Влез

View Full Version : Объркан съм :))

Kapi90
04-29-2012, 17:09
Значи аз съм на 21 години от доста време следя този форум,когато нямам работа ,но не съм имал регистрация и никога не съм писал.Днес реших да го направя,защото може би имам проблем или имам нужда да споделя с някой :) От 20 дни излизам с едно момиче ,прекарваме много време заедно и тя е страхотна ,красива е,умна е и ме кара да се чувствам добре,щастлив ,но пък е и доста по -малка .. Познавам я от 1 месец,много е близка с най-добрия ми приятел и според него не трябва да се задълбочавам в чувства,но той е повече от типа да спи с момичето и да я остави,въпреки,че сега е сгоден и ще се жени! Той ми каза, "Аз съм бил с доста момичета и ми омръзна ,намерих момичето с което искам да прекарам живота си и това е,но ти не си ти си бил с 2 момичета през живота си,трябва да си поживееш повече" .. Не знам може би е прав,това момиче Петя е много мила и т.н ,но не знам не искам да се влюбвам май,не искам да ме нарани и най-вече да изгубя много време в чувства и накрая нищо да не стане.Искам да бъда с нея,но пък си мисля,че и всичко се случва доста бързо,попринцип минава доста време за да харесам някое момиче,а с нея не е така ,не спирам да мисля за нея.. Нямам представа как да постъпя,мисля че трябва да я игнорирам от живота си за да видя кое е по-добре,не знам .. ако може малко помощ :)

SisiStrange
04-29-2012, 17:15
Всяка връзка е вид опит.

Kapi90
04-29-2012, 17:25
Да,но на мен не ми се случват ,чак толкова много връзки :) Момичето е доста по-малко и няма как да знам,колко ще е сериозна,а не искам да си губя времето .. казва, че е сериозна ,но я познавам от 1 месец ..

SisiStrange
04-29-2012, 17:30
Какво ще рече доста по-малка?

brutaLxxbunny
04-29-2012, 17:32
Е, логика. Защо си усложняваш живота? Харесваш я - заедно сте. Не я харесваш, не сте. Simple as that. Какво започваш да мислиш "ами ако.." . Ами ако не?

Kapi90
04-29-2012, 17:35
Какво ще рече доста по-малка?

Ами 5 години е по-малко от мен..

Ами мисля винаги за последствията,никога не бързам с решенията си,но в този случай съм доста объркан,защото тя е много много свястна,красива ,но е малка и ми е проблем това ..

SisiStrange
04-29-2012, 17:41
Според мен, ако около тази възраст, в която супер много момичета ги тресе пубертета, е свястна в истинския смисъл на думата, не е за изпускане. Пробвай пък, ако не се получат нещата, ако се вдетинява твърде много или имате прекалено различно мислене, никой не ви кара да се жените.

Kapi90
04-29-2012, 17:47
Е изглежда свястна ,но пък аз имам доста принципи и мисленето ни се разминава,като става въпрос за секс.Имам предвид доколкото разбрах е била с 4 момчета,аз съм на 21 добре изглеждащо момче съм,бил съм само с 2 момичета,за мен това да спиш с някой е доста по-сериозно ,отколкото вече го възприемат повечето хора.Както и за нея,за мен това е някакъв вид отдаване не само на тялото ти допускаш даден,човек до себе си по всякакъв начин,а за нея не е така,до скоро разбрах ,че е имала "приятел за секс" и когато я питам за това и тя ми отговоря "ами беше просто секс" .. тези неща ме притесняват ..

SisiStrange
04-29-2012, 17:52
Ъм... а съдиш, че е свястна по кое? Аз на 15 те първа обмислях да си губя девствеността, нея са я минали вече 4ма, че и приятели за секс си е имала. При това положение, не бих я нарекла свястна.

