View Full Version : А вие какво мислите?
Здравейте , скоро ще си взимам телефон.Искам nokia asha 303 http://www.google.bg/search?q=nokia+asha+303&hl=bg&prmd=imvnsr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sTicT7KFAfDR4QT73pCqDg&ved=0CDsQsAQ&biw=1280&bih=933 дали е добра? Какво мислите? Пепоръчаите ми и някой друг добър телефон. Искам да има поне 3,2 мп камера , wi-fi ии бултут..
аз лично не харесвам нокиите.. сега мисля да си взема sony ericsson xperia x10 - любимата ми марка телефони, камерата им ако ще да е 2 мегапиксела, пак снима много много хубаво, за разлика от нокиите, които дори да са 5 мегапиксела снимат ужасно..
за разлика от нокиите, които дори да са 5 мегапиксела снимат ужасно..
Дооооооооооооооообре хахахааха
една приятелка си го взе същия, за сега е доволна.
камерата му добра ли е вени??
Напротив, нокиите имат един от най-добрите камери.
Този телефон не е нищо особено - без операционна система е.
Nutella♥
04-30-2012, 12:42
И аз не съм съгласна,че нокиите не снимат хубаво.Имам доста познати с тази марка телефони и мога да кажа,че снимките се получават доста добре дори и камерата да е с малко мп.
http://europe.nokia.com/PRODUCT_METADATA_0/Products/Phones/N-series/N97_mini/img/n97mini_cherryblack_front1_604x604.png - мисля обаче,че тази нокия е по-добра от тази която си показала!
да ,ама не искам да е с тъч
За какво точно ще го ползваш този телефон , така по лесно ще те посъветваме какъв да избереш ?
Бих ти препоръчал да си вземеш телефон с Android. Да не говорим, че в момента нокиа са в доста критично положение, докато се опитват да направят преход към WP
амии ще го ползвам да говоря с него,да снимам и да слушам музика
зависи за какво ти трябва камерата му .. не съм виждала снимки, които са качени на компютър\лаптоп, но на телефона изглеждат добре :)
окк ами просто да си се снимам :дд
амии както казах, струва ми се, че прави добри снимки :)
за колко пари горе-долу търсиш , nokia 5mpx камери с оптика Carl Zeiss съм много доволен от тях , от sony ericsson до сега не съм виждал хубава снимка (в цветовете куцат) Samsung също имат модели с хубава камера . Щом не искаш да е с тъч Nokia n82 е много добра .
нокиите засега мисля, че са с най-добра оптика на камерите, поне за 5 се сещам където са с Carl Zeiss
спрете да гледате тъпите мегапиксели
в един фотоапарат и квото и да е там за снимане нямат почти никакво значение
а тая нокия е готина
недей да си взимаш експириа, аз имам и съжалявам жестоко..батерията я зареждам всеки ден, камерата е боза, нищо че е 3.2, забива ми постоянно андроида и се изключва от само себе си (не е изпускан почти)
за сравнение:преди бях с нокиа 6303i, батерията я зареждах 2 пъти седмично, снимките кристално ясни с 3.2 мп
може би експирийте са по-добри в по-новите им модели..знам ли и аз
Оо и аз да запитам защото се двоумя между HTC Sensation XL http://besthtcsensationxldeals.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/HTC-Sensation-XL-UK.jpg и Samsung Galaxy Nexus http://mobilenbutic.com/img/products/products_2436_1240381376galaxy-nexus.jpg та да ви питам,кой според вас е по-хубав,и като качество на звучене,което за мене е най-важно и като камера.
И двата телефона са много хубави но като че ли HTC ще е по-добър като знам предишните им модели , ако ще си купуваш такъв клас телефон те съветвам да разгледаш в интернет има много ревюта защото парите никак не са малко .
Гледала съм ревюта и на двата телефона,но не мога да реша.Знам че са скъпи и точно затова толкова много се двоумя.Клоня към НТС защото точно той е известен със изключителните си слушалки Beats by Dre (ако знаете за какво става въпрос)
благодаря на всички за мненията !!!вече си взех :) http://www.google.bg/imgres?q=samsung+galaxy+y+pro&hl=bg&sa=X&biw=1280&bih=933&tbm=isch&prmd=imvnsr&tbnid=JMUSYfameuK74M:&imgrefurl=http://mobilenbutic.com/Samsung-Galaxy-Y-Pro-Duos-B5512&docid=mm2sTGqVqDL1hM&imgurl=http://mobilenbutic.com/img/products/products_2607_431526468samsung-galaxy-y-pro-duos.jpg&w=600&h=474&ei=WimkT-qsL8uk4ATDy7zMCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=558&vpy=148&dur=1214&hovh=199&hovw=253&tx=84&ty=107&sig=113676258470732268549&page=1&tbnh=136&tbnw=172&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:2,s:0,i:75 ето тозии може темата да бъде заключена :рр
Вземи нексуса, поне няма да се оплакваш никога от софтуерна поддръжка. Да не говорим, че от към хардуер е доста по добър от HTC.
