View Full Version : Hopeless?
TheBanzai369
04-28-2012, 09:15
Здравейте, другарчета :). Навън е пролет, птичките пеят, всичко е зелено. Само че не мен не ми много весело. Обикновено не говоря как се чувствам нито с моите приятели, нито с родителите ми. И може би за това изпитвам нужда да се "изповядам" и да кажа на някого какво ми е отвътре.
Аз съм едно най- нормално 18 годишно момче- под нормално разбирайте не някоя откачен метъл или някое тревоманче. Слава на Бога нямам проблеми нито във моето семейство, имам малко на добри и верни приятели, почти е сигурно, че ще бъда приет в един най- добрите ВУЗ- ове, сиреч, нямам никакви проблеми. Но просто понякога човек се чувства тъжен и самотен без да има причина. Сякаш съм станал безчувствен, а преди не бях такъв. Интересувах се от момичета и т.н. Но май нещо се "счупи" в мен . Момичетата не са ми интересни вече. Не, че съм обърнал резбата или нещо от сорта. Просто след като си се опитвал безброй пъти да се получи нещо между теб и някой друг, идва един момент в който ти писва и си казваш "майната му на всичко, писна ми". Писна ми момичето което искам цяла вечер да обикаля и да прави кои знае какви неща, на сутринта да ми казва каква рокличка си е взела за бала, какво и е казал баща и т.н и т.н. Какво за бога трябва да направя за да бъда с нея? Явно не знам отговора, а и вече не искам да узная, след като всичко това е вече минало за мен. Мислех, че момичета искат някои който ги уважава като ЧОВЕК да се държи нормално и мило с тях , а не някой които иска единствено секс от тях. Хаха, явно и тук греша. Просто така е устроен тоя шибания свят пълен с материалисти и лицемери , и като че ли аз не съм много за него с моите виждания и идеали. Не знам дали аз трябва да се променя или просто реалността е такава :)
Glamour92
04-28-2012, 09:27
Много неправилна политика.Нищо чудно,че не се чувстваш добре с този начин на мислене.
Светът е такъв,какъвто ти пожелаеш да бъде.Не че можеш да промениш нещо-празноглави хора,станали такива съзнателно е имало преди,има и ще продължи да има вовеки.
Но не са те единственото население на тая Земя.
Представи си едно огромно платно със всички възможни цветове и техните нюанси...визуализирай си го,нека картината да е най-мащабната,която е възможно да съществува в главата ти.Толкова голяма,че като застанеш до място,с преобладаващ черен цвят,да ти се струва,че всичко е черно,като избереш да загледаш жълтото-всичко около теб започва да жълтее,аналогично с розовото и т.н.
Тая въображаема творба прилича много на живота.
На теб щом ти е толкова приятно да се взираш в кафевичкото,не очаквай да забележиш останалите багри,въпреки че е ясно,че те си съществуват...
Дано да си разбрал какво искам да кажа. :>
DisappointedDreamer
04-28-2012, 09:36
На теб щом ти е толкова приятно да се взираш в кафевичкото
:lol: :lol:
Иначе гламоур е права. С такова отношение към живота, нищо чудно че така се чувстваш. Наистина преобладават всякакви индивиди в този свят, номера е да ги игнорираш и избягваш, прекарвайки си времето забавлявайки се с твоите дружки. Не му мисли много, млад си, живей си живота.
В сбъркано общество нормалните не са щастливи.
blaaablaaablaaa
04-28-2012, 20:17
Ако в темата имаше формулиран въпрос (изморен съм и не помня дали е имало), то отговорът щеше да е:
Причината ще намериш във втората част на написаното от теб. Антидотът е... Намери си хоби, запознай се с нови хора - така и така ще се случи, щом "ще бъдеш приет в... (не помня какво беше)". Просто си в период на "защо все на мен, защо светът е устроен така, къде греша, защо, защо, как". Ако се усетиш, че се депресираш прекалено много, си кажи "светът има и друга страна, защо не я потърся?"
На тая тема съм изписал изхабил бая километри виртуално мастило. Стажът ми е голям и съм изморен да се повтарям, но айде.
Не се опитвай насила да се харесаш. Ако имаш някаква странност, проявявай я по най-добрия начин (стига да не е нещо извратено или гнусно).
Заговаряй момичета - познати, непознати, познати на познати. Заглеждай се повече, но в очите, а не в циците и гъза. И там може, но когато теб те гледат - гледаш в очите и се усмихваш леко.
