View Full Version : Спах с първият му братовчед
Имам си сериозен приятел , които обичам ужасно много , заедно сме от 8 месеца , но се запознах с братовчед му с когото много се харесахме и започнахме да излизаме. В началото всичко беше чисто приятелски чувства , но след време започнахме да се харесваме и двамата искахме да спим един с друг и стана така ,че го направихме и ние незнаем как стана всичко , но се случи. Много съм объркана и незнам какво да правя с приятеля ми незнам как ще го погледна в очите не искам да го губя , защото го обичам искам просто да забравя какво направих. Вие какво бихте ме посъветвали?
marin4itu
05-03-2012, 07:49
Тоооолкова много го обичаш, че му изневери с братовчед му... Какво да направиш ли? Остави момчето да си намери някоя, която ще го цени наистина. Пък за братовчед му.. думи нямам..
DisappointedDreamer
05-03-2012, 07:51
Да, обичаш го но си се изчукала с братовчеда. Ъъъ.
Остави приятеля ти. Не заслужава такова отношение. Зарежи го, и тогава се праскай на воля с братовчеда.
ledenakrasota
05-03-2012, 07:52
"...когото много се харесахме и започнахме да излизаме..."
Как така имаш приятел и излизаш сама с друго момче?! Това си е чиста среща, ако съм разбрала правилно. :)
Просто си се поддала на изкушението и сега си носиш последствията. Не може да кажеш, че обичаш някого много, много, мнооого и да имаш сексуално влечение към второ лице. :-D Иска ти се да е така. Приемаш фактите и си изясняваш причината защо си постъпила така. Ако искаше и държеше на момчето си, щеше да прекратиш отношенията с другия още в зародиш, а ти си ги задълбочила. :) Изясни се със себе си. Явно имате някакъв проблем, който просто пренебрегвате.
А този толкова ли е малоумен, че да спи с приятелката на свой братовчед. :? Ако беше момче на място, щеше да не го прави. :?
Ами няма какво да направиш, освен да си живееш с тази мисъл. И все пак те съветвам да не казваш на приятеля си. Само ще го нараниш. Според мен хората, които си признават са големи егоисти. А от тук нататък трябва наистина сама да решиш какво искаш и н искаш. Щом си му изневерила значи нещо ти липсва. Дали е правилният човек за теб? Помисли хубаво без да се самозалъгваш.
NambyPamby
05-03-2012, 10:50
Много знаеш ти какво е обич, разглезена кифла такава. Ако го обичаше "ужасно много", хич нямаше да ти шарят очите наляво-надясно и да си разтваряш краката пред всеки.
Решила си - изчукала си се, ясно е, че всичко в тая празната глава е първичен инстинкт-импулс-действие, ама поне имай смелостта да признаеш пред себе си, че за сериозна връзка не ставаш. И за каквато и да било друга май. Ебаси майката. Тръгваш да овършаваш роднините му на тоя етап от връзката, след някакви си 8 месеца, не искам и да си помислям какво ще бъде, ако вземете да се позадържите няколко години.
Niakoitam
05-03-2012, 11:21
Да бе обичаш го много...почти :)
Ти не знаеш сърби ли те,боли ли те тръгнала си да си даваш определения на чувствата. И точно пък с братовчед му.Личи си колко акъл има в главата тоя. Добре че нямам такива братовчеди пу пу да не ми е уроки.
Както се казва: "Ум царува,ум робува,ум патки пасе.":)
Edit: И си на 22 леле...отчайвам се вече сериозно от младежта.
Ами няма какво да направиш, освен да си живееш с тази мисъл. И все пак те съветвам да не казваш на приятеля си. Само ще го нараниш. Според мен хората, които си признават са големи егоисти. А от тук нататък трябва наистина сама да решиш какво искаш и н искаш. Щом си му изневерила значи нещо ти липсва. Дали е правилният човек за теб? Помисли хубаво без да се самозалъгваш.
Ти сериозно ли мислиш така или просто се бъзикаш? И още по важно.Сериозно ли си ми наборка или само така си си писала. Казва: "Само ще го нараниш.Според мен хората, които си признават са големи егоисти." Значи като се прочешва не е егоистка и не мисли че може да нарани гаджето си ,обаче след това не трябва да е егоистка и да му казва за да не го нарани, а да отрича до последно.Нищо че гаджето и може да го разбере от някои друг че дори и от самият му братовчед ако е някакакъв нагъл тип и реши да я изнудва или пък просто го загризе съвестта, но пък то нали важното е да крием,защото да не станем егости.Добро почистване на съвестта, нищо че ако разбере от друг вероятността да загуби доверието му е много много по-голяма.Не че в другият вариант най-вероятно ще каже: "Браво,продължавай все така." де. :)
NomNomNom
05-03-2012, 11:24
Случват се и такива неща, но се сещаш, че щом веднъж си залитнала, и то няколко пъти - кафета, виждания, секс, т.н., ще залитнеш пак.
Просто си има хора, които са склонни към изневери (поради ниска самооценка, или нещо друго наваксват) и това е положението.
Ще те посъветвам да си изчистиш сметките, като приключиш и с двамата.
С първия вече си прецакала нещата, с втория - ще се прецакват тепърва, освен ако не искаш само секс.
someonerandom
05-03-2012, 11:56
Не обичам да слагам на хора,обаче ти грам не мислиш.Супер малоумната история е да тръгнеш да излизаш постоянно с братовчеда на приятеля си(е*ахти,даже не си му изневерила с някой непознат)да се усетиш,че имаш нещо към него.да ПРОДЪЛЖИШ да си поддържаш връзка с него,докато още ходиш с приятеля си,и накрая на всичкото отгоре да вземеш да преспиш с него.
