View Full Version : Вярни ли са предположенията ми ?
vikinkata
04-28-2012, 10:28
Здравейте ! :)
С момчето,което харесвам излизаме доста често,но проблема е че не сме сами.Това всъщност не е голям проблем,но бих желала да изляза с него насаме.Когато излизаме той ме гледа,говори си повече с мен,отколкото с другите ми приятелки,пуска ми песни,които харесва,гъделичка ме и няколко пъти ме е питал дали искам още нещо за пиене.Но когато си пишем,той не пише така както се държи с мен на живо.Приятелките ми казват,че има нещо,аз усещам химия когато го погледна в очите(клиширано е,но е така),но сякаш е леко срамежлив.Вие какво мислите по въпроса ? :)
Според мен го тресе хормона и си търси някоя да я мине.
Дам има ги всички признаци.
Starless
04-28-2012, 13:02
Срамежлив? Та ако беше така щеше да е обратното - като си пишете да се държи по-добре и да се занимава повече, а на живо по-студено... Според мен не възлагай големи надежди, не ми се струва нищо сериозно.. Смятам, че нещата, които правите са нормални за приятели и не могат да покажат дали има по-голям интерес.
ivcheto0o
04-28-2012, 14:51
Съгласна съм с Sh@d0w
LeprikonA
04-28-2012, 15:02
Излезте сами и ще разбереш.
DiabolicalSoul
04-28-2012, 16:48
Дам има ги всички признаци.
+1
Не е срамежлив (със срамежливите е обратното за скайп и реалния живот). Просто му се..... и знае, че от скайп полза няма и за тва като се видите пробва дали ще стане нещо, а после не го ебе особено кво му дрънкаш онлайн
+1. :д
/////////////////////////
Съгласна съм и с DiabolicalSoul
щом е един пред теб а все едно с друг си пишеш - не се занимавай с некви лицемерни муньовци
излезте сами
blaaablaaablaaa
04-28-2012, 19:46
Предполагам, че е възможно да си права и той да има чувства към теб. 50% е така, а останарите 50% - просто такъв му е характерът. Направи му намек, че го харесваш и чакай... Това с очите... Клиширано е, да, но си е 100% истина. :)
SmilezZz
04-29-2012, 06:15
Излезте насаме. И виж как ще се развият нещата.
beboliani
04-29-2012, 10:20
Според мене излезте само двамата, насаме и виж как ще се държи.. може пък просто да не е голям фен на чатовете!?
+1
Не е срамежлив (със срамежливите е обратното за скайп и реалния живот). Просто му се..... и знае, че от скайп полза няма и за тва като се видите пробва дали ще стане нещо, а после не го ебе особено кво му дрънкаш онлайн
Доста точно казано и макар да звучи грубо е така...май нямам какво да добавя.
AfraidToDream
04-29-2012, 15:47
Излезте сами и ще разбереш.
Това.
(тен буквис)
don't say anything.
04-29-2012, 16:33
Според мене излезте само двамата, насаме и виж как ще се държи.. може пък просто да не е голям фен на чатовете!?
Едва ли е това, но все пак има някаква вероятност.
Защо всички обвинявате човека, като даже не го познавате?
Аз нямам мнение, най-добре излезте и то ще си проличи кое,как и защо. :)