Влез

View Full Version : Училищна дилема ...

Manny
04-28-2012, 23:02
Имам адски голям проблем и не знам, от кого да потърся помощ...
Така та ето за какво става на въпрос, аз съм 12 клас тази година и всичко си беше "ток и жиза" както му се вика. Не живея в кой знае колко голям град, но не е пък и много малък има само 3 училища след 7 клас и аз си избрах това в което се преподават икономически дисциплини. Та всичко започна още 9 клас, когато класната ми се озлоби към мен понеже се развеждаше, а аз точно тогава бях 1 месец и половина в болница... Стана нещо от сорта, тя се развежда баща ми отива в училище за да занесе болничния лист и някви др неща и тя, въпросната класна започва да го сваля. Баща ми разбира се я отрязал така по елегантно, обаче тя от тогава почна да му звъни за щяло и нещяло, понякой път е така просто да го чуе. Накрая той й каза да не го притеснява, понеже му писна. Тя започна да ми пише по ниски оценки от тези, които заслужавах, да ме изпитва секи час, да ми губи извинителните бележки и тем подобни, не ме включваше в проектите, но както и да е, преживях го. До тази година, когато тя отново почна да притеснява баща ми, под предтекст, че не ходя на училище и че ме била видяла с 44 годишен мъж пред някакъв си мол ( в нашия град няма такъв) бил в костюм и ми плащал в евро (а годините му ги пишело на челото), майка ми разбра за тая история и побесня, нормално. Та се почнаха едни дискусийки с класната ми, които доведоха до настройване в последствие на другите учители "кофти" спрямо мен. Първия срок го завърших, с доста добър бал 5,12 , но втория баба ми почина, а няколко седмици след това и един много близък наш роднина в Германия. Следователно ми се наложи да отсъствам около 2 седмици от училище ( за 12 клас не е много о.О) И когато се прибрах ходех си съвсем нормално на даскало, когато пък заболях от бронхопневмония и пак се стигна до болница. Повечето учители ме изпитаха след като се върнах, но само и единствено класната ми не пожела, и после магически излезе в отпуск, а няма кой да я замести и ми каза че ще ме остави на изпит. Говорих с директорката ни, а тя ми каза че е безсилна и че трябва аз сама да говоря с класната ми, (понеже някъв си нейн братовчед бил нз си къф нз си къде и директорката била безсилна) О.о но тя нито си дига телефона, нито нищо... И сега заради нея няма да мога да се явя на матурите и да кандидатствам

Но това не е най голямата изцепка, каза ми че не мога да отида на бала понеже съм й дала фалшиви пари О.О и ся съм без ВУЗ и без бал и съм супер яко сад ;(

Ge7OverHere
04-28-2012, 23:49
Грозно. Баща ти и майка ти какво мислят по въпроса? Опитвате ли се да откриете въпросната госпожа? Колко оценки имаш по този предмет? Кога давахте парите и кога ти каза, че са фалшиви?

Manny
04-29-2012, 00:13
Ами баща ми в момента е командировка в Чехия и ще се прибере чак другата седмица, а майка ми се опитва по всевъзможни начини да я открие тази въпросна учителка. Парите съм ги давала ... ъъъ февруари месец .... и се е сетила кога да ми каже че са фалшиви и че вече се е свършило и не мога да ги дам отново. Проблема е че предмета има годишна оценка, а аз имам само 2 оценки, а трябва да са минимум 4-ри /трябваше да имам 3, но ми е "изгубила" едно контролно и претендира че не съм била/

Ge7OverHere
04-29-2012, 00:55
Няма какво да губиш, според мен ще е добре да я намериш и да поговорите. Тя възрастна ли е?

beboliani
04-29-2012, 05:07
Каква е тази учителка..ужас :X ! Лошото е, че не виждам какво можеш да направиш .. тая май е напълно ненормална и каквото и да стане , тя те е нарочила и това няма да се промени.

SmilezZz
04-29-2012, 06:30
Щом директорката нищо не може да направи, другата вероятност, която ми идва на ум е да подадете оплаквате в РИО: или пък просто да поговорите с някой, който със сигурност ще може да ви помогне.