Влез

View Full Version : Има ли според вас разлика между правене на секс и правене на любов?

cutie_pie
04-30-2012, 13:17
Любопитно ми е да чуя мненията на потребителите по въпроса. За мен има голяма разлика, макар и да не знам точно как да я опиша, то си е в усещането за мен. Смисъл, правенето на любов за мен е по-върхово изживяване от правенето на чисто и просто секс, понеже емоционалната страна е невероятна. Имам пък приятелки, които казват, че за тях няма разлика между двете неща. Сред момчета съм срещала и двете мнения и ми е много чудно вие, мили съфорумници какво мислите.

AfraidToDream
04-30-2012, 16:46
Има разлика. Самите думи са различни. Когато правиш любов, го правиш по.. любов. А секса е просто секс. Момче съм btw

TheBeliever
04-30-2012, 16:48
Разликата е в главата на правещия ги. Като действия може да са огледални, но начинът, по който възприемаш партньора, определя дали ще е просто секс, или ще бъде любов.

xoxi
04-30-2012, 16:53
Има огромна разлика.
Правенето на любов е много по-емоционално изживяване, докато секса без чувства си е чист животински инстинкт, задоволяващ нуждата.

Chacho
04-30-2012, 16:53
Подкрепям ТheBeliever и "правене на любов" е нещо, което за мен не се отнася само до секса. Колкото можеш да натовариш секса със сантименталност, толкова можеш и разходката, толкова можеш и правенето на чаша кафе и т.н.

fenasf
04-30-2012, 18:09
Да .

Anonys
04-30-2012, 18:29
Зависи според човека. За някой може и двете думи да имат еднакво значение. Аз смятам, че сексът си е просто секс, без да влагаш чувства, а любовта.. От самата дума разбираш значението.

DragonLady
04-30-2012, 18:57
За мен разликата се състой в това, че правенето на секс си е чисто и просто продиктувано от нагона, докато правенето на любов е продиктувано от чувствата към човека с който го правиш - консумиране на любовта между двама влюбени. А и самото физическо усещане е много по силно и възбуждащо когато го правиш по любов, а не от нагон.

ShtrudeL
04-30-2012, 19:11
стига бее
изкарахте 'чисто и просто секса' като нещо лошо.
Аз никога не съм правила любов. Под 'правене на любов' (В Т Ф?!) разбирам бааавното, лениво поклащане като в сапунените серЯли. И любовта не се прави. Правила съм секс с любов, но не и 'правене на любов' бля

както 'секс' и 'чукане' са едно и също нещо, само където второто звучи по-хубаво

По думите ви излиза, че с половинките си правите само любов и никога не се чукате като животни, щото разбираш ли второто било без чувства.

granger
04-30-2012, 19:18
Има няква разлика. Но не в начина на правене , а в усещането отвътре, душевно говорим :D
Сексът също може да е бавен , нежен ,както и хард, груб и бърз. Правенето на любов за мен е сливането на телата в едно , усещането че човекът до теб те желае с всяка една частица от тялото си. Но колкото различни хора,толкова и различни мнения!

YourWetDream
04-30-2012, 19:20
За мен лично любовта е далече по-прекрасно изживяване! Аз лично не бих могла да си легна с мъж който не обичам и на който нямам пълно доверие! С приятелят ми сме заедно от 2 години , и никога, през цялото това време не съм мислила за друг. Това, че се обичаме толкова много е нещото което прави СЕКСА - Любов ... и го прави по-прекрасно от всичко останало!

Anonys
04-30-2012, 19:20
стига бее
изкарахте 'чисто и просто секса' като нещо лошо.
Аз никога не съм правила любов. Под 'правене на любов' (В Т Ф?!) разбирам бааавното, лениво поклащане като в сапунените серЯли. И любовта не се прави. Правила съм секс с любов, но не и 'правене на любов' бля

както 'секс' и 'чукане' са едно и също нещо, само където второто звучи по-хубаво

По думите ви излиза, че с половинките си правите само любов и никога не се чукате като животни, щото разбираш ли второто било без чувства.

Виж сега, аз казах, че всеки има различно разбиране под тея 2 думи. Все пак аз под "Любов" не разбирам ня'кви бавни движения, а точно обратното - страст, любов и всичко, което можеш да дадеш от себе си..

ShtrudeL
04-30-2012, 19:21
:>
Говорим за ДЕЙСТВИЕТО ПРАВЕНЕ на любов. А не дали я чувстваш докато се ъъъ сношаваш с някой. :>
А вие обърнахте темата на "секс с чувства или без" :>

granger
04-30-2012, 19:23
Разни хора, разни мнения!