Nexus- а има по голяма батерия, по висока разделителна способност, повече рам (1GB в сравнение на 720мб за HTC ), повече пространство за файлове, по-лек е, записва Full HD видео 1080p.
След като ти изброих тези неща всеки разумен човек би взел Nexus. Отделно въпроса с ъпдейтите е много ключов, защото Nexus работи с чист Андроид и винаги google ще се грижат те да получават първи ъпдейтите, като под първи имам в предивид поне 4-5 месеца преди другите. Разбира се ти си от женски пол, а вие често гледате всичко на външен вид.
Едит: Аз бих обърнал внимание и на Sony Xperia S в този ценови клас, той е сходен от към характеристики с Nexus.
ахах,че гледам и на външен вид как е,гледам.Но държа телефона ми да е качествен + това дизайна на нексус ми допада повече.Първо се бях спряла на нексус,но след като разбрах с какви слушалки върви НТС се почудих,защото ми е важно да има перфектно звучене на музиката...Марката Sony Ericsson попринцип не я харесвам,затова не гледам и новите им модели... сигурно ще си взема Nexus.Благодаря за съветите. :)
iziskanmladej88
05-05-2012, 12:25
ако толкова държиш на музика и да снимаш си вземи н8-ца на старо, тея хтц-та за чеп не стават по отношение на звук и камера, даже с останалите пари можеш да си вземеш някой хубави слушалки и хем ще си напред с парите, хем ще щракаш с най-добрата камера и ще слушаш един от най-качествените звуци
Недей да я лъжеш, явно си сляп фен на нокия. Да даде сума пари за стар телефон с УМРЯЛА операционна система е чиста лудост.
Към авторката, Sony Ericsson вече е само Sony, а от към звук те са доооста навътре. 90% от техните телефони до които съм имал досег са с доста добър звук от слушалки, а аз съм сменил наистина много телефони. И все пак ако приемем че се колебаеш между HTC S XL и Nexus и искаш да вземеш по-качественият, то избора е лесен. Успех.
SmilezZz
05-08-2012, 17:39
Мисля, че има и по-добри телефони на същата марка. А принципно Нокиите правят уникални снимки.
iziskanmladej88
05-08-2012, 18:21
Ти някога имал ли си допир до симбиан беле, та смяташ че е умряла ОС бе? щото по фороните всеки е специалист и обича да си съчинява и да преувеличава, ама на живо стоят малко по друг начин нещата. Имам н8-ца откакто излезе и един път не ми е направила проблем...
Сигурно факта, че ОС-а е по-бърз и стабилен от прехвалените ХТЦ-та и галаксита,с доста по-бавен процесор, я прави умрял? или пък рамта, която също е по-малко, а мога да пусна ако не повече, то поне еднакъв брой приложения с телефон с 512 и повече рам? не знам, за мен е точно обратното, но както си решиш
а за качество и сила на звука и камерата (реално това, което Laana я интересува) не мисля, че има смисъл да казвам, щото телефоните които могат да се мерят с н8-цата се броят на 1 ръка (и видиш ли повечето са нокии)
Хахах, дали съм имал допир до телефон със симбиан, хахаха. Абе момче, сменил съм толкова много телефони, че вече не мога да им изреча марките и моделите. И знаеш ли кое е най интересното, първият телефон който взех беше Nokia 6110 в далечната 98', а тогава само сим картата която сега подаряват струваше над 200лв. От тогава съм сменил десетки телефони на Nokia, Ericsson, Sony Ericsson, Simens, Panasonic, Samsung, HTC, Motorola, Apple и т.н и т.н. И понеже стана дума за Symbian. Ползвал съм телефони с всички възможни версии на симбиан, включително и UIQ, ако знаеш какво е. И да това е умряла операционна система и тя умира още от 2008, това че само нокия я крепят е съвсем друго нещо. Интересно ми е след като се правиш на толкова отворен да ми отговориш, защо и нокия бяга вече от Symbian ? Дали си наясно че до максимум края на годината дори те няма да произвеждат телефон работещ под това ОС, да не говорим за такъв от висок клас. И за твое успокоение ще ти изредя телефоните със симбиан които съм имал: Sony Ericsson - P800, P910, P1i, Vivaz, Satio, Nokia - N95, N97, и определено имах досег то всемогъщата N8 и N9 след нея кяото интересно защо не е задвижвана от Symbian.
Ооо да имал съм много голям досег до телефони и продължавам да имам. Както предположих ти си сляп фен на нокия, но рано или късно ще разбереш че това е умряла операционна система и ще прозреш истината, колкото по-рано стане това, толкова по добре за теб.
N8 спрямо новите технологии вградени в новите телефони изглежда като телевизор Опера, но щом смяташ че превъзхождащите я, се броят на едната ръка...
Взех си Нексус,засега съм предоволна,никога няма да направя грешка да си взема нокия отново... :D Имала съм и N8,пари дадени на вятъра (лично мнение)