View Full Version : Дали ме харесва ?
Значи преди около месец ходих на гости на една приятелка в селото където живее и спах в тях. Вечерта излязохме ние и още 3 момчета (нейни приятели) . След това отидохме в тях да ядем с нейното гадже и още едно момче . И приятелката ми и гаджето й отидоха в другата стая и ние останахме само с момчето. Нищо не е станало, но той само се чудеше как да ме разсмее. Оттогава всеки ден като се обадя на приятелката ми и той само иска да ме чуе, не си говорим смислени неща по-скоро самo някви закачки. И вчера тя пак ми се обади , той й взе телефона и ме покани да хода. И горе долу така. Малко тъпо ви обясних :D Знам че ще ми кажете че не сте ясновидци, но все пак горе долу как мислите ? :)
SmilezZz
04-27-2012, 14:47
Най - вероятно изпитва някакви симпатии към теб или поне на мен така ми се струва. Ако и ти го харесваш - действай, покани го да се разходите някъде и така.
Емии мисля че и аз го харесвам , но проблема е че съм малко срамежлива, но пък не е ли правилно той да ме покани пръв :))
Е, ако и той е срамежлив няма да има първа стъпка, а?
blaaablaaablaaa
04-27-2012, 15:16
Защо всички оставят на момчетата да направят първата стъпка?!? Не е лесно и за нас, пощадете ни!!! Не знам кой ви е втълпил на всички да чакате момчето да ви покани... Ако изпитваш нещо към него, излизайте, закачайте се и ако прецениш, че е дошъл моментът, му направи намек. Не го чакай да направи първата стъпка, защото от "личен" опит знам, че има някои много срамежливи.
Като иска да те чуе пак го попитай дали иска някой път да излезете и така ще се уговорите. Иначе аз мисля, че има все някакви симпатии към теб. Успех. :)
пс: Не мисля, че е от значение кой ще направи първата стъпка.. :д
Попринцип той не е самежлив ;d .