Влез

View Full Version : Когато една истинска любов затихва..

treisi90
04-27-2012, 12:07
Здравейте.
Напоследък при мен, като че ли всичко върви наопаки..
Наскоро бях оперирана и беше доста тежък период за мен, гадното е, че в този мил момент си нямах никого, приятелят ми, който трябваше да ми бъде опора всъщност ме накара да се почувствам още по- зле. Караше ме да се чувствам едва ли не виновна за това, което ми се случва, натякваше ми стари грешки, не ме разбира, пренебрегва ме заради приятелите му и предпочита да прекарва времето си с тях вместо с мен, имайки предвид, че аз наистина имах необходима нужда от него. Заедно сме от 2г. и половина и като цяло във връзката ни имаше много падения, освен хубави моменти. Вярно, че дългите връзки не са за всеки и понякога е дори изморително, явно и при мен се случва това. Още преди доста време нещата започнаха да вървят на зле. Спряхме да говорим, избягвахме се, опитвах постоянно да бъда част от живота му, но той все не ме допускаше. Единственото, което исках е да ми бъде освен гадже и приятел, но уви. Не получавах никакво внимание от него, докато доста други момчета ми предлагаха света. Започнах да общувам с различни момчета и той усети и някак си се замисли, какво би могъл да изгуби и доста се промениха нещата, но за кратко.. сега сме пак отдалечени. Много пъти се канех да го зарежа, тъй като все пак всеки човек трябва да има достойнство, а моето той го потъпкваше всекидневно, но проблемът е, че го обичам прекалено много и търпя всичкото унижение и непукизъм от негова страна, а това ме убива..
Бих желала да чуя вие как мислите, макар, че знам, че повечето от вас ще кажат "зарежи го" много искам, повярвайте.. но е доста трудно

SisiStrange
04-27-2012, 13:11
Ами само едно мога да ти кажа: Човек, който би те зарязал след операция, не те обича. Когато обичаш някого, в такива тежки моменти, не могат да те отлепят от него. Било от тревога, било от лична нужда да си до него.

Връзката се проявява в трудностите. Когато сте двама само за хубавите неща е просто гаджелък.

DisappointedDreamer
04-27-2012, 14:11
Остави любовта, ама човек на когото наистина му пука за теб никога не би те оставил сама след операция.

Нещата не вървят, и двамата се измъчвате, защо просто не приключите всичко?

SmilezZz
04-27-2012, 14:16
Било е тъпо от негова страна да те зареже след операция, когато си имала най - много нужда от него. И всъщност: попита ли го защо го е направил? Защото на мен ми се струва, че не те обича или не достатъчно, все пак не мога да кажа нещо със сигурност, при условие че сте заедно от 2 години + .. Може вече и за двама ви да е по навик, да я няма тръпката. А като я няма нея - има ли смисъл да си губиш времето.

Вярно е, че ти е трудно да изхвърлиш тая двегодишна връзка ей така, за това седни и помисли добре. Пресметни плюсовете и минусите, и решавай какво да направиш.

valdesbg
04-27-2012, 15:33
Ъм.. аз ли съм единствения който смята че вие не ходите от доста преди операцията? Ти си му досаждала, а той те е търпял, щото му пускаш(може би). Та.. тва че не е бил до теб след операцията е естествено предвид че той го е давал бая непукистично. В твоята глава е било нещо по различно, макар и да недоумявам защо.

Всъщност за каква операция иде реч?

DisappointedDreamer
04-27-2012, 15:48
Доброкачествен тумор в една от гърдите. Потребителката беше пуснала тема в раздел Здравни проблеми и болести преди време.

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/517227-Рак-на-гърдата

xoxi
04-27-2012, 17:27
Представи си бъдещето с този човек.
Искаш ли в най-тежките си бъдещи моменти да нямаш никой до теб? Той като твоя половинка се предполага, че трябва да те подкрепя и да е винаги до теб, когато имаш истинска нужда от това. Иначе се превръща само в някой, с който задоволявате взаимно нуждите си.
Не се обича човек, на който почти не му пука за теб. Остави го този и намери момче, което ще дава всичко за теб и няма да се отделя и за минута, когато преминаваш през по-тежък период. Такъв би заслужавал обичта ти, а не някой, на когото му е все едно.

SisiStrange
04-27-2012, 17:28
Милата тя. :( Авторке, ако си ти на аватара, много си красива, а си личи, че характерът ти също е чудесен. Добричка си, търпелива си, имаш идея какво искаш от една връзка. :) Ще си намериш много по-свястно момче, което да се интересува от теб. Този съвет обикновено звучи много тъпо и клиширано, но наистина мисля, че заслужаваш повече.

treisi90
04-27-2012, 17:29
Да, преживях кошмар покрай тая операция.
На пръв поглед и както го представих така излиза, че наистина все едно е до навик, не всъщност направихме и двамата доста грешки, които са вечния щит и ги използваме един срещу друг. Инати сме, кой от кой по- голям и просто е трудно.
Тъй като както споменах по- горе, имам доста приятели момчета, които малко или много се интересуват от мен и той не може да приеме тоя факт и се цупи. И според него не съм имала нужда чак от такова внимание и затова не ме търсеше, а пък и футболните мачове и приятелите са къде- къде по- интересни от обездвиженото хленчещо гадже...
Общо взето на връзката ни й пречат странични хора. Моите приятели... :)

DisappointedDreamer
04-27-2012, 18:55
Не и пречат твоите приятели, пречите си сами на себе си.