Бъди с високо самочувствие. Това е дума, която се дефинира различно от всеки. Не високо самочувствие, тип парадиране - вижте, аз имам iPhone, карам Москвич S 500 или 'мога да имам всяка жена'. Нямам предвид и да гледаш хората от високо, като ги смяташ за по-низши от тебе. По-скоро да си знаеш цената, да не се нуждаеш от одобрението на всеки, а само на много малка група от хора, да не се опитваш да се харесаш на никого, да можеш да говориш свободно с мъже и жени, като ги гледаш в очите, да можеш да флиртуваш без задръжки, да не те е срам да искаш телефонния номер на момиче или директно да я поканиш на среща, а дори да те е срам и страх пак да го направиш. Когато те отрежат, просто да си виждаш грешките в подхода и не да си казваш "леле, аз съм бахти бастуна, как можах.. много се изложих, няма да го правя повече", а да си кажеш "страх ме беше, срам ме беше, но събрах топките, направих каквото трябваше да направя, но не се получи. Сбърках тук, тук и тук и другият път ще е по-добре" и да заспиш с широка усмивка на лицето, че си победил себе си и страха си, че си поел контрол над емоциите и желанията си и правиш това, което винаги съзнателно и подсъзнателно си искал да направиш, но не ти е достигала смелост. С времето и опита, когато те отреже някое момиче, дори ще започнеш да я съжаляваш, че си е пропиляла шанса на живота да бъде с теб, а с още малко самочувствие, ще й го кажеш в очите.
Има различни определения на думата самочувствие, като в някои ситуации е положително, в други отрицателно качество. Моята дефиниция беше по-скоро еманация на качествата, които е препоръчително да се опитваш да достигнеш и развиеш, но всички те могат да бъдат сбити в тази дума. Според мен е добра дефиниция, защото всеки си мисли различни и объркващи неща, когато чуе "трябва да имаш самочувствие, за да просперираш" или "ебахти самочувствието, дето има тоя..."
Междуличностните отношения, социализирането, отношенията между гаджета... за някои това е много трудно, за други е лесно. Това е една част от теорията за множествената интелигентност, която е в по-големи мащаби дори от коефициента на интелигентност. Двете нямат почти нищо общо, да не кажа въобще. Ако един човек природно има много големи заложби в дадена сфера, то тогава му е много по-лесно да развие способността си до високо ниво, докато в сферите, които не му се удават, а иска да развие - трябват много усилия и постоянство. А в някои случаи дори, усилията са напразни, защото случаят е безнадежден.
Помагам ти, защото изглежда, че като цяло си интелигентно момче и горе-долу знаеш какво и защо ти се случва, но се нуждаеш от напътстване.
kinkygirl
04-28-2012, 22:19
живей си живота и не се занимавай с интересчийки ;] направил си всичко и си останал неоценен..затова не си заслужава да се занимаваш..аз съм по същия начин..и те съветвам да им теглиш майната,забавлявай се и ще видиш че един ден просто ще се появи някой който ще промени живота ти и ще те обича и цени :) ..А дотогава live your life :)
Ако дадеш на котка топка твърде далеч от нея няма да има желание да играе с нея,
ако и я дадеш прекалено близко тя ще си играе малко и ще и омръзне.
Прави си изводите.
SmilezZz
04-29-2012, 06:00
Изхвърли тия мисли от главата си. Погледни за малко света през розови очила и всичко ще се промени. Както ти казаха по-горе: животът е такъв, какъвто ти си го направиш. Бъди оптимистично настроен и вярвай в себе си, най - вече.
* Момичетата, с които си бил, не са били точните за тебе. И ти го осъзнаваш. Рано или късно ще срещнеш човека, който е за теб и с който ще бъдеш щастлив, и няма да имаш такива проблеми, каквито си имал с бившите си.
TheBanzai369
04-29-2012, 07:33
Благодаря ви за съветите :). Ще си взема поука!
Ти пък какво си се отчаял от живота, едва на 18 си. Разбери, че не всичко е като по филмите и че първото момиче по което си си паднал, надали ще е твое. Просто защото хората са различни, с различни вкусове, желания и нагласи. Още повече, ако чакаш нещата да станат от самосебе си.
Каза че си се опитвал много пъти, я сподели какво точно си правил, та да я спечелиш? И не ми казвай че няма да си легнеш с нея при първа възможност, защото ще излъжеш. Просто си живей живота без да му мислиш много много, когато стане стане. Като влезеш в университета ще се запознаеш с много и различни хора.
абе ти си на 18 тепърва още толкова момичета ще намериш !
живота е пред тебе не унивай за такива неща пък и са като попадаш на такива момичета които ти раправят за роклички и тем подобни да каква сериозна връзка очакваш? търси ама на правилното място иначе ако търчиш след разни (да не казвам какви) и после се оплакваш че си сингъл то проблема си е в теб
ПС:историята ти ми звучи позната явно е често срещан проблем
wartburg353
05-01-2012, 07:49
Тръгнал си по правилния път. Няма защо да си хабиш времето и нервите за разни женски индивиди. НИщо хубаво няма да излезе.
