Влез

View Full Version : какво ви отблъсква в момичетата

пAteNцЕ
05-02-2012, 09:19
видях че има тема относно момчетата ами сега да видим кво ще каже и мъжката част от форума :D

toad
05-02-2012, 16:22
Тук е предимно женска територия и мъжете избягват да бъдат напълно искрени . Не очаквай тази тема да има такъв успех като другата .
И хайде по темата ще бъда скромен в мнението си и ще кажа , че не можете да готвите ;)

fluffy_^
05-02-2012, 16:23
Като се върна ще ти кажа! :D

пAteNцЕ
05-02-2012, 16:25
ее очаквах повече мнения :D

awerw
05-02-2012, 16:40
Мисля, че не са много нещата - псуване, нахалство, високомерие, завист, а някой път ме подразват като почнат да се натискат много. За сега се сещам само за това.

anonymous708973
05-02-2012, 16:44
В какви граници псуването е допустимо :д

awerw
05-02-2012, 17:28
Ами като чуя "да ти еба майката" или пък "педал я мълчи" това е.

fenasf
05-02-2012, 18:08
-Целулит и тлъстини като цяло
-Косми по ръцете, под мишниците, по краката, недайсибоже по лицето :X
-Ухание на пот/манджа/застояло
-Лош дъх
-Ако прилича на кон в лицето
-Неадекватен стил на обличане

това е като външност, чертите на характера, които не харесвам, си проличават в по-късен стадий

valdesbg
05-02-2012, 18:31
Селянията, липсата на чувство за хумор, кифлеенето, парадирането, увисналите цици, трета вежда, по големи мустаци от моите. Всичко друго се преживява.

Cold_Tearsss
05-02-2012, 21:33
Тук е предимно женска територия и мъжете избягват да бъдат напълно искрени . Не очаквай тази тема да има такъв успех като другата .
И хайде по темата ще бъда скромен в мнението си и ще кажа , че не можете да готвите ;)

Любовта на мъжа минава през корема. ;)

anonymous708973
05-03-2012, 05:36
Да бе, доста изчерпателни. Мога супер огромен лист да ви напиша :д
Интересното е, че в тия теми момичетата не мрънкаме, защото осъзнаваме колко базови изисквания имате... обаче ако в другата тема се напише, че мразим гола глава и диалект, край - някой идва и започва да обяснява какви претенции имаме :д
Така че - задълбайте, моля.

toad
05-03-2012, 14:00

Е напиши го този адски супер огромен лист . По-интересно ще ми е от твоя гледна точка да ги чуя .

пAteNцЕ
05-03-2012, 15:21
Интересното е, че в тия теми момичетата не мрънкаме, защото осъзнаваме колко базови изисквания имате... обаче ако в другата тема се напише, че мразим гола глава и диалект, край - някой идва и започва да обяснява какви претенции имаме :д
Така че - задълбайте, моля.

съгласна съм я задълбайте по-хубаво :D

ledenakrasota
05-03-2012, 15:31
съгласна съм я задълбайте по-хубаво :D

Чакам! :)

Но стабилна градивна критика!

TheNormalGuy
05-03-2012, 16:08
Отблъскват ме, оплакванията тип "оф скучнооо ми ееееее" с които момичетата се опитват да ми привлекат вниманието, отблъсква ме това че някои момичета се обиждат от най-малкото нещо, отблъскват ме момичета с прекалено ниско самочувствие и други. Моят пост по-скоро е за това, какви жени ме отблъскват. :)

ledenakrasota
05-03-2012, 16:17
Отблъскват ме, оплакванията тип "оф скучнооо ми ееееее" с които момичетата се опитват да ми привлекат вниманието, отблъсква ме това че някои момичета се обиждат от най-малкото нещо, отблъскват ме момичета с прекалено ниско самочувствие и други. Моят пост по-скоро е за това, какви жени ме отблъскват. :)

Чак да те отблъскват такива неща. По-скоро да те дразнят. Характерни са за двата пола. :)

awerw
05-03-2012, 16:27
Аз не харесвам много неща, но мисля, че няма смисъл да ги пиша, защото са си мое мнение хд а тук се пише нещо по-общо, колкото да си оправите характерите :D

montana6
05-03-2012, 16:31
Отблъскват ме вулгарността, безхаберието (непукизма), надменността, липсата на съобразителност (нетактичност), също така и прекалено лесната раздразнителност.

valdesbg
05-03-2012, 16:33
Тя Пантерката може и знае всичко. Вече дали ще иска е въпроса, който трябва да се разисква.

Базови изисквания имаме, щото не обичаме да си усложняваме живота с глупости. Всички можем да напишем 3 страници голям формат и дребен шрифт неща, които ни дразнят. Повечето обаче ще са капризи и прищевки, щото някой е с прекалено голямо его за да си слезе от импровизирания саморъчно направен трон.

Няма какво да се задълбава - няколко са нещата, които да ни отблъскват, щото тва не е космическа програма. А и предвид че другите са толкова хора, колкото и нас - ако изтипосаме един лист с изисквания ще си галим делфина или котето цял живот.

ledenakrasota
05-03-2012, 16:37
Мъжете винаги са били по-просто устроени от нас. :lol: Искат прости неща. Ние сме цяла наука. 8)

anonymous708973
05-03-2012, 16:39
Всички можем да напишем 3 страници голям формат и дребен шрифт неща, които ни дразнят. Повечето обаче ще са капризи и прищевки, щото някой е с прекалено голямо его за да си слезе от импровизирания саморъчно направен трон.

ако изтипосаме един лист с изисквания ще си галим делфина или котето цял живот.

Не е вярно, ама ми писна да го повтарям и доказвам. Виж ми подписа.

awerw, темата е точно за твоите предпочитания в детайли :)
ledenakrasota, далеч не мисля, че искат прости неща, просто не задълбават :)

ledenakrasota
05-03-2012, 16:46

Ако това се случи, не ми се мисли. :lol:

montana6
05-03-2012, 16:48

Щом си казала... вЕрваме ти.

valdesbg
05-03-2012, 16:51
Е виж и ти моя. Something changed? И на мене ми писна от контета. Ко правим?