Няма как да не нараниш човека.Каквото и да стане.Даже и да решиш да не му кажеш,постоянно ще си на тръни братовчед му да не се изпусне някой път,особено ако имат навика да излизат да пият заедно от време на време.Не можеш всеки път да им висиш на главите.А и на него може да му е кофти и да иска да си признае.Ако просто го зарежеш,без да му казваш,също ще го нараниш.Според мен ще е най-добре да му кажете(тук е тъпото,че му е братовчед и ще си прецакат отношенията,обаче пък и той си е виновен) и да го оставите да се справи с мисълта.В този сценарий има и вариант да те зареже,обаче ако не му кажеш и той разбере ти е сигурно...
Авторке, кво значи "просто така се случи"? Както си ядеше закуската и опа, хуя му в тебе? Лошо е, че си му изневерила. Отчайващо, че е с братовчед му. Но най-жалкото е, че мислиш с путката си и немаш грам акъл да осъзнаеш как се изсираш на метено, ми другите треа ти преразкажат. Ай сиктир, забравяй си там и тва е.
Циклопке, няма егоизъм в признанието. Признанието е само съобщаване, действието е отделно от него. Ако те е грижа за човека, ще гледаш да не се появяват неща, които да трябва да криеш. А да лъжеш човека срещу себе си е егоистично, щото той живее с фалшиви представи, а ти си измиваш ръцете. Не ни я пробутвай тая загриженост за другия, тва не е от чувства към него, а от гузна съвест.
Очаквах такива реакции. Преди време мислих точно като вас. Но осъзнах, че животът не е толкова идеален. Ужасно много двойки около мен си изневеряват. На моите години или по-големи. Осъзнах, че тези неща се случват дори при най-големите моралисти. Някои хора са много чувствителни и когато в някакъв момент връзката им се дестабилизира те могат да направят големи глупости. Но също смея да твърдя, че като си признаят хората до тях страдат и то много. И това, че обичаш някого не винаги те спира да изневериш. Въобще темата е много сложна. Аз самата не одобрявам изневярата, но се научих да не нападам, защото утре може да се случи на всеки един от нас.
Охх аз малко се отклоних, за което съжалявам. Относно егоизма и гузната съвест. Може би не се изказах точно и добре, но по-скоро зависи от ситуацията. Ако мацката реши да се разделят мисля, че няма смисъл да му казва . Така или иначе ще са разделени, защо да го измъчва? Ако пък реши да остане с приятеля си е по-добре да му каже, защото ако й прости по-добре да започнат отново без лъжи.
Furious?
05-03-2012, 13:10
"Женската непостоянност спра да ме изненадва преди много време " - Г.М.
Да, както и хора на 30-40-50 години масово изневеряват. Хора с акъл, име и морал. Ще ти издам една тайна - абсолютни тъпаци са. Ако мислиш, че и ние не сме видяли тази страна на нещата, лъжеш се. С времето растеш, трупаш опит и по-често отколкото ти се иска, си вадиш грешни изводи. Тва, че хората около нас изневеряват, не значи, че е хубаво и не значи, че и ние трябва/ще. Щом не можеш да се ограничиш, значи не ти е време за сериозна връзка. Имам самоувереност, че никой не може да ме изманипулира дотолкова, че да се отклоня от принципа си. Първо късам, после действам с друг, не е много сложно и емоциите не затриват разума ми. Затова и нападам преспокойно.
Колкото до премълчаването. Всички хора сме се научили, че животът не е толкова розов. Ако някой не може да застане очи в очи с мен и да приеме истината, ще го храня в пъти повече за това нещо, отколкото за изневярата и ще се научи да слуша искрени думи, било то пеперудени или катранени. Щото премълчаната истина си е лъжа.
На мен са ми изневерявали в предишната ми връзка и честно казано предпочитам да не бях научавала. Но това си е мой избор.А дали са с акъл или не не мога да кажа. В крайна сметка кога пък ще си толкова готов за сериозна връзка? Семейства си изневеряват, а са заедно от години. А тогава нещата са по-сложни, особено ако имат деца. Аз пак повтарям, че съм против изневярата, не ми е приятно. Изневерявали са ми, но някакси се научих да я приемам. Същестува , има я. На всеки може да се случи, както вече казах дори и на "най-моралните".
Абе айде стига глупости. Тва, че се случва, не значи, че е нормално и оправдано. Тебе от кое ти стана неприятно. От това, че са ти казали или от това, че са ти изневерили? Айде сега ми кажи, че предпочиташ да живееш щастливо и в заблуда, отколкото да се поизмъчиш малко, но да знаеш истината.
Добре де, до някъде разбирам, изневерила си. Ама точно с братовчед му ли намери???
Помисли си дали искаш да си с гаджето ти, защото щом съзнателно си му изневерила, според мен нещо куца.
И от двете. При положение, че се разделихме не разбирам защо той държеше да ми каже след като не бяхме вече заедно? Защо, като можех да си продължа напред съвсем спокойно? Много време търсих причината у мен и се обвинявах. Защото обикновено като някой ти изневери има причина (или е просто ) идиот.Но аз съм си чувствителна. Може би други хора биха го приели по-леко...