Просто ти трябва зряла жена. Спри да търсиш, за да те намери тя. Нищо ти няма на живота, даже си е супер,а и малко хора имат като твоя. И не е така "да си хабиш времето и нервите за разни женски индивиди".. Все пак това си е жена - човек на който можеш да споделиш проблемите си като приятел, да те разбере и посъветва. След време ще ти се прииска да си както преди, да ходиш насам натам с приятели, да излизаш с момичета и т.н. Просто сега се отдай на хобито, а другото не го мисли. То само ще си дойде. Няма смисъл да се напъваш за нещо, което не го искаш от сърце..
NomNomNom
05-01-2012, 09:27
Просто ти трябва зряла жена.
С извинение, ама зрелите жени по-рядко си падат по мъже, които дори отказват да съзреят.
Имам банда около 4-5 зрели жени около себе си, на различни години, всяка една от тях го потвърди.
Тука ситуацията е да спре да мисли колко е по-нормален и прекрасен от другите, а да започне да се забавлява и да вкара нещо в живота си.
Когато стоиш и гледаш нещата отгоре - никога няма да си на тяхното ниво, т.е. никога няма да ти се случват.
И аз едно време съм си мислела - леле, колко съм яка, не правя секс, не пуша цигари, не ходя по купони, не съм пробвала наркотици, не съм кифла, не съм метълка. Благодаря ти, Боже!
В един момент станах атеист, правех секс, пушех и ходех от време на време някъде да се напия до безпаметност, и какви ли не други неща.
След като видях какво е да си от другата страна, някак кръгозора ми се разшири и започнах все повече и повече да разбирам хората около себе си.
И спрях да правя тези "неморални" (уж) неща, само че вече разбирам по-добре околните и не стоя някъде отгоре, на стълбицата, както си мислех, че стоя, когато бях на 12.
Авторе, замисли се "верните" ти приятели дали не те дърпат назад.
Защото има нещо много незряло в мисленето ти.
Ааа, да, това, че мислиш, че живота на останалите ти е ясен и ти си по-добър от това.
NomNomNom
05-01-2012, 09:35
Тръгнал си по правилния път. Няма защо да си хабиш времето и нервите за разни женски индивиди. НИщо хубаво няма да излезе.
Време е и ти да спреш да се заглеждаш по по-малки момичета, и после да се чудиш дали приятелките ти на твоята възраст те гледат тъпо, лол.
TheBanzai369
05-01-2012, 10:00
Аха, значи да започна да пия, да пуша, да се дрогирам, да се чукам с които дойде? Nice. А и не съм говорил за социалния ми живот, естествено, че излизаме с приятели, пием, лигавиме се, прекарваме си яко. А и предпочитам цял живот да си стоя "отгоре", отколкото да се превърна в някоя мъжка кифла. Според мен не това е начина да се промени човек. Осъзнах, че всички тези несполуки и уроци който ми дал живота са изключително ценни, и понякога човек трябва да спре да мисли, да се чуди, да се превзема и просто трябва да си поемеш дълбоко дъх, да се усмихнеш и да си спомниш кой си. Защото не можеш да продължиш напред, ако постоянно се взираш в миналото.
NomNomNom
05-01-2012, 10:17
Аха, значи да започна да пия, да пуша, да се дрогирам, да се чукам с които дойде? Nice. А и не съм говорил за социалния ми живот, естествено, че излизаме с приятели, пием, лигавиме се, прекарваме си яко. А и предпочитам цял живот да си стоя "отгоре", отколкото да се превърна в някоя мъжка кифла. Според мен не това е начина да се промени човек. Осъзнах, че всички тези несполуки и уроци който ми дал живота са изключително ценни, и понякога човек трябва да спре да мисли, да се чуди, да се превзема и просто трябва да си поемеш дълбоко дъх, да се усмихнеш и да си спомниш кой си. Защото не можеш да продължиш напред, ако постоянно се взираш в миналото.
Амм, точно това е проблема, че нямаш минало, ако имаше, нямаше сега да ревеш по форуми.
И никак не си вникнал в мнението ми, което доказва тезата ми по-горе.
NomNomNom ти даде много интересна гледна точка. Аз пия, пуша и се дрогирам периодично. Можеш ли да ми кажеш с какво съм по-долу?
Живееш с чужди убеждения, не можеш сам да стигнеш до изводите. Говориш според това, което много хора повтарят, без да можеш да го почувстваш. Смяташ, че си отправна точка за праведност и когато животът не върви така, както ти го искаш, се предаваш с оправданието, че си правел всичко по мед и масло, но не е достатъчно добър за теб.
Еми благо живуркане, баце!
TheBanzai369
05-01-2012, 10:26
Абе, (Nomonmomnon) жено, никой не те кара да ми четеш "ревните" по формите. Много ме дразнят такива тролове като тебе. Все едно ти плащат за да четеш темите на хората. Щом не ти харесва просто не се занимавай!