Ледена красота - по скоро кубчето на рубик. Тероретично много добра играчка, практически безполезна. Като йо-йото. Разбира се че можеш да изучиш сложните механизми за нареждането му, но далеч по ефикасно е да разлепиш лепенките и да ги залепиш наново. Без лоши чувства казано.

ledenakrasota
05-03-2012, 16:55
Е виж и ти моя. Something changed? И на мене ми писна от контета. Ко правим?

Ледена красота - по скоро кубчето на рубик. Тероретично много добра играчка, практически безполезна. Като йо-йото. Разбира се че можеш да изучиш сложните механизми за нареждането му, но далеч по ефикасно е да разлепиш лепенките и да ги залепиш наново. Без лоши чувства казано.

мхм. Подозирам, че и Пантерката е зодия близнаци. Много ми станахте и просто се отказвам от дискусията. :lol:

valdesbg
05-03-2012, 16:56
Ъхъ, и Пантерката е близначе :)

ledenakrasota
05-03-2012, 16:57
Ъхъ, и Пантерката е близначе :)

:/ Ще стана астроложка. oO

пAteNцЕ
05-03-2012, 16:58

awerw, темата е точно за твоите предпочитания в детайли :)

ама защо ех значи направих темата за да се задълбочат нещата (макар че не виждам много момчета/мъже да се наканят да пишат тука) както при дамите кво толкова пф....от външен вид до характер то па излезе нещо неописуемо трудно за изказване и при условие че стане последствията щели да са лоши от сорта на форевър алоун....е как дамите си пишат раздразненията и нямат проблем с това а при вас е?

anonymous708973
05-03-2012, 17:02
Файн, имайте си елементарните желания и се задоволявайте с минимума.
Боли ме.

valdesbg
05-03-2012, 17:04
Патенце.. нещо не ти разбрах последния пост.

Малко цинично написано, но.. с идеята на този виц съм много съгласен.

В голям град открили магазин, където всяка жена можела да си купи съпруг: Посещение САМО ВЕДНЪЖ! Шест етажа, продуктите се увеличават на всеки следващ етаж, без право да се връщаш, освен за да излезеш от магазина!
И така, една жена влиза в магазина.
На I етаж вижда табелка
"Тези мъже имат добре платена работа". Дамата продължава нагоре.
На II етаж
"Тези мъже имат добре платена работа и обичат децата".
На III етаж:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата и са красиви. "
Жената си казва
"Ихаа! " - обаче решава да продължи.
На IV етаж чете:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са и помагат в домакинската работа. "
Жената възкликва - "О, боже! Едва издържам", но все пак решава да се качи нагоре.
На V етаж:
"Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, красиви са, помагат в домакинската работа и са много романтични. "
Въпреки изкушението, жената все пак се качва на последния етаж.
На VI етаж: Вие сте посетителка номер 31 456 012. Тук няма изложени мъже. Този етаж съществува единствено като доказателство, че на жените не може да им се угоди. Благодарим, че посетихте Магазина за съпрузи! "
Заради равноправието, на същата улица открили двуетажен магазин, където мъжете могат да си изберат и купят съпруга, по същите правила.
На I етаж: "Жени, които обичат секса".
На II етаж: "Жени, които обичат секса и имат пари".

anonymous708973
05-03-2012, 17:12
У-а-у, малоумен виц. Какъв мощен аргумент. Да приемам ли, че търсиш дебела, завистлива, куха като лейка жена, която обаче обича секса и има пари?
Имам се за изключително претенциозна и все пак ми е угодено. Какво да се прави, явно съм късметлийка.

jghgh
05-03-2012, 17:12
Файн, имайте си елементарните желания и се задоволявайте с минимума.
Боли ме.

Имам чувството че само ти го разбираш така това нещо...
Да си непретенциозен не те прави човек, задоволяващ се с минимума. Все едно е толкова отчаян, че би налазил всяко живо същество.
Просто повечето мъже не са чак толкова претенциозни. Или е претенция да искаш нормални неща?

Ти пък как все се намираш да пишеш в мъжките теми? Все едно знаеш по-добре от мъжете какво точно искат.
Те които са се включили са си написали какво ги отблъсква и какво ги привлича. Искаш, не искаш, постовете им не са чак толкова подробни и изчерпателни.

Валдес, може да се угоди на жената. Пък и не забелязвам жените да търсят романтика. Голяма част от тях просто си плачат за пишка и здрава мъжка ръка.
Да, и аз малко стереотипизирах, но си е тъй.

anonymous708973
05-03-2012, 17:23
Имам претенциите, че разбирам, да.
Да кажеш, че не си претенциозен и да искаш нормални неща (тоест, посредствени) означава да обиждаш самия себе си.
Убедена съм, че ако момчетата задълбаят, ще се чуят доста повече неща, просто не им се занимава.

И далеч не плача само за "пишка и здрава мъжка ръка".

valdesbg
05-03-2012, 17:23
Пантерче - претенция си щото знаеш че живеем в шантав свят където всичко се толерира и някъде там ще има друга претенция с пишка между краката, който ще те търпи. Или щото мама и тате са те възпитали да ядеш само месестата част на белените домати.

Инак идеята беше че това че не искам максимума не ме прави по долу човек от теб примерно. Щото не обичам да имам много неща, които не ползвам. Пак примерно.

Приемай каквото ти е угодно, и без туй само така процедираш :)

jghgh пишка и здрава мъжка ръка могат да намерят навсякъде. Трябва и малко акъл, кое как се използва. Щото нали - ако си мериш пишката навън с някои, а пък у вас си ползваш пръстите за да задоволяваш жена си.. Кел файда и от двете.

