View Full Version : супер объркан съм.........
от известно време се носят слухове че момичето което харесвам също ме харесва аз бях загубил надежда за нея и се сбижих доста с едно друго момиче чудя се дали ще е правилно да зарежа всичко с новото момиче заради нея ... ако бях напълно сигурен бих го направил но не мога защото тя ми праща твърде двусмислени сигнали които не мога да разбера един ден ми се кара и ме удря на следващия си говорим непрекъснато закачаме се дори си пеем :D на моменти тя ми говори някак влюбено не знам не мога да го обясня точно а на следващия ден ме бие и ми се кара :D затова съм супер объркан не мога да се изразявам много добре и не пиша много по форуми но се сетих за това място и реших да се провам да видя дали някои ще може да ми обясни какво точно да правя....
благодаря предварително ако някой ме е разбрал :D
DisappointedDreamer
04-24-2012, 10:10
Към кое момиче имаш симпатии?
In*The*Face
04-24-2012, 10:13
Това което се разбира е, че ти просто искаш да имаш гадже, а не държиш да е точно едната или другата. Ако харесваш само първото момиче, какво правиш с второто? Защото начина по който си се изказал изглежда, че просто я използваш, за да си запълниш времето. Ако е така, по-добре не си играй, защото тя може да има чувства. Що се отнася до първото момиче, след като ти дава индикации, че не е безразлична се възползвай. Покани я на среща, кажи й, че ти е приятно с нея или директно я целуни.
ааааа нямам въобще това предвид... с едната се виждам от много скоро защото просто загубих надежди много отдавна за другата...... с нея също си имаме история но тя е много кратка .........
Glamour92
04-24-2012, 10:17
Държиш второто момиче като резервен вариант значи...
Ако тя не те интересува по никакъв начин и просто се занимаваш с нея,просто,за да не си стоиш сам,по-добре я остави да си намери някой друг.Независимо дали старата ти любов те отразява или не.
Иначе постъпваш подло. Ако пък имаш нещо към нея,не бързай да я режеш...
Първо проучи как стоят нещата с момичето,което си харесваш.
Сближете се и разбери какво стои зад двузначните сигнали,които ти изпраща.
Каква е причината в миналото да си загубил надежда,че ще се получи нещо?
И...ъ, сигурен ли си,че тя сега не ти обръща внимание просто,защото й е станало тъпо,че си има заместница..?
Според мен не разигравай и двете момичета. На твое място бих избрала момичето, което познавам от по-отдавна (така де, аз бих избрала момче, не момиче :д), не знам защо.. просто аз бих направила това.. :д И все пак не забравяй, че това съм АЗ и това не означава, че и за теб ще е по-добре да си с това момиче.. абе за най-добре сам си решавай.. :д
работата е там че ме е страх че всичко пак ще пропадне и ще си остана сам отново .......... иначе много си падам по нея познавам я добре и съм сигурен в това но тя много ме обърква.....
Glamour92
04-24-2012, 10:24
Зайо,той ако беше в състояние самичък да реши,дали щеше да прибягва до форуми..? xDD
Иначе си е така.
In*The*Face
04-24-2012, 10:25
Ето сам си го призна, страх те е да не останеш сам, а не че ще избереш грешното момиче. Не е хубаво да държиш някого за резерва, особено когато имаш чувства към друг. Действай директно. Ако не стане ще се появи трето момиче. Недей да съдиш за чувствата по движения или думи, защото ще си си объркан цял живот : )
Зайо,той ако беше в състояние самичък да реши,дали щеше да прибягва до форуми..? xDD
Иначе си е така.
Знам аз, че не е в състояние за такова "важно" решение, обаче исках да му обясня, че той трябва сам да прецени (все някога трябва да е в състояние да го направи), защото моят пример може да не е много правилен.. :д
Glamour92
04-24-2012, 10:28
работата е там че ме е страх че всичко пак ще пропадне и ще си остана сам отново .......... иначе много си падам по нея познавам я добре и съм сигурен в това но тя много ме обърква.....
Казах ти-след като я познаваш "много добре",се опитай да си обясниш поведението й логично.
Допусни и вероятността тя просто да иска да премахне конкуренцията,без да има реалното намерение да се занимава сериозно с теб.Способна ли е на това? Друг път,когато е проявявала интерес към някого,пак ли се е държала така странно? *ти си я познаваш,ти трябва да кажеш дали това е обичаен маниер на поведението й
ами не знам супер объркано ми е защото на моменти тя се държи студено понякога и аз го правя не знам на инат или защо но и това се случва а с другото момиче не бих казал че ми е резерва или нещо такова защото когато излезнаха слуховете че тя ме харесва аз вече бях тръгнал след другото момиче но се чудя дали това не е просто временно увлечение........
не е обичайно за пръв път я виждам да се държи така а не знам аз не съм и споменавал за другото момиче знам че знае за нея но никога не сме я споменавали
Glamour92
04-24-2012, 10:39
Ясно.
Тогава поговори с нея директно.Иначе може само да гадаеш.
Преди това обаче си изясни добре пред себе си с кое момиче искаш да продължиш и дали наистина сегашната ти приятелка не е временен каприз или просто човек,който ти прави компания,за да не си без гадже.
Виж,по-добре да останеш замалко сам,отколкото да губиш времето на някой друг(освен ако тоя някой друг не е на същия акъл и не губи и твоето време-тогава можете просто да си "ходите",щом си нямате друга работа хДД )
SmilezZz
04-25-2012, 14:06
Седни и се разбери първоначално с чувствата си. Към коя какво изпитваш? И вместо да си седиш , и да пишеш по форуми - просто действай по въпроса, а не да вярваш на слухове и подобни. Покани я на среща, излезте, разходете се, виж как ще се развият нещата. Сега да седиш и да се маеш - няма смисъл, губиш си само времето.
Това, че момичето се държи един ден студено , друг ден "любовно" е защото момичетата харесват разнообразието, играят си и обичат да видят как ще реагираш. Нищо сложно няма ... не знам защо си объркан дори. Ако трябва да избереш една, с която да си на самотен остров, коя би избрал ? Ето ти отговорът ;)
limoncho
04-25-2012, 19:43
Това, че момичето се държи един ден студено , друг ден "любовно" е защото момичетата харесват разнообразието, играят си и обичат да видят как ще реагираш. ;)
Найстина ли момичетата се държат така заради това??? Аз съм момиче, и постоянно се държа така с най-различни момчета... много ми е гадно, че причинявам дразнения втрху хората, но то просто става без да искам... Вобще не мисля че е заради причината на PetarN, но пък и тя е възможна :О :О :О Който знае защо се държим така да каже :)