Май ич не търпиш на критика. Винаги ли бягаш от предизвикателствата?
TheBanzai369
05-01-2012, 10:31
Не, само понякога. :)
LeprikonA
Това, че ще слезеш долу, при "простосмъртните" , не означава да се превърнеш в празноглав кретен с розова тениска и оскубани вежди. Това , което се опита да ти каже Nom по-скоро означава да поживееш малко повече, по-отпуснато, с по-широк поглед на нещата. Не си поставяй сам излишни стени, достатъчно ти се поставят от хората като цяло.
Няма лошо в това да не пушиш и да не се наливаш като животно, но не съди за хората така набързо. Просто се отпусни, смени малко средата, ще видиш по-друг начин нещата.
NomNomNom
Абе, (Nomonmomnon) жено, никой не те кара да ми четеш "ревните" по формите. Много ме дразнят такива тролове като тебе. Все едно ти плащат за да четеш темите на хората. Щом не ти харесва просто не се занимавай!
Веднага мога да се оправдая, че съм загрижена за обществото и смятам, че не трябва да има такива незрели индивиди на тази възраст. Мой човешки дълг е да помогна на другите, като помогна на теб.
На мен ми харесва да съм полезна, когато ти помагам по този начин. Но ти не искаш да ти бъде помогнато и се дърпаш. Природата прави естествен подбор и се изчиства от елементите, които не са съвместими със средата.
//Не съм сигурна дали се шегувам, или не.
Иначе, Чачо хубаво го обобщи.
TheBanzai369
05-01-2012, 10:39
Естественият отбор отдавна не действа за човешкия вид, не сме в каменната ера. И може би затова съм жив :D :D :D и искрено ме забавлява вашата загриженост. Наистина има хора койта дават хубави и адекватни отговори и не се палят от най- малкия коментар и критика към тезите им. Ахха сега ми става ясно кой е незрял и кой не търпи критика. Да, не обичам да ме критикуват, и не вярвам да има човек който да обича да го критикуват.
Както и да е. Нека не изпадаме в неясни полемики относно живота не другите. Бях леко афектиран когато писах темата,и може би затова се създава леко грешна представа за мен :)
NomNomNom
05-01-2012, 10:43
Адекватните отговори са тези, които те подкрепят.
Иначе, не знам кой се пали за критика по тезите, аз такава към моите не виждам.
Лично, моето его, няма против да бъде критикувано, стига да има причина и си взимам бележка.
Време е да последваш примера ми.
Също така, ако искаш, можем да се видим лично, да ти обясня всичкото това, което не мога да напиша, смятам, че ще ти бъде полезно.
Виж, ако ти не желаеш, то това означава, че ти харесва да си съществуваш като кон с капаци и да се оплакваш, колко е сбъркано всичко, а ти колко си прекрасен <3
Мамка му, напоследък съм в много добро настроение <3
Доста си ограничен и живееш почти само на емоция, без да я подплътяваш с рационалност. Нищо чудно, че ти е толкова парливо. Като ти говорим го приемаш за обида, защото наистина не търпиш критика. Има разлика между това да ти харесва и това, да допуснеш, че е вярна, за да се усъвършенстваш. Не се опитваме да те обиждаме, а да те провокираме за най-дълбоките ти убеждения, за да провериш дали там няма липсваща тухла, че да се клати конструкцията. Според мен нямаш ясна представа за морално и неморално, нямаш разбиране за чуждите желания и чувства, нямаш житейския опит да се докоснеш до хората, нямаш смелост да се изправяш пред трудности, нямаш собствено мнение. От теб зависи как ще го приемеш.
LeprikonA
05-01-2012, 10:48
Не очаквах и ти да вадиш желязната логика "пускам тема във форум, мненията трябва да 1:1 с моето, критика не приемам". Какъв е смисълът?
TheBanzai369
05-01-2012, 10:50
Адекватните отговори са тези, които те подкрепят.
Иначе, не знам кой се пали за критика по тезите, аз такава към моите не виждам.
Лично, моето его, няма против да бъде критикувано, стига да има причина и си взимам бележка.
Време е да последваш примера ми.
Също така, ако искаш, можем да се видим лично, да ти обясня всичкото това, което не мога да напиша, смятам, че ще ти бъде полезно.
Виж, ако ти не желаеш, то това означава, че ти харесва да си съществуваш като кон с капаци и да се оплакваш, колко е сбъркано всичко, а ти колко си прекрасен <3
Мамка му, напоследък съм в много добро настроение <3
Нямам път към Самоков, и още по- малко, желанието да се виждам с 42 годишни мъже.
