Влез

View Full Version : Кефя се на една колежка...

pafch0
05-03-2012, 11:08
Проблема не ми е как да процедирам за да я сваля или така нататък. С това ще се справя.

Проблема ми е че тя ми е колежка , често ми се усмихва като ме види, аз и тя сме най-младите там, но с колкото хора и да се съветвам получавам различни мнения дали да я сваля..

Говореха ми различни лафове от сорта на "Не си топвай чушката, там где хляба си вадиш." защото ако случайно не излезнало нищо , можело да се раздрънка на колежки и etc.

Но пък от друга страна, чувам коментари от сорта "Действай, любовта преди всичко!"

Та вашето мнение какво е? Да я свалям ли макар че хляба си го вадя там или не?

blaaablaaablaaa
05-03-2012, 12:46
Ако не влезеш в кухнята, няма да се опариш. Но няма и да си направиш омлет. :)

pafch0
05-03-2012, 13:38
Имаш право, човек който не е опитал не е успял..

Ще изчакам да видя още коментари... от там нататък ще реша. :) Благодаря все пак.

cyclops
05-03-2012, 13:48
Един живот се живее, защо да се органичаваш? Пробвай се пък ако стане, стане. Ако не - никой няма да умре :)))

pafch0
05-03-2012, 14:18
Еми шефката е голям бурсук и... да.. няма да се умре, но да ме уволни шанса е меко казано 70 към 30 в нейна полза :D

Ще видим накъде ще тръгнат нещата.

marilyn
05-03-2012, 14:38
Мии принципно не подкрепям идеята за нещо повече от колегиални отношения в службата, защото би повлияло често пъти отрицателно на кариерата.

cyclops
05-03-2012, 14:39
A защо да ви уволнява? Какво я бърка пък нея? Егати шефката... иначе може да се криете. Има нещо много секси в това.

PetarN
05-03-2012, 15:05
Ако не рискуваш, не живееш :) Толкова е просто. Да, може да стане гаф, ама с всяко нещо което правим има такъв шанс. Не забравяй, че винаги има шанс да се получи нещо хубаво също :)

DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:11
Шефката няма да се меси въобще, ако се разделите, стига ти да подходиш и да се държиш мъжки.

Та, щом харесваш въпросната колежка, си опитай късмета. Колкото до това, че тя ще говори и разправя на други свои колежки, за това, което е станало помежду ви ако тръгнете и се разделите... Ми какво да ти кажа. Големи хора сте предполагам, такива клюкарски и детски истории не трябва да има.

Chacho
05-03-2012, 15:14
Тва нещо прекалено много се наложи. Стига да знаеш кога да се отдръпнеш, ако не потръгнат нещата, можеш спокойно да опиташ.

AnzaRe
05-03-2012, 15:19
Да не те интересува,че ти е колежка...

ledenakrasota
05-03-2012, 15:21
Щом ти дава сигнали, защо не? Но трябва и двамата да играете честно. Това да бъде ясно още в самото начало. :)

kinkygirl
05-03-2012, 20:05
слушай сърцето си!:) така е после може да е лошо ако скъсате или те отреже..но все пак по-добре действие,отколкото пропуснат шанс!! :) Успех!

zliat
05-04-2012, 11:34
Шефката няма да се меси въобще, ако се разделите, стига ти да подходиш и да се държиш мъжки.

Та, щом харесваш въпросната колежка, си опитай късмета. Колкото до това, че тя ще говори и разправя на други свои колежки, за това, което е станало помежду ви ако тръгнете и се разделите... Ми какво да ти кажа. Големи хора сте предполагам, такива клюкарски и детски истории не трябва да има.
Освен ако автора под колежка няма предвид шефката си.Тогава,авторе си го дръж в гащите за късмет.