View Full Version : Идеи???
Здравейте, искам да взема подарък на мен и приятеля ми , което да е от две части и половинките да са в нас , идеи????
thegreenzombie
04-30-2012, 16:31
ключодържател..
ключодържател..
Проблема ми е в дизайна
nepowtorima
04-30-2012, 17:03
Примерно да е като сърце..
може и да е герданче, което сърцето да се разполовява..
Примерно да е като сърце..
може и да е герданче, което сърцето да се разполовява..
Мерси.....Други идеи ???
thegreenzombie
04-30-2012, 17:45
нека не е герданче.. едва ли гаджето ти ще се съгласи да го носи :д .. има готини ключодържатели в магазините за сувенири..
julinceto97
04-30-2012, 17:49
Може примерно за теб герданче, пък за него гривна (някаква там) със закачена разполовяваща се фугурка на сърце, или на катинар с ключ ....нещо такова. =]
qkakukla2
04-30-2012, 17:59
И гривна със сърца не си го представям да носи. Най-добре някакъв ключодържател, и не си хаби времето, че чак дизайн да избираш.
Cold_Tearsss
04-30-2012, 19:01
Помоли се на някой щтъркел за близнаци. По едно за всеки. ;)
http://store.picbg.net/thumb/C5/2C/ddf32cbcbd43c52c.JPG (http://picbg.net/img.php?file=ddf32cbcbd43c52c.JPG) Какво мислите за тези ?
Две лебедчета ?
Защо не....
Помоли се на някой щтъркел за близнаци. По едно за всеки. ;)
А ти се научи как се пише ЩЪРКЕЛ!!!!!
Cold_Tearsss
04-30-2012, 19:28
А ти се научи как се пише ЩЪРКЕЛ!!!!!
Бързо пиша... :)
Бързо пиша... :)
Оправдания!!!
Cold_Tearsss
04-30-2012, 19:59
Оправдания!!!
Пет секунди за пост. QQ
Cold_Tearsss
04-30-2012, 20:00
Пет секунди за пост. QQ
Даже и няма толкова...
Даже и няма толкова...
ОПРАВДАНИЯ....!
Благодаря на всички!!! Идеите ви са добри , но най ми хареса идеята за ключодържателите и може би това ще взема .....!
beboliani
05-01-2012, 06:42
Май наистина идеята с ключодържателите е най - добра . Успех ти пожелавам, това е готинка идея.
In*The*Face
05-01-2012, 12:44
Идеята с ключодържател е добра, но не сърце. Аз и моят приятел имаме крачета - стъпки. При мен лявото, при него дясното. Гравирани са и си ги носим. Сърцата освен, че са изтъркани, на много мъже не им допадат. Избери нещо по-универсално.
Оказа се ,че няма ключове.........И ся мъдря друго.....
In*The*Face
05-02-2012, 09:53
Висулка за телефона?
Вече си купихме , но все пак благодаря!!!!
inkognito78
05-04-2012, 21:13
Защо когато едно момиче ти каже директно че иска да приключи всичко и да те забрави ( в буквалният смисъл на думата) неиска да те истрие от профилите си и от телефона си... и.. да те забрави по този начин напълно, все едно вече несъществуваш за нея?
SmilezZz
05-05-2012, 12:55
Защо когато едно момиче ти каже директно че иска да приключи всичко и да те забрави ( в буквалният смисъл на думата) неиска да те истрие от профилите си и от телефона си... и.. да те забрави по този начин напълно, все едно вече несъществуваш за нея? Така е решила - така е направила. Няма какво да се чудиш и маеш, понякога в женската логика няма смисъл. Може просто да иска да поддържате приятелски контакт след време, когато вече те е преодоляла. Знам ли?
По темата: Не може ли просто да си вземете по някакъв пръстен (еднакви) и да гравирате върху тях някакъв текст или дата?