View Full Version : Не мога да се владея
nikoi000
04-24-2012, 20:11
Здравейте всички.Значи моя случай е следния.Харесвам едно момиче страшно много(постоянно си мисля за нея,че дори и я сънувам-не си мислете за мокри сънища),обаче работата е там,че имам "конкоренция".Лошото в това е,че тя се държи много грубо с мен докато с него е мила.Понякога ми иде да му размажа лицето,но се въздържам само заради нея.Случвало ми се е да си да започвам да го удям леко само и само да се спре малко,ама не слуша.
За това момиче мога и да убия,затова хора помогнете.Моля ви!
Какво имаш в предвид под 'груба'. Ако непрекъснато те реже и показва, че не се интересува от теб и, че си и неприятен, не виждам смисъл да й се месиш. Ако има чувства към другото момче, ти няма какво да направиш. Още повече, че ако му посегнеш, ще й станеш доста по- антипатичен.
Кажи какво точно намираш за грубо в държанието й и как се държи с другото момче... така не мога да преценя.
Ако го набиеш ти гарантирам, че ще те хареса.
DisappointedDreamer
04-24-2012, 22:17
пише се конкУренция
Съветвам те да успокоиш малко страстите.
valdesbg
04-24-2012, 22:26
Еее щом е конкОренция.. начи сериозна работа. Ама явно някъде ти е избягало У-то, щом искаш да раздаваш шамари.
Не си нито прав, нито в правото си. Аресай си друга мома, с бой няма да я спечелиш.
DrIfteRbg
04-24-2012, 23:06
Аами, има някои женски, които искат победители, и с удоволствие биха задали въпроса "Ще се биеш ли за мен?".
Случва се в природата.
DisappointedDreamer
04-25-2012, 04:50
Да, в животинския свят.
In*The*Face
04-25-2012, 06:50
Здравейте всички.Значи моя случай е следния.Харесвам едно момиче страшно много(постоянно си мисля за нея,че дори и я сънувам-не си мислете за мокри сънища),обаче работата е там,че имам "конкоренция".Лошото в това е,че тя се държи много грубо с мен докато с него е мила.Понякога ми иде да му размажа лицето,но се въздържам само заради нея.Случвало ми се е да си да започвам да го удям леко само и само да се спре малко,ама не слуша.
За това момиче мога и да убия,затова хора помогнете.Моля ви!
Ако искаш да я загубиш дори като приятел - набий го. Щом си готов на всичко за това момиче, би трябвало да успяваш да се владееш.
SmilezZz
04-25-2012, 13:57
Явно не харесва теб, а него. Дефинирай понятието "груба" - как според теб нейното държание се определя като грубо?
Аами, има някои женски, които искат победители, и с удоволствие биха задали въпроса "Ще се биеш ли за мен?".
Случва се в природата.
Да, особено, ако си малоумен. Едно е някой да закача приятелката ти или твоя позната, на нея да не ѝ е приятно и да искаш да ѝ помогнеш, като го разкараш. Съвсем друго е, тя да не ти обръща внимание, да се държи грубо с теб, а с друг мило и ти да искаш да го набиеш, за да ѝ се докажеш. Жалко е и няма да сработи. Да не говорим колко жалък ставаш, не само за околните, а най-вече за самия себе си.
Ако толкова искаш да го набиеш, набий го, след което ги остави и двамата и въобще не се занимавай нито с нея, нито с него.
Чакай бе, защо искаш да го биеш, тя нито ти е гадже, нито я притежаваш ? Тя ще си преценява с кой иска да ходи, и ти трябва да се съгласиш с нейният избор.
Keep calm and carry on.
blaaablaaablaaa
04-25-2012, 15:14
Не го бий. Силата не доказва нищо, даже е по-вероятно да започне да гледа на теб като на побойник. И да го харесва, и да не го харесва, директен конфликт не е в твоя полза. Просто бъди мил с нея и се опитай да влезеш в кръга и от по-близки. И... Всяко нещо, което ти хрумне, го премисляй по 2-3 дни, защото си във видимо "дрогирано" от любов състояние... (Толкова познато...) :)
ако набиеш ония до смърт може да й паднеш в очите замисли се......
limoncho
04-25-2012, 18:18
В никакъв случай не го набивай!!!
А ако тя...
- те пренебрегва, крещи ти или не те отразява - намери си други красиви приятелки (има много момичета в България)
- по принцип е мила, но от скоро се държи така с теб, направи всичко възможно да си я върнеш поне като приятел (момичетата обичат МИЛИ и ЗАБАВНИ неща)
- е груба само ако сте около дразнещото момче, постарай се да се държиш така, все едно не ти пука (но не по идиотския начин - задължително пускаи леки базици за себе си, ако започнат да те обсъждат)
Когато си около нея не трябва да изглеждаш надъхан за бой, нито наперен, нито плашлив. Малко по малко започвай да се зближаваш с нея (трика е да споделяш с нея, и да я разсмиваш все повече и повече - така тя ще се чувства спокоина и сигурна с теб) ;)
DrIfteRbg
04-25-2012, 18:46
Да бе да. Ако го набие, ще разбере че той е силен, а жените се чувстват сигурни, когато са с по-силен мъж. Това е според мен. Все пак представете си че някой ве спира с нож по улицата вечерта и ви иска парите. Ако е с някой смотльо като мен сме обречени :D
PwNeDboy
04-25-2012, 19:06
Абе луд ли си за къде ще се биеш.. ? той нищо не ти е направил тя просто те отхвърля от личен опит знам със старата ми приятелка я тормозеше един и аз го пребих , но в случая не се бии . Какво като си най силния? набил си един добре ама не с всеки ще е така . Или намери друга или послушай limoncho!