SisiStrange
05-03-2012, 17:25
Ако бях момче си мисля, че щях да искам хубава, умна, свястна и мила девойка, която може да готви и гледа да е по-често усмихната. Оттам нататък нещата се напасват. При наличието на тези качества, твърде малко недостатъци биха променили отношението на човека.

anonymous708973
05-03-2012, 17:27
Сиси, най-общо казано е така, разбира се. Ама само от свястна колок неща произтичат... :)

jghgh
05-03-2012, 17:30
Ох, айде стига с тея посредствени неща, използване на думата "задоволявам се", все едно някой ти е опрял пистолет до главата да се "ощетяваш" с малкото. Всичко го обръщаш на достойнство.
Не е нужно да си цербер за да уважаваш себе си.
И според мен това самочувствие дето го изкарваш е малко пренавито. Как пък не си по-скромна в нито едно твое мнение?
Само въпрос, не че противореча на нещата, които казваш.
По принцип е хубава мисълта на Квинтилиан: "Искай повече, за да получиш достатъчно", ама ти яко изпадаш в крайности и стереотипи.

Това за пишката и здравата ръка не се отнася за теб, но ти винаги си "аз това, аз онова".
Казах "голяма част".
Щото тоя виц е просто сексистки виц. Реално не виждам много жени да са се засилили към търсене на тая половинка, която е има на 5тия етаж (образно казано)
Виждаш какъв е света, и че много хора въобще нямат претенции.
Не казвам че ТИ не трябва да имаш, имай си. Ама малко се изхвърляш с това изкарване, че който няма високи като твоите, не се уважавал.

SisiStrange
05-03-2012, 17:34
Сиси, най-общо казано е така, разбира се. Ама само от свястна колок неща произтичат... :)
А, свястна е доста кратичко понятие всъщност: да не кифлее много много и да има хоби го побират горе долу. Хобито показва личен живот.

пAteNцЕ
05-03-2012, 17:37
извинявам се за предишния си пост знам че е просташки написан :cool:
и ще отбележа че вица си е виц (но затова пък си има известна истина която леко е преувеличена)
точно като пантерата мисля че не им се занимава...ех да не ги накара нещо човек :д

anonymous708973
05-03-2012, 17:38
"Нормално" не е дума, която предизвиква позитивни нагласи. Давам пример - нормален ученик = посредствен ученик (учи чат-пат, натиска се за участие, бяга от контролни, учи, за да премине конкретната контролна, но нищо не му остава в главата и т.н.). Лично аз се обиждам на посредствена, да. И за мен форумът не е за приказване на общи приказки, а за конкретизиране на ситуации, за да се стигне до извод. Естествено, че ще обръщам нещата към моето мнение, моята призма, моята гледна точка, защото не желая само да си проветрявам устата. Никой не ми е опрял пистолет, затова и не се "ощетявам". Хората около мен, на чието мнение държа, никога няма да кажат, че искат нормални неща.

Не ме нападай лично, да не започна аз. Скромността не ми е силна черта, да, когато се налага обаче, си налагам да съм. Смятам, че съм реалист относно себе си. На същото мнение са хората, на които държа. А ти как така в едно твое мнение не изказа някаква твърдо заявена позиция - вечно тая дразнеща несигурност и постоянно лъхащо от постовете ниско самочувствие? В 90% от случаите чета твоите постове, защото са интересни, обаче откакто прочетох, че излизаш с добър приятел, с който се борите да запазите тръпката (не помня точния израз), честно казано, ми падна мнението за теб. Толкова по въпроса с личните нападки.

Мисля да не отговарям повече по този въпрос. С интерес обаче очаквам мнението на Чачо.

DisappointedDreamer
05-03-2012, 17:39
Jghgh, на мен пък ми харесва увереността, искренестта и самочувствието на Пантерката. Учудващо дори и за мен, тези нейни качества, които намираме в нея, ми допадат.
Момичета, които са точна противоположност на Пантерката ме дразнят - няк'ви малки, в повечето случаи ниски, задръстени, усмихват се плахо, не говорят много, да се засмеят е шанс 1:1000000. Бяхме казали че самочувствието (в не прекалено големи количества) е секси при мъжките. Е, същото е и при женските.
Таа, Пантерке, браво. Ти си човек, какъвто винаги съм искала да бъда.

Обаче съм съгласна и с мнението на Валдес:

Базови изисквания имаме, щото не обичаме да си усложняваме живота с глупости. Всички можем да напишем 3 страници голям формат и дребен шрифт неща, които ни дразнят. Повечето обаче ще са капризи и прищевки

Няма какво да се задълбава - няколко са нещата, които да ни отблъскват, щото тва не е космическа програма. А и предвид че другите са толкова хора, колкото и нас - ако изтипосаме един лист с изисквания ще си галим делфина или котето цял живот.

Наистина са прищевки и капризи. Няма лошо човек да ги има, но в повечето случаи човек може да мине и без тях, и пак да си намери подходящо момиче.

valdesbg
05-03-2012, 17:41
Патенце - май не четеш. Не че не ни се занимава, просто нямаме чак толкова претенции за това какво не искаме. Или пък за това какво искаме. Просто устроени сме. Да не се бърка с елементарен, ограничен, невеж. Какво показваме като маска и опити за впечатление е съвсем друг въпрос.

DisappointedDreamer
05-03-2012, 17:43
"Нормално" не е дума, която предизвиква позитивни нагласи. Давам пример - нормален ученик = посредствен ученик (учи чат-пат, натиска се за участие, бяга от контролни, учи, за да премине конкретната контролна, но нищо не му остава в главата и т.н.). Лично аз се обиждам на посредствена, да. И за мен форумът не е за приказване на общи приказки, а за конкретизиране на ситуации, за да се стигне до извод.

Напълно съм съгласна. И аз бих се обидила ако някой ме нарече нормална или посредствена. Та, какво по дяволите означава това? Кой определя какво е нормално, и какво не е?
И точно така - форума не е място където ще говорим празни приказки, ами точно обратното - място, където ще посочваме ОПРЕДЕЛЕНИ ситуации, с цел достигане до определен извод/решение.

SisiStrange
05-03-2012, 17:50
Обикновено жените имаме по-големи претенции, отколкото мъжете.