Kapi90
04-29-2012, 17:55
На 16 е сега 17 ще прави,ами да това е във всяко едно друго отношение е страхотна,умна е ,не е като повечето на нейните години ,да пият по дискотеките ,да друсат и т.н .Тя е доста заета,занимава се с много различни неща,винаги й е запълнено свободното време и не си го губи,това ми харесва,че ме има цели и доста добре се справя ,но от друга страна мисленето й отностно секса е доста странно за мен. Когато я попитах за тези неща със секса и тя каза,"Само 1 съм обичала другите не значеха нищо и не е било както с теб,не сме прекарвали толкова време заедно,не сме говорили толкова" .. аз не я попитах каква е разликата между мен и тях,но тя ми отговори по този начин.Аз все още не съм спал с нея и не мисля даже да го правя скоро както казах,за мен това е стъпка напред :)

N1ksun
04-29-2012, 19:16
Човече , хубаво си помисли преди да се хванеш с тази малката разгонената ... Смятай на тия години щом ти ги говори тия работи , нещата не са хич розови !

djipsito
04-29-2012, 19:26
Не знаех, че по бройката се определя коя е СВЯСТНА и коя не... Ако беше девствена сигурно щеше да питаш как да я предразположиш или как да я "накараш" да правите секс. Или пък щеше да си по-шен, щото ще си спал вече с две, а ти ще си й първия .. Его.

Или приятеля ти ти е промил мозъка или топките ти се веят някъде в пространството. Няма лошо да приемаш секса както го приемаш, ама според мен много се филмираш. Ако го разгледаш от друга гледна точка - била е 4 момчета, има известен опит, знае кое как й харесва, би те задоволила, умна е, амбициозна, харесва ти да си с нея... кво повече искаш ? Да си живуркаш ?

Следвай твоята си философия, не тази на приятелите ти...

Едит: И кво толкова като е 5 години по-малка ?? Разбирате ли се ? Държи ли се детински ? Баси предразсъдъците..

Kapi90
04-29-2012, 19:38
Не ,няма проблем с колко е спала ,не ме интересува опитна ли е или не е .. харесва ми каква е когато е с мен ,харесва ми как се държи и как мисли , и как гледа на мен :) Последния месец имах няколко участия (актьор съм) тя не пропускаше да е до мен ,винаги е там когато имам нужда от нея .Държи се доста по-зряло от момичетата с които съм бил,които са били дори по-големи от мен :) А за моя приятел ,доколкото знам той е пробвал с нея преди време ,но тя не му е обърнала внимание,защото той има доста лоша слава ,не знам може би сте прави наистина харесвам това момиче може би не трябва да го мисля толкова :)

djipsito
04-29-2012, 19:47
Мхм.. Приятеля ти го човърка, че не му е вързала и дай, брато, не се занимавай, не щЪ теб да те огрява, след като мене не можа...

Kapi90
04-29-2012, 19:56
Да може и това да е ,той не е свикнал момичетата да му отказват ,но сме твърде добри приятели той ми каза да пробвам,но да не слагам големи надежди на нея,защото я познавал и там ,че била с някакво момче 1 година и му изневерила и да не съм се прецакал и аз :) Ами довечера или утре като се видя с нея ,ще поговорим по сериозно накъде отиваме и какви очаквания имаме :) И ако за нея е просто забавление , то за мен не е :)

N1ksun
04-29-2012, 20:13
Не знаех, че по бройката се определя коя е СВЯСТНА и коя не...

Не , и аз не знаех окк 15-16 годишна , 4 момченца , 3 с които е ходела просто така , мммм добрем .А не ми объщайте внимание , аз просто си говоря сам и си дрънкам . Не съдя никой, констатирам от моя гледна точка !

Hilary_
04-30-2012, 08:05
Ако искаш да бъдеш с нея - бъди!! Какво значи страх ме е да не ме наранят? Ако не е тя, ще е друга .. втора, трета .. не можеш постоянно да живееш в страх. Докато на опиташ, няма как да знаеш дали ще е загуба на време или не. Достатъчно голям си да прецениш това още в началото на евентуална връзка с нея .. :) Опитай, нищо не губиш.