Просто искам да съм подготвена от тук нататък. Искам да си знам, че се случва, а не да вярвам в перфектната вечна любов и принца на бял кон и после да се разочаровам :)
mimess93
05-03-2012, 13:48
Абе хора, 'що всички я обиждате колко тъпа и колко не знам си к'ва била. "Не го била обичала" Обича го естествено, но не забравяйте че сме хора и е възможно на всеки да се случи, да залитне и да сбърка. Спрете, не сте и родители , дайте й съвет, но не я упреквайте, надали е писала във форума за да слуша упреци само ..!!!
Мацко, гадна е случката наистина. Никога не съм изневерявала, не знам дали някога бих го направила, но НИКОГА НЕ КАЗВАМ НИКОГА, защото не знам кога и на моята глава може да дойде. Не му казвай най-добре. Ако наистина искаш да го запазиш. Но не го повтаряй, ако наистина го обичаш толкова колкото казваш. Една изневяра не е нищо, когато хората се обичат. Но наистина замисли се, дали наистина си е струвало. Не се критикувай и не се обвинявай. Просто от тук на татък му дай цялата си любов.!
Дано се оправят нещата, късмет !
Да, да, да... случва се. Мен па ми се случва да гърмя някви хора периодично, щото съм човек и правя грешки.
Миме и ти не блестиш с акъл. "Една изневяра не е нищо, когато хората се обичат." Ма аз ти свалям звездици, мила, тва че еба други, не значи, че ти не си ми достатъчна...
mimess93
05-03-2012, 14:02
Chaco, виж сега .. аз не искам да убеждавам някой в моето виждане. Просто казвам, и не знам дали блестя от акъл.. ама недей да си толкова остър, става ли ? .. Няма нужда просто. Ще те питам, когато някоя мацка ти вземе душата, и много я обичаш ,как несъзнателно ти просто ще й простиш. Знаейки , че това е просто една грешка. Не казвам, че ще ти се случи :D .. пожелавам ти никога да не ти се случва, и все пак .. не я укорявайте толкова, авторката.. по-добра няма да я направите ! :)
Ми тая мацка ще живее всичките години до мен с представата, че ако направи нещо такова, ще я изхвърля като мръсно куче, при цялата ми обич. Аз едностранно ли ще инвестирам във връзката или ще очаквам нещо и от отсрещната страна. Ако толкова много ме цени и тя, че да заслужава обичта ми, значи ще може да ме постави над временния сърбеж под пубичната кост.
А езикът ми е парлив, щото така преценявам кои хора могат да вникнат в смисъла на думите, без да трябва да им се поднася по подходящ начин.
Да бе ще и прости само като я подсече с кола ... :D
По темата немога да пиша , щото само мисълта за това което е направила ме отвращава !
mimess93
05-03-2012, 14:11
А езикът ми е парлив, щото така преценявам кои хора могат да вникнат в смисъла на думите, без да трябва да им се поднася по подходящ начин.
Това ми хареса, Chacho .. явно аз не успях да вникна в смисъла на думите . :) океу
Тъкмо да те похваля, че си, пък ти сама се дисквалифицира. Нямам против твоето мнение и се радвам, че въпреки приказките ми го защитаваш.
Аз не знам дали бих могла да простя изневяра. Зависи от много неща. Зависи също дали имаме семейство. Зависи и дали аз съм виновна.
Аз не знам дали бих могла да простя изневяра. Зависи от много неща. Зависи също дали имаме семейство. Зависи и дали аз съм виновна.
Никъв шанс от са ти казвам .
Защо така мислиш? Ако вината е в мен?
Е все пак това е хипотетично,де. Не смятам някога да пренебрегвам мъжа до себе си !
montana6
05-03-2012, 14:33
Авторке, не те знам какво ще правиш оттук нататък, но аз ти предлагам да кажеш истината на твоя приятел, за да си направи правилните изводи относно братовчед си, щото това е тежък удар под кръста от негова страна...
Говориме ако вината е изцяло негова ;) . Иначе ако е и твоя , би трябвало по смекчено да го премеш и да направиш така , че да не се повтаря отново , ако искаш да си спасиш връзката разбирасе :).
ledenakrasota
05-03-2012, 14:33
Защо така мислиш? Ако вината е в мен?
За да има изневяра, означава, че има причина - проблем, неразбирателство във връзката. При такова нещо в едни отношения винаги виновниците са двама, а не просто един. Освен това се търси решението, а не кой е виновен и бла-бла.
За да има изневяра, означава, че има причина - проблем, неразбирателство във връзката. При такова нещо в едни отношения винаги виновниците са двама, а не просто един. Освен това се търси решението, а не кой е виновен и бла-бла.
Да и препоръчително преди изневярата. Щото е тъпо да премълчаваш проблемите и да търсиш спасение другаде, какво решение взимате тогава във връзката ви?
Съгласна съм :) Просто си разсъждавам за всякакви ситуации, случили се около мен и не само, тъй като нямам друга работа в момента :D Факт е, че комуникацията е най-важното нещо за една връзка :)
ledenakrasota
05-03-2012, 14:38
Да и препоръчително преди изневярата. Щото е тъпо да премълчаваш проблемите и да търсиш спасение другаде, какво решение взимате тогава във връзката ви?
Дам, но все пак това е един урок за авторката. Дано го научи, защото в противен случай ще се повтори. :?
Ужасно много двойки около мен си изневеряват. На моите години или по-големи.
