PDA

View Full Version : Бременна ли съм?

valqsmiiley
04-24-2012, 11:45
Здравейте! Аз съм момиче на 14 почти 15 години, цикълът ми миналият месец дойде на 22.Този месец трябваше да дойде на 19ти, но уви, не дойде. На другия ден (20ти) правихме секс с приятелят ми който е на 19г.Цикълът ми 2 месеца подред идва на точния ден.
В края на половия акт Той свърши нормално, не в мен, но след това беше притеснен, и каза, че точно преди да го извади е усетил, че всякаш е свършил съвсем малко в мен, но когато го извади чак след 2/3 секунди почна да свършва.На другия ден ме болеше корема всякаш ще ми дойде , но не дойде.Вчера и днес осещам слаба остра болка в яйчниците, възможно ли е да съм бременна... ?

granger
04-24-2012, 11:55
Възможно е да си умствено недоразвита!
Болката може би е признак ,че ще ти дойде, а фактът, че на 14 се шлевеш и то без презерватив е показателен!

DisappointedDreamer
04-24-2012, 11:55
пише се Усещам

Какво означава той свърши "нормално"?
Какъв е този дрисльо твоя приятел, дето не знае дали е свършил или не? И какъв тъпанар е, че да се хване с 14 годишно момиче?
Вие нормални ли сте, че го правите без презерватив? Ти предеякулационна течност знаеш ли какво е?
Ужас. Не знам дали си бременна, но със сигурност знам че ти и пикльото ти подобие на приятел сте ужасно малоумни.

Просто не знам, застреляйте ме.

valqsmiiley
04-24-2012, 12:09
Първо извинявам се за правописните грешки, но не съм свикнала с кирилицата!
Свърши ''нормално'' означава,че не свърши в мен.
Относно предеякулационна течност доколкото съм чела, зная, че има 4% да се забременее от нея, но дори това ми се струва много в момента.Относно половиът акт с приятеля ми е по взаимно съгласие, моля за помоща ви, не за убидите и ненавистта ви.Благодаря!

DisappointedDreamer
04-24-2012, 12:16
Като ти се струва много няма да го правите без презерватив, а винаги със! Не сега да питаш по форуми дали си бременна.
Пише се Обиди.
Не вярвам да си бременна. Вместо да се праскате с твоя, следващия път седнете двамата заедно и се образовайте малко на тема сексуална обща култура.
И го правете ВИНАГИ С презерватив.

valqsmiiley
04-24-2012, 12:43
А дали възрастта ми е фактор за закъснението... вече 5 дни ? Два месеца подред ми идва на точна дата.ден.

rusito1717
04-24-2012, 13:56
Твойта диагноза е : шаврантия.

K.KaramiteV
04-24-2012, 14:01
valqsmiiley бременна си бягай при мама и кажи ,че си го правила на 14 без презерватив и газ при лекаря ...

Оффф как се нервя на 14 години още малка пикла и взела да ми го прави без презерватив и после да пише във форума бременна ли съм ... грам сексуална култура нямате ...

Rad00oo
04-24-2012, 14:21
нещо много станаха темите бременна ли съм :X мисля,че трябва да забранят тези думи някък си :D

angerfistCHO
04-24-2012, 14:33
Само незнам ..., защо всички храните момичето ?? Все едно половината от вас не сте се прошлякали на по 14/15 години, но това е друга тема;
По темата; Още не е сигурно,че си бременна, почакай още ден, два и се посъветвай с лекар - гениколог

DisappointedDreamer
04-24-2012, 14:48
^Да, но го направихме с презерватив, не с 19 годишен бати, и познанията ни по сексуална тематика съществуваха.

SmilezZz
04-24-2012, 14:49
1.Хора, наистина престанете да я обиждате и подобни, при условие , че доста голяма част от тийнейджърите започват сексуалния си живот на 14/15 години, при условие, че си нямат кой знае какви знания в тая област. Та, и без това в момента това е излишно.

И никой не го засяга това защо той е с нея? Може да е само и единствено заради секса, но може просто да се обичат, нали? А тук е време да вметна един въпрос: От колко време сте заедно , всъщност?

* Редовен МЦ ли имаш?
* Пресметна ли си кога ти се пада овулацията?
* Отколко време имаш МЦ?

2. Възможно е да се бременна, възможно е и да не си - точно заради това , следващия път с презерватив. Може да ти закъснява по безброй много причини - стрес, напрежение, прием на антибиотици, смяна на климата и т.н., изчакай още няколко дена, а когато минат вече 14 дена от рисковия полов акт - можеш да си направиш тест за бременност.

В случая освен да чакаш - друго няма какво да правиш.

anonymous708973
04-24-2012, 15:02
От колко време сте заедно , всъщност?