Anonys
04-30-2012, 19:23
Виж заглавието на темата и пак ми прочети мнението :)

Cold_Tearsss
04-30-2012, 20:19
Не, няма. Ако си набиеш в главата, че има, то значи има.

TheBeliever
04-30-2012, 21:12
:>
Говорим за ДЕЙСТВИЕТО ПРАВЕНЕ на любов. А не дали я чувстваш докато се ъъъ сношаваш с някой. :>
А вие обърнахте темата на "секс с чувства или без" :>
А ти я обръщаш на "чукане като животни" срещу "лениво поклащане като в сапунени опери". И чукането може да бъде израз на любов. Стига да го приемеш като такова в главичката си. А флегматичният секс не е непременно подхранен от възвишени чувства. Всичко е въпрос на усещане и на това какъв филм са си набили главните действащи лица.

Cold_Tearsss
04-30-2012, 21:16
А ти я обръщаш на "чукане като животни" срещу "лениво поклащане като в сапунени опери". И чукането може да бъде израз на любов. Стига да го приемеш като такова в главичката си. А флегматичният секс не е непременно подхранен от възвишени чувства. Всичко е въпрос на усещане и на това какъв филм са си набили главните действащи лица.
Вярващата е права.

marilyn
04-30-2012, 22:16
За мен има разлика. Под "правене на любов" разбирам да правиш секс и да влагаш повече от сексуално привличане, да има любов, доверие и тн и тн. А под "просто секс" разбирам просто секс, в който няма особени чувства, просто нагон иии привличане.

make_you_mine
04-30-2012, 22:33
Ами аз ако съм влюбена обикновено се чукам диво с приятеля си. Което не е еквивалент на ''правене на любов''. Аз може много да го обичам,но свършвам само от бързото чукане,следователно те може да са различни понятия,но обезателно не означава,че ако имаш нежни чувства ще го правиш бавно. Иначе има разлика,разбира се-едното е,ако си го слагаш,само защото искаш ебането,другото е,ако си го слагаш,защото искаш точно неговия вътре в теб, ахаха. :P

ShtrudeL
04-30-2012, 22:52
И чукането може да бъде израз на любов.

Ами това казвам бе мама му стара.
И не 'може', а 'е'.

мир

ShtrudeL
04-30-2012, 22:53
Ами аз ако съм влюбена обикновено се чукам диво с приятеля си. Което не е еквивалент на ''правене на любов''. Аз може много да го обичам,но свършвам само от бързото чукане,следователно те може да са различни понятия,но обезателно не означава,че ако имаш нежни чувства ще го правиш бавно. Иначе има разлика,разбира се-едното е,ако си го слагаш,само защото искаш ебането,другото е,ако си го слагаш,защото искаш точно неговия вътре в теб, ахаха. :P

омг ето един, който е разбрал правилно темата.

straus
05-01-2012, 04:38
Ти сериозно ли? Явно не си правил едно от двете...

SisiStrange
05-01-2012, 06:40
Не приемам правенето на любов за бавно и флегамтично с много зяпане.

Когато искам бързо и бясно, правим го бързо и бясно.

Когато сме на кеф за бавно и нежно, го правим бавно и нежно.

Когато иска да ме залепи за стената и така да го направим, че после да имам синки, така го правим.

И всички тези възможности СА правене на любов, защото са с него, а аз го обичам.

Anonys
05-01-2012, 08:08
Айде стига. Разбрахме, че всеки разбира под "секс" "любов" и "чукане" различни неща. Все пак всеки си има глава на раменете. Въобще не разбрах защо сте я направили тая тема.. По-добре поправи заглавието на "Какво разбирате под "секс" и "любов"..

пAteNцЕ
05-01-2012, 08:13
има разлика! тези които ги имат за едно и също нещо явно не са изпитали любовта за да я причисляват към секса и чукането

PetarN
05-01-2012, 08:46
Разбира се, че са различни ... едното е чисто и просто задоволяване на инстинкт, другото ... магия ;)

Violenza
05-01-2012, 11:48
Чисто и просто в самото физическо удоволствие - разлика няма, зависи колко е опитен партньорът и колко добре се напасвате. Но самото вътрешно усещане да бъдеш с човек, когото обичаш, наистина е прекрасно.

mytoy
05-04-2012, 21:08
Има, разбира се.
И не в темпото, позата или мястото.. а просто в партньора.

По скоро е комбинация от партньор и желание да чукаш душата му или да чукаш това между краката само :)

ShtrudeL
05-04-2012, 22:36
има разлика! тези които ги имат за едно и също нещо явно не са изпитали любовта за да я причисляват към секса и чукането

Ебати глупостите.
Значи ли, че ако правя секс и се чукам, не изпитвам любов?

Sh@d0w
05-05-2012, 05:27
Когато има чувства между двама, няма разлика.