PDA

View Full Version : Не знам как да постъпя

grfb11
05-02-2012, 19:00
Преди месец започнах да си пиша с едно момиче, всичко беше супер, много бързо се опознахме. Започнахме да излизаме, но бях малко "плах" понеже не исках да объркам нещо и не действах по-бързо. Казах й че я харесвам и искам нещо повече, тя остана изненадана, а аз си мислех, че ме е разбрала още преди да й го кажа.
Писахме си, и за това което и казах и си мислех, че може би е си е променила мнението ..
След 2 дни отново се видяхме и преди да се разделим я прегърнах, тръгнах да я целувам, но ми каза, че иска да оставим нещата до тук и да останем само приятели.
Объркано го обясних, но .. всеедно, заеби, постоянно мисля за това момиче и ми се иска да стане нещо сериозно. За толкова малко време стана всичко, а вече имам пълно доверие на това момиче.
Има ли смисъл да опитвам или не? ..

DisappointedDreamer
05-02-2012, 19:06
Отрязала те е, мъжки.

grfb11
05-02-2012, 19:12
И това е възможно, но продължава да ме търси, или просто по някакъв начин иска да си играе с мен.
И като казвам, че се опознахме доста добре, това е така, и не мисля, че ще го прави нарочно.

DisappointedDreamer
05-02-2012, 19:16
Приятно и е твоето внимание, но просто иска да си играе с теб.

grfb11
05-02-2012, 19:56
Ако леко започна да се отдръпвам от нея и да й показвам, че не ме вълнува чак толкова, има ли някакъв шанс да започне да се интересува от мен като нещо повече от приятел?

DisappointedDreamer
05-02-2012, 19:58
Не мисля, че такъв шанс съществува. Насочи си вниманието към друга девойка.

valdesbg
05-02-2012, 20:09
Ем.. срам путка не ебе. Другия път ти води парада не чакай позволение. Нали така, Дриймърче?

DisappointedDreamer
05-02-2012, 20:18
Ем.. срам путка не ебе. Другия път ти води парада не чакай позволение. Нали така, Дриймърче?

Така, така.

Sladichkoto0
05-03-2012, 12:44
Остави я, един ден тя сама ще те потърси 100 %

marilyn
05-03-2012, 14:35
Не се занимавай с нея.

grfb11
05-04-2012, 11:46
Днес пак излязохме и по същия начин .. като се опитам нещо да направя ми казва до тук.
Постоянно мисля за нея, и трудно ще я забравя понеже сме в едно училище и всеки ден се виждаме.
Май съм се влюбил, постоянно мисля за нея. :D

shmatarok
05-04-2012, 11:49
Еми, казваш й, че спирате контакта и т'ва е. Много гадно така - хем не иска никакво развитие, хем продължава да те държи на къса каишка около себе си. Имай малко самоуважение.

DisappointedDreamer
05-04-2012, 11:52
Не си се влюбил, просто си се вманиачил. А тя се киска, доволна от твоето внимание. Тц. Съветвам те да я зарежеш и да насочиш приоритетите си към друго девойче.

SmilezZz
05-04-2012, 13:42
По-добре се ориентирай към друго момиче. Казала ти е от ясно , по - ясно, че не иска да сте нещо повече от приятели и е наистина права, че трябва да оставите нещата така.

granger
05-04-2012, 14:03
Ние женските сме смахнати същества - бий ѝ игнора и няма да спре да мисли за теб, ако е имала или има някакви надежди и чувства към теб.( Това в случая ,че се е опитвала да те врътка) Ако и след това няма резултат можеш да се примириш с факта ,че мацораната не те ще.

Chacho
05-04-2012, 14:14
Аре стегни се малко и чуй кво ти приказва момичето. Като ти е казало, че спирате дотук, спирайте. Край, финито. Намираш друга и я чукаш. Представяш ли си някоя, 150 кила, гъбясала между краката, да й отказваш и отказваш, а тя да се бута и бута? Жалко е, спри да се унижаваш. Дали да я игнорирам, ма тя ми пише, ма ох, ма их. Дръж си я за приятелка, ако искаш, ако ли не - прекрати контакти с нея, стига си хранил безпочвена надежда. Нема да е с нея и това е.

valdesbg
05-04-2012, 15:49
Аре стегни се малко и чуй кво ти приказва момичето. Като ти е казало, че спирате дотук, спирайте. Край, финито. Намираш друга и я чукаш. Представяш ли си някоя, 150 кила, гъбясала между краката, да й отказваш и отказваш, а тя да се бута и бута? Жалко е, спри да се унижаваш. Дали да я игнорирам, ма тя ми пише, ма ох, ма их. Дръж си я за приятелка, ако искаш, ако ли не - прекрати контакти с нея, стига си хранил безпочвена надежда. Нема да е с нея и това е.

3.14 букви.

inkognito78
05-04-2012, 21:13
Защо когато едно момиче ти каже директно че иска да приключи всичко и да те забрави ( в буквалният смисъл на думата) неиска да те истрие от профилите си и от телефона си... и.. да те забрави по този начин напълно, все едно вече несъществуваш за нея?

mimess93
05-04-2012, 21:19
Защо трябва да те трие от профили, телефони и прочие. Това са детски игри.. Аз ако искам да забравя определен мъж, не означава че е трябва да го изтрия от живота си, а просто от го трия от сърцето си. Не мислиш ли, че именно това"триене" е най-трудно.
Остави я на мира. Покажи и хладнокръвие и безразличие. Някои момичета са мазохистки (както повечето сега) .. отбягват мъже, които показват уважение и топлота и бягат при bad boys .. Както и да е. Не се унижавай.. Нема смисъл ..Момичета има бол така че... :)

umri
05-04-2012, 22:45
Преди месец започнах да си пиша с едно момиче, всичко беше супер, много бързо се опознахме. Започнахме да излизаме, но бях малко "плах" понеже не исках да объркам нещо и не действах по-бързо. Казах й че я харесвам и искам нещо повече, тя остана изненадана, а аз си мислех, че ме е разбрала още преди да й го кажа.
Писахме си, и за това което и казах и си мислех, че може би е си е променила мнението ..
След 2 дни отново се видяхме и преди да се разделим я прегърнах, тръгнах да я целувам, но ми каза, че иска да оставим нещата до тук и да останем само приятели.
Объркано го обясних, но .. всеедно, заеби, постоянно мисля за това момиче и ми се иска да стане нещо сериозно. За толкова малко време стана всичко, а вече имам пълно доверие на това момиче.
Има ли смисъл да опитвам или не? ..

Тва е най-добрият начин, по който може момиче да те отреже. Поне се радвай, че не ти е дала напразни надежди и не е продължила да те ебава. Вниманието, което си получил след отказа е чисто приятелско, отделно си храни егото като си около нея и хленчиш. Типична женска черта, но поне отказът е бил на място.

Дори би имал по-голям шанс, ако беше й казал, че не е твой тип, отколкото това, което си направил - плах + обяснения в любов. Изразявай си чувствата и намерения с езика на тялото, погледа, вниманието и евентуалната целувка. Не се обяснявай.