Влез

View Full Version : Как да говоря с момиче

RetardedGenius
04-24-2012, 11:00
Отдавна едно момиче ми грабна окото. Преди 1 седмица се запознахме случайно и си разменихме скайпове, и фейсбукове :D Уговорих си среща с нея, но имам един проблем. Все като излизам с някой по едно време в рамките на 5-10 минути темите за разговор се изчерпват. Точно това искам да избегна, когато си вървим заедно . Когато си пишем често става това - да няма за какво да си говорим. Показва все пак, че е леко заинтересувана от мен, което ми дава все по-големи надежди. Искам, когато я попитам нещо отговора й да заражда нов въпрос свързан с предния и така да си говорим по-дълго.

anonymous708973
04-24-2012, 11:35
Не си пишете често, за да има тръпка. Просто е.

Chacho
04-24-2012, 11:40
Много мислиш върху тва кво да говориш. С момчетата за кво си говорите?

paradosou
04-24-2012, 11:45
Интересно за къв дявол държиш да насилваш нещата, в случай че евентуално не ви тръгне разговорът. Ако няма кво да си кажете, то е без смисъл да опитваш квото и да е. И ти е грешна нагласата, че едва ли не трябва да я забавляваш, пък тя е само за красота :Д. Там сте, за да се поопознаете и да си прекарате готино. И да не мине идеално, не е краят на света.
Не го мисли предварително, дай го по-лежерно, в края на краищата не е нищо кой знае кво, просто ти е симпатична. ;p

In*The*Face
04-24-2012, 11:49
Отпусни се и недей да си измисляш предварително въпроси и план как ще протече срещата. Разкажи й за себе си. За любимите ти филми, книги, музика, попитай я за нейните. Дали е гледала еди кое си предаване, дали има любима група. Колкото повече и споделяш за себе си, толкова повече възможности ще имаш да и задаваш въпроси за нея. Просто се дръж естествено.