View Full Version : Какво да се прави.?
Какво бихте направили с човек, с който прекарвате много време, но той се държи през повечето сякаш сте му длъжни и сякаш е нещо повече от вас. ? В случая става въпрос за популярността и така наречената ''вървежност''. Когато е очевидно,че сте нещо повече от даден човек и предполагате, че той мисли по същия начин, но не сте сигурни .Как да разберете със сигурност. И какво да направим за да прекратим това държание у съответния човек.
Значи, ако съм разбрала правилно си мислиш, че си повече от другия въпросен човек, а той/тя мисли същото. Определено в днешни дни популярността е най-силното оръжие в училище, дори учителите му се поддават понякога.
Първо този човек, ако се има за нещо повече от другите задължително ще го изказва нещо от сорта на " Леле виж тази/този как се е облякъл/а или колко е тъп/а", но си мисли в допълнение (за разлика от мен)
Ами опитай се да му/й покажеш, че не е нещо повече от теб. Завърти някоя важна тема, в която си по - компетентна или просто попитай въпросния човек " Извинявай, каква е причината да се имаш за нещо по - висше от останалите хора?"
Поне аз така бих направила :) дано съм била полезна /съжалявам, ако имам някакви грешки, мнооооогоо ми се спи =) /
Тя не се има за повече от останалите хора а за повече от мен но аз не мисля така и тя много добре го знае защото до преди 1 месец се държеше по съвсем друг начин спрямо мен а сега е няк'ва отворена. Не знам сега имам чувството че тази тема съм я пуснала защото се чувствам застрашена от нея или нещо такова. Някак си факта че ТЯ се мисли за повече от мен не мога да го възприема. Знам че това ще ви прозвучи много зле и ще си кажете : Тая к'ва е надута.. но това е моята самооценка спрямо това конкретно момиче.
Е няма ли да ме посъветвате нещо :(
antineutral
04-30-2012, 16:16
Дай малко подробности относно конкретни случки, поведение в дадени моменти, лични качества и изяви и т.н. В крайна сметка едно чувство за превъзходство трябва да се основава на нещо в мозъка а също и на различията помежду.