И ти трябва да си една от тези двойки ? Ти се влияеш и от другите хора ? "Те го правят, защо и аз да не пробвам"..
Едит: Аа, и "първият" трябва да е с кратък член..
Не е точно така , представи си че си излязла на купон с прятелки , там идва готиния пич от сънищата ти направо , ти си леко подпийнала и става глупостта ! При това положение неможеш да кажеш , че и двамата сте виновни за случайната глупост , в която емоциите са взели връх ...
Niakoitam
05-03-2012, 14:40
cyclops викаш нека си ги праска пък мен да си ме лъже колко много ме обича и как никога не би ми изневерил и съм всичко за него.Аз нали ще му вярвам и ще се чувствам адски обичната...нищо че сменя по 2-3 на вечер докато е с мен.И да...бившият ти е трябвало да ти каже, а не да те оставя да се чудиш..."Сега пък какво стана,уж всичко беше перфектно пък то се оказа един огромен лъжлив балон".Между другото в разбиранията си за изневярата доста примиренчески го караш и нищо чудно някои някои ден да се възползва от това не в твоя,а само и единствено в негова полза.И да, ако всичко е напълно наред място за иневяра няма.
За мен една от най-основните причини при изневерите е тръпката. В една връзка рано или късно си отива първоначалната тръпка. Да, може да има други тръпки и любовта придобива съвсем друг размер, но много хора се изкушават именно от първия флирт, първата целувка, първя секс и т.н.
ledenakrasota
05-03-2012, 14:42
Не е точно така , представи си че си излязла на купон с прятелки , там идва готиния пич от сънищата ти направо , ти си леко подпийнала и става глупостта ! При това положение неможеш да кажеш , че и двамата сте виновни за случайната глупост , в която емоциите са взели връх ...
Имам си приятел и той е готиният пич от сънищата ми. ;) Това сега обсъждаме. Едното изключва другото.
cyclops викаш нека си ги праска пък мен да си ме лъже колко много ме обича и как никога не би ми изневерил и съм всичко за него.Аз нали ще му вярвам и ще се чувствам адски обичната...нищо че сменя по 2-3 на вечер докато е с мен.И да...бившият ти е трябвало да ти каже, а не да те оставя да се чудиш..."Сега пък какво стана,уж всичко беше перфектно пък то се оказа един огромен лъжлив балон".Между другото в разбиранията си за изневярата доста примиренчески го караш и нищо чудно някои някои ден да се възползва от това не в твоя,а само и единствено в негова полза.И да, ако всичко е напълно наред място за иневяра няма.
Мисля, че не си ме разбрала. Говорих за премълчаването при раздяла. Ако продължава да е с мен вече е друго. А за прощаването също говоря за специфични ситуации... :)
И ти трябва да си една от тези двойки ? Ти се влияеш и от другите хора ? "Те го правят, защо и аз да не пробвам"..
Едит: Аа, и "първият" трябва да е с кратък член..
Ъ? Кое да пробвам? Кой е казал , че искам да пробвам?????
Имам си приятел и той е готиният пич от сънищата ми. ;) Това сега обсъждаме. Едното изключва другото.
Добре съгласявам се в този случай :D
cyclops - Niakoitam е от мъжки род :D :D
Niakoitam
05-03-2012, 14:51
Да кажем че не съм те разбраЛ ако може :) И защо да премълчава при раздяла.Най-малкото ще можеш да анализираш ситуацията и да си направиш съответни изводи за напред.Пък и авторката не говори за раздяла засега.Аз си мисля че една изневяра трудно,но може да се прости особено ако СЕ признае от сгрешилият.При други ситуации това е почти невъзможно ако човека,на който са му изневерили има самоуважение и не подлежи в превръщане на изтривалка. :)
Ахх, уупс съжалявам :D
Не мога да продължа сега разговора, ама да стане ясно , че съм против изневярата, но се опитвам да не съм толкова крайна. Не оправдавам, а се замислям защо се е случило и блаблабла :) Дано сте ме разбрали. Хубава вечер на всички !
Ние тва искахме да си избистриш. Защо се случва е ясно. Странното е, че дори да са наясно хората, като го извършат, все едно им е дошло като гръм от ясно небе и забравят за последиците.
ledenakrasota
05-03-2012, 14:59
На авторката й е по-наложително да си го избистри. :D
Нейното толко се е замътило, че и цикълът й може да го разреди.
ledenakrasota
05-03-2012, 15:02
Нейното толко се е замътило, че и цикълът й може да го разреди.
Моят утре трябва да дойде. :(
Ами честно да ти кажа, това си го искала, така че си пробвала. Няма какво да се лъжем. Осъзнала си грешката си, но късничко. Не е трябвало и този флирт да просъществува. "пробвах" "исках" "изневерих". При тези думи не виждам голяма разлика, като става въпрос за изневяра.
ПХАХАХАХАХХАХАХАХА Обичала си го пък си преспала с братовчед му.Само ще ти кажа за такива като теб никаква прошка :) ти човек ли си?
ledenakrasota
05-03-2012, 15:23
заслужаваш да те е*ат за кеф и да те оставят :)
Сигурно ще се радва...
montana6
05-03-2012, 15:57
ПХАХАХАХАХХАХАХАХА Обичала си го пък си преспала с братовчед му.Само ще ти кажа за такива като теб никаква прошка :) ти човек ли си?
