View Full Version : Акоо може малко помощ .. ! : ))
babydoll_
04-29-2012, 14:21
Здравейте :) Влюбих се в едно момче и му признах..Всъщност това момче е бившото ми гадже.. Но той ми каза, че не ме харесва и си има гадже. След време той, неговото гадже (въпреки че вече не бяха гаджета) и най-добрата и приятелка почнаха да се заяждат с мен и да ме обиждат.. Много се издразних и от нерви се разревах ;(( Сега може би мразя момчето, но въпреки всичко още го обичам и желая да бъдем заедно .. но той самия ме мрази и ми каза "даноо да те блъсне камион" .. Но гоо обичамм .. Как да го забравя ?! Желая да си намеря ново гадже, но смятам че съм прекалено грозна и че никой не ме харесва.. Моля ви за помощ.. Как да го забравя и да си намеря ново гадже ? :)
фейспалм
Кото наблягаш на ученето повече и нещата които са нормални за твоята възраст ще го забравиш. Има кога да въртиш любов.
И между временно се пази от камиони.
фейспалм... И между временно се пази от камиони. :D :D
Много ми е интересно, как едновременно мразиш и обичаш някого двете не са ли взаимоизключващи ?
Glamour92
04-29-2012, 15:48
Не му се натягай.
И да го обичаш,и да го мразиш най-добре стой по-настрана от него и се занимавай с различни ползотворни дейности-току-виж си му намерила достоен заместник,който няма да си представя с жар как те влачи самосвал.
AfraidToDream
04-29-2012, 15:52
Хич не му ходи по свирката. (така ли беше фразата?)
Не те заслужава. Намери начин да го превъзмогнеш и продължи напред.
blaaablaaablaaa
04-29-2012, 16:13
Или е някаква супер велика любов (Ромео и Жулиета), или си се филмирала, или обичаш просто спомена за него. Излизай с приятели, намери си какво да правиш и ще го забравиш (може би). П.С. Щом преди сте били гаджета, значи не си грозна. ;)
П.С. Щом преди сте били гаджета, значи не си грозна. ;)
От къде разбра , ако са някви нърдове
абе момиче тва твойто не е любов а емоционално себеизмъчване ! (ако има такава дума о.О)
а и щом са се държали така значи са говорили зад гърба ти и кой знае как са те оплюли
не се занимавай с тия само ще си хабиш нервите
beboliani
05-01-2012, 06:27
Занимавай се с неща, които са ти приятни, и които те отвличат. Гледай да страниш от това момче, не си заслужава. И щом е бил с теб - не си грозна. Все за някого отново ще бъдеш красива. Не всички сме модели или първи красавици. Има хора, които ни харесват и такива, които не ни харесват просто защото всеки има различна представа за красиво. Може да не си 2м крак , плосък корем, мерки 90 - 60 - 90 ама в крайна сметка, не всички можем да сме идеални. А твоята красота може да е и в нещо друго, по - добре вярвай в себе си . Ще се чувстваш по - добре , ако си по - уверена.