Влез

View Full Version : obi4amm go no ne mi vqrva !!!

forever_alone
04-28-2012, 16:51
iskam da vi popitamm i ako moje da mi dadete savet !!??!! blagodarq predvaritelno !!! :)) moqta istoriq e slednata :hodq s edno mom4e ot 2 meseca i polovina .toi e po malak ot men s 1 godina a az sam na 15 stra6no mnogo go obi4amm no se skarahme za6toto negoviq priqtel be6e e vluben v men i toi zamina za negovoto si selo nqma6e go sedmica i polovina ! a prez tazi sedmica s negoviq priqtel izlizahh govoreh si i toi me celuna a kogato si doide gadjeto az mu kazah a toi o6te pove4e mi se qdosa i skasa s men i az bqh mnogo qdosana zatova tragnah s negoviq priqtel !!! mnogo sajalqvahh no minaha 2 sedmici i nemojeh da izdarjamm da gledamm biv6eto mi gadje i go popitah dali bi mi prostil i dali me obi4a i dali iskame da tragnim otnovo i toi se saglasi i sega otnovo sme zaedno !!! no toi ve4e ne e sa6tiq znam 4e az sam vinovna no kak da si varna predi66noto mu doverie i kak da go nakaramm da povqrva 4e go obi4amm kakto nikoi drugg ??? molq vi pomognete mi ??? boli me ot tova koeto mu pri4inihh !!!kajete mi kak da go nakaram da se 4uvstva edinstveniq koito obi4amm !!!?? blagodarq predvaritelno!! :)))

Sh@d0w
04-28-2012, 16:54
Пи сането на кирилица е задължително.