PDA

View Full Version : Какво да направя?

HoBaTopka
05-01-2012, 12:47
Имам си приятел. Много го обичам и той мен .. Но нещо куца, не знам какво е! От известно време, когато съм с него, изпитвам чувството, че правя нещо грешно. Все едно съм му изневерила и сега го крия или все едно крия нещо от него. Не издържам повече да се чувствам така и следователно се сдърпахме малко, защото той ме пита как съм, аз аз отговатрям - Добре. Въпреки, че се вижда, че не съм добре. За Бога как да му обясня как се чувствам, когато дори аз не знам. Спрях да му пиша в skype, да му вдигам телефона .. дори го блокирах, за да не се изкушавам, обаче не става и го избягвам. Постоянно си мисля за него, което не е странно все пак .. Много го обичам :( Да го помоля да си дадем време? Да се разделим ли? Или това не са решения на проблема? Объркана съм.

Chacho
05-01-2012, 13:05
Като за начало можеш да му кажеш всичко това на него. После си задай въпроса дали ги има все още трепетите или "вината" ти ги е заличила. Ако все още те дърпа нещо към него, може да си в емоционален (хормони, баце) момент, които ще те размине, ма трябва и двамата да се изтърпите. Не го изключвай от целата работа, да не останеш ти изключена накрая.

NomNomNom
05-01-2012, 13:08
Защо се чувстваш толкова гузна, какво смяташ, че не правиш правилно, и той укорява ли те по някакъв начин?
Разкажи повече.

//Да не би скоро някой бивш да ти е писал, или да те е страх да се обвържеш по-сериозно, де да знам, някакви такива необичайни събития?
А може просто да си си внушила, че правиш нещо грешно, и да си зациклила, и да не можеш да спреш, това вече е леко болно и по-трудно се прескача.

blaaablaaablaaa
05-01-2012, 15:33
Кажи му всичко това. Ако го помолиш за малко време, е 100% сигурно какво ще си помисли - а именно, че го режеш деликатно. Сподели с него и толкоз. Щом не можеш без него, бъди с него.

пAteNцЕ
05-01-2012, 16:00
поговорете си сериозно

HoBaTopka
05-01-2012, 16:18
Не ме укоря за нищо, супер спокоен човек е, имам чувството, че никой не може да го ядоса :D .. ще поговоря с него и дано помогне, ако не .. има само 1 вариант. Мерси хора с:

valdesbg
05-01-2012, 16:21
Тва с блокирането, триенето, невдигането на телефона ще ти изиграе лоша шега. Сега и по принцип. Бъди честна и откровенна, дои и да не смяташ мислите си за най-подреденото нещо на планетата. Твоя човек трябва да може да те разбира и като му бълваш несвързани неща. А ако на него не споделяш всичко... на кого по дяволите?

DisappointedDreamer
05-01-2012, 16:25
Може би просто вече не те влече, макар че ти казваш, че го обичаш. И аз бях в един такъв период с едно момче, чувствах се посъщия начин (само дет аз не го обичах), отбягвах го, мислейки че просто покрай струпалите се на главата ми неща, пък и наближаващото ми МЦ, преценката и чувствата ми са замъглени, докато най-накрая разбрах, че не е заради нито едно от горе изброените, ами просто дадения човек не ми харесваше, а ме дразнеше. Накрая се разделихме.

Помисли си хубаво кое те кара да се чувстваш това. Съгласна съм с Чачо, че всичко това може да е просто емоционален (хормони баце както се изрази Чачо 8-) ) момент, и затова се чувстваш така в момента. Изчакай да мине седмица или две, разделете се даже ако искате, дайте си време, и ако се чувстваш по същия начин, просто се разделете.

Едит:

Тва с блокирането, триенето, невдигането на телефона ще ти изиграе лоша шега. Сега и по принцип. Бъди честна и откровенна

Съгласна съм с мнението на валдес. Бъди честна с него и му кажи как се чувстваш. Лъжите и избягването на проблема и компанията на въпросния младеж няма да доведат до нищо хубаво. От личен опит ти го казвам.