Влез

View Full Version : Помощ!! ;(( Моля вии ...

gerryy123
04-25-2012, 13:08
Здравейте,пише ви едно 14-годишно момиче...Такаа.. 1-во знам,че тва е супер тъпа тема и сегаа всички ще почнете с обидите и нападките,но тези,които ми помогнат със съвет,а нее обида - благодаря ви от сърце! Значи проблемът ми е следния:
От 1-ви клас съм в едно училище и тази година ще кандидатствамм (това няма значение ;д) и момчетата от класа ми просто непрекъснато ме обиждат (не всички естествено) ... Аз съм общителна,говоря с тях,опитвам се,но тее просто ;хх .. е има моменти,в които се държатт нее толкова зле,но те са рядко и просто казвали са ми,че съм много хубава (не се мисля за такава), но защо по дяволите не ме харесват ... аз не искам да съм няква ''кифла'' или курва,коятоо всички да шляпват по задника ии някви подобни простащини,а просто да съм си е не приятелка чакк,но да си имамм уважение с тях и всичко да е наред...Моля ви дайте ми съвет .. какво мога още да направя,за да им привлека поне малко вниманието и да ме харесват поне мъничкоо ... А тези,които ще ме обиждат естествено ;дд моля ви не си правете труда да пишете,защото ви знам какво ще напишетее...
Благодаря предварително и извинявайте ако нещо съм объркала темата или нещо подобно ...

DyO
04-25-2012, 13:17
Явно не искат да бъдат приятели с тебе,опитай се да ги игнолираш колкото и да ти е трудно...след месец ще спрът,или ако ти омръзне нападай ги...това ми е тактиката и работи ;)

DisappointedDreamer
04-25-2012, 13:21
Момчетата от твоя клас са пубери, туко-що ударени от хормоните и пубертета. Не знам защо искаш да се харесваш на такива.

sm_95
04-25-2012, 13:46
Добре остават ти още два месеца с тези хора (щом ще кандидатстваш) - просто ги игнорирай и точка. В другото училище нещата ще са различни. И с мен беше така и просто се борих да се преместя само и само да се махна от тях. Естествено навсякъде ще има такива екземпляри, но са по-малко. Е, аз пък се научих да не ми пука и да приемам с усмивка нещата. Сега те се бъзикат и и аз се бъзикам - кога с тях, кога сама със себе си. Естествено има разлика и в типа бъзици - преди бяха злобни, сега са просто шеги. Стискай зъби още два месеца и след това да не ти пука. :))

Dieyoung
04-25-2012, 15:26
И какво ти пука какво ти казват ? Те може да си говорят..няма да ги слушаш и това е..аз пък..ако ми кажат нещо..започвам и аз да ги обиждам..всеки има недостатъци намери ги..+това момчетата са такива,че ако обидиш някой все някой от всички ще му се присмее..те така си запълват времето..като ти кажат нещо измисляш нещо за тях и това..и без това до година няма да сте заедно..да си **** ****** :D :D

bloodyF
04-25-2012, 17:46
Момчетата от твоя клас са пубери, туко-що ударени от хормоните и пубертета. Не знам защо искаш да се харесваш на такива.

indeed
аз съм 11 клас и още са същите детски гъзове
дано в новото училище да си в по-готина компания

PwNeDboy
04-25-2012, 19:33
Не се учудвай започнал им е пубертета по-късно и това най вероятно е защото те харесват мислят те за надута и искат да се докажат като се направят на такива каквито не са.. не се бой ще отмине и защо искаш да се харесаш на такива “?“