:D :D Е ти много жестоко й сипа. :D
NomNomNom
05-03-2012, 16:04
Ехе, бахти яката дискусия докато ме няма, ще чакам някой пак да пусне такава тема, за да се включа и аз. :Д
ledenakrasota
05-03-2012, 16:08
Ехе, бахти яката дискусия докато ме няма, ще чакам някой пак да пусне такава тема, за да се включа и аз. :Д
Невероятните неща не могат да се повторят. :D
FuCKkK13
05-03-2012, 16:09
Тоооолкова много го обичаш, че му изневери с братовчед му... Какво да направиш ли? Остави момчето да си намери някоя, която ще го цени наистина. Пък за братовчед му.. думи нямам..
+ някой друг час по бг .. неграмотни,секс правят :?
NomNomNom
05-03-2012, 16:31
Невероятните неща не могат да се повторят. :D
Да, но може да създаваме още и още :Д <3
ledenakrasota
05-03-2012, 16:39
Чакам! :oops:
SmilezZz
05-03-2012, 18:46
Ти просто не го заслужаваш. Обичала го е?!? Я , пак! Ти ако го обичаше, както твърдиш - никога нямаше да му изневериш и то с братовчед му. Супер долна постъпка от твоя страна и с нищо не показва обичта ти към него. Какво да направиш ли? Просто му кажи за постъпката си, така или иначе, той рано или късно ще разбере, а тогава ще стане още по-зле.
anonymous708973
05-03-2012, 19:00
Авторке, кво значи "просто така се случи"? Както си ядеше закуската и опа, хуя му в тебе?
Точно.
Може би много те оправдавам, ама... понеже ми се е случвало, няма как да съм максимално обективна. И все пак... станало е, айде, ама как така не знаеш как е станало? Уста нямаш ли да обясниш?!
Съветът ми е да скъсаш със сегашния си приятел без да му казваш причината. Вероятно не е най-мъдрото решение, но не скарвай момчетата заради твоята глупост.
Впрочем, cyclops даде интересна гледна точка. Нещата не винаги са толкова черни и бели колкото ние се опитваме да ги изкараме. Познавам семейство с изключително щастлив брак... сега. Имало е време на побой, изневери и от двете страни. Трудно се сещам за хора, които си пасват повече (не е иронично). Не ми се впуска в тая тема.
therichbitch
05-03-2012, 19:46
Постъпката, че е kyрвенска, е, ама братовчедът да не е много читав, кво й се пуска. Аз лично бих била много по- обидена от постъпката на човек, който ми е кръв, отколкото от тази на поредната мастия. Затова също смятам, че не трябва да му казва и ако има мъничко доблест, да прекрати отношенията си и с двамата.
П.П. По темата е, но може би не и в случая и все пак аз мисля, че човек може да е влюбен в двама души, така че категоризирането , че когато изневериш някому (ако не е просто за секса) , не обичаш човека до себе си, не го одобрявам аз лично.
Niakoitam
05-04-2012, 07:57
Ти ли ще я създадеш :D
PinkPan7her и защо да не му каже и да не скарва момчетата.За да може следващият път братовчед му да оправи и следващата му мацка правещ на доброто му братоввчедче ли.Поне ако не друго ако не се избият да хванат да се съюзят и да си правят взаимно проби на гаджето на другият.Това го казвам не знам и аз дали на шега или насериозно.
Нека види какво представлява братовчед му вдействителност, а не на какво се прави.
И да разбира се че нещата не са само черни или само бели,но не може да се оправдаваме както каза Чачо аз докато си закусвах и онази работа на брратовчед му ми влезна. Като комшийка.Ох колко съжалявам и каква съм глупава, ама се изцелувах с онзи,защото гаджето ми не ми прави подаръци.Иначе не аз изобщо не съм материална.:)
therichbitch човек никога не може да е влбен в двама души.Може да обича едният и да е привлечен от другият или изобщо да не обича първият, а само да се заблуждава.
FuCKkK13
05-04-2012, 08:05
П.П. По темата е, но може би не и в случая и все пак аз мисля, че човек може да е влюбен в двама души, така че категоризирането , че когато изневериш някому (ако не е просто за секса) , не обичаш човека до себе си, не го одобрявам аз лично.
нда.. тука се изказа.. не може да обичаш 2ма души едновременно по този начин.. ако не знаеш какво е да обичаш си мълчи щото като разбереш ще видиш,че това,което каза е пълна глупост ;)
anonymous708973
05-04-2012, 08:16
Постъпката, че е kyрвенска, е, ама братовчедът да не е много читав, кво й се пуска. Аз лично бих била много по- обидена от постъпката на човек, който ми е кръв, отколкото от тази на поредната мастия. Затова също смятам, че не трябва да му казва и ако има мъничко доблест, да прекрати отношенията си и с двамата.
Интересно. Аз бих била много повече обидена от постъпката на човека до мен, защото него аз съм го избирала, докато роднината... просто ми се е паднал такъв, не ми е длъжен по никакъв начин.
До второто... съгласна съм, честно казано. Объркано ми е в главата и не мога да дам обяснение, но съм съгласна, че изневярата не значи непременно, че не обичаш човека до себе си.
therichbitch
05-04-2012, 08:23
FuCKkK13,
Можеш - по различен начин.
Най обичам някви пикли да ми се обясняват как знаят какво е любов и колко много са преживели на по 15-6 и видиш ли аз не знам какво е да обичаш. Мисля, че трябва да се въздържате от такива излияния, защото отстрани е адски смешно и не- не за мен, а за човек на 30 примерно, който наистина е видял нещо от живота.
