Влез

View Full Version : помощ за есе по английски

converse.x
04-26-2012, 06:57
Здравейте :)
Трябва ми есе по английски език на тема: " team sports are more competitive than individual sports. Do you agree? "
Госпожата каза, че есето трябва да започне с това дали съм съгласна и после по самата тема. Моля ви помогнете ми аз не мога да пиша есе. Трябва да го предам на 1май. Благодаря предварително !

Nakadah
04-26-2012, 17:44
Време е да се научиш

Allex
04-26-2012, 19:23
есето ти трябва да има поне 4 параграфа.. в първия параграф например пишеш "Team sports are more competitive than individual sports because ....." и тук си измисляш нещо твое.. втория параграф е за предимствата или така наречените "advantages"; третия параграф е за недостатъците.. "disadvantages"; и в последния параграф, 4тия обобщаваш.. например "I prefer team sports(individual sports) because..."
трябва да използваш изрази като: In conclusion; In addition; However; Moreover; Although; On balance; To sum up; To begin with, it is important to; On the one hand; On the other hand; Furthermore... и много други.. също ще е хубаво да използваш и фразови глаголи :)))
Повече от това няма как да помогнем.. ти трябва да си го напишеш на български и да се опиташ да го напишеш на английски :)

converse.x
04-29-2012, 05:50
Мерси Allex много ми помогна !