nikol921
04-29-2012, 20:45
проблема ми е следния досега съм имала 2 сериозни връзки (3 ако броим и тази в момента) в предишните ми връзки бях с момчета които ме ревнуваха от всичко и от всички не излизах почти никъде не се виждах с приятелки в първата ми връзка момчето с което ходех ми изневери с бившата си (тогава бях малка на около 15 години) простих му но от тогава никога не съм му имала доверие не знам дали е имало и други такива случай според него е нямало накрая се разделихме защото се скарахме по сериозно и той ме удари и аз му казах че искам да се разделим и колкото и да ме молеше не му го простих във втората ми връзка в началото приятеля ми беше много добър и така нататък но след 2-3 месеца почна и той да ме ревнува и той не искаше да излизам никъде без него като завърших училище (бях 12 клас тогава) двамата отидохме в гърция при моите родители но се наложи да се върне в България за да си изкара шофьорска книжка но след като замина реви че аз трябва да му пиша в скайп кога отивам за хляб кога се връщам кога отивам до магазина и кога се прибирам в началото го приемах колкото и да не го одобрявах но дойде момент в които аз започнах да се отдръпвам от него и той го разбра и ме пита няколко пъти дали искам да се разделим за малко защото виждал че се отдръпвам от него аз не се съгласявах но след многократното му повтаряне на това му казах добре и се разделихме уж за 1 седмица но на 4 ден една моя приятелка която живее близо до тях ме попита дали не сме се разделили защото го видяла с друго момиче и аз не и казах че сме се разделили а обратното след което му се обадих и го попитах а той с цялото си нахалство ми каза да така е тръгнах с нея когато се разделихме същия ден и му казах добре и му затворих а момчето с което съм сега вече 5-ти месец почти 6-ти не е като тези с които съм била преди не ми забранява да излизам или пък само с него да иска да излизам точно обратното пита ме защо не съм искала да излизам без него а аз го наранявам като не му вярвам и като си мисля че ме лъже казва ми да забравя за миналото че той не е като тях и аз много искам да се променя опитвала съм се много пъти страх ме е да не го загубя като се държа с него по този начин не знам какво да направя моля ви ако някой е бил в моята ситуация помогнете ми да се справя с този проблем. Благодаря ви че прочетохме моята история.