Не си прави веднага изводи за мен от мнението ми. Това засега е мнение, не ми се случвало да имам ч-ва към няколко души едновременно, но въпреки това смятам, че е възможно. Освен това никъде не съм споменала, че в тази ситуация ще си напълно отдаден/а и на двамата човека.
Интересно. Аз бих била много повече обидена от постъпката на човека до мен, защото него аз съм го избирала, докато роднината... просто ми се е паднал такъв, не ми е длъжен по никакъв начин.
Определено логическата връзка е така, но просто не я следя и не се замислям за нея... Така бих се почувствала нищо, че не е мн логично :)
FuCKkK13
05-04-2012, 08:47
^ 1во това какво си видял от живота далеч не зависи само от това на колко години си.. и 2ро.. по различен начин,да,но аз правя разлика от обич към семейство примерно и към приятеля ми.. а да обичам още един по същия начин както приятеля ми никога няма да стане.. просто е невъзможно.. и да,смешно е да мислиш така ;)
DisappointedDreamer
05-04-2012, 08:51
Длъжна съм да се съглася с therichbitch тук. Годините имат значение. Свали розовите очилца и порасни. Годините имат значение, и един човек на 30 е преживял, видял и .т.н много повече неща, отколкото едно дете на 16 години.
а да обичам още един по същия начин както приятеля ми никога няма да стане.. просто е невъзможно.. и да,смешно е да мислиш така ;)
Да обичаш някого като приятеля си е напълно възможно, колкото и странно да звучи. И отново, фък11113 ти си смешната. В случая на авторката обаче, тя не обича нито единия, нито другия.
До второто... съгласна съм, честно казано. Объркано ми е в главата и не мога да дам обяснение, но съм съгласна, че изневярата не значи непременно, че не обичаш човека до себе си.
Много, ама много съм съгласна с казаното тук. Не си избираш братовчедите, до избираш с кого да спиш и с кого да споделяш най-интимните си отношения.
Второ, и според мен изневярата не означава автоматично, че не обичаш човека до себе си. Може да не го обичаш както преди, но това не значи, че нямаш никакви чувства. Много хора изневеряват без дори да се замислят на момента, още по-малко пък за последствията. Ситуациите са токова различни, че не можем да обобщаваме всичко с една или две думи и да се изпада в крайности. Все пак темата е много чувствителна и сериозна.
therichbitch
05-04-2012, 09:07
Съгласих се горе с тази логика, но пък една хипотеза:
Ако имате сестра (защото мисля, че и cyclops e момиче) и тя си има гадже, което не е много стока и ви е навито и на вас, вие от друга страна също си падате по него, но знаете, че ако стане нещо м/у двамата, адски много ще нараните сестра с. Ще го направите ли? Ако го направите, ще сте ли сестра или поредната решила да се почеше с нечие гадже?
П.П. Не правя обобщения, навсякъде причините, хората са различни, аз съм била свидетел на такъв случай и момчето още не говори с брат си.. Офф , много е гадно.
Относно изопачаването на думите от Fuck, няма кво да кажа освен, че под "по различен начин" нямам предвид обич към мъж и към семеството ор друга страна.
Niakoitam
05-04-2012, 09:08
Да обичаш някого като приятеля си е напълно възможно, колкото и странно да звучи. И отново, фък11113 ти си смешната. В случая на авторката обаче, тя не обича нито единия, нито другия.
А още 15-16 човека може ли? :) Ако обичаш истински...обичаш само ЕДИН.
Нали видя какво каза в Стъклен Дом чичо ти Асен Блатечки за жена,която не може да избере между двама. Пък и от два стола най-лесно се пада на земята. :)
Авторката е тотална *****, а за братовчед му на момчето просто нямам думи. Много го обичала пък видиш ли излизала с братовчед му и се наебали.
Човек който няма достойнството да застане очи в очи с този който уж обича и да си признае грешката е пълен страхливец и за мен не е стойностен човек. Мисли си ти че е хубаво да криеш и момчето да си мисли, че всичко е супер, докато му забиваш нож в гърба, нямам думи...
Точно.
Може би много те оправдавам, ама... понеже ми се е случвало, няма как да съм максимално обективна. И все пак... станало е, айде, ама как така не знаеш как е станало? Уста нямаш ли да обясниш?!
Съветът ми е да скъсаш със сегашния си приятел без да му казваш причината. Вероятно не е най-мъдрото решение, но не скарвай момчетата заради твоята глупост.
Впрочем, cyclops даде интересна гледна точка. Нещата не винаги са толкова черни и бели колкото ние се опитваме да ги изкараме. Познавам семейство с изключително щастлив брак... сега. Имало е време на побой, изневери и от двете страни. Трудно се сещам за хора, които си пасват повече (не е иронично). Не ми се впуска в тая тема.
Само една жена може да тръгне да плете такива лайна наоколо. Как така скъсай без да му казваш, нима няма право да знае що човека които обича искат да се разделят ей така от нищото. И много зряла постъпка е да не му каже, точно като за 16-17 годишно лапе. Първо че е пълна липса на достойнство, второ че искаш да не разбере какъв боклук е братовчед му и да не може да се предпази от по нататъшни проблеми с него.
Draid - само, че забравяш, че обикновено хората, които признават грешките си го правят , за да се изчистят от гузната им съвест. А това е супер тъпо !
therichbitch - За сестрата може би бих реагирала различно. Аз по принцип братовчедите ми не ги възприемам като семейство. Не съм си близка с тях, най-малкото не живея с тях. Не казвам в случач, че братовчеда не е за бой, разбира се.
