View Full Version : Забавни случки с вашите половинки ^^
Nutella♥
04-27-2012, 10:17
Стана ми много интересно как си прекарвате времето с вашия любим човек,какви интересни неща сте преживявали. ^^ Споделете някоя интересна историйка за която се сещате пък може и повече от една. ^__^
Сега съм необвързана, но ще споделя една случка. :д
Беше декември месец и бяхме (аз и той) на кафе с цялата компания, обаче започнахме нещо да се караме и излязохме навън. Аз нещо се обяснявах, видях един стол и седнах. В следващия момент разбрах колко мокър е стола и колко мокро е дупето ми. :д Много смях имаше.
Furious?
04-27-2012, 13:36
Когато тихичко се изнесем от поредния купон ..за да ядем тортички само 2мата =)
pandiflysche
04-29-2012, 17:09
Твърде много са! Но ще споделя един доста пресен случей. Беше зима и проклетата му навигация трябваше да ни изкара от едно място и да ни заведе на друго. Ноооо... До тук добре. Изведе ни, показа ни един път и ние юруш през оня път... Нашия с пълна газ в едни преспиии ... наложи се да бутаме колата... аз и бутане?? Аа и друг случей 2 дни преди този. Наложи се да отидем до една авто-морга. Остави колата на около 100-150м. от моргата, а аз не исках да стоя сама и дире подир него... А вънка беше такъв вятър... За 5 минути киснене и тичане по пътищата и по виелиците, аз около половин час не си чувствах ни ръце ни пръсти ни крака. А неговата реакция беше: " Леле какъв екстремен живот водиш с мен".
Или когато спим, а моя навик да го отвивам и да спи милия наполовина завит... Много случки имаме, които са смешни, забавни и т.н. Любов!!
бля... постоянно правим циркове по улиците. хахах То няма да е караница и викане за изневери и сякви други простащини (на шега) лоо понякога сме яко убедителни.
anonymous708973
05-02-2012, 06:15
Най-любимите ми моменти едва ли биха могли да се нарекат забавни. Това са ония мигове, когато гледаме заедно филм, той ме е прегърнал, а аз чат-пат се обръщам към него да го гледам. Просто така. Или секундите, когато погледите ни се засекат и никой не казва нищо. Супер миличко е.
Забавни моменти са да се състезаваме с колелата :д, да се бием с възглавници (при което той се опита да ме хвърли на леглото, ама ме изтърва на ръба и сега си чакам синката на кръста :д), да гледаме Ледена епоха 3 и да се спукваме от смях, докато нагъваме течен шоколад. :)
Или когато реших да го гъделичкам, почнахме да се гърчим на леглото и изведнъж се озовахме на земята, кикотейки се. Обичам да сме деца.
ShtrudeL
05-02-2012, 17:18
бля... постоянно правим циркове по улиците. хахах То няма да е караница и викане за изневери и сякви други простащини (на шега) лоо понякога сме яко убедителни.
Ужас.
. . . . .
Ужас.
. . . . .
кое му е ужаса !?
anonymous708973
05-04-2012, 05:56
Да правите циркове по улиците и да вдигате дандания... Може би. Само предполагам, разбира се.
*ирония*
Три пъти започвам да пиша отговор в тази тема, но все го трия.
Истината е, че сме преживяли страшно много неща заедно. Имали сме безброй забавни моменти.
Не мога да избера кой от всички да разкажа тук.
Всяко преживяване с него си струва да бъда припомнено, разказано, запомнено.
SmilezZz
05-04-2012, 12:54
Страшно много са. За тия три месеци, в които сме заедно , сме изживели неща, които се изживяват за 3 години! (буквално казано!) Но най - скорошното е: да го гъделичкам и той реши да ми "отмъсти" , като се опита да ме захапи по дупето и аз като се опитах да се отдръпна, и баааам... на земята. Голям смях беше.
Имаме страшно много случки - забавни, романтични, абе абсолютно всякакви. Толкова съм щастлива с него. ;<3; Любов!
DisappointedDreamer
05-04-2012, 12:57
Оо, опита се да те захапИ ли? Колко сладко.
И аз имам много, не мисля да споделям.