Пример:

Какво иска жената? - Да е добър, но не прекалено. Да ни слуша, уважава и прави компромиси, но да може да ни постави на място, когато е необходимо и да не му се катерим на главата. Да е добър в леглото. Опитен. Да иска нон стоп, за да се чувстваме желани, но да не ни притиска, когато ние не сме в такова настроение. Да има подход в свалките, и то такъв, че да ни заинтригува, но да не е нахален. Да е верен, да не заглежда други жени. Да не е ревнив, но да показва ревност, колкото да се чувстваме желани. Да е умен. Да има амбиции, за да се знае, че един ден ще издържа семейство. Да е стегнат и силен, но не прекалено напомпан. Да има хобита и да спортува, но същевременно да отделя голяма част от времето си за нас... И тн, и тн... Уоу, мързи ме повече да пиша. Още мога бая.

Какво иска мъжа? - Да е мила, да е поддържана и хубавка, да готви, да се усмихва и да може да се говори с нея.

Chacho
05-03-2012, 17:51
Външен вид:
-Не ме кефят излишните мазнини. Моят идеал е лек релеф
-Лоша хигиена
-По-принцип чалга/хаус стилът на обличане, тоест модерни шарении. Не отписвам човек по това нещо, но могат да ми привлекат вниманието чрез дрехите си, а с такива просто няма да успеят. И не се отърсвам на 100% от предубежденията си, колкото и да се старая.
-Грозни черти на лицето.
-Белези, пъпки, други кожни проблеми

Характер, поведение и др.:
-Наскоро открих, че не харесвам жени, на които всичко им е подредено. Тези, които са (или се правят на) проблематични са ми по-интересни, щото при тях нареждам пъзелчета.
-Не харесвам липсата на всякаква рационалност. Средното положение е окей.
-Много са ми отблъскващи жени, за които нещата просто се случват и живеят изключително пасивен начин на живот. Винаги чакат подходящото настроение, подходящия стимул, подходящите обстоятелства. Все едно са струна, която постоянно трябва да се настройва.
-Не харесвам феминистки. Имат тенденцията да поставят въпроса мъже/жени по такива проблеми, по които е изключително ненужно да се коментира.
-Не харесвам жени, които не ме взимат насериозно. Друг въпрос е дали съм го заслужил. Ако е в рамките на умереното, може и да ме привлече недостъпността, но ако са искрено неуважителни, ще ме отблъсне.
-Не харесвам злобни жени. Направо ги мразя, честно. Досира ми се от злобата им.
-Не харесвам жени, които смятат, че са по-умни от мъжете (повечето феминистки са такива). Дали е така, не коментирам, но един човек няма да го вълнува тоя въпрос толкова и няма да обръща внимание на глупавите хора, ако е умен.
-Не ме кефят жени, с които ми е прекалено лесно. Обикновено са тези, които нямат достатъчно самочувсвтие.
-Не ме кефят момичета, които са постоянно енергични. По-често предпочитам аз да съм им източник на енергия.
-Не ме кефят консервативни типажи, които не обичат промените.

Други по-егоцентрични изисквания не се сещам към момента, май..

anonymous708973
05-03-2012, 17:53
Сиси, сериозно ще спреш дотук? Мъжът не иска ли жената до него да му е вярна? Не иска ли да има амбиции? Ревност в микроскопични дози, колкото да му четка егото? Добра в леглото? Да го изненадва? Да го уважава, да прави компромиси? И аз мога да продължа.
По това, което си написала, мъжът иска просто една усмихната кукла. Ти като такава ли се определяш?

Дам, ставаше дума за пост като на Чачо. Ама иначе момчетата искали хубавки и мили момичета, нали?

Chacho
05-03-2012, 17:58
Пантерке, мъжът от къв зор ше иска да има големи амбиции? Да е много силна жена до мене ли? Достатъчно ми е да се изкусуря себе си в това отношение, жената най-много да я приема за конкуренция.

SisiStrange
05-03-2012, 17:59
Сериозно ще спреш дотук? Мъжът не иска ли жената до него да му е вярна? Не иска ли да има амбиции? Ревност в микроскопични дози, колкото да му четка егото? Добра в леглото? Да го изненадва? Да го уважава, да прави компромиси? И аз мога да продължа.
По това, което си написала, мъжът иска просто една усмихната кукла. Ти като такава ли се определяш?
Нем. Който на каквато случи. Аз не споря с теб в случая. По мое мнение високите критерии са хубаво нещо.

Хората са много по-многопластови. Когато е влюбена и една невзрачна като цяло девойка, ще прави изненади, ще се старае и ще има огън. Затова беше в началото "да не кифлее много много" - за да не обсъждаме такива очевидни неща като изневерите и бясната ревност.
И всичко е до напасване. Има какви ли не абсолютно безинтересни женски същества (поне според мен), които си имат дългогодишни партньори и то свястни момчета. Защо? Ми харесват се. Характери, припокриване, всякакви такива.

Chacho
05-03-2012, 18:04
Мен ми е интересно жените какво мислят по тоя въпрос. Ако са ви пренебрегвали вас или някоя ваша приятелка заради нещо, което не е толкова очевидно, ми е интересно да чуя. Както примерно не се коментира често в сериозен контекст, че не обичаме жената да е по-умна от нас. Ако се навиете, може и на ЛС да ми драснете, та да не става спам.

valdesbg
05-03-2012, 18:05
Сериозно ще спреш дотук? Мъжът не иска ли жената до него да му е вярна? Не иска ли да има амбиции? Ревност в микроскопични дози, колкото да му четка егото? Добра в леглото? Да го изненадва? Да го уважава, да прави компромиси? И аз мога да продължа.

По ред на номерата - бонус е, но не е задължително. Ако не е вярна - минаваме на следващата. Няма да се фиксирам към нея ако е очеизвадно че не си пасваме.
Не държа.
Ако може никаква ще е супер. Егото ще ми четка по друг начин.
Пак ще е хубав бонус, но нищо, което да не се преживява. Секса може да е хубав, може и да е страхотен. Колко пъти свършвам с нея не ми е критерий, стига да ми е приятно.
Изненадите ... да, тук си права, това ще е хубаво.
Виж отговор едно.

