Влез

View Full Version : Какво да правя..?

Blq-blq
04-25-2012, 13:51
Харесвам си едно момче онзи ден дори го сънувах, но за съжаление не го познавам учим в едно училище на един етаж и мисля, че съм му направила впечатление, но не знам да му пиша ли или на живо да го заговоря.На живо просто няма как защото той винаги е с компания му и аз съм много срамежлива.Но как да му пиша като не знам какво ще стане дали не трябва да е обратното той да ми пише,а пък това въобще не ми се вярва. Трябвали момичетата първо да пишат на момчетата след като не се сещат сами вие как бихте реагирали ако някое момиче ви пише ?

DisappointedDreamer
04-25-2012, 13:55
Той да не би да притежава телепатически умения? Откъде ще знае че ти го харесваш, че да ти пише?
Щом имаш симпатии към него пиши му. В това няма нищо срамно или грешно.

paradosou
04-25-2012, 15:01
Пиши му, бе. Пък още по-добър вариант е като го засечеш да му привлечеш вниманието с една лъчезарна усмивка :Д и след тва да заформите неангажиращ разговор, който ше създаде усещане за спонтанност. Тва май ше остане просто теория, щом си срамежлива, ама срамът ше поизбледнее с времето.

PetarN
04-25-2012, 15:05
Пиши му, нищо срамно няма, убеден съм, че ще се зарадва.

blaaablaaablaaa
04-25-2012, 15:06
Пиши му. Няма значение кой ще го направи първи, но ако не го направиш ти, може и да не стане изобщо. Когато се засичате мухвърляй по една усмивка, заговаряй го. Но на колко сте все пак - от голямо значение е.

w0sh
04-25-2012, 15:25
Ако някое момиче ми пише бих си посипал главата с пепел и бих изпил едно шишенце приспивателни

limoncho
04-25-2012, 19:31
Преди година бях в същата ситуация... както й да е - не завърши добре, но важното е, че беше забавно! ;)
Съветът ми е никога да не се захващаш с някого от твоя клас или училище... но след като вече си го направила...

Добре ще е 1-во да му пишеш по скаип/facebook, защото ако отидеш при него в училище сигурно ще си помисли ,, защо тая е тук,, :D
За да не попадаш в такава ситуация започни по нета като направиш перфектно впечатление - бъди забавна но и леко загадъчна. Когато се видите на живо продължавай да се бъзикаш с него :D - кажи му нещо от сорта на ,, Ей ти ли беше момчето с което снощи си писах'' или ,,Ти ли беше очерователният досадник, който снощи не ме остави намира'' или нещо подобно... По този начин ще го впечатлиш и ще му привлечеш вниманието... На следващата или по следващата вечер го чакай той да ти пише... после пак ти... и после той... бъзикай го в училище... говорете си... забавлявайте се... Впечатли го!!!
След като го обработиш ти е в кърпа вързан :D

НЕ БЪДИ СРАМЕЖЛИВА!! Когато си около него трябва да си отпусната и спокойна, за да не разбере намеренията ти по грешен начин ;)... и това, че момчето трябва да направи 1-вата крачка са глупости!!

limoncho
04-25-2012, 19:32
Ако бях момче, и някое момиче ми пише бих за зарадвал МНОГО. Бих се възхитил на момичето, че има смелост тя 1-ва да ми пише ;) ;)

Blq-blq
04-26-2012, 10:17
Ами аз съм 9 той 11 клас.

Наистина много ви благодаря за идеите довечера ще му пиша пък каквото ще да става нищо не губя...
защото няма какво :}

DisappointedDreamer
04-26-2012, 10:39
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3988885_460s.jpg

SmilezZz
04-26-2012, 17:10
Не е задължително момчета да пише първи.

Давай, пиши му - нищо не губиш. Пък и при условие, че не се познавате - няма как да се сети да ти пише, нали се сещаш? Пиши му , запознайте се и така.

Elli *
04-28-2012, 05:22
И аз съм в подобна ситуация :Д
Един път му писах ии ем писахме си, нищо необикновено :ДД
Забелязвам, че по коридорите ме заглежда, амаа незнам ... и айде може да пусна една тема да не спама тука :ДД

Sexpert
04-28-2012, 07:45
Ако не изпитва същото към теб от какъв ,,зор,, да ти пише :D
Ти си тази, която го харесва очевидно, така че му пиши/заговори го. Няма нищо странно в това момиче да заговори момче, което харесва и към което има интерес.

,Ти ли беше очерователният досадник, който снощи не ме остави намира'' - малко прекалено като за начало на опознаването според мен ;д

limoncho
04-28-2012, 17:48
Добре де, прекалих с някои изрази :D ... но дори и да не говориш много, ще е добре да го закачиш по някакъв начин (да му привлечеш вниманието) :)

...защото съм момиче, и явно нищо не разбирам от другия пол, ще помоля момчетата да ми разяснят какво точно биха желали от едно момиче в началото, или изобщо извън връзката :)

Blq-blq
04-29-2012, 19:42
Здравейте писах му онзи ден писахме си разбрахме кой от къде е (( таке аз знам той разбра )) дори дойде до стаята ми за да ме види (отдалече).И все пак си е напредък. :) :Д