View Full Version : Отново притеснения
milko1234
05-02-2012, 01:57
Здравейте, пак се притесних малко след секс.
Малко необмислено но миналата вечер го направихме без презерватив. Не беше дълъг контакт, не повече от 5-10 минути, а аз бях свършил около 12 часа преди това и не бях много превъзбуден и съответво мисля, че пенисът не беше се навлажнил особено с т.нар предеякулационна течност, от която да се плашим... Не съм свършвал въобще, а на приятелката ми трябва да й дойде след 4-5 дена, цикълът й е относително редовен, но понякога й закъснява с два-три дена... Има ли за какво да се притеснявам, аз си мислех, че би трябвало да не е в овулация, но знам ли сега се понаплаших?
anonymous708973
05-02-2012, 06:18
Нищо й няма.
За да не се притесняваш и да не пускаш теми из форума следващия път презерватив. :)
In*The*Face
05-02-2012, 10:50
Не мисля, че има от какво да се притесняваш.
shmatarok
05-02-2012, 11:10
Честито, кръстете го на мен. 8-)
Споко, най-вероятно нищо й няма. ;)
колко си мислиш че е шанса да забременее? вие кво мислите хоп троп един път и айде бременна е? хората с години се опитват да си направят дете а вие от нищо оревавате света тцтц.. преди време имаше няква на 13 години дето правила секс с презерватив, пила ескапел и пуска тема дали е бременна какъв акъл имат тия хора
In*The*Face
05-02-2012, 11:33
колко си мислиш че е шанса да забременее? вие кво мислите хоп троп един път и айде бременна е? хората с години се опитват да си направят дете а вие от нищо оревавате света тцтц.. преди време имаше няква на 13 години дето правила секс с презерватив, пила ескапел и пуска тема дали е бременна какъв акъл имат тия хора
Някои хора с години, при други точно хоп троп и от първия път. Обикновено когато не искаш, тогава става, така че шанс, особено когато са правили секс без презерватив има. В конкретния случай според мен всичко е ок, но това не значи, че не е възможно да стане фал.
След като не си свършвал няма за какво да се тревожиш.
DisappointedDreamer
05-02-2012, 11:46
За да не се притесняваш и да не пускаш теми из форума следващия път презерватив. :)
Мда. Слушайте кака си мерилин.
kalpazanka
05-02-2012, 12:58
Обикновено с години се опитват тия, които на младини не са мислили с която глава трябва.
DragonLady
05-02-2012, 20:09
Нищо й няма.
+1 ...................
Абее вас не ви ли страх да не хванетее некви болестии бе хора??!? :? Не знам, май аз нещо съм сбъркана о.О
SmilezZz
05-04-2012, 14:09
Най - вероятно нищо й няма, но следващия път наистина с презерватив - та да няма такива притеснения после.