BlizeR
04-30-2012, 11:15
от това което прочетох стигнах то извода че не е чак толкова свястна

babity
04-30-2012, 11:22
Много се стягаш. Разсъждавала съм като теб и да ти кажа... не стигнах далеч. Освен,че си докарах доста проблеми, през повечето време бях нещастна. И най - вече никога не знаех дали съм постигнала някакви чужди дефиниции за щастие. Просто е... карай го по - леко. Позволи си поне за малко да не питаш "Ами ако...." и да правиш това, което ти се прави наистина. Всичко останало ще се подреди някак.

Kapi90
04-30-2012, 14:47
Ами не знам аз говорих с нея и се обърках още повече.. едва ли не за нея всичко е или ще се получи или не ,може би и аз трябва да съм по импулсивен ,ще видим :) Ще го карам доста по-бавно,нямам време за драми и проблеми :)

jghgh
04-30-2012, 15:05
Ти вече си се влюбил, братленценце.
Няма я тая опция: "да не се привързвам толкова". Или се привързваш, или не... Не се стискай като гз, не си стискай емоциите, изживей ги.. И наистина намали ги тея предразсъдъци. Всичко при вас мъжете е его. Трябва да се учиш да обичаш хората, каквито са. И по-малко да си правиш сметки с любовта - какво си дал, какво си получил. Не се притеснявай, че само на теб ти е трудно, и на мен ми е трудно да си спазвам собствените съвети... Но е благородно поне да опитваш :)
И най-вече слушай вътрешния си глас, какво ти казва сърцето - поне в тези любовни ситуации ;) Няма да сгрешиш.
Остави приятеля или колко сериозна е тя. Започни нещо, пък както завърши.
Аз тръгнах на шега с едно момче, даже му обяснявах да не се занимава с мен и дори съм му говорила, че не ми пука за него, сега нещата сякаш се задълбочават и си се влюбвам яко в него. Така че не я съди строго, тя самата ти дава множество зелени светлини според мен. Щеше ли ако не те харесва да ти обяснява, че само с теб и с единствения й сериозен приятел си говори задълбочено, прекарва часове заедно и т.н.? Щеше ли да те подкрепя при всяка твоя актьорска изява?

Мисли по-интуитивно.

Bloody-girl
04-30-2012, 15:06
Риск печели, риск губи...

DisappointedDreamer
04-30-2012, 15:13
Не знаех, че по бройката се определя коя е СВЯСТНА и коя не... Ако беше девствена сигурно щеше да питаш как да я предразположиш или как да я "накараш" да правите секс. Или пък щеше да си по-шен, щото ще си спал вече с две, а ти ще си й първия .. Его.

Или приятеля ти ти е промил мозъка или топките ти се веят някъде в пространството. Няма лошо да приемаш секса както го приемаш, ама според мен много се филмираш. Ако го разгледаш от друга гледна точка - била е 4 момчета, има известен опит, знае кое как й харесва, би те задоволила, умна е, амбициозна, харесва ти да си с нея... кво повече искаш ? Да си живуркаш ?

Дума по дума - всичко е вярно. Авторе, съветвам те да послушаш горния съвет

ivcheto0o
04-30-2012, 16:43
Защо тръгваш с такава негативна представа за бъдещето ви заедно?Ти като си с тази нагласа ще прецакаш нещата още преди да си разбрал какво може да се получи между вас.Наистина по-добре седнете и поговорете как и двамата възприемате вашите взаимоотношения.

Kapi90
04-30-2012, 16:51
Не мисля,че съм се влюбил ,не ми се случва това на мен ! Но пък ми е доста добре с нея,но тя доста се чуди ,говори ми аз какъв живот съм имал,че тя е доста по различна от хората с които аз контактувам и т.н. Каза ми,че много ме харесва,че се чувства щастлива с мен,че постоянно е усмихната,забелязах също че не обръща внимание на други момчета,но просто не знам тя е малка днес иска мен след 1 месец друг ,а аз съм доста по сериозен в тези неща и най-вече не рискувам във връзките си :) Нямам приятелка от почти година и не заради нещо друго,а защото имам доста големи изисквания към момичето,което искам да бъде до мен.Но това момиче ми обърква доста представите и решенията,държанието и ме кара да се чувствам различно.Но в същото време понякога ме отблъсква доста,защото постоянно й намеквам за това ,че е имала несериозни връзки само за секс ,което аз не приемам..