Какво значение има? Да не би да има по-голяма вероятност да няма бебе, ако са заедно от година?

valqsmiiley
04-24-2012, 15:04
Ами вчера (23ти Април) направихме 11месеца от както сме заедно! Искам също така да отбележа, че не е с мен само заради секса, винаги ми е помагал и освен това се обичаме!
-МЦ миналият и по-миналият месец ми дойде редовно, този месец закъснява!
-Овулацията не съм я пресмятала, защото незная как, обясниха ми доста хора, но не можах да се справя, явно не съм ги разбрала както трябва.
- Имам редовен МЦ от 2месеца (трае по 5-6 дни) този месец закъснява.

П.П. Незнайно как бях пресметнала, че трябва да ми дойде на 22ти Април и когато правихме секс с приятелят ми на 20ти Април и видях, че недойде аз много се притесних, но това едва ли оказва влияние, при положение, че е трябвало да ми дойде на 19ти, а ние сме правили секс на 20ти.

DisappointedDreamer
04-24-2012, 15:09
НЕ ЗНАЙНО КАК?
Не знаеш как да си пресметнеш овулацията? Е къде си тръгнала да правиш секс?

marilyn
04-24-2012, 15:14
Вие нормални ли сте, че го правите без презерватив? Ти предеякулационна течност знаеш ли какво е?
Ужас. Не знам дали си бременна, но със сигурност знам че ти и пикльото ти подобие на приятел сте ужасно малоумни.

Просто не знам, застреляйте ме.

Същото :):):)

In*The*Face
04-24-2012, 15:28
Умирам като започна да чета "големите какички и батковци" на по 16-17 години да съдят и обиждат.
Авторке, това не е оправдание към безотговорната ти постъпка. Имаш си приятел - добре, обичате се - чудесно, правите секс - ти си знаеш, но и без предпазни мерки вече идва свръх. Искам да ти съчувствам, но някак си при положение, че сама си се довела до тази ситуация ми е много трудно.
Сега чети внимателно. На 14-15 години е много малко вероятно месечният ти цикъл да е редовен до ден. Ако от последният ден на последният ти цикъл минават повече от 40 дни тогава се води за нередовен. Ако идва един път след 28, друг път сле 30 няма нищо ненормално в това.
Ето тук можеш да си сметнеш овулацията http://www.wave-studio.net/bg/polezno/ovulacionen-kalendar.html
Това, което те съветвам да направиш е, ако до 30 няма цикъл да си вземеш тест. Предполагам, че не си бременна, но шанс винаги има, макар и минимален. Веднага след като ти дойде цикъла и свърши отиди на гинеколог.

shmatarok
04-24-2012, 15:36
Стига се се притеснявала и филмирала, от стреса цикълът може да ти се забави значително. Освен това си на 14, казваш, че от два месеца е що-годе редовен, 'ми може още и да не се е регулирал. Едва ли си бременна.
Все пак, не правете секс без презерватив. Един път ще стане белята и после?...

valqsmiiley
04-24-2012, 17:17
* Пресметна ли си кога ти се пада овулацията?

Не съм била в овулация по време на половият акт.

Glamour92
04-24-2012, 17:21
Значи чуй-ти си бременна.Ама много бременна.Най-бременното създание на тоя свят от милисекундата,в която гаджето ти е цвъкнало "малко" в теб,та чак до десетия лунарен месец напред.
Ако искаш да ме опровергаеш,купи си тест!

valqsmiiley
04-24-2012, 17:39
Гаджето ми не е "Цвъквало" в мен...

Claymore
04-24-2012, 17:56
Имаш нужда от тази тема (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/408596-%D0%9E%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D 1%82%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8), от този сайт (http://www.surecheck.info/clogin.php) и малко акъл.

Glamour92
04-24-2012, 18:44
В края на половия акт Той свърши нормално, не в мен, но след това беше притеснен, и каза, че точно преди да го извади е усетил, че всякаш е свършил съвсем малко в мен

Добре.Не е цвъкал,просто се е семеизпразнил съвсем мъничко.
За оплождането е нужен един-единствен сперматозоид.В това "мъничкото" гадовете ще са мааалко повече от един.
На 14 установяването на дните за овулация невинаги е абсолютно точно.
Затова умните хора на твоята възраст,които все пак са решили,че са годни за полов живот ползват гумени принадлежности.
А сега беж до аптеката за тест.Ако не щеш-поне спри с тая безмилостна бомбардировка от малоумни писания.

angerfistCHO
04-24-2012, 19:06
Да, но нали се усещало като някой свърши в теб, тя ми каза, че не е усетила нищо.

adoreher
04-24-2012, 19:27
възможно ли е са си направиш тест за бременност
м?

valqsmiiley
04-24-2012, 19:28
И какъв е смисълът да си правя тест за бременност 5 дни след случилото се, при положение, че няма да е изобщо точен.

adoreher
04-24-2012, 19:29
ми няма ли някв шанс да изчакаш още 2 дена и да си направиш тест
вместо да очакваш да попаднеш на врачка във форума?