Niakoitam
05-04-2012, 09:29
Не cyclops гузна ти е съвестта именно когато си траеш. И не да си признаеш не е супер тъпо.Супер тъпо е да криеш мислейки си че някои си нямало да страда, а всъщност го правиш само и единствено за себе си и спокойствието си лъжейки много гадно и яко. :)
News_hr3k
05-04-2012, 09:32
Като лапа х*я не рева, сега ревеш...
Щом си го направила с друг, значи не го обичаш истински.
Това е.
DisappointedDreamer
05-04-2012, 09:39
Нали видя какво каза в Стъклен Дом чичо ти Асен Блатечки за жена,която не може да избере между двама. Пък и от два стола най-лесно се пада на земята. :)
Много по-сложно от това е.
Аз Стъклен Дом не гледам, а ти щом се учиш от чичка ти Асен.....
Циклопе, гузната съвест, ще те преследва неминуемо дори и да споделиш, но ако споделиш поне ще имаш капчица достойнство и отговорност спрямо другия. Поне ще види що за човек си и сам ще прецени дали си заслужава да е с теб, а не да те обича със замазани очи.
Именно да премълчаваш и да се мъчиш да му угодиш "за негово добро" е чистене на гузна съвест.
Имам си сериозен приятел , които обичам ужасно много , заедно сме от 8 месеца , но се запознах с братовчед му с когото много се харесахме и започнахме да излизаме. В началото всичко беше чисто приятелски чувства , но след време започнахме да се харесваме и двамата искахме да спим един с друг и стана така ,че го направихме и ние незнаем как стана всичко , но се случи. Много съм объркана и незнам какво да правя с приятеля ми незнам как ще го погледна в очите не искам да го губя , защото го обичам искам просто да забравя какво направих. Вие какво бихте ме посъветвали?
Курволяка си е курволяк. Поправия няма.
You can't polish a turd.
OffT
Курволяка си е курволяк. Поправия няма.
You can't polish a turd.
Ааа в ловци на митове, доказаха обратното :D
Амии..колко приятели са ми казвали "Ох не мога да спя повече, не издържам. Сънувам кошмари. По-добре да му кажа" Е това не е ли чистене на гузна съвест? Всичко е мнооого относително. Както вече казах не веднъж - зависи от ситуацията, от отношенията между хората и пр. Не генерализирам в никакъв случай.
shmatarok
05-04-2012, 11:45
cyclops, за мен лично е чисто лицемерие да се изпраскаш с някого, а после пред гаджето да се правиш, че нищо не е станало, да си повтаряте колко се обичате и бла бла бла. Плюс това в най-честия случай истината накрая излиза наяве - все някой някъде ще се похвали/изцепи и ще се стигне до ушите на този, на когото са изневерили.
Авторката иначе си мега тъпото парче, барабар с братовчеда, който също е мега зле. Скъсай с гаджето си и го остави да си намери някоя, която ще го цени, за разлика от теб.
Niakoitam
05-04-2012, 12:04
DisappointedDreamer сега няма смисъл да ми обясняваш колко сложно е всичко.От чичка ми Асен Блатечки не се уча..просто ти давам пример.А неговата реплика беше че тези жени са кучки.
cyclops, а докато се сваляше с другият приятелката ти можеше да спи нали.Ако са гаджета или е с него или изобщо не се занимава.Това че може би имаш такива приятелки не означава че трябва задължително да го толерираш :)
DisappointedDreamer
05-04-2012, 12:08
DisappointedDreamer сега няма смисъл да ми обясняваш колко сложно е всичко.От чичка ми Асен Блатечки не се уча..просто ти давам пример.А неговата реплика беше че тези жени са кучки.
Ооо, аз не съм тръгнала да ти обяснявам нищо.
С чичка ти Асен можеш да поучаваш друг, не мен.
Niakoitam
05-04-2012, 13:04
Ооо, аз не съм тръгнала да ти обяснявам нищо.
С чичка ти Асен можеш да поучаваш друг, не мен.
Евалата баце :D Само че на принципа ти че по-големите били знаели повече ще се учиш от батко си. :)
Авторката е тотална *****, а за братовчед му на момчето просто нямам думи. Много го обичала пък видиш ли излизала с братовчед му и се наебали.
Само една жена може да тръгне да плете такива лайна наоколо. Как така скъсай без да му казваш, нима няма право да знае що човека които обича искат да се разделят ей така от нищото. И много зряла постъпка е да не му каже, точно като за 16-17 годишно лапе. Първо че е пълна липса на достойнство, второ че искаш да не разбере какъв боклук е братовчед му и да не може да се предпази от по нататъшни проблеми с него.
Couldn't agree more.
Напълни ми джигеро с ензими. Много добре казано.
Много ми лъха на трол тая тема. Все вярвам, че толкова малоумни хора няма или поне рядко се срещат.
cyclops, за мен лично е чисто лицемерие да се изпраскаш с някого, а после пред гаджето да се правиш, че нищо не е станало, да си повтаряте колко се обичате и бла бла бла. Плюс това в най-честия случай истината накрая излиза наяве - все някой някъде ще се похвали/изцепи и ще се стигне до ушите на този, на когото са изневерили.
