View Full Version : Начало без,после със?
desirebg
04-29-2012, 17:20
Имам въпрос към вас относно началото на секса.Има ли опасност от предеякулационната течност ако се прави само се проникне без и след това след първото ,,вкарване'' се изкара и се сложи презерватив. Въпроса ми е : Ако се вкара веднъж и се изкара, сложи се кондома и после се прави същинската част от секса проблем ли е? Споделете мнение и опит. Благодаря предварително
Каквото и да ти кажат по-долу: има значение "любовната игра" (дълга, стимулираща достатъчно, предразположението на момчето, оралните "ласки" или мануалните – зависи си от избора и т. н.).
desirebg
04-29-2012, 17:34
Ами възможността да забременее от течността или болестите? От едно проникване може ли да се разболеете? И може ли да се забременее (какъв е шанса)?
И болестите са възможни, и течността може да доведе до бременност. Едно проникване може (както вече казах), въпреки че трябва да надхвърли граничния лимит на патогенезиращите микроогранизми, вируси и прочие, което е в малък шанс. И за последният ти въпрос - шансът е малък.
Нито едно от двата варианта не трябва да се подценяват, така че просто използвайте презервативи. Аз не бих рискувал и повечето рационални хора не биха (при положение, че не сте постоянни интимни приятели, които са моногамни и са се тествали /ходили на преглед/ и един брой други причини).
desirebg
04-29-2012, 17:58
Благодаря ти ! :)
Замисли се за болестите, които можете да си предадете... позлвайте си презервативи да ви е мирна главата.
MaLkaTa_LaDy
04-30-2012, 06:44
Болести се хващат и с презерватив.
Иначе шанса да забременееш от предеякулационната течност е много много много малък. Все едно да хванеш спин от целувка. Но на теория си го има.
desirebg
04-30-2012, 10:12
MaLkaTa_LaDy - Благодаря ти Много за точния отговор както и на marilyn.