Всичко това което (ще) напишеш са допълнителни бонуси, които не са задължителни. За теб може и да са важни, хубавото е че за други също ще са важни и ще се надушите. За мен са като късметчето в "Неделя" когато си поръчам кафе.

Чочко обаче май ще те докара до оргазъм :) Само не знам що така брутално смесва жени и момичета.

SisiStrange
05-03-2012, 18:11
Мен ми е интересно жените какво мислят по тоя въпрос. Ако са ви пренебрегвали вас или някоя ваша приятелка заради нещо, което не е толкова очевидно, ми е интересно да чуя. Както примерно не се коментира често в сериозен контекст, че не обичаме жената да е по-умна от нас. Ако се навиете, може и на ЛС да ми драснете, та да не става спам.
Една позната я скъсаха, защото е хубава. Много момчета я заглеждали и това го дразнело.

(Не беше типа момиче, което да се кикоти и да събира тълпи нарочно.)

DisappointedDreamer
05-03-2012, 18:13
Ъъъ, какво? Въпросния който я скъса, после си хвана гадже, 50 кг над нормата, пъпчасала, и космата? О.о

Chacho
05-03-2012, 18:16
Само не знам що така брутално смесва жени и момичета.

Щото се впечатлявам от по-зрели девойки. А пък към тях, ако случайно не им казвам "мацки", "девойчета", "моми", то ще е "момичета". Когато говоря по-общо за пола им, говоря за жени, ма замисля ли се за някоя конкретна..мацка. :D

пAteNцЕ
05-03-2012, 18:17
Патенце - май не четеш. Не че не ни се занимава, просто нямаме чак толкова претенции за това какво не искаме. Или пък за това какво искаме. Просто устроени сме. Да не се бърка с елементарен, ограничен, невеж. Какво показваме като маска и опити за впечатление е съвсем друг въпрос.

аз не ви бъркам с такива знам че имате различно мислене от нашето

anonymous708973
05-03-2012, 18:18
Пантерке, мъжът от къв зор ше иска да има големи амбиции? Да е много силна жена до мене ли? Достатъчно ми е да се изкусуря себе си в това отношение, жената най-много да я приема за конкуренция.

Сериозен ли си в момента? Ама напълно? Разочарована съм.

Е, по дяволите, състезателен тип съм. Обичам да си го меря. Обичам около мен да има хора, които са по-добри от мен в дадено отношение. Адски много ме стимулира. Да се конкурирам е страшно характерна за мен черта, която харесвам много и нямам никакво желание да променям. Съжалявам, ако на някого не му отърва.

Сиси, ако си съгласна с мен, за какво беше цялото нещо с изброяването? :)

SisiStrange
05-03-2012, 18:18
Ъъъ, какво? Въпросния който я скъса, после си хвана гадже, 50 кг над нормата, пъпчасала, и космата? О.о
Не съм много навътре в историята, но доколкото знам следващата му била някаква мега асоциална и по цял ден си киснела вкъщи. Едва на училище се насилвала да се замъкне. Познатата ми удари един рев и после много бързо и мина като си накупи хубави дрехи - нещо, за което преди се караха.

ЕДИТ: Пантерке, съгласна съм донякъде. Просто си мисля, че критериите на различните хора са толкова различни, че е трудно да се проследят в една нишка. Повечето дори са неосъзнати. Колко момичета повтарят, че искат добро момче? А накрая им потъват гемиите по точно обратното? И с мъжете е така. Често хората изброяват много качества, а накрая се запознават с някого и пренебрегват половината. Та така. Обикновено женските повече преценяваме преди да допуснем някого до себе си. Мъжете го дават по-инстинктивно.

Chacho
05-03-2012, 18:19
Според мен се превъзнасяме, че нямаме изисквания. Но не, че не искаме да си го признаем, ми просто не ги осъзнаваме.

ledenakrasota
05-03-2012, 18:21
-Не ме кефят момичета, които са постоянно енергични. По-често предпочитам аз да съм им източник на енергия.

Извинявай, но оплакваш ли се? :lol: Кое му е лошото едно момиче да пращи от енергия? Все едно да спра спорта, защото ми дава добър тонус, заради момчето до мен. :? Спортът и сексът дават различна нагласа и тонус според мен. Енергична съм благодарение на едното и другото, дори повече ми влияе първото. :)

Blab
05-03-2012, 18:25
бинго! това е отвратителен комплекс.

както не понасям мъже, които се мислят за повече от жените, още по-силно ме отблъскват, дори отвращават и гнусят жени, които благоговеят пред първите. безумно. абсолютната дефиниция на посредственост.
а хората тип "над мен - небе" дори няма да ги коментирам към момента.

//и не, нямам феминистични нагласи. благодаря!)

Chacho
05-03-2012, 18:27
Ми аз се кефя на енергични хора, но понякога ми е извънредно много. Пък ми е приятно да седи кротко, да говори тихичко и, ако аз я сръчкам, да ми дойде на енергията. Наблягам на думата постоянно в критерия ми, малко се припокрива с първия, че всичко им е наред и са прекалено позитивни.

Не мога да ти дам логично обяснение, нито твърдя, че е абсолютен критерии. Просто съм склонен да кажа, че ме кефят енергични жени. Но надали е така. Както жените са по-склонни да кажат, че предпочитат мили мъже.

ledenakrasota
05-03-2012, 18:30
Ми аз се кефя на енергични хора, но понякога ми е извънредно много. Пък ми е приятно да седи кротко, да говори тихичко и, ако аз я сръчкам, да ми дойде на енергията. Наблягам на думата постоянно в критерия ми, малко се припокрива с първия, че всичко им е наред и са прекалено позитивни.

Не мога да ти дам логично обяснение, нито твърдя, че е абсолютен критерии. Просто съм склонен да кажа, че ме кефят енергични жени. Но надали е така. Както жените са по-склонни да кажат, че предпочитат мили мъже.

Да не е прекалено едното или другото. Ясно! :)

pepochko
05-03-2012, 18:32
мен лично много ме дразни някое хубаво момиче да се лигави и да се прави на интересна

anonymous708973
05-03-2012, 18:33
Пък ми е приятно да седи кротко, да говори тихичко и, ако аз я сръчкам, да ми дойде на енергията.

