View Full Version : Комплекс.
life-suck
04-29-2012, 17:16
Здравейте, пак съм аз. Пиша ви във връзка с друг мой проблем. Имам комплекс, че съм дебела. Висока съм 160см и тежа 52кг. Винаги, когато питам някого ми казва, че нищо ми няма, но аз не мисля така. Пускам темата в този раздел, защото всичко опира до секса. Харесвам едно момче и искам да правя секс с него, но как като ме е срам от тялото ми? Той също иска да го направи с мен и ме харесва може би, но аз се притеснявам от себе си. Не се чувствам добре в кожата си. Ако е от значение - девствена съм, но се чувствам готова да го направя. Идеи и съвети? И моля без подигравки. :)
SisiStrange
04-29-2012, 17:24
Зависи къде ти се намират килограмите... Едни цифри нищо не говорят реално. Имам приятелки с тези мерки, които са страшни мацки, както и такива, които цялото им е в дупето, а нагоре са хилави. Като кегли.
Ако ти се е превърнало чак в комплекс, просто мини на някоя лека диета и стани 46-47кг. За този ръст са идеални. Хората свалят по 10-15кг, не е кой знае какво да свалиш 3-4.
NomNomNom
04-29-2012, 17:24
Отслабни и спортувай, или се научи да се харесваш.
Никой не може да ти помогне.
Хипертрофията на мускулната маса тежи повече от хиперплазмията и/или хипертрофията на мастната съединителна тъкан => изводът е, че теглото е относително понятие за външната пластика на тялото, респективно "формите".
Ако момчето, с което си, те харесва такава каквато си – не бъде срамежлива*. Ако не се харесваш ти самата – дадоха ти съвета да отслабнеш. Ако не си сигурна, че си дебела и това лежи на психична основа – знаеш кой да потърсиш.
*Имай предвид държанието на приятеля ти, времето, от което излизате и подобните тематично обвързани въпроси: Дали си му кратковременна цел или не?
**Не искам да обидя никого в нито една част от по-горе споменатите факти (правилно е да ги категоризирам като такива – "факти").
абе не гледай килограмите в тях влизат кости мускули и трътка
важни са мерките ти и в частност ще кажа талията която когато е 70%
спрямо ханша е мн добре и е мн женствено бих казала
(даже ще поспоря на любителите на големите бюстове но талията е важна също толкова като тях!)
пък и къде ли не съм чела че ако си уверена и се чувстваш като богиня която може всичко
и да си с 10 излишни кила ще си неустоима ;) (зависи къде са съсредоточени килограмите)
SisiStrange
04-29-2012, 18:23
Абе стига циците да са съразмерни с дупето и да има тънка талия между тях, момичето в бомба.
Като казваш така едни цифри, на нас нищо не ни говорят. По-горе обясниха. Моите килца не са малко, но истината е че не личат.. имам по-тежки кости. Така че според мен въпроса опира до там, че не се харесваш, а не че си дебела. Ако наистина искаш отслабни както ти каза сиси -3-4 кила. Но според мен проблемът ти не е в тия няколко килца, а в това, че нямаш самочувствие.
Абе стига циците да са съразмерни с дупето и да има тънка талия между тях, момичето в бомба.
те точно това имам предвид! :)
виж какво ти казва marilyn -права е а и щом ти казват че нищо ти няма значи си е така!
Eclipsercho
04-29-2012, 18:53
Отслабни и спортувай, или се научи да се харесваш.
Никой не може да ти помогне.
Мдааааааа.
life-suck
04-29-2012, 18:59
marilyn наистина може би си права, че не се харесвам, а не че съм дебела всъщност. И аз не знам какво ми е. Иначе аз по принцип съм си с ниско самочувствие. Това много ли ще попречи на първият ми път?
DragonLady
04-29-2012, 20:26
Като казваш така едни цифри, на нас нищо не ни говорят. По-горе обясниха. Моите килца не са малко, но истината е че не личат.. имам по-тежки кости. Така че според мен въпроса опира до там, че не се харесваш, а не че си дебела. Ако наистина искаш отслабни както ти каза сиси -3-4 кила. Но според мен проблемът ти не е в тия няколко килца, а в това, че нямаш самочувствие.
+1
Всичко е предимно в главата ти ...
anonymous708973
04-29-2012, 20:55
Пусни снимка. Ако не тук, дай ми я на лично.
Момиче съм, споко :д