Ахахаха, номномном, готин профил :D:D:D:D
NomNomNom
05-01-2012, 10:56
Жалко, исках да го посъветвам като баща-син, иначе, сладък, мога да дойда и до София, нищо не ми коства ! Стига да пожелаеш да получиш от житейския ми опит. :D
TheBanzai369
05-01-2012, 15:02
Доста си ограничен и живееш почти само на емоция, без да я подплътяваш с рационалност. Нищо чудно, че ти е толкова парливо. Като ти говорим го приемаш за обида, защото наистина не търпиш критика. Има разлика между това да ти харесва и това, да допуснеш, че е вярна, за да се усъвършенстваш. Не се опитваме да те обиждаме, а да те провокираме за най-дълбоките ти убеждения, за да провериш дали там няма липсваща тухла, че да се клати конструкцията. Според мен нямаш ясна представа за морално и неморално, нямаш разбиране за чуждите желания и чувства, нямаш житейския опит да се докоснеш до хората, нямаш смелост да се изправяш пред трудности, нямаш собствено мнение. От теб зависи как ще го приемеш.
Ок, човек, няма смисъл да пишеш коментари с един и същ смисъл, разбрахме те. А и не знам какъв гадател си, та да си правиш генерални изводи за моя живот от 2 изречения.
Btw като ти гледам аватара и аз добивам известна представа за теб и твоите ценности- а.к.а. яростен онанист.
TheBanzai369
05-01-2012, 15:11
Жалко, исках да го посъветвам като баща-син, иначе, сладък, мога да дойда и до София, нищо не ми коства ! Стига да пожелаеш да получиш от житейския ми опит. :D
А ти ,сладур, вместо да се правиш на света вода ненапита, и г-н житейски опит, излез от мазето на майка ти и се огледай, защото никой не би търпял твоето отношение на социопат в реална среда. Всички сме много смели и готини на приказки, обаче аз мисля, че ти си избиваш комплексите по форумите и се правиш на мега остоумния пич от Самоков. Ми мога да ти кажа, че си супер прозрачен и елементарен, едва ли някой би слушал твоите необосновани тези на живо.
Като гледам вие двамцата сте много активни, следите темата повече от мен самия. Стига сте се занимавали с глупости, навън времето е хубаво, излезте и излейте малко тая злоба и тая помия която сте натрупали и леете по форумите.
Лек ден :)
NomNomNom
05-01-2012, 15:19
:D:D:D:D:D
Като си направиш сефтето един ден, ще разбереш какво сме имали в предвид.
TheBanzai369
05-01-2012, 15:21
:D:D:D:D:D
Като си направиш сефтето един ден, ще разбереш какво сме имали в предвид.
Хохох много си зле, братле. И кво, колко дена след сефтака не можа да седиш?
NomNomNom
05-01-2012, 15:22
Хохох много си зле, братле. И кво, колко дена след сефтака не можа да седиш?
Така като те гледам, поне седмица :D
TheBanzai369
05-01-2012, 15:24
Така като те гледам, поне седмица :D
Cool story bro, аре бегай да се хвалиш,че отзад не си девствен на децата пред входа.
NomNomNom
05-01-2012, 15:25
Ааа, защо не каза, че си помак, това обяснява много неща.
TheBanzai369
05-01-2012, 15:27
Ааа, защо не каза, че си помак, това обяснява много неща.
Хомосексуалните ти наклонности не могат да бъдат обяснени толкова лесно. Като гледам имаш и интересни темички в раздел секс, които подкрепят гореказаното.
NomNomNom
05-01-2012, 15:28
Хомосексуалните ти наклонности не могат да бъдат обяснени толкова лесно. Като гледам имаш и интересни темички в раздел секс, които подкрепят гореказаното.
Помак-аутист :D
стига сте се заяждали де е начи ясно е че не може да са 1:1 мненията но това не означава че трябва да се обиждате и да си правите изводи един за друг без дори да се познавате реално
NomNomNom
05-01-2012, 15:32
стига сте се заяждали де е начи ясно е че не може да са 1:1 мненията но това не означава че трябва да се обиждате и да си правите изводи един за друг без дори да се познавате реално
Патенце, научи се на сарказъм и тогава пак ела в темата :D
знам какво е сарказъм и често го използвам но в случая просто няма смисъл който е по-умен да престане
все пак си има граница
TheBanzai369
05-01-2012, 15:34
Помак-аутист :D
Дообре брат, тва беше много добро. Оставям те да четеш между редовете в жалките ти опити да се правиш на интересен. Помоли вашите да слязат в мазето и да ти отделят повече време, защото страдаш от липса на внимание. И не мога да те приема като зрял човек, както и не мога да приема твърденията ти, че аз съм незрял ( може и да има какво още да се желае, но все пак не може всички да бъдем перфектни), ти си като малко дете научило 3 псувни, свързването на които в изречение предизвиква неистов първичен смях у него.
