD Ако някой се изтъпани да ми каже: "Къв е тоя бе?" само ще го погледна с вдигнати вежди да се почувства неудобно и дори няма да отговоря. В моите очи това е вмешателство над нормалното.
Явно не си много съгласна с външния му вид. (не само заради страничните коментари)
Ако се задържите повече време, може да му намекнеш, за някакви малки промени.
А между другото много момичета го харесват.Тези,които не одобряват външния му вид са някакви мои познати/приятели иии...разни непознати минувачи примерно.Да,не ми харесва особено как се облича и да се надяваме,че ще мога поне нещо в него да попроменя...въпреки ,че той си е труден характер.
Човек може да изглежда като най-пропадналия, но като ти заговори и покаже малко интелект, веднага разбираш каква душичка е всъщност. Така че ако непознатите по улицата го гледат с неодобрение, въобще не трябва да ти пука. Нормално е, като видят някой, който не се вписва в идеалната им представа за мъж, да го гледат странно. Няма нищо по-лошо от стереотипа, недей и ти да го поддържаш.
SmilezZz
04-24-2012, 14:40
Всъщност щом се вслушваш в хорското мнение - значи не само другите го мислят, но и ти , което си е гадно. Факт е, че опитваш да излъжеш себе си, че нямаш нищо против външния му вид или дългата му коса, но всъщност това ти е проблем. Харесваш го , но явно заради нещо друго, не за това.
Относно въпроса: случвало ми се е , но никога не съм обръщала внимание. Все ми е тая какво говорят за него, щом за мен той е най - красивия и съм си с него. Вероятно и на тях им се е случвало, но никой никога не е обръщал внимание на това и всичко си е било 6.
AfraidToDream
04-24-2012, 15:29
Не слушай другите. Или пък ги послушай и го накарай да се промени (въпреки, че така може да го нараниш и ти) :)
Изобщо не трябва да ти пука. Дали го обичаш или не, поне щом си с него го харесваш. Щом ти си го харесваш, какъв е проблема. И аз не си падам по тип "плейбоя на махалата" или някви кукленско красиви мъже... и не ме грее особено кво си мислят околните за външния вид на приятеля ми.