Авторката иначе си мега тъпото парче, барабар с братовчеда, който също е мега зле. Скъсай с гаджето си и го остави да си намери някоя, която ще го цени, за разлика от теб.
Пак ще се повторя, но това го казах специално за някои случаи. Когато например са се разделили. Даже дадох пример със себе си, когато един бивш ми беше изневерил.
Niakoitam : Не го толерирам в пълния смисъл на думата. Просто съм го приела, че съществува и не ми е по вкуса да нападам и да навлизам в крайности, когато не знам каква е точно ситуацията, отношенията им и т.н. :)
FuCKkK13
05-04-2012, 17:08
+1.. останалото с курвенски номера ;)
Тук става въпрос , че оная си е начесала катерицата. Угодила си е на животинския инстинкт. Курвенско е и не смятам,че приятеля и заслужава такова отношение. Бих я разкарала на момента, както каза Пантерта, роднините не си избираме, но половинките - да.
Niakoitam
05-05-2012, 07:23
cyclops е то в тоя ред на мисли гаджето ти може да си измисля хиляда оправдания и да ти изневерява всеки ден с различна.И ти какво ще му прощаваш всеки път,защото било едикакво си ли? Както казаха по нагоре.Тези неща се изясняват предварително, а не когато вече всичко е свършен факт.Още повече пък да крие,да лъже и да се оправдава колко много се мислело за половинката.Не мога да кажа как аз бих реагирал в подобна ситуация,но може би би ме заболяло много.Но бих предпочел да го чуя от собственото си гадже, а не от някои съвсем страничен човек което би било още по гадно.Не стига че крие от мен и няма доблестта да ми го каже в очите пък и ще разбирам последен.Може би ако ми признае би загубила част от доверието ми,но ако съм достатъчно силен бих събрал сили и бих и казал: "Това ти е последната грешка от тоя род!" И ще и предложа да споделя повече с мен нещата,които я притесняват във връзката ни.При следваща такава постъпка изобщо не ме интересува дали ме обичала,но била се чувствала един как си,какви условия били се появили,как гравитацията влияела на Земята,пълнолунието,подреж дането на зодиакалните знаци и т.н. оправдания. :)
П.П. И аз обичам да се поставям на местата на хората и не обичам да съдя прибързано,но това е леко прекалено...особено и като отвреме навреме ми се случва да виждам подобни неща с очите си.
anonymous708973
05-06-2012, 20:34
cyclops, а докато се сваляше с другият приятелката ти можеше да спи нали.Ако са гаджета или е с него или изобщо не се занимава.Това че може би имаш такива приятелки не означава че трябва задължително да го толерираш :)
Айде, айде. Страшна фенка съм на Асен, ама нямаше да го снимат с няква манекенка на входа на пловдивски хотел, ако беше светец, нали?
Братовчедът бил боклук, я се стегнете. Мадамата е разгонена, набутала му се е, той - кво? Да си каже на надървения хуй "Неее, неее, тва е приятелката на братовчед ти, не я барай"? Може би казването наистина е по-добрия вариант, обаче не изпадайте в такива крайности с определения. Оскар Уайлд има един лаф, ще перифразирам, че не го помня едно към едно. "С годините се научих да не бъда толкова категоричен."
Както е казал батко Depp,ако харесваш двама човека едновременно,избери втория.Защо? Защото,ако наистина си обичал първия никога е нямало да се залюбиш с втория. : )
Niakoitam
05-07-2012, 08:03
Айде, айде. Страшна фенка съм на Асен, ама нямаше да го снимат с няква манекенка на входа на пловдивски хотел, ако беше светец, нали?
Братовчедът бил боклук, я се стегнете. Мадамата е разгонена, набутала му се е, той - кво? Да си каже на надървения хуй "Неее, неее, тва е приятелката на братовчед ти, не я барай"? Може би казването наистина е по-добрия вариант, обаче не изпадайте в такива крайности с определения. Оскар Уайлд има един лаф, ще перифразирам, че не го помня едно към едно. "С годините се научих да не бъда толкова категоричен."
Не знам какъв точно е Асен Блатечки в живота.Аз давам пример с репликата му от сериала.В по-голямата част от филма е такъв типаж на човек,който в живота не би ми допаднал особено,пък реално не се познавам с него.
А относно другото.За една такава издънка са нужни не един, а двама,даже и трима...така че да не правим братовчеда чисто ангелче.И да,естествено че трябва да си каже на "надървеният хуй" : " "Неее, неее, тва е приятелката на братовчед ти, не я барай",защото в против случай се вижда как винаги е способен да забие нож в гърба на абсолютно всеки,даже и на роднина.И освен че трябва да го направи трябва и тактично да предупреди братовчед си да внимава с приятелката си,защото ако не е той ще е някой друг все някога ;)
Ти или не знаеш какво е да обичаш някого или не обичаш приятеля си толкова много колкото твърдиш . Според мен си адски объркана. Кажи истината на момчето и той сам ще прецени дали може да ти има доверие и да продължи връзката ви или ще се разделите . Не искам да те обиждам както някои са направили понякога човек прави грешки .
Нищо лично, ама правиш много шаврантийски номера..чак са гнусни... ама то всичко се връща :)
BornToRaiseTheHell
05-27-2012, 18:18
Вземи си признай. Пича, ако не ти направи естествен грим, го признавам.
alexander.nachev
05-28-2012, 07:59
Курвенията е на макссссссссссссс :Д
alexander.nachev
05-28-2012, 08:14
Hui4ecccccccccccccc