Не смятам повече да се занимавам с паун като тебе.
NomNomNom
05-01-2012, 15:40
Отивам да се самоубия, хората от Любов не ме харесват :D Аз съм 42г. старчок, какво правя по форумите, не знам :Д
Отивам да се самоубия, хората от Любов не ме харесват :D Аз съм 42г. старчок, какво правя по форумите, не знам :Д
You dont say?
NomNomNom
05-01-2012, 15:45
You dont say?
Патенце, ти сигурно си на 10-12, колкото щерка ми :D
а ти си колкото мама и тати :D
NomNomNom
05-01-2012, 15:48
Може да се познаваме, завършил съм езиковата в мездра, сега работя общак по строежите на Боровец
браво аз си играя с куклите барби още o.O лол самотролвам се
NomNomNom
05-01-2012, 15:53
Искаш ли да се запознаем, смятам, че много мога да науча от теб :*
да ще научиш как да решиш куклата така че да не остане плешива :D
NomNomNom
05-01-2012, 15:55
Не, говорех за сексуални неща. Жена ми почина, а щерките са ми щерки и не мога да си говоря с тях такива неща.
еее стига де оплетох се вече ако е трол е мн гаден!
NomNomNom
05-01-2012, 15:59
Не знам какво е трол, но ми дай скайп на ЛС. Ще те добавя после, че след малко ми почва мача.
SisiStrange
05-01-2012, 16:11
Много мразя, когато някой заклеймява хората и ги възприема по някакъв определен начин заради една черта от характера им. 4-5 години пушех, това не ми пречеше да имам отлични оценки и хобита + развитие от всякакъв вид. Една от най-заклеймяваните и постоянно обиждана за пропаднала "кифла" едно време ми помогна да преодолея тежка раздяла по изключително мил начин за разлика от много други.
Мислиш си, че си кой знае колко по-добър, защото не ги познаваш. Повечето хора имат по нещо хубаво в себе си. Някои повече, други - по-малко. Ако ти имаш лош вкус и си избираш все момичета, които не ти пасват, това не води веднагически до извода, че женските не стават.
Най-добрата ми приятелка е свястна, не пуши, не пие, не се е*е, слуша техните и си чете книжки. Никога не е имала приятел. Ако не се лъжа, дори не се е целувала. Сега и ти си направи извод за мъжката природа набързо по твоята си логика.
Ще проимаш свястно момиче тогава, когато започнеш да си търсиш свястни момичета.
ПП. NomNomNom ми е бивша съученичка. Не е мъж.
TheBanzai369
05-01-2012, 16:14
Много мразя, когато някой заклеймява хората и ги възприема по някакъв определен начин заради една черта от характера им. 4-5 години пушех, това не ми пречеше да имам отлични оценки и хобита + развитие от всякакъв вид. Една от най-заклеймяваните и постоянно обиждана за пропаднала "кифла" едно време ми помогна да преодолея тежка раздяла по изключително мил начин за разлика от много други.
Мислиш си, че си кой знае колко по-добър, защото не ги познаваш. Повечето хора имат по нещо хубаво в себе си. Някои повече, други - по-малко. Ако ти имаш лош вкус и си избираш все момичета, които не ти пасват, това не води веднагически до извода, че женските не стават.
Най-добрата ми приятелка е свястна, не пуши, не пие, не се е*е, слуша техните и си чете книжки. Никога не е имала приятел. Ако не се лъжа, дори не се е целувала. Сега и ти си направи извод за мъжката природа набързо по твоята си логика.
Ще проимаш свястно момиче тогава, когато започнеш да си търсиш свястни момичета.
ПП. NomNomNom ми е бивша съученичка. Не е мъж.