jghgh
04-30-2012, 17:26
Като не можеш да й простиш миналото, или сиреч - да я обикнеш такава, каквато е (а тя е това, което е била, което е сега и което ще бъде), наистина не се занимавай.
Ти какво искаш... Като й намекваш тя да започне да се разкайва? Искаш тя да се чувства зле от миналото си само за да се чувстваш ти добре ли?

Разбираемо е, че ти се чувстваш несигурен пред такова момиче. Разбираемо и не е осъдително, и други хора имат този проблем, че не могат да приемат миналото на другия и започват да се глождят от съмнения. Теб буквално си те дразни че е имала и други преди теб и то много, че стандартът й на живот е бил/все още е различен от твоя. Сигурно ще ти е трудно да й се довериш, че може да бъде сериозна с теб или пък постоянно ще те гложди, че все пак е спала с други и то само за кеф, докато ти си неспособен на това (мирише ми на риба, може би си и на телец, не знам :ь дева също е възможно. хаха, пак моите предположения)
Напълно е разбираемо, хора сме, слаби сме... по-добре да не се съдим.
Обаче се замисли - всеки има право да е щастлив, да си живее живота както той иска. Няма курви, няма свестни, няма не знам си какво. Всеки живее живота по своето си усмотрение. Тия, които го живеят според изискванията на другите, са нещастни. Тя има право да бъде себе си, да е щастлива, да е правла глупости (според теб), да смята , че няма нищо лошо в това само да се забавлява с някое момче без да е сериозна и т.н. Това не я прави лош човек.
Но ако не можеш да я приемеш, няма смисъл да сте заедно. Ще е по-добе и за двамата.
Само се замисли обаче собствените ти ретроградни възгледи не възпират ли твоето собствено щастие и не те ли дърпат назад?
Ти си знаеш, ти ще си прецениш кое ти е по-важно. Аз те съветвам да избереш това, което ще те направи щастлив. От което ще се почувстваш добре. То може да бъде да не се занимаваш с нея, понеже не можеш да преглътнеш това или онова, а може да бъде да избереш да си с нея ... Замисли се кое ще те накара да се почувстваш по-добре. И двете решения не биха били лоши, стига наистина да те накарат да бъдеш доволен от постъпката си, да си щастлив.

Kapi90
04-30-2012, 17:47
Ама не просто не мога да осъзная как момиче,което толкова красиво ,умно ,амбициозно може да прави секс просто за удоволствие на 16 години не мога да го възприема това!! Искам просто да съм явно по импулсивен и да й позволя да ме опознае истински може проблема да е в мен,заради предишни връзки ,като се има предвид ,че бях сгоден имах 4 годишна връзка,нещата се развиха много много зле и имам чувството,че пак ще ме предадат ,и се опитвам да съм подсигурен,но тя ми каза,че няма как да бъда сигурен в нищо,и е права ,но аз съм по-важен от другите ! А това което ще ме накара да се чувствам по-добре е да не го мисля толкова,да бъда както моя приятел например ,обичал е ,обичали са го ,страдал е ,плакал е ,но не му пука от връзка на връзка скача и не се притеснява,че ще го наранят или той ще нарани..

blaaablaaablaaa
04-30-2012, 17:47
В една песен се пее (в превод) "Не можеш да усетиш топлината, докато не задържиш ръката си над пламъка. Трябва да прекосиш линията, просто за да запомниш къде лежи". Пробвай, няма как да разбереш какво ще стане, ако не опиташ. Харесваш я - това е важното. Недей да се вкарваш в някакви филми.
Песента се казва Satellite на групата Rise Against - пробвай я, много добра пънк-рок група.

Kapi90
04-30-2012, 19:57
Не,не ,няма смисъл да се занимавам ;)