View Full Version : Струва ли си да се боря?
broken_devil
04-28-2012, 12:09
Здравейте!Харесвам едно момче от доста време,но не съм сигурна,дали още искам да съм с него,защото нещата между нас са много несигурни.Аз съм на 17,а той на 18 и сме от един град само че аз реших да уча в друг град още преди да се запознаем.Когато се запознахме аз бях на 15 и той ми предложи да опитаме да сме гаджета,но аз харесвах друг,който цент не ме отразяваше пък ии не го познавах достатъчно добре и не ми се занимаваше понеже само през уикенда се виждахме.Аз му отказах,но той явно много ме е харесвал тогава и съм го наранила с отказа си,но се съгласи да си останем приятели.След месец някъде на мен ми омръзна да тичам след онзи,защото ми стана ясно,че само си губя времето и реших да пробвам с тоя,който го отрязах,но той ми каза, че сам му било по–добре и уж бяхме приятели,а постоянно си писахме и се чувахме и постепенно станахме много близки,обаче не си признавахме,че вече се обичаме,докато една вечер аз не издържах и му писах,че го обичам и ако не ме обича по-добре да ми каже навреме..от тогава той почна да се държи различно като в един момент иска да е с мен,а в друг ме отбягва..вече не знам,дали ме обича,въпреки че когато се видим и останем на саме имам чувството,че много ме обича,но не си признава и не ми предлага връзка.. въпросът е,че аз съм още девствена и ми се иска първия път да е с него,независимо дали сме гаджета,но не знам дали съм готова.Моля за съвет,дали да се боря за него или да прекратя всичко и да чакам да се влюбя в друг?
DisappointedDreamer
04-28-2012, 13:05
Голямо мазало.
Преди време ти е предложил, ти си отказала, после пак след него си тръгнала, ама не се виждате, а само си пишете, сега пък искаш той да ти е и първия. Големи драми, големи филми.
Ако нямате възможност да се виждате, то тогава по-добре си избий от главата мислите за връзка с него - връзките от разстояние не са за всеки. Колкото до това дали те харесва/обича, най -добре ще да е да го попиташ в лицето без овъртания.
А желанието ти той да ти бъде първия ме изби на смях.
А ти успя ли да го оставиш с идеята, че не му говориш празни приказки и че този път е различно от когато си го отрязала?
broken_devil
04-28-2012, 15:16
Ами мисля,че достатъчно ясно съм му показала че имам истински чувства към него..
Тва "мисля, дрън-дрън" не ми звучи много убедително, ма ти си знаеш дали е така. Доверие се гради бавно. Ако отхвърлиш възможността да е липса на доверие, значи само му се лашка мнението на променливи настроения и не си заслужава да си тровиш нервите с тая работа. Карай го да взима сериозно решение или следващия.
ledenakrasota
04-28-2012, 18:25
Отиваш при него и му казваш така и така искам да го направя с теб. Ще бъде много поласкан. :-D :oops: Ти си тази, която трябва да поеме инициативата сега, защото вече си го отрязала. Унижението и болката тогава сигурно са били големи. Това обяснява защо не ти предлага сега, но щом виждаш, че все още те харесва, просто действай ти. :) Няма нищо срамно.
blaaablaaablaaa
04-28-2012, 19:24
Отговор: остани с него. По-долу са само мои разсъждения:
Първо, много се извинявам, ако не съм разбрал правилно текста. Пълно мазало... На квадрат... (По едно време се замислих дали не си била пияна, докато си го писала...) Щом си влюбена в него, си остани с него. Все пак нито те е отрязал, нито нещо друго - замисли се, че има шанс просто да си се филмирала - така за едното "не знам дали ме обича или не", <<< при условие че сте заедно >>>, се чудиш "дали да се влюбиш в друг"... (wtf) Думите ти - "въпросът е, че все още съм девствена" и "иска ми се първият ми път да е с него, независимо дали сме гаджета" - звучат като идеята на целия текст. Отново поднасям извиненията си, но WTF?!? ..?! И какво като си още девствена?!... Защо има тенденция всички да искат да загубят девствеността си все едно, че е мода? ...Обърках се, сериозно.
Е тв'а за първия път беше.. :д Точно ти повярвах, че го обичаш и като спомена това стигнах до извода, че не ти пука толкова дали ще бъдете заедно, колкото дали ще те из**ка.. Извинявам се за грубия израз, но.. :D
SmilezZz
04-29-2012, 07:11
Нормално е да е объркан. При условие, че преди си го отрязала кой знае как, а сега му признаваш , че имаш чувства. Обаче е факт, че ти самата не знаеш какво искаш и какво чувстваш. Може би по - скоро ти се чу*а с някой, а не че го "обичаш".