PDA

View Full Version : Помогнете ми !!

vankopetio
05-02-2012, 10:50
Здравейте,Аз съм момче и напоследък моята половинка, почва да се дразни за глупости, било то със кой съм ходил преди и така нататака, мисли си, че харесвам бившите си, че ще се **** със бившата ми. Но не е така, аз си я обичам страшно много. И винаги когато се изнерви ми пише някакви глупости, дразни се със мене, тя е на 17, аз съм на 15... Искам да се орпавят нещата как да спрем да се караме, искам да съм със нея и вярвам, че и тя го иска поне малко.. Няколко съветчета, Как да постъпя със нея..

In*The*Face
05-02-2012, 10:53
Като говориш с приятелката си. Това са детски истории. За да се притеснява, значи ти няма доверие. Обясни й, че искаш да си само с нея, че миналото е зад гърба ти, че държиш на връзката ви. Показвай й, че е желана.

vankopetio
05-02-2012, 11:01
Здравей, забравих да добавя, че наскоро направих една много голяма глупост, разбих 2-3 профила във фб за да видя със кой си пише, писах и от други профили казах и, че съм писал аз, и от тогава стана цирка.. Как да я накарам да ми има поне малок доверие... Опитвам се ходя и зад г**а казвам и, че е обичам, че неми пука за бившите ми искам да съм само със нея.. А тя за най-малкото се сърди и почва да ругае.. Видях, че сте от женски пол.. Можели да ми дадете няколко саветтчета.. Незнам просто със кой да говоря.. страшно много е обичам и се боря за нея... Угаждам и, но тя ми се качва на главата.. Как да постъпя..

In*The*Face
05-02-2012, 11:05
И ти и се качваш по главата очевидно. Показал си й, че й нямаш доверие, разбирайки профила и във фейсжук, а сега се сърдиш понеже тя не ти вярва. В тази ситуация ти бъркаш. Издънил си се и сега трябва да се потрудиш, защото не става с магическа пръчица. Като за начало се извини и й кажи, че осъзнаваш грешката си, че си постъпил тъпо и това ти е за първи и последен път. А после говори с нея честно. Разкривай чувствата и мислите си и й покажи, че си искрен. Не знам какво друго би могъл да направиш.

vankopetio
05-02-2012, 11:12
Днес, имам среща със нея.. страх ме е да не направя някой глупост.. впроччем много пъти съм и казвал, че няма да го направя вече.. но тя неми вярва.. незнам просто как да и го кажа да разбере, че я харесвам... Страшно много си падам по нея и него отричам.. Незнам какво да правя вече.. Мерси за савета който ми даде.. Ще измисля, нещо ако се промени нещо.. Може да пийнем по биричка със тебе : ))

AnzaRe
05-02-2012, 12:29
Братле много кофти си се накофтил с тези ФБ профили.Пък аверката ти май е инфантилна.

kinkygirl
05-03-2012, 20:12
ехх тая ревност..хем е на 17години и то с детинско държание |( Ако искаш да се пооправят нещата най-добре да поговорите очи в очи..попитай я първо иска ли да е с теб,ако каже че иска и кажи истината че тази нейна ревност те погубва и и обясни колко много и държиш и че не би и изневерил с други защото си с нея и я обичаш..:) Тва е от мен..Успех!! :)

SmilezZz
05-04-2012, 14:12
Ти си виновен, бе момченце? От какъв зор тръгна да й разбиваш фейсбука? Толкова доверие ли й нямаш? То в момента е напълно нормално да се държи по тоя начин. Аз също бих се дразнила и изгубила доверието си към него.