PDA

View Full Version : friendzone

lude7ina
04-24-2012, 15:32
До преди няколко години всички се питаха възможно ли е мъж и жена да са само приятели. И масата хора смятаха, че такова приятелство завършва със секс. На сега куцо, кьораво и сакато се оплакват, че са във friendzone. Преди да научат думата, никой нямаше такъв проблем, а сега навсякъде чета колко лошо е да си във friendzone. Нима е толкова лошо да си приятел с момиче?!

marilyn
04-24-2012, 15:41
Тази тема мисля, че е много дъвкана из форума. Имам приятели момчета/мъже, на които гледам като на братя и не мога да си помисля да имам нищо друго с тях. Те също гледат на мен като на сестра и си се разбираме перфектно. Разбира се, има и другия случай, когато се пораждат някакви чувства/желания от едната страна и ако те не са споделени става кофти.

lude7ina
04-24-2012, 15:48
marilyn търсачката ми показа само няколко резултата и не намерих къде е „дъвкана“ темата.

ShtrudeL
04-24-2012, 15:55
К'во?
Аз продължавам да мисля, че не може да има истинско приятелство между мъж и жена (както е например мъж с мъж) ^^
Не казвам, че е невъзможно, но е трудно. А ако съществува би било прекрасно. <3

Chacho
04-24-2012, 15:59
Проблемът го има отпреди, просто се популяризира термина. Преди имаше по-малко хора, които разпознаваха феномена. Това е цялата история. Лошо е да си приятел с момиче, при условие, че искаш нещо повече. Тебе те устройва, не мене, сещаш ли се?

fenasf
04-24-2012, 17:30
Е ако искаш да я чукаш, а тя те има само за приятел? Това е доста лошо.

Hilary_
04-24-2012, 18:43
Това, че единия е причислен към тази графа, не значи, че едната страна няма чувства или поне желание за секс.
Това не е приятелство. ;)

anonymous708973
04-24-2012, 18:50
До преди няколко години всички се питаха възможно ли е мъж и жена да са само приятели. И масата хора смятаха, че такова приятелство завършва със секс. На сега куцо, кьораво и сакато се оплакват, че са във friendzone. Преди да научат думата, никой нямаше такъв проблем, а сега навсякъде чета колко лошо е да си във friendzone. Нима е толкова лошо да си приятел с момиче?!

Ако тайно искаш да й го набуташ много дълбоко и да чуеш как стене под теб... ми да, лошо е да те приема като приятел, на мислиш ли?

SisiStrange
04-24-2012, 19:01
Възможно е. Поне за мен е възможно.

Eclipsercho
04-24-2012, 19:11
Както казаха по-горе, ако тя те привлича или пък ти нея, докато чувствата/желанието не са взаимни, то наистина няма да ти е много яко от 'приятелските' ви взаимоотношения.. Няма нищо лошо в това да си чисто приятел с противоположния пол, но в 99% от случаите за да върви това приятелство, то и двамата трябва да не си допадате на вънщност.. ;)

kpackapgo
04-25-2012, 07:28
дам много ясно че е смазващо да си във friendzone :D
даже и песничаката си го казва http://www.youtube.com/watch?v=OSwsJtSfyXU

lude7ina
04-27-2012, 09:40
Как така се влюбвате в приятел?! Много ми е чудно как ще искаш да спиш с някой от приятелите си

Chacho
04-27-2012, 09:47
Момичетата или момчетата питаш?

anonymous708973
04-27-2012, 10:52
Как така се влюбвате в приятел?! Много ми е чудно как ще искаш да спиш с някой от приятелите си

Когато въпросният приятел е ебати якият пич или въпросната приятелка, като я видиш, искаш да я свалиш на земята и да я чукаш до побъркване... лесно.