View Full Version : Какво да направя?
HoBaTopka
05-01-2012, 12:47
Имам си приятел. Много го обичам и той мен .. Но нещо куца, не знам какво е! От известно време, когато съм с него, изпитвам чувството, че правя нещо грешно. Все едно съм му изневерила и сега го крия или все едно крия нещо от него. Не издържам повече да се чувствам така и следователно се сдърпахме малко, защото той ме пита как съм, аз аз отговатрям - Добре. Въпреки, че се вижда, че не съм добре. За Бога как да му обясня как се чувствам, когато дори аз не знам. Спрях да му пиша в skype, да му вдигам телефона .. дори го блокирах, за да не се изкушавам, обаче не става и го избягвам. Постоянно си мисля за него, което не е странно все пак .. Много го обичам :( Да го помоля да си дадем време? Да се разделим ли? Или това не са решения на проблема? Объркана съм.
Като за начало можеш да му кажеш всичко това на него. После си задай въпроса дали ги има все още трепетите или "вината" ти ги е заличила. Ако все още те дърпа нещо към него, може да си в емоционален (хормони, баце) момент, които ще те размине, ма трябва и двамата да се изтърпите. Не го изключвай от целата работа, да не останеш ти изключена накрая.
NomNomNom
05-01-2012, 13:08
Защо се чувстваш толкова гузна, какво смяташ, че не правиш правилно, и той укорява ли те по някакъв начин?
Разкажи повече.
//Да не би скоро някой бивш да ти е писал, или да те е страх да се обвържеш по-сериозно, де да знам, някакви такива необичайни събития?
А може просто да си си внушила, че правиш нещо грешно, и да си зациклила, и да не можеш да спреш, това вече е леко болно и по-трудно се прескача.
blaaablaaablaaa
05-01-2012, 15:33
Кажи му всичко това. Ако го помолиш за малко време, е 100% сигурно какво ще си помисли - а именно, че го режеш деликатно. Сподели с него и толкоз. Щом не можеш без него, бъди с него.
HoBaTopka
05-01-2012, 16:18
Не ме укоря за нищо, супер спокоен човек е, имам чувството, че никой не може да го ядоса :D .. ще поговоря с него и дано помогне, ако не .. има само 1 вариант. Мерси хора с:
valdesbg
05-01-2012, 16:21
Тва с блокирането, триенето, невдигането на телефона ще ти изиграе лоша шега. Сега и по принцип. Бъди честна и откровенна, дои и да не смяташ мислите си за най-подреденото нещо на планетата. Твоя човек трябва да може да те разбира и като му бълваш несвързани неща. А ако на него не споделяш всичко... на кого по дяволите?
DisappointedDreamer
05-01-2012, 16:25
Може би просто вече не те влече, макар че ти казваш, че го обичаш. И аз бях в един такъв период с едно момче, чувствах се посъщия начин (само дет аз не го обичах), отбягвах го, мислейки че просто покрай струпалите се на главата ми неща, пък и наближаващото ми МЦ, преценката и чувствата ми са замъглени, докато най-накрая разбрах, че не е заради нито едно от горе изброените, ами просто дадения човек не ми харесваше, а ме дразнеше. Накрая се разделихме.
Помисли си хубаво кое те кара да се чувстваш това. Съгласна съм с Чачо, че всичко това може да е просто емоционален (хормони баце както се изрази Чачо 8-) ) момент, и затова се чувстваш така в момента. Изчакай да мине седмица или две, разделете се даже ако искате, дайте си време, и ако се чувстваш по същия начин, просто се разделете.
Едит:
Тва с блокирането, триенето, невдигането на телефона ще ти изиграе лоша шега. Сега и по принцип. Бъди честна и откровенна
Съгласна съм с мнението на валдес. Бъди честна с него и му кажи как се чувстваш. Лъжите и избягването на проблема и компанията на въпросния младеж няма да доведат до нищо хубаво. От личен опит ти го казвам.