Вярно е, че не всички кифли са еднакви, но все пак ненавиждам кифленския манталитет. Предпочитам твоята най- добра приятелка пред някоя надута кифла :)
^ Интересното е, че почти всяко момче казва, че предпочита милите и добри момичета пред кифлите, а действителността е съвсем друга :D
lovelysister
05-01-2012, 17:31
Чета коментарите и ми стана жал за момчето. Всички го нападнахте, не ви съдя.. разни хора, разни идеали. Но моето мнение, което съм на път да изкажа ще е по - различно. Според мен, попадайки на неподходящи момичета, които му разбират представите за "една хубава вързка" изпълнена с любов и щастие... мнението му за момичетата се причислява към не толкова добро и затова е склонен да слага всички под общ знаменател. ( което е глупаво да.. но като се замисля всеки би разсъждавал така). Харесва ми начина ти на мислене.. хареса ми как си започнал темата си.. някво романтично и хубаво е.. и определено съм човек, който би се зарадвал на такива сладки суми от момче. :)) Според мен .. въпреки че не те познавам мисля, че не си някой надут пуяк и ще си намериш момиче, което да те убеди, че представите ти за нас са грешни. И ти го пожелавам. Слънцето ще изгрее и за теб. Успех.. и не търси любовта, тя сама ще те намери.. и не твърдя да чакаш от небето.. просто неочакваните запознанства са най - сладки и когато най - малко очакваш може да се случи нещо хубаво. :))))
NomNomNom
05-01-2012, 17:37
Чета коментарите и ми стана жал за момчето. Всички го нападнахте, не ви съдя.. разни хора, разни идеали. Но моето мнение, което съм на път да изкажа ще е по - различно. Според мен, попадайки на неподходящи момичета, които му разбират представите за "една хубава вързка" изпълнена с любов и щастие... мнението му за момичетата се причислява към не толкова добро и затова е склонен да слага всички под общ знаменател. ( което е глупаво да.. но като се замисля всеки би разсъждавал така). Харесва ми начина ти на мислене.. хареса ми как си започнал темата си.. някво романтично и хубаво е.. и определено съм човек, който би се зарадвал на такива сладки суми от момче. :)) Според мен .. въпреки че не те познавам мисля, че не си някой надут пуяк и ще си намериш момиче, което да те убеди, че представите ти за нас са грешни. И ти го пожелавам. Слънцето ще изгрее и за теб. Успех.. и не търси любовта, тя сама ще те намери.. и не твърдя да чакаш от небето.. просто неочакваните запознанства са най - сладки и когато най - малко очакваш може да се случи нещо хубаво. :))))
http://static.fjcdn.com/comments/Bitch+I+m+high+as+fuck+_5027dea30408dad1bf47aa52b0 cd6187.png
lovelysister
05-01-2012, 17:42
за жалост не ми се показва това, което си написал/а .. :)
Сиси защо прееба всичко :D , как не ти беше жал ! Но пък пак мога да измъкна номном-а заявявайки, че я видях на лъвов мост към 00:00 правеше се на разсеяна, но всеки знаеше целите и ! Лошото е че не успях да я категоризирам , мъжките черти преобладаваха :( .
Баси вместо мен да ме покани да излезем , кани незадоволени от живота хора (sad)(загорял)
NomNomNom
05-01-2012, 18:11
Сиси защо прееба всичко :D , как не ти беше жал ! Но пък пак мога да измъкна номном-а заявявайки, че я видях на лъвов мост към 00:00 правеше се на разсеяна, но всеки знаеше целите и ! Лошото е че не успях да я категоризирам , мъжките черти преобладаваха :( .
Баси вместо мен да ме покани да излезем , кани незадоволени от живота хора (sad)(загорял)
Аре, брат, по мъжки ще пием бира, и ти си ми набор :D
Аре, брат, по мъжки ще пием бира, и ти си ми набор :D
Ти черпиш , щото съм безработен на социални помощи .
А най-голямата ирония в живота е, че тези, които говорят като теб, карат момчетата да слагат момичетата под общ знаменател. Не че си виновна за нещо, но ако трябва да навлизаме в тоя въпрос, си е така.
lovelysister
05-01-2012, 18:43
хаха ама моля ти се.. И с какво разбра аз какво карам момчетата да правят? Нито ме познаваш, нито знаеш аз как се държа. Мила бях към автора. щото е тъпо някво сички да скачате по него. Тъпото в живота е, че такива като тебе, дето не познават даден човек определят кой, кво кара момчетата да мислят. Нямам намерения да споря с никой нито да се занимавам с някой и да обеснявам. Изказах си мнението.
Окей, потайнствената. Ще се направим, че си мила и не си казала това, което в чуждите очи е окей, дори да е подсъзнателно и, че въпреки суперлативите тоя тип няма да те грабне в живота като нещо повече от приятел, въпреки че той това е разбрал. Говоря наизуст... май.
NomNomNom
05-01-2012, 18:53
Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.
И тъй като е възможно последните двама да не разберат, то това е майтап, хора, това беше шега, сега имам котенце, което е колкото шепичката ми и мърка сладко в скута ми, чувствам се хай ес фък от мекото малко сладко същество, аввв <3
Не намесвай животното то е невинно :I
NomNomNom
05-01-2012, 19:07
Не намесвай животното то е невинно :I
То е меко, малко и нежно, тъкмо проходило.
Точно това е побъркано, защото се върти в кръг постоянно и мърка постоянно <3 Много е необичайно, и е най-хилавко, и изпитвам желание да се грижа за него.
Другите тримка са големи красавци, по-самостоятелни са.
Имам и 4ри големи котки, и куче, и мишка ..