Разочарован ще си :D

ledenakrasota
05-03-2012, 18:35
мен лично много ме дразни някое хубаво момиче да се лигави и да се прави на интересна

Ако наистина е интересна и не се прави? Не привлича нарочно хорското мнение, а ? И пак някой приказва "Тя нарочно се прави на интересна". И е така и такава,а?
Така ще каже всеки без малко мозък в главата, с който наистина би седнал да поразсъждава по въпроса, вместо да говори без да мисли като повечето хора, жадни за клюкарене.

Chacho
05-03-2012, 18:35
Разочарован ще си :D

Ми то ежедневието се грижи за тая работа. Както и да е, да не разберете, че харесвам другата крайност. Вени го каза, някъде по средата - перфе.

ledenakrasota
05-03-2012, 18:40
Ми то ежедневието се грижи за тая работа. Както и да е, да не разберете, че харесвам другата крайност. Вени го каза, някъде по средата - перфе.

Стана ми интересно. Да е е кротка и после да подивее?! :D Спонтанна?

Chacho
05-03-2012, 18:43
Стана ми интересно. Да е е кротка и после да подивее?! :D Спонтанна?

Ми и аз не съм си го избистрил докрай, затва толко увъртам. Да речем, че не искам да е в някоя от двете крайности. Заеби другата част, май си е мое въображение.

ledenakrasota
05-03-2012, 18:48
Ми и аз не съм си го избистрил докрай, затва толко увъртам. Да речем, че не искам да е в някоя от двете крайности. Заеби другата част, май си е мое въображение.

Според момента. Димек спонтанна. :D

x7aZzy
05-03-2012, 18:49
-Не харесвам злобни жени. Направо ги мразя, честно. Досира ми се от злобата им.

Какво значи за теб злобни?
Всичко друго, което изброи, го разбирам. Това със злобата обаче ми е нелогично.

Забелязала съм го и у други момчета.
През повечето време съм активна, социална, енергична. Усещала съм как това дразни до някаква степен определен тип мъже. Няма да навлизам в подробности. Все пак, какво пречи и двамата да сте енергични?

Цялата тази схема с изброяване на предимства и недостатъци ми се струва нереална. Аз виждам нещата така - или се получава, или не. Няма да седна да правя списък "за" и "против". Животът е по- сложен (респективно човешките взаимоотношения) - не можеш да "обобщиш" човека в няколко реда.

Chacho
05-03-2012, 18:49
Не знам баш. Много се разписах. Аре ше помисла, па ако ми хрумне нещо друго, ше добава, ма да не разводнявам, че нещо не ми е много сполучливо сношаването на рационалото с ирационалното у мен.

Едит:
@x7azy, първото е щото аз съм конфликтният и конкурентният, а това ме отблъсква в една жена. Не искам да се бие, да ме защитава, да се конкурира с другите момичета, да им подхвърля коментарчета. Мога да вкарам и приказки за самочувствието и егото й тук, но мисля, че схващаш идеята.

Тва с енергичността не ми е докрай ясно. Наскоро гледах една в Шоуто на Слави от "умна и красива" и го спомена. После се замислих и видях доста случаи, в които е било така.

PS: Не ме карайте много да се обяснявам. Опитвам се да напиша повече неща, които са често срещани, които обаче е трудно да забележим и не се говори много за тях. Съответно надали ще ми се получи много успешно, щото не се замислям над критериите ми, те си функционират инстинктивно. Мога само да се постарая.

ledenakrasota
05-03-2012, 18:51
Затова спирате да мислите и се пускате по течението. 8)

Незнам
05-03-2012, 18:54
Значи някои търсят конкретизация в проблемите на другите (във форума), при положение, че повече от 8/9 са с непълна информация и самата им полемика е субективна (не че има обект на тяхното виждане, не че се повтарят, не че са толкова нелепи, не че по-горе споменатите правят нещо, за да променят тези и редица други причини).
За това, което каза Blab съм изцяло съгласен, имайки предвид, че метонимират с някои други момичета, тъсещи другата страна на монетата (надявам се, че се сетихте за кои говоря; вероятно другата страна са по-повърхностни – таф-таф-таф; ще го степенуваме ли, защото ще влезем в корелация с изискванията на Chacho).

ledenakrasota
05-03-2012, 18:59
Значи някои търсят конкретизация в проблемите на другите (във форума), при положение, че повече от 8/9 са с непълна информация и самата им полемика е субективна (не че има обект на тяхното виждане, не че се повтарят, не че са толкова нелепи, не че по-горе споменатите правят нещо, за да променят тези и редица други причини).
За това, което каза Blab съм изцяло съгласен, имайки предвид, че метонимират с някои други момичета, тъсещи другата страна на монетата (надявам се, че се сетихте за кои говоря; вероятно другата страна са по-повърхностни – таф-таф-таф; ще го степенуваме ли, защото ще влезем в корелация с изискванията на Chacho).

Не знам се пише отделно. :lol:

Glamour92
05-03-2012, 19:02
Отблъсква ме странната липса на способност за затваряне на мандибулата,съчетана с непрестанно мърдане на езика и произвеждането на звуци,които би трябвало да минат за разумна човешка реч,или иначе казано чувствам се като прокълната,когато попадна на девойка,която не знае кога да млъкне...
Останалото са лични предпочитания.

Chacho
05-03-2012, 19:03
Благодарим за категоризацията. Аз ще ти открехна една тайна сега. Повечето хора се стремят да избягат от повърхностното мислене, но в стремежа си само си замълчават за него, наблягат на "духовността" си и накрая дори успяват себе си да излъжат. Когато успееш да разпознаеш в какво се изразява собственото ти повърхностно мислене, само тогава можеш да поемеш пътя на борбата с него. Щото е лесно да го забелязваш у другите, всеки има перфектна нагласа за живота според себе си и смята, че е въпрос на време да се оправи. Както непушачите ми казват, че лесно се отказват цигарите, но тези, които са пушили, знаят какво предизвикателство е. Щом искате, бягайте от тези въпроси, но за мен трябва да познаеш материалистичното, за да се откъснеш от него. Аре поздрави!

