View Full Version : нужда от съвет
днес се върнах от екскурзия с класа едното момиче го харесвам както ии то мен но си има приятел разправяше ми какво би направила с мен и тн... ии така снощи легнахме на 1 легло галях я държах я за ръка след това тя си свали боксерките и ми каза да пипна че е мокра но повярвах но се оказа че е така целувахме се и можеше да се стигне и по нататък но момчето с което сме в стая влезе според вас имам ли шанс с нея защото наистина я харесвам и не е само заради 1-ния секс ?
Аме ти че имаш сигурно имаш шанс... обаче щом има приятел и в същото време се зарибява с теб си прави изводите каква е тя и става ли нещо сериозно с нея..
SmilezZz
04-29-2012, 14:43
Аз на твое място не бих се занимавала с нея. Има си приятел, обаче гледай какви ги върти. Каква ти е гаранцията, че и на теб няма да ти направи същото? Бих се замислила на твое място и то сериозно. А не после да си тръшкам главата в стената защо направих така и така.
Еби я два-три пъти, после я покани на съвсем нормална среща и виж дали ше иска нещо повече от секс.
FuCKkK13
04-29-2012, 14:51
има... ама не знам къде си вреш носа между шамарите.. момичето е обвързано !
Ако не искаш връзка с нея , а само секс, не ти пречи да правиш секс с нея! Тва е . Явно е ,че и се иска.Но си прави изводите що за стока е ...не ти трябва връзка с такава мацка. Ако не ти дреме и ти е само , за да правиш секс с нея...давай май и тя само тва чака.
Историята ти звучи малко тъпо,може би и поради факта,че е написана изключително неграмотно , но да го преглътнем този факт.
Фък13 - не той се меси между шамарите , а тая мадама. Явно на нея не и пука,че е обвързана, на него ли?!
Нали, с този секс на косъм, би трябвало да се досети автора, че ясно го отрязва.
FuCKkK13
04-29-2012, 14:54
^ не съм казала,че тя е стока ;)
приятели е от др град и няма чувства вече към него просто заради техните са заедно още
FuCKkK13
04-29-2012, 15:08
^ ааа.. ами там вече сложно.. не знам...помисли ако беше на негово място..
Сълзи ми потекоха. Пичът иска да му вземе гаджето, ти му казваш да помисли и за него. :D:D
Тя няма чувства към него , какво да се поставя на негово място. Явно ,че мацката много и се иска, къде е проблема ?!!? Не е казано ,че трябва да имат сериозна връзка , friends with benefits си е идеалишен явно ... имайки предвид поведението ѝ.
Фък излез от филмчето, ако трябва да се съобразяваш с чувствата на всички ще си останаш преебана и недоебана!
FuCKkK13
04-29-2012, 15:34
Сълзи ми потекоха. Пичът иска да му вземе гаджето, ти му казваш да помисли и за него. :D:D
еми да... той пита дали ще стане,което според мен е очеизвадно,но все пак.... абе аз съм си добра душица пък ти се смей ;д
FuCKkK13
04-29-2012, 15:35
Тя няма чувства към него , какво да се поставя на негово място. Явно ,че мацката много и се иска, къде е проблема ?!!? Не е казано ,че трябва да имат сериозна връзка , friends with benefits си е идеалишен явно ... имайки предвид поведението ѝ.
Фък излез от филмчето, ако трябва да се съобразяваш с чувствата на всички ще си останаш преебана и недоебана!
ти гледай ти да не останеш,а мен ме остави да си живея как си знам ;)
Не ме мисли мен, аз ти го казвам като съвет , да си го знаеш ;) След години ще ти се промени мирогледа, дори и да не ти се иска!
FuCKkK13
04-29-2012, 15:45
Не ме мисли мен, аз ти го казвам като съвет , да си го знаеш ;) След години ще ти се промени мирогледа, дори и да не ти се иска!
тогава го остави да се промени,съвети много и се дават лесно и лесно се приемат,но не винаги се получава.. не си първата нито последната,която ще ми го каже... и все пак мерси,но няма се променя скоро..
AfraidToDream
04-29-2012, 15:46
Що за нагла кучка. Да къса с другия, пък тогава да се захваща с теб!
дали да говоря с нея и какво да и кажа защото нз дали ще скъса с него
Отиди и я наеби, мамка му! Зак'во кат' сте малки все си мислите, че трябва да ходите с някого...
Отиди и я наеби, мамка му! Зак'во кат' сте малки все си мислите, че трябва да ходите с някого...
Харесва ми как мислиш 8)
anonymous708973
04-30-2012, 15:43
Нали, с този секс на косъм, би трябвало да се досети автора, че ясно го отрязва.
:D :D :D :D
Точно.
Маце, тя си е навряла ръката му между краката си. Той ли е тоя, който трябва да се съобрази с това, че тя е обвързана?
NomNomNom
04-30-2012, 15:48
//Dafuq, как така лежите и ти я държиш за ръка, след което тя си сваля боксерките и се целувате.
//Dafuq, това няма никаква логика, поне при мен не прави такава О.о
Разбирам да го направи пред всеки, ама не и пред неуверено момче, което после задава въпроси по форуми.
В сми, тва май го правиш само като знаеш, че има кой да ти играе игрите, иначе е супер отчаяно.
Дреме ви, че е обвързана. Да си обвързан не значи да си вързан.
авторе не се занимавай с такава която въпреки че е обвързана ги върши такива щот така
дори и с теб да е може да ти ги върти и на теб
Leticcia
04-30-2012, 15:52
Напълно съм съгласна =]
PullMeCloser
04-30-2012, 15:58
^ Какво като е обвързана? Очевидно на нея самата не й пука за това. Не той се вре между шамарите, никаква вина няма той в ситуацията.
Малки са още , носят си розовите очила , не знаят много как стоят нещата. Нищо, аз квото имах да казвам съм го казала :) Който иска да слуша,който не...рано или късно ще разбере за какво говоря :D
"Оправи" я и виж дали тя самата ще прояви желание за нещо по-сериозно.. явно е толкова загоряла, та две не вижда! :lol: (: