PDA

View Full Version : Мнение

anonimen123456789
05-02-2012, 17:35
Здравейте аз съм на 14 и имам проблем.Проблема е че заради теглото ми 108 килограма (170 висок) всички странят от мен. Имам ли шанс да си имам приятели , гадже да ходя по дискотеки и т.н всички ме гледат като микроб (не съм грозен просто съм дебел , имам добър успех в училище, чувство за хумор но вместо да излизам с приятели каквито нямам си стоя вкъщи)

FuCKkK13
05-02-2012, 17:45
направи нещо по въпроса с теглото си и от толкова познати няма как поне един да не ти допада.. запознай се с нови хора.. запиши се накъде на някакъв спорт и там ще срещнеш хора и ще имате поне 1 общ интерес.. ще започнеш да излизаш.. друг вариант е някой по-близък братовчед/братовчедка с повече познати да те запознае и да те вземе няколко вечери навън колкото да се отпуснеш и да покажеш дори на себе си,че не си такъв какъвто изглежда и готово :) успех :) .. и все пак направи нещо по въпроса с килограмите не заради мнението на другите,а защото не е здравословно !

anonimen123456789
05-02-2012, 17:47
Освен с родителите братовчедите и баба ми с друг не говоря :Д а това с теглото ми е по налседство целия род е така пробвал съм цял месец да ям само плодове и да тичам и спортувам и не смъкнах и кило

FuCKkK13
05-02-2012, 17:59
значи проблема е някъде в теб.. щом и братовчедите са ти такива и имат приятели.. просто ги накарай да те изкарат няколко пъти с тях и да те запознаят с други хора,направи добро впечатление и готово.. :)

anonimen123456789
05-02-2012, 18:19
Не знам какъв ми е проблема но мисля да скоча от някъде живот пред компютара живот ли е

FuCKkK13
05-02-2012, 18:21
абе след като ти видях мненията в секс-а .. верно скочи :? .. изобщо 13 имаш ли ?

anonimen123456789
05-02-2012, 18:24
14 и така ни пише в учебниците

FuCKkK13
05-02-2012, 18:26
а така.. и пак не си много по-голям от колкото те мислех.. и то верно пише в учебниците ама ти някой неща не си ги разбрал правилно ;) ..

anonimen123456789
05-02-2012, 18:27
За сифа пише че се предава и при допир това значи че и със и без пак ще хванеш

FuCKkK13
05-02-2012, 18:31
^ казах ти,не си разбрал правилно.. по тая логика и за държане за ръце ще се заразите.. все тая.. тука не ни е секс.. спори с който искаш аз ти казах..

anonimen123456789
05-02-2012, 18:36
Добре но никой не изказва мнение освен може би като са прочели 108 килограма са затворили темата

MagicSmiles23
05-02-2012, 18:41
Какво да кажа....Аз съм 70кг. и съм 1.60.Не съм слабичък.Леко закръглен съм.Имам доста приятели (90% момичета).Имал съм и предложения за сериозна връзка ,но съм ги отказвал.

по темата-Бъди по нахакан.За кг. отиди на ендокринолог.

Anonys
05-02-2012, 19:31
Пич! Имам приятел, който е над 100 кила и е супер готин. Нито му се смея нито нищо. Даже и другите не му се смеят. Той е шегаджия и знае какво иска. Нахъсан е да смъква килограми и го постига. Пробвай и ти ! Започни с танци, спорт, всеки ден започвай да ядеш все по-малко и по-малко и така ще станеш 80 кила. За 3 месеца ти гарантирам, че с МНОГО упоритост, ентусиазъм и ХЪС ще свалиш най-малко 20 кила. Вземи си карта от близкия фитнес, попитай инструктора какво да правиш, за да превърнеш неизлишните килограми в маса. Всеки ден започни да бягаш по 30 минути и с дните ги увеличавай. Поти се като прасе ! Тениската ти трябва да е вир вода, за да има някакъв резултат ! Започни да ядеш зеленчуци и плодове, остави малко на страна месото (пилешко - 2-3 пъти на месец), не яж НИКАКВИ боклуци ама НИКАКВИ [сокчета, глупости (химии)], направи си график, например 3-4 пъти в седмицата на фитнес - Понеделник - коремни мускули, бедра и бягане и т.н. Ако искаш да ходиш на фитнес, което ще ти помогне с премахването на излишните кг, попитай бъдещият инструктор. Направи си график и за хранене. Например: Понеделник - сутрин - 2 банана, обяд - зелена салата, вечеря - манджа от грах. Само който иска - Постига !

Nakadah
05-03-2012, 06:25
Проблема не е, че си 108кг, ами, че си 108кг когато си на 14... Спри да дъвчиш по цял ден...

In*The*Face
05-03-2012, 06:41
Според мен проблема не е в теглото ти, а в самооценката ти. Знаеш ли колко пълни хора има, които си живеят супер. Имат си сериозни връзки, приятели, излизат и се забавляват. Преди години в училище едно от най-известните и готини момчета беше с наднормено тегло. Обаче си вярваше. Беше общителен и всяка втора мацка го сваляше и искаше да е с него. Просто се опитай да приемеш себе си такъв, какъвто си. Не се страхувай да говориш с хората, да им покажеш същността си, чувството си за хумор. Ти си още младо момче, готин си, просто трябва да го осъзнаеш и да го приемеш.

monini4ka
05-03-2012, 09:09
Според мен проблема не е в теглото ти, а в самооценката ти. Знаеш ли колко пълни хора има, които си живеят супер. Имат си сериозни връзки, приятели, излизат и се забавляват. Преди години в училище едно от най-известните и готини момчета беше с наднормено тегло. Обаче си вярваше. Беше общителен и всяка втора мацка го сваляше и искаше да е с него. Просто се опитай да приемеш себе си такъв, какъвто си. Не се страхувай да говориш с хората, да им покажеш същността си, чувството си за хумор. Ти си още младо момче, готин си, просто трябва да го осъзнаеш и да го приемеш.

Напълно съгласна.

roni9043
05-03-2012, 09:38
;(((( hei ako iska6 mi pi6i na li4no suob6tenie :( az su6to sum kato teb i nqmamfrs , samo 4e sum momi4e..ne sum debela,nito grozna, nito puk i glupava ;( problemut e drug, prekaleno sramejliva i zatvorena sum ... pi6i ako iska6..

crossfire69
05-07-2012, 13:21

Напълно съм съгласен с теб. Аз също като теб (anonimen123456789) бях с наднормено тегло, но взех нещата в ръце започнах фитнес и да спортувам (футбол) и въпреки килограмите и всичко което изброй това не ми попречи да имам приятели и гаджета просто вярвай в себе си. В момента съм 78 кг. с атлетично тяло и дори не си спомням дните в които бях с наднормено тегло. Късмет.

Поздрави.

reperw
05-07-2012, 18:58
Пробрай фитнес и плуване ?

SmilezZz
05-08-2012, 14:53
Проблемът ти е най - вече в психиката, имаш ниско самочувствие, което ти пречи да общуваш с другите. Основата на проблема не е в килограмите, а за това ти как се възприемаш. А от километри си личи, че ти се имаш за нещо , по-малко от другите: това отблъсква. Пък и направи нещо по въпроса с килограмите: ако имаш воля, ще постигнеш целта си. Не става само с плодове и без да ядеш - трябват ти здравословни храни и да спортуваш редовно.