Незнам
05-03-2012, 19:09
Иронично се повтаряш (като двете неща са насочени опозиционно) и нищо повече (аааа да, намери си "духовен" противник?).
По коментара по-точно: май трябва да обърнем това ("Когато успееш да разпознаеш в какво се изразява собственото ти повърхностно мислене... Щото е лесно да го забелязваш у другите") в твоя случай или просто не си трезвен сега.

x7aZzy
05-03-2012, 19:24
Едит:
@x7azy, първото е щото аз съм конфликтният и конкурентният, а това ме отблъсква в една жена. Не искам да се бие, да ме защитава, да се конкурира с другите момичета, да им подхвърля коментарчета. Мога да вкарам и приказки за самочувствието и егото й тук, но мисля, че схващаш идеята.

Тва с енергичността не ми е докрай ясно. Наскоро гледах една в Шоуто на Слави от "умна и красива" и го спомена. После се замислих и видях доста случаи, в които е било така.

Схванах идеята. Явно имаме различни разбирания какво означава да си злобен. Защото аз съм много злобна, но никога не съм правила нещата, които ти описа. Това не е злобно, а жалко. И да - противно е.

"Тва с енергичността" го разбирам така - когато единият партньор е по-социално активен, другият се чувства потиснат от тази активност (енергичност). Изпитва чувството, че не може да се нагоди на темпото. Което е измамно, естествено. Всеки човек има различно ниво на активност, което няма връзка с чувствата му към другия. Това е лично мнение въз основа на това, което съм виждала.

Anonys
05-03-2012, 19:32
Не обичам да са много надути, претенциозни (разбирам да искат да ги глезя/т), да не са високомерни, нахални, нагли, пикли (лигавни), пънове (и такива ги има), да са движещи се, а не мърди и още много неща, но не ми се пише :D

anonymous708973
05-03-2012, 19:35
Всеки човек има различно ниво на активност, което няма връзка с чувствата му към другия. Това е лично мнение въз основа на това, което съм виждала.

А, това беше интересно. Нещо, на което изобщо не съм обръщала внимание, наблюдавайки разни двойки. Естествено, флегматичността или прекалената активност правят впечатление, ама... Хах. Мерси. Даде ми храна за мозъка.

NomNomNom
05-03-2012, 21:06
Нямам нещо конкретно, което мога да кажа по темата .. май. Тъй като мятам око на жени, ще споделя и мен какво не ме впечатлява.

Мъжкарани. Не харесвам мъжкарани - и като манталитет, и като визия.
Харесвам нежни момичета. И походката да е женствена. И фигурата - да не е само мускули, да не е много набита.
Като характер: да не е ограничена и консервативна, да не е крайно доминираща, или крайно пасивна, а да е нещо междинно, да има равенство.
Харесвам интелигентни момичета, независимо дали имат образование или не, будността на мозъка се усеща без да взимаме това предвид. Останалото, респективно, не ме кефи.
Би ме отблъснала, ако е асексуална някаква, защото ако имам връзка с жена, то голяма част ще се базира в тази област.
И, ако е заклета лесбийка, не харесвам лесбийки, манталитетът им е гаден, водят асоциален живот и искат всички да ги видят, че са обратни, и супер много ме дразни как изглеждат по един специфичен, неженствен начин //голяма част от тях.

Chacho
05-03-2012, 21:37
Иронично се повтаряш (като двете неща са насочени опозиционно) и нищо повече (аааа да, намери си "духовен" противник?).
По коментара по-точно: май трябва да обърнем това ("Когато успееш да разпознаеш в какво се изразява собственото ти повърхностно мислене... Щото е лесно да го забелязваш у другите") в твоя случай или просто не си трезвен сега.

Аз обяснявах собствената ми нагласа, радвам се, че си забелязал, че важи за мен. Та дразгата ми е, че ме поставяш в лесно обясними стереотипи по това, което казвам. Явно е, че в съзнанието съм наред с повърхностните девойчета, стига да съм те разбрал правилно. Както и да е, ще се опитам да се обясня по-конкретно, защото мисля, че една група хора тук са със същата нагласа, а ни разбирате погрешно.

Списъкът с повърхностини, които съм изброил, не са ми изискванията, които съзнателно си поставям. Това са несъзнателни фактори, които играят на ниво чувства, които съм се опитал да разпозная в себе си. Тук само изброявам. Не ги коментирам по никакъв начин колко са морални. За мен повечето са крайно нередни и се ужасявам, че оценявам хората по това. От тази гледна точка, аз се опитвам да опозная себе си докрай в това отношение, за да мога да се променя. Това за мен е единственият работещ подход - първо да си разбереш проблема. Не искам да го приемам сдъвкано и изплюто под формата на възпитание, искам сам да си изградя ценностите, затова се целя да погледна докрай нещата от различни гледни точки.

Едно нещо, в което съм убеден, е че хората не са просто такива. Дали ще си повърхностен или не, не ти е определено с раждането, но не всеки получава възможност да види другата страна. А за да се докоснеш до тези хора, трябва първо да стъпиш в техните обувки.

И така.

@x7azy, дори четох в един учебник, че енергичността е абсолютна черта на характера, едва ли не физиологична. Както е и будността, и развиването на навици.

babity
05-03-2012, 22:01
Толкова глупости и излишности и да не може да се открие топлата вода, че мъжете мислят по много различен начин от жените. И не знам защо все още има жени, които макар и да приемат себе си за пичове като Пантерката (и т'ва ми изказване не е нападка, и аз се смятам за пич!), не могат да го разберат това нещо.

blaaablaaablaaa
05-04-2012, 04:06
Да се правят на много "оборотни", да се държат като "вижте ме какво тяло имам - всички са ми в краката", надменността и др.

anonymous708973
05-04-2012, 05:46
И, ако е заклета лесбийка...супер много ме дразни как изглеждат по един специфичен, неженствен начин //голяма част от тях.

