PDA

View Full Version : А вие какво мислите?

Wikito
04-28-2012, 18:55
Здравейте , скоро ще си взимам телефон.Искам nokia asha 303 http://www.google.bg/search?q=nokia+asha+303&hl=bg&prmd=imvnsr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sTicT7KFAfDR4QT73pCqDg&ved=0CDsQsAQ&biw=1280&bih=933 дали е добра? Какво мислите? Пепоръчаите ми и някой друг добър телефон. Искам да има поне 3,2 мп камера , wi-fi ии бултут..

betunka
04-28-2012, 19:03
аз лично не харесвам нокиите.. сега мисля да си взема sony ericsson xperia x10 - любимата ми марка телефони, камерата им ако ще да е 2 мегапиксела, пак снима много много хубаво, за разлика от нокиите, които дори да са 5 мегапиксела снимат ужасно..

Nakadah
04-29-2012, 08:18
за разлика от нокиите, които дори да са 5 мегапиксела снимат ужасно..

Дооооооооооооооообре хахахааха

wenii
04-30-2012, 00:23
една приятелка си го взе същия, за сега е доволна.

Wikito
04-30-2012, 08:47
камерата му добра ли е вени??

Hayashi
04-30-2012, 11:28
Напротив, нокиите имат един от най-добрите камери.
Този телефон не е нищо особено - без операционна система е.

Nutella♥
04-30-2012, 12:42
И аз не съм съгласна,че нокиите не снимат хубаво.Имам доста познати с тази марка телефони и мога да кажа,че снимките се получават доста добре дори и камерата да е с малко мп.

http://europe.nokia.com/PRODUCT_METADATA_0/Products/Phones/N-series/N97_mini/img/n97mini_cherryblack_front1_604x604.png - мисля обаче,че тази нокия е по-добра от тази която си показала!

Wikito
04-30-2012, 19:14
да ,ама не искам да е с тъч

Clown
04-30-2012, 20:25
За какво точно ще го ползваш този телефон , така по лесно ще те посъветваме какъв да избереш ?

draid
04-30-2012, 20:48
Бих ти препоръчал да си вземеш телефон с Android. Да не говорим, че в момента нокиа са в доста критично положение, докато се опитват да направят преход към WP

Wikito
05-01-2012, 14:17
амии ще го ползвам да говоря с него,да снимам и да слушам музика

wenii
05-01-2012, 19:55
зависи за какво ти трябва камерата му .. не съм виждала снимки, които са качени на компютър\лаптоп, но на телефона изглеждат добре :)

Wikito
05-01-2012, 20:20
окк ами просто да си се снимам :дд

wenii
05-02-2012, 20:04
амии както казах, струва ми се, че прави добри снимки :)

Clown
05-02-2012, 20:23
за колко пари горе-долу търсиш , nokia 5mpx камери с оптика Carl Zeiss съм много доволен от тях , от sony ericsson до сега не съм виждал хубава снимка (в цветовете куцат) Samsung също имат модели с хубава камера . Щом не искаш да е с тъч Nokia n82 е много добра .

bloodyF
05-03-2012, 07:29
нокиите засега мисля, че са с най-добра оптика на камерите, поне за 5 се сещам където са с Carl Zeiss
спрете да гледате тъпите мегапиксели
в един фотоапарат и квото и да е там за снимане нямат почти никакво значение

а тая нокия е готина
недей да си взимаш експириа, аз имам и съжалявам жестоко..батерията я зареждам всеки ден, камерата е боза, нищо че е 3.2, забива ми постоянно андроида и се изключва от само себе си (не е изпускан почти)
за сравнение:преди бях с нокиа 6303i, батерията я зареждах 2 пъти седмично, снимките кристално ясни с 3.2 мп
може би експирийте са по-добри в по-новите им модели..знам ли и аз

Laana
05-03-2012, 07:56
Оо и аз да запитам защото се двоумя между HTC Sensation XL http://besthtcsensationxldeals.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/HTC-Sensation-XL-UK.jpg и Samsung Galaxy Nexus http://mobilenbutic.com/img/products/products_2436_1240381376galaxy-nexus.jpg та да ви питам,кой според вас е по-хубав,и като качество на звучене,което за мене е най-важно и като камера.

Clown
05-03-2012, 13:36
И двата телефона са много хубави но като че ли HTC ще е по-добър като знам предишните им модели , ако ще си купуваш такъв клас телефон те съветвам да разгледаш в интернет има много ревюта защото парите никак не са малко .

Laana
05-03-2012, 16:47
Гледала съм ревюта и на двата телефона,но не мога да реша.Знам че са скъпи и точно затова толкова много се двоумя.Клоня към НТС защото точно той е известен със изключителните си слушалки Beats by Dre (ако знаете за какво става въпрос)

Wikito
05-04-2012, 19:21
благодаря на всички за мненията !!!вече си взех :) http://www.google.bg/imgres?q=samsung+galaxy+y+pro&hl=bg&sa=X&biw=1280&bih=933&tbm=isch&prmd=imvnsr&tbnid=JMUSYfameuK74M:&imgrefurl=http://mobilenbutic.com/Samsung-Galaxy-Y-Pro-Duos-B5512&docid=mm2sTGqVqDL1hM&imgurl=http://mobilenbutic.com/img/products/products_2607_431526468samsung-galaxy-y-pro-duos.jpg&w=600&h=474&ei=WimkT-qsL8uk4ATDy7zMCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=558&vpy=148&dur=1214&hovh=199&hovw=253&tx=84&ty=107&sig=113676258470732268549&page=1&tbnh=136&tbnw=172&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:2,s:0,i:75 ето тозии може темата да бъде заключена :рр

draid
05-04-2012, 21:39
Вземи нексуса, поне няма да се оплакваш никога от софтуерна поддръжка. Да не говорим, че от към хардуер е доста по добър от HTC.

