View Full Version : Кефя се на една колежка...
Проблема не ми е как да процедирам за да я сваля или така нататък. С това ще се справя.
Проблема ми е че тя ми е колежка , често ми се усмихва като ме види, аз и тя сме най-младите там, но с колкото хора и да се съветвам получавам различни мнения дали да я сваля..
Говореха ми различни лафове от сорта на "Не си топвай чушката, там где хляба си вадиш." защото ако случайно не излезнало нищо , можело да се раздрънка на колежки и etc.
Но пък от друга страна, чувам коментари от сорта "Действай, любовта преди всичко!"
Та вашето мнение какво е? Да я свалям ли макар че хляба си го вадя там или не?
blaaablaaablaaa
05-03-2012, 12:46
Ако не влезеш в кухнята, няма да се опариш. Но няма и да си направиш омлет. :)
Имаш право, човек който не е опитал не е успял..
Ще изчакам да видя още коментари... от там нататък ще реша. :) Благодаря все пак.
Един живот се живее, защо да се органичаваш? Пробвай се пък ако стане, стане. Ако не - никой няма да умре :)))
Еми шефката е голям бурсук и... да.. няма да се умре, но да ме уволни шанса е меко казано 70 към 30 в нейна полза :D
Ще видим накъде ще тръгнат нещата.
Мии принципно не подкрепям идеята за нещо повече от колегиални отношения в службата, защото би повлияло често пъти отрицателно на кариерата.
A защо да ви уволнява? Какво я бърка пък нея? Егати шефката... иначе може да се криете. Има нещо много секси в това.
Ако не рискуваш, не живееш :) Толкова е просто. Да, може да стане гаф, ама с всяко нещо което правим има такъв шанс. Не забравяй, че винаги има шанс да се получи нещо хубаво също :)
DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:11
Шефката няма да се меси въобще, ако се разделите, стига ти да подходиш и да се държиш мъжки.
Та, щом харесваш въпросната колежка, си опитай късмета. Колкото до това, че тя ще говори и разправя на други свои колежки, за това, което е станало помежду ви ако тръгнете и се разделите... Ми какво да ти кажа. Големи хора сте предполагам, такива клюкарски и детски истории не трябва да има.
Тва нещо прекалено много се наложи. Стига да знаеш кога да се отдръпнеш, ако не потръгнат нещата, можеш спокойно да опиташ.
Да не те интересува,че ти е колежка...
ledenakrasota
05-03-2012, 15:21
Щом ти дава сигнали, защо не? Но трябва и двамата да играете честно. Това да бъде ясно още в самото начало. :)
kinkygirl
05-03-2012, 20:05
слушай сърцето си!:) така е после може да е лошо ако скъсате или те отреже..но все пак по-добре действие,отколкото пропуснат шанс!! :) Успех!
Шефката няма да се меси въобще, ако се разделите, стига ти да подходиш и да се държиш мъжки.
Та, щом харесваш въпросната колежка, си опитай късмета. Колкото до това, че тя ще говори и разправя на други свои колежки, за това, което е станало помежду ви ако тръгнете и се разделите... Ми какво да ти кажа. Големи хора сте предполагам, такива клюкарски и детски истории не трябва да има.
Освен ако автора под колежка няма предвид шефката си.Тогава,авторе си го дръж в гащите за късмет.