Eдна приятелка има лаф - "прическа като на ядосана лесбийка", когато описва къса подстрижка и намръщена физиономия :Д
babity, ЗНАМ, че мислят по различен начин, но отказвам да повярвам, че ВСИЧКИ се задоволяват с малко и имат съвсем прости, разбираш ли, критерии. :)

babity
05-04-2012, 07:08
Че са претенциозни, претенциозни са (някои), но повечето, на които зададеш въпроса ще ти каже нещо горе-долу такова. И това няма да е всичко, просто това ще му софлира вътрешното гласче. Защото когато една жена я питат какви качества цени в човека до себе си, отговорът на този въпрос ще започне от "Как ме кара/искам да ме накара да се (по)чувствам" и оттам ще произходят 1001 възможности и ситуации и всичко и отговорът като цяло ще мине през женски очи, от емоционална гледна точка.

Ако попиташ същото един пич, той ще ти отговори с 3-4 неща, но не защото иска толкова (в общия случай това изобщо не е така), а защото не разсъждава като нас (жените). По - скоро ще си помисли каква мацка би искал да има за да му завиждат приятелите му, отколкото за това как трябва да се чувства в нейно присъствие. Изобщо критериите не са ниски, ами те нямат умението да ги осмислят всичките, а какво остава и да ги облекат в думи.

Chacho
05-04-2012, 09:11
Изобщо критериите не са ниски, ами те нямат умението да ги осмислят всичките, а какво остава и да ги облекат в думи.

Тва го приемам лично. Готов съм почти всяко нещо, което видя, да го назовавам в пъти по-адекватно от теб.

babity
05-04-2012, 09:15
Споко, споко! Дишай! Не се изказах брилянтно, но се надявах поне да се разбира. Вие изхождате от логиката и от рационалността, а ние от чувствата и емоциите си. Така по - добре ли е?

Chacho
05-04-2012, 09:36
Не. Не смятам, че не можем да си познаем чувствата, както не вярвам, че жените не могат да бъдат рационални. Това от какво изхождаме е съвсем различен въпрос и това, което описваш, не е всеважащо правило.

DisappointedDreamer
05-04-2012, 09:42
Не. Не смятам, че не можем да си познаем чувствата, както не вярвам, че жените не могат да бъдат рационални.

Съгласна съм с Чачо. Мъжете ги изкарахме безчувствени, тъпи и неспособни да опишат "ниските" си критерии за жените около им. Тц.

Niakoitam
05-04-2012, 14:30
Твърде голямото самочувствие и летеното в облаците,лицемерие,надутос т злоба,разсъжденията че са нещо повече от мъжете (това ме дразни и при мъжете),курвенските номера и изцепки,парадирарането,лиг авенето даже и когато е напълно нужно сериозно поведение,несериозността,м исълта и че е някакъв трофей, за които трябва да се боря без спирка не получавайки нищо отсреща,високото его, "аууу счупи ми се нокътче или ми се размаза гримчето и сега ще опищя целият свят заради това"сърдене за щяло и нещяло и не разбиране от грам бъзик,цупене през цялото време.и т.н. и т.н. За това се сещам за момента.

valdesbg
05-04-2012, 15:14
Споко, споко! Дишай! Не се изказах брилянтно, но се надявах поне да се разбира. Вие изхождате от логиката и от рационалността, а ние от чувствата и емоциите си. Така по - добре ли е?

Не. Не е вярно. Чувствата си ги разбираме прекрасно. Нуждаем се от малко за да бъдем щастливи. Затова имаме прости(да се разбира в смисъл на не-сложни) изисквания. От къде изхождаме е предмет на съвсем друг разговор. Щото по твоята логика ни е много по лесно да си ударим чикия пред компа, отколкото да гоним някоя фръцла. Примерно.

Сгази лука като валяк бабичка. Пантерката не я меси, далече си от нея. Тя може не винаги да мисли по най-правилния начин, ама умее да се изразява ясно и разбираемо и с хъс. Което е ключа за нейния успех.

DisappointedDreamer
05-04-2012, 15:15
Сгази лука като валяк бабичка. Пантерката не я меси, далече си от нея. Тя може не винаги да мисли по най-правилния начин, ама умее да се изразява ясно и разбираемо и с хъс. Което е ключа за нейния успех.

Поклон пред истинските думи на Валдес

assd
05-04-2012, 16:21
ако са прости. трябва да има обща култура. не става само да си говориш за ебане и простотии, аз много обичам да говоря за последните две, ама все пак има и други теми, които с възрастта ми се иска да подискутирам - примерно за икономиката и дянков, момиче, което не знае кво е ливъридж и дисконтиране на нетните парични пАтоци не може да ме грабне. само за ебане стават такива

ledenakrasota
05-04-2012, 16:21
Нека пишат момчета без да ги заяждаме. :) Изчерпа се вече темата. :lol:

loveca777
05-04-2012, 16:29
Ми както и момичетата ги отблъсква външния вид и лошо поддържаното тяло - така е и при нас ..
Общо взето ме отбълсват глупавите кифли , ,,големите пушачки '' опитващи се да се правят на много големи за възрастта си или страшно претенциозни .
Всеки си има различни предпочитания
И да - харесвам приказливите ;d

AfraidToDream
05-04-2012, 17:31
Да са неподържани (косми, миризма и т.н. сещате се), да псуват като хамали, да нямат никви маниери. Общо взето тва.

tonique
05-05-2012, 17:41
Ние принципно момчетата гледаме първо външността на 1 момиче, няма кой да отрече .. :D
-Иначе да е някаква космата.. :D
-Да лети във въздуха от самочувствие... :D
-и за друго в момента немога да се сетя.. :D

alex1997
05-05-2012, 20:10
Мен много ме дразни това,че като ги изведа на среща име гледат тъпо сеедно съм им взел близалката или грима. :D

ledenakrasota
05-05-2012, 20:11
Мен много ме дразни това,че като ги изведа на среща име гледат тъпо сеедно съм им взел близалката или грима. :D

Може би, защото си неграмотен малко. :?