Nexus- а има по голяма батерия, по висока разделителна способност, повече рам (1GB в сравнение на 720мб за HTC ), повече пространство за файлове, по-лек е, записва Full HD видео 1080p.

След като ти изброих тези неща всеки разумен човек би взел Nexus. Отделно въпроса с ъпдейтите е много ключов, защото Nexus работи с чист Андроид и винаги google ще се грижат те да получават първи ъпдейтите, като под първи имам в предивид поне 4-5 месеца преди другите. Разбира се ти си от женски пол, а вие често гледате всичко на външен вид.

Едит: Аз бих обърнал внимание и на Sony Xperia S в този ценови клас, той е сходен от към характеристики с Nexus.

Laana
05-05-2012, 08:18
ахах,че гледам и на външен вид как е,гледам.Но държа телефона ми да е качествен + това дизайна на нексус ми допада повече.Първо се бях спряла на нексус,но след като разбрах с какви слушалки върви НТС се почудих,защото ми е важно да има перфектно звучене на музиката...Марката Sony Ericsson попринцип не я харесвам,затова не гледам и новите им модели... сигурно ще си взема Nexus.Благодаря за съветите. :)

iziskanmladej88
05-05-2012, 12:25
ако толкова държиш на музика и да снимаш си вземи н8-ца на старо, тея хтц-та за чеп не стават по отношение на звук и камера, даже с останалите пари можеш да си вземеш някой хубави слушалки и хем ще си напред с парите, хем ще щракаш с най-добрата камера и ще слушаш един от най-качествените звуци

draid
05-07-2012, 18:43
Недей да я лъжеш, явно си сляп фен на нокия. Да даде сума пари за стар телефон с УМРЯЛА операционна система е чиста лудост.

Към авторката, Sony Ericsson вече е само Sony, а от към звук те са доооста навътре. 90% от техните телефони до които съм имал досег са с доста добър звук от слушалки, а аз съм сменил наистина много телефони. И все пак ако приемем че се колебаеш между HTC S XL и Nexus и искаш да вземеш по-качественият, то избора е лесен. Успех.

SmilezZz
05-08-2012, 17:39
Мисля, че има и по-добри телефони на същата марка. А принципно Нокиите правят уникални снимки.

iziskanmladej88
05-08-2012, 18:21
Ти някога имал ли си допир до симбиан беле, та смяташ че е умряла ОС бе? щото по фороните всеки е специалист и обича да си съчинява и да преувеличава, ама на живо стоят малко по друг начин нещата. Имам н8-ца откакто излезе и един път не ми е направила проблем...
Сигурно факта, че ОС-а е по-бърз и стабилен от прехвалените ХТЦ-та и галаксита,с доста по-бавен процесор, я прави умрял? или пък рамта, която също е по-малко, а мога да пусна ако не повече, то поне еднакъв брой приложения с телефон с 512 и повече рам? не знам, за мен е точно обратното, но както си решиш
а за качество и сила на звука и камерата (реално това, което Laana я интересува) не мисля, че има смисъл да казвам, щото телефоните които могат да се мерят с н8-цата се броят на 1 ръка (и видиш ли повечето са нокии)

draid
05-08-2012, 21:59
Хахах, дали съм имал допир до телефон със симбиан, хахаха. Абе момче, сменил съм толкова много телефони, че вече не мога да им изреча марките и моделите. И знаеш ли кое е най интересното, първият телефон който взех беше Nokia 6110 в далечната 98', а тогава само сим картата която сега подаряват струваше над 200лв. От тогава съм сменил десетки телефони на Nokia, Ericsson, Sony Ericsson, Simens, Panasonic, Samsung, HTC, Motorola, Apple и т.н и т.н. И понеже стана дума за Symbian. Ползвал съм телефони с всички възможни версии на симбиан, включително и UIQ, ако знаеш какво е. И да това е умряла операционна система и тя умира още от 2008, това че само нокия я крепят е съвсем друго нещо. Интересно ми е след като се правиш на толкова отворен да ми отговориш, защо и нокия бяга вече от Symbian ? Дали си наясно че до максимум края на годината дори те няма да произвеждат телефон работещ под това ОС, да не говорим за такъв от висок клас. И за твое успокоение ще ти изредя телефоните със симбиан които съм имал: Sony Ericsson - P800, P910, P1i, Vivaz, Satio, Nokia - N95, N97, и определено имах досег то всемогъщата N8 и N9 след нея кяото интересно защо не е задвижвана от Symbian.

Ооо да имал съм много голям досег до телефони и продължавам да имам. Както предположих ти си сляп фен на нокия, но рано или късно ще разбереш че това е умряла операционна система и ще прозреш истината, колкото по-рано стане това, толкова по добре за теб.

N8 спрямо новите технологии вградени в новите телефони изглежда като телевизор Опера, но щом смяташ че превъзхождащите я, се броят на едната ръка...

Laana
05-09-2012, 07:46
Взех си Нексус,засега съм предоволна,никога няма да направя грешка да си взема нокия отново... :D Имала съм и N8,пари дадени на вятъра (лично мнение)

draid
05-09-2012, 21:11
Правилен избор, честито.