Обичам да говоря за животинките, с които живея, особено в чужди теми, страхотно удоволствие :D
Обичам да говоря за животинките, с които живея, особено в чужди теми, страхотно удоволствие :D
Вземи си папагал , за да може да си говориш с него за чуждите теми в които пишеш :D .
anonymous708973
05-01-2012, 19:12
Най-добрата ми приятелка е свястна, не пуши, не пие, не се е*е, слуша техните и си чете книжки. Никога не е имала приятел. Ако не се лъжа, дори не се е целувала.
Как е възможно да ти е най-добра приятелка? Че тя не е способна да разбере половината от твоите проблеми.
Интересно ми е.
lovelysister
05-01-2012, 20:18
[QUOTE=NomNomNom;10147170]Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.
хахахахахахахахаха забавно ми е.. как вътрешно в себе си се мислиш за няква яко гениална с нещата, които пишеш. Ами не.. не съм писала нито имам намерения. Потайна не съм. Тва със секса беше яко тъпо, но може и да си го осъзнала. Автора не знам дали е ДЕСТВЕН, нито мен нито теб трябва да те интересува.. Не чакам никой да ми вади думите с ченгел.. :Д хаха. Мачкай си котенцето поне то получава добро отношение от тебе :)
SisiStrange
05-01-2012, 20:19
Как е възможно да ти е най-добра приятелка? Че тя не е способна да разбере половината от твоите проблеми.
Интересно ми е.
О, не е така. Тя е извънредно мило момиче и обича да наблюдава хората и реакциите им. Това, че е толкова наблюдателна често ми е помагало в адски много ситуации. Понякога много опитните и разбиращи хора имат по-изкривена представа за света, защото са минали през достатъчно връзки и разочарования, че да пречупват всичко през тяхната си призма без да взимат в предвид реалните герои. А тя гледа супер обективно на нещата. И много често се оказва права. Ние сме приятелки от детската градина досега. Причината да е по-затворена и да няма гаджета не е свързана с характера и толкова, колкото с родителите и представата им за златен кафез.
[QUOTE=NomNomNom;10147170]Сега сигурно с автора ще си разменят ЛС, ще хранят колко предубедени и неразбиращи хора има по света, и после дори няма да правят секс, защото той е дествен и неопитен, а тя потайна и чака някой да й вади думите с ченгел.
хахахахахахахахаха забавно ми е.. как вътрешно в себе си се мислиш за няква яко гениална с нещата, които пишеш. Ами не.. не съм писала нито имам намерения. Потайна не съм. Тва със секса беше яко тъпо, но може и да си го осъзнала. Автора не знам дали е ДЕСТВЕН, нито мен нито теб трябва да те интересува.. Не чакам никой да ми вади думите с ченгел.. :Д хаха. Мачкай си котенцето поне то получава добро отношение от тебе :)
Aко се напрегнем сега да обясняваме, утре ще дойдат нови двама като вас. Тоя филм сме го гледали и от името и на NomNomNom, мързи ни...
хаха ама моля ти се.. И с какво разбра аз какво карам момчетата да правят? Нито ме познаваш, нито знаеш аз как се държа. Мила бях към автора. щото е тъпо някво сички да скачате по него. Тъпото в живота е, че такива като тебе, дето не познават даден човек определят кой, кво кара момчетата да мислят. Нямам намерения да споря с никой нито да се занимавам с някой и да обеснявам. Изказах си мнението.
Направи си равносметка за всички момчета, които си харесвала откакто си проходила досега. След това се опитай да направиш връзката с това, което ти беше написано.
Niakoitam
05-02-2012, 12:59
Интересно ми е.
О, не е така. Тя е извънредно мило момиче и обича да наблюдава хората и реакциите им. Това, че е толкова наблюдателна често ми е помагало в адски много ситуации. Понякога много опитните и разбиращи хора имат по-изкривена представа за света, защото са минали през достатъчно връзки и разочарования, че да пречупват всичко през тяхната си призма без да взимат в предвид реалните герои. А тя гледа супер обективно на нещата. И много често се оказва права. Ние сме приятелки от детската градина досега. Причината да е по-затворена и да няма гаджета не е свързана с характера и толкова, колкото с родителите и представата им за златен кафез.
+1 Тук съм напълно съгласен с теб.
И между другото по описаните неща от теб приятелката ти ми изглежда много готино и свястно момиче, с което даже имам доста прилики. :)
mimess93
05-02-2012, 13:25
Всичко написано от теб The Banzai369 ми е много познато. Момиче съм, на почти 19 и честно да ти кажа забелязвам, дори и при моите приятелки, че тези, които ги уважават и обичат са им безинтересни. Искат някой ,който да ги тъпче, не знам мазохистки ли са, к'ви станаха тея момичета?! Уважавам мъжете ,които уважават жените и в същото време са мъжкари и са хора на място. Недей да гледаш песимистично на нещата, не забравяй че няма не наказано добро и,че ако наистина отговаряш на това, което си написал, (а то наистина ми харесва) ще намериш точното за тебе момиче.