K.KaramiteV
04-24-2012, 19:30
Майкоооо стига стига днеска се насмях на пикли ...

Тест на бременност се прави 12-15 дена след половия акт ... !!!
Какви са тези ваши логики !!! на 1 минута забременяла

draid
04-24-2012, 19:31
Докато простотията и необразоваността броди по нашите земи, шанс за просперитет няма.

adoreher
04-24-2012, 19:31
Майкоооо стига стига днеска се насмях на пикли ...

Тест на бременност се прави 12-15 дена след половия акт ... !!!
Какви са тези ваши логики !!! на 1 минута забременяла
7 пич, 7
42432423432

angerfistCHO
04-24-2012, 19:33
Аз пък мислех, че е на 14ят ден... странно?

angerfistCHO
04-24-2012, 19:35
Ем ако е свършил дори малко в нея дали ще усети, или трябва да се източи целия, за да се усети нещо?

adoreher
04-24-2012, 19:36
апфуфу
най рано теста може да отчете правилно на седмия ден
друг всеизвестен факт е че тестовете отчитата когато и квото си искат, щото са химия, а химията се прецаква.

Glamour92
04-24-2012, 19:38
Да, но нали се усещало като някой свърши в теб, тя ми каза, че не е усетила нищо.

Ти си потенциалният татко значи...
Уж се усеща,но половинката ти е 14годишна,без кой знае какъв опит.
Няма как да разчиташ на адекватна преценка и ти като по-опитен би трябвало да си в състояние да се сетиш за тая незначителна подробност.
Хайде сега,идете по някое време до аптеката,поне да ви е мирна главата и на двамата и друг път без такива изцепки.

mimess93
04-24-2012, 19:43
Относно всички "умници", където обиждате момичето .. идете се гръмнете някъде, защото не дай си Боже, утре Вашата дъщеря пише по форумите такива въпроси, не знам дали ще ви е приятно , мили мои . Вместо да дадете съвет, вие я плюете. Смешки. Имаше няколко качествени коментара, и малката, наистина се образовай малко на тема секс .. И се пазете повече с твоето момче. И запомни едно - Хората не са свикнали на такива теми и малко са онези, които ще ти влязат в положение. Така че, вместо да разчиташ сега за някаква помощ. била тя само в нета, другия път нека ти е за урок и не ти се налага да търпиш такива коментари ! На 100 % съм сигурна, че не си бременна, просто бъди по-спокойна и самоуверена и най-вече умна и образована във всяка една сфера, важна за теб! Само на 14 си !

adoreher
04-24-2012, 19:46
мани кавичките мацо, щом не пускам такива теми е очевидно че съм по умна от нея
и моята дъщеря никога няма да е толкова необразована че да се чука без капут и после да реве по форуми
обаче явно на някой хора им се бута бебешка количка, щото без гума било по-яко.

granger
04-24-2012, 19:58
Ще си понесе последствията рано или късно!Ся може нищо да и няма,ама не е гаранция ,че следващия път няма да е цъфне!

adoreher
04-24-2012, 19:59
тва за мен ли беше?

granger
04-24-2012, 20:00
тва за мен ли беше?

Не , не беше за теб.

DisappointedDreamer
04-24-2012, 20:04
на дъщеря ми ще напиша всичко което трябва да знае за секса на листове хартия, и ще ги чете всяка вечер преди да заспи по 3 пъти след като навърши 12 години 8-)
Колкото до тестовете - има и такива, които отчитат на първия ден от закъснението на цикъла

DisappointedDreamer
04-24-2012, 20:04
А някой сети ли се за предеякулационната течност?

Нали точно нея обсъждаме бе, мими

ledenakrasota
04-24-2012, 20:08
Честито!

десет

angerfistCHO
04-24-2012, 20:19
Ти си потенциалният татко значи...
Уж се усеща,но половинката ти е 14годишна,без кой знае какъв опит.
Няма как да разчиташ на адекватна преценка и ти като по-опитен би трябвало да си в състояние да се сетиш за тая незначителна подробност.
Хайде сега,идете по някое време до аптеката,поне да ви е мирна главата и на двамата и друг път без такива изцепки.

Не мацко, аз съм потенциалният братовчед ;)

stelsss
05-03-2012, 10:13
Може да ти закъснява заради възрастта, но за да си сигурна, купи си тест или посети гинеког.

irreplaceabllee
05-03-2012, 10:42
Здравейте аз пък имам друг проблем.След седмица с приятеля ми правим 2 месеца.Идеята ми е да купя сметана и да слагам там